כ פיתרון איך להתמודד עם החוק החדש - סקס אדיר

פיתרון איך להתמודד עם החוק החדש

4
זה מזכיר לי הלצה:

איש אחד בא לעבור במכס, האיש מחזיק בידו רצועה ארוכה שקשור אליה פיל!!!

על כל אחת משתי אוזניו של הפיל מוצמדת פרוסת לחם גדולה. מבולבל

המוכס רואה את הפיל ונדהם, הוא אומר לאיש: "אתה ממש לא יכול לעבור במכס עם פיל".

האיש מסתכל על הפיל ואז פונה אל המוכס ואומר לו: "אבל זה לא פיל, זה כריך".

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

5
כעת חשבתי על זה ויש פתרון יותר טוב, אפשר לפרסם שירות מסאג' מרגיע לגוף ולנפש ....מצהירים שבאים לקבל מסאג' בלבד....ואז זה יכול לעקוף את החוק ההזוי ....קישקשתא מה אומר ???
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

8
אחים שלו צריך לפתוח אשכול על זה !!!!!!!! ולהוסיף אנשים !! כמעין מחאה, מעולם גם לא אהדתי את המפלגות האלה ....!! ואפילו לא חשבתי להצביע להן ..!!!
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

9
בהמשך לקו ההלצה של קישקשתא
אדם מגיע למכס עם שק . שואל אותו המוכס על מה אתה מצהיר? עונה האיש זה אוכל לציפורים.
בודק המוכס את תכולת השק וקובע: יש פה גרעיני קפה החייבים במס. מה פתאום אתה טוען שזה אוכל לציפורים? עונה לו האיש " יירצו הציפורים, יאכלו. לא יירצו, לא יאכלו".

ולענייננו אנו: קראתי באיזה גורם מדייה שיש כמיליון כניסות לזונות בחודש. כלומר בממוצע ביין כ 250 אלף ל750 אלף עבריינים פוטנציאלים. נראה לכם שיש מספיק מקומות בכלא להכניס את כולם לשנת מאסר כאשר ייתפסו? נראה לכם שאפשר לאכוף חוק זה באופן מסיבי? ייתפס אולי מי שיתלונן פומבית ובשמו על תקתוק שקיבל. אך גם במצב הקיים כיום, כמה כאילו אתם מכירים?
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”