כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 79 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

781
ערבה, מה אתה בדיוק מוחא כפיים? כשהם רושמים "הלבלר החדש" אתה מבין למי הם מתכוונים? קריצה

[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=אחים שלו גברים]

אומנם זה היתעללות קשה אבל מכיון שהלבלר הישן הצהיר שהוא לא מאוהב בך אז הוא בטח ישמח לצלם אותך ואת הלבלר החדש בלי לקחת את זה קשה מדיקריצה
[/QUOTE]
מוחא כפייה[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

782
[QUOTE=קישקשתא]ערבה, מה אתה בדיוק מוחא כפיים? כשהם רושמים "הלבלר החדש" אתה מבין למי הם מתכוונים? קריצה

[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=אחים שלו גברים]

אומנם זה היתעללות קשה אבל מכיון שהלבלר הישן הצהיר שהוא לא מאוהב בך אז הוא בטח ישמח לצלם אותך ואת הלבלר החדש בלי לקחת את זה קשה מדיקריצה
[/QUOTE]

מוחא כפייה[/QUOTE]
[/QUOTE]

לי חשוב שצוחקים מישן.

וחוץ מזה אתה בדרך כלל שם לב לכל פרט. אז לא קראת שפררו ראה את התמונות מוכנות ולא צילם?

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

783
כן, "קראתי שפררו כתב שראה את התמונות מוכנות ולא צילם"

אבל פררו יחצן, שכחת? קריצה

(לא שאני טוען שפררו הוא הגבר בתמונות, יכול להיות שכן, יכול להיות שלא, פשוט אני לוקח את דבריו בערבון מוגבל).

קישקשתא2012-02-17 15:26:55
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

784
[QUOTE=קישקשתא] כן, "קראתי שפררו כתב שראה את התמונות מוכנות ולא צילם"

אבל פררו יחצן, שכחת? קריצה

(לא שאני טוען שפררו הוא הגבר בתמונות, יכול להיות שכן, יכול להיות שלא, פשוט אני לוקח את דבריו בערבון מוגבל).
[/QUOTE]

לומברוזו כתב:

מכיוון שבועז כבר הגיע למעונה של ניקול, ונותר זמן לא מנוצל, תקף עליו יצרו , והוא קיבל מציצה איכותית ואז הזדיין עם ניקול במספר תנוחות - תנוחת הבוקרת ההפוכה שזכתה להנצחה מצולמת, תנוחת הדוגי בה מוצג התחת השובב במלוא הדרו, ולקינוח במיסיונרית, המאפשרת התמקדות בפנים האקזוטיות והיפות של שרון (כך במקור).

נכון שבתמונות הבוקרת לא הפוכה, אבל אולי זה רק לצורך סיפרותי.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

786
סליחה שאני מתערב בדיון המרתק הזה, אבל כמו שכבר ציינתי לא פעם בעבר - למי שמגיע פירגון אני מפרגן בכיף.

מסכים עם מה שכתב רמינג מעשי:

[QUOTE=רימינג מעשי]

דווקא אהבתי את התמונה דווקא בגלל שהן אינן לגמרי מקצועיות אך החלט נועזות.
[/QUOTE]

גם אני מוצא את כל התמונות הפחות מקצועיות - דווקא בגלל החובבנות החמודה שבהן - של שרון מגרות וסקסיות יותר מהתמונות ה'מקצועיות' שלה.

למרות שהתמונות הלפני אחרונות(של השפתיים עם הדילדו, התמונה במדי שוטרת הייתה דווקא לא רעה) היו פחות מוצלחות לדעתי, בכללי - שאפו לשרוןמוחא כפייה.

נ.ב - אני די בשוק מעצמיצחוקShocked... למרות שאינני נמנה עם מעריציה ומעולם לא טעמתי ממנה(פשוט לא הטעם שלי במיוחד בשירות) אני מוצא עצמי מפרגן לה כבר בפעם השלישית בחודשים האחרונים...מבולבלצחוק אבל כמו שאמרתי - כשמגיע אז מגיע. ואכן מגיע לה פירגון על החשיפות האחרונותמוחא כפייה.

שבת שלום לכולם.

נ.ב.ב - זה רק נדמה לי, או שבאחת מהתמונות האחרונות זיהיתי את הכובע של השוטרת על השידה ליד המיטה?מבולבל
zooz

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

790
מכיוון שיש לבלר חדש בשרשור על כל דיווח שלו שמשכפל את עצמו נצטט דיווח נבחר מהשרשור
היום נתחיל בדיווח על איך שרפנו 1200 ש"ח אצל השקרניקית...

[QUOTE=אחים שלו גברים]
אחר מחשבה החלטנו לכתוב את הדיווח על שרון אותו שמרנו במגירה:
(בוגרשוב 18, עדיין שחורדינית ולפני שדב קליין ארגן לה לכסון)

היינו איתה פעמיים במשכנה הותיק בבוגרשוב 18,
על הפעם הראשונה הדבר הטוב היחיד שיש לנו לכתוב זה על השוקולד שהוגש הכל היה סתמי ולא מהנה.

בפעם השניה (אליה הגענו בהמלצת יוניקורן האגדי שסיפר לנו כמה השתפרה הגברת בשרות ) השרות היה מנוסה וטוב יותר אבל הרבה יותר מיכני ומתוכנן, כשלא גמרנו במציצה תוך הדקה וחצי שהיא הקציבה לנושא היא הפסיקה למצוץ בטענה שהמים התקררו, נגיעה בכוס הוכיחה לה שטעות בידה והיא נאלצה להמשיך עד לביאת הקשיח.

שוקולד לא הוגש הפעם והמסאג' היה גרוע מתמיד, אשת ה"שיחה המרתקת" הוציאה עד כה 2 משפטים מהפה שלה ואת השני היה רצוי שלא תוציא למרות ששקרים זה כנראה רך חיים אצלה.

סיבוב שני ומגיעים לשלב הסקס ומה נגיד לכם כל ניסיון לחרוג מהתנוחה המיסיונרית או דוגי נענה בסירוב (אלה היו המשפטים 3 ו4 של אשת השיחה) ולא מדובר על שום תנוחה לא שיגרתית ושום כסא לא היה בעיניין.
לצערינו הרב בובת מין זזה יותר בעת סקס אז נאלצנו להתאים את עצמינו לשרות של הגברת וביקשנו לעבור למציצה, הפעם הפלא ופלא המים לא התקררו תוך דקה וחצי והצלחנו לגמור.
משפט חמישי ונפרדנו לשלום.

חסרונות: 5 משפטים שלמים במשך שעה, ניסיון לא לספק שרות מובטח תוך שימוש בשקר וסקס שהלוואי והיה מיכני, הגברת לא מומלצת ברמת המחיר בה היא מתייגת את עצמה ומומלץ לקרוא את הדיווחים הצבעוניים עליה בערבון מוגבל.

יתרונות: דירה נקייה, בחורה נאה(לא יפיפיה) ועם גוף חטוב שדיים קטנות וחצופות וכשהיא מוצצת בלי תרוצים היא יודעת את העבודה, סקס איתה לא מהנה ולא מומלץ וכמובן מקפידה על זמנים.

לסיכום לרוב אנחנו שונאים תיקתוק אבל במקרה הזה יחלנו לו.

[/QUOTE]

אחים שלו גברים2012-02-18 00:38:35

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”