כ פוסט של שירים יפים - דף 33 - סקס אדיר

פוסט של שירים יפים

321
תמיד אותו ריטואל...
גאנר רושם שטויות, ואח"כ מסביר שהיה אחרי לילה רווי אלכוהול, או שחשב בדיוק על ג'ורג' אורוול...

וקישקשתא נחלץ לעזרת אש"ג במובאות 'אינטיליגנטיות'....

גם את הפוסט הזה, של שירים יפים, אתם מזהמים !
המגביה עוף - ירחיק ראות

פוסט של שירים יפים

324
[QUOTE=איצטגנין]
גם את הפוסט הזה, של שירים יפים, אתם מזהמים !
[/QUOTE]

וזאת דעתו של איצטגנינוש על פוסטים מסוג זה:

[QUOTE=איצטגנין]פורום סקס מקשקש עצמו לדעת.
לא חראם על בזבוז הבייטים בכונן של שרת הפורום ?
תפתחו פוסט על ביסקויטים... גם מעניין...
[/QUOTE]

מתייחס לפוסט הזה שגם כן נפתח ע"י שרון מתל אביב:

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פוסט של שירים יפים

325
[QUOTE=אוסקר ווילד]
ישנן עובדות שהיו נכונות לשעתן.[/QUOTE]

לא אצל אחד כמו אחים שלו שבקלות עורך הודעות שכתב מלפני 3 שנים. ענין שבסגנון של בן אדם.

אותו דבר קישקשתא.
אחינו, עצם זה שנברת פה בפוסטים בשביל למצוא ולו פיפס ממוצא פיו של הערבוביה בגינותה של שרון אינה גורמת להרמת גבה לגביו. תתפלא.

רק גורם לך לתהות - מאיפה לעזאזל יש לבן אדם כל כך הרבה זמן פנוי?! מוסלי2012-02-23 20:30:11

פוסט של שירים יפים

326
כנראה אני אבקש מידידי למברוזו להסביר לכם שנתינת כינוי לאדם מאפין ילדים עד גיל כיתת ז.
זה אטוויזם מחברות פרימיטיביות שמאמינות בשאמאניזם.

אז זה ששיניתם את הניק שלי - גורם לי רק רחמים עליכם.

אני כותב אתם אבל עוד פעם מצהיר שאני לא משווה את אש"ג עם גאנר.

אש"ג גורם לי רחמים, גאנר - גועל נפש.

אני מבין שכתיבת הודעות גורמת לכם סיפוק מיני.

תמשיכו להנות. רק שתדעו שאני הפסקתי לקראו אף הודעה למעט מה ששרון ממליצה לי.

את המחקר המלומד של קשקשתא לא קראתי למרות ההמלצה שלה כי הכל שקוף מדי.

אבל קראתי הודעה של איצטגין אם ההנחה שאש"ג היה רס"ר. אז אש"ג - למרות שלא תאמין לי, איניני נוקם בך. רק מרחם.

פוסט של שירים יפים

328
[QUOTE=ערבה אנושית]כנראה אני אבקש מידידי למברוזו להסביר לכם שנתינת כינוי לאדם מאפין ילדים עד גיל כיתת ז.
זה אטוויזם מחברות פרימיטיביות שמאמינות בשאמאניזם.

אז זה ששיניתם את הניק שלי - גורם לי רק רחמים עליכם. לא שינינו את הניק. תיקנו אותו. רחמים? צחוק אתה מבואס לאללה! אחרת היית מדלג הלאה... צחוק

אני כותב אתם אבל עוד פעם מצהיר שאני לא משווה את אש"ג עם גאנר.

אש"ג גורם לי רחמים, גאנר - גועל נפש. אמרתי לך, אתה מרומם את נפשי צחוק.

אני מבין שכתיבת הודעות גורמת לכם סיפוק מיני. לא. תפסיק להשליך מעולמך וסיפוקיך - עלינו.

תמשיכו להנות. אצבע למעלה בהחלט!!!. רק שתדעו שאני הפסקתי לקראו אף הודעה למעט מה ששרון ממליצה לי. אז שרון המליצה לך לקרוא גם את זה? למה? היא לא אוהבת אותך, בבושקה? היא רוצה לגרום לך לשברון לב?

את המחקר המלומד של קשקשתא לא קראתי למרות ההמלצה שלה כי הכל שקוף מדי. זה נכון. כל עבודת היחצנות של ועל שרון היא חובבנית, שקופה ולא רצינית.

אבל קראתי הודעה של איצטגין אם ההנחה שאש"ג היה רס"ר. אז אש"ג - למרות שלא תאמין לי, איניני נוקם בך. רק מרחם. שוב יותר מדי וודקה, סבא? מה הקשר בין השטויות של איצטגנינוש לבין התחושות ההזויות שלך על רחמים כלפי ישויות וירטואליות כאן בפורום?

תגיד, חשבת על טיפול? אני יודע שבתוך תוכך אתה מרגיש די אבוד, אבל לך תדע. אולי טיפול יעזור לך להחליט שאתה לא ממש צריך להעמיס את הנוכחות האומללה שלך כאן בפורום ולנו תבוא גאולה קטנה בהעדרך... קריצה
[/QUOTE]
I fart in your general direction

פוסט של שירים יפים

329
[QUOTE=ערבה אנושית]

תמשיכו להנות. רק שתדעו שאני הפסקתי לקראו אף הודעה למעט מה ששרון ממליצה לי.

את המחקר המלומד של קשקשתא לא קראתי למרות ההמלצה שלה כי הכל שקוף מדי.

אבל קראתי הודעה של איצטגין אם ההנחה שאש"ג היה רס"ר. אז אש"ג - למרות שלא תאמין לי, איניני נוקם בך. רק מרחם.
[/QUOTE]

ערבה, רגע, שניה, חל פה בלבול קל... מבולבל

אני מבין "שאת המחקר המלומד שלי לא קראת למרות ההמלצה של שרון"? (מאד מעליב דרך אגב) בכי

ואני מבין שההודעה היחידה שכן קראת זו ההודעה של איצטגנינוש? (אגב, הוא "הגיבור" החדש?) קריצה

אז איך הגעת לרשום לאחים שלו "שאינך נוקם בו, רק מרחם"?

[QUOTE=אחים שלו גברים] מה שמצחיק זה שערבוביה החליט כנקמה על זה שהבענו את דעתנו בשרשור הלא אחיות בצורה שלא מצאה חן בעיניו לנקום
[/QUOTE]

קישקשתא2012-02-23 23:36:19
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פוסט של שירים יפים

330
בקיצור, ערבוביה אנושה - שרון אומרת לך במילים שלה שהיא לא ממש סובלת אותך ומחפשת דרכים להוציא אותך לפנסיה...

דרך אגב, נכון שהאיור של קלימרו מוציא אותך מדעתך? צחוק
gunner2012-02-23 23:36:51
I fart in your general direction

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”