כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 39 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

381
חחח חזק ה1 באפריל :) לא חשבתי על זה....
אפריל מקווה שלא, תלוי במצב, כרגע נראה שכן חוזר.
השכנה הבנקאית הלבנה עם המשקפיים, דפקה לי על הדלת שוב פעם היום, והאמת אחרי אתמול, לא הייתי כזה חרמן אבל היא פשוט התעקשה והתחילה לרדת כשאני צופה בספרטקוס חחח( אפרורפו סדרה מומלצת)
אחרי שסיימנו, היא מקבלת טלפון מבחור, מסתבר שהיא נשואה לבחור מצ'אנג מאי, והזונה(זונה רק בהתנהגות) הזאת מספיק טיפשה או חכמה לספר לו שהיא איתי ושאנחנו רק חברים שהלכנו לאכול ביחד, באותו רגע הוא לא ירד מהקו עד שהיא חזרה לחדר שלה, ותוך שהיא מדברת איתו במעלית, אני שולח לה אצבעות למטה ומרטיב לה תצוואר בנשיקות, בקיצור עד שהייתי בטוח שמצאתי בחורה טובה מבית טוב בתאילנד, מסתבר שהיא לא זונה אלא בת זונה... נשים אמרנו...

387

הרבה אנשים עכשיו חושבים הם ינסעו לתאילנד ויקבלו סקס בחינם, אז זהו, זה לא יקרה.

כדי לקבל סקס בחינם תצטרכו להיות במקום אחד ספציפי בתאילנד ולהתגורר בו לתקופה ארוכה.
עדיף גם באיזור לא מתוייר ובמיוחד עדיף באזורים של המקומיים.
אז הסיכויים לקבל סקס ללא תשלום מאוד גבוה. בתאילנד המקומיים (עם הכנסה ממוצעת) חיים בבנין עם מלא מלא חדרים ובדרך כלל בחדרים ישנם הרבה בחורות ולפעמים כמה בחורות בחדר. בלילה רוב האנשים יושבים סתם מתחת לבניין ומדסקסים על הא ודא או יושבים במסעדות המקומיות. כמובן יש את הבארים השכונתים .
זאת אומרת שככל שתתרחקו מהתיירים וככל שתתמקדו באוזר מסוים ככה הרבה אנשים יכירו אותכם ואתם תכירו אותם ואז הדרך למציאת סקס בחינם גבוה.
אבל צריך לדעת דבר אחד, התאילנדיות מאוד, אבל מאוד קנאיות, אז לשחק עם מספר בחורות באותו אסור יכול לגרום לזה שיום אחד תישנו בלילה ופתאום תתעוררו בבהלה ותראו את הזין שלכם חתוך וקשור לבלון הליום שעף באוויר..
אפילו באוטובוס של המקומיים פוטנציאל למצוא זיון. אני הייתי מסתובב באוטובוסים של המקומיים והכרתי שם די הרבה בחורות לזיון.

meninblack2012-02-16 15:31:47

390
השכנה שלחה לי הודעה CAN I BE YOUR GIRL?
כתבתי לה שכן ושאני בא לאסוף אותה עוד שעה לארוחה
אחרי שעה אני דופק על הדלת, וגבר עם גופיה פותח לי תדלת
אני שואל אם זה החבר/ אומר לי שכן:( אז אני אומר שבאתי עלק להזמין אותם לארוחה ביחד איתי
הוא אומר שכן, היא אומרת לא :) ואז אני הולך בנימוס, לפני שהכל מתפוצץ
אחרי שעתיים היא שולחת לי הודעה שהיא רוצה להיות איתי הלילה אבל היא לא יכולה...
יש מצב שהוא שולח לי הודעות מהטלפון שלה? יש מצב להכל, בקיצור סרט רע, הוא שאל אותי איזה חדר אני, ככה שיש מצב שזה שכן/מאהב שלה, בנוסף לבעלה ובנוסף אלי, ויש מצב שהיא מתכננת שאני אהיה הספונסר שלה, בקיצור אין לי מושג
נ.ב הסרט הוא ביפן:)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”