כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 15 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

143
הייתי באזור התחנה לפני מעט יותר משבוע, היה יבש ברמות מטורפות ממש מדבר
לפני הפניה לארלינגר עשו שם עבודות כלשהם (טרקטור עבד) והיו אנשי אבטחה ובסיבוב ארלינגר-פין לא היה כלום
נסעתי להר ציון ולפני הצומת של של דרך שלמה עמדה אחת שחומה, קצת מזכירה את חלי אבל לא לקחתי אותה, נראת עייפה כזאת
המשכתי ואז ליד הכפסומטים עמדה רוסיה עם משקפיים, מעיל לבן (בדיעבד ידעתי שקוראים לה אליסיה) ואז אחריה עמדה מישהי ממש רזה (לא עשתה לי את זה)
אחר כך פניתי לחניון הפנימי ומיד אחרי הפניה עמדה מישהי שעומדת שם קבוע - לבושה באפור נראה לי פוזלת
אחר כך בחניון הפנימי רק קוקסינלים...
היה ממש ריק, עשיתי קצת סיבובים בסוף כבר רציתי להתקפל משם הביתה אבל בסיבוב האחרון ברחוב ארלינגר (ממש בסוף איפה שהפניה לפין) הלכה בלונדה עם מעיל ורוד וטייץ שחור
שאלתי אותה לפרטים, והיא משום מה חשבה שדיברה איתי מקודם, הייתה קצת עצבנית, אחרי שהסברתי לה שהיא כנראה מתבלבלת וזה לא הייתי אני מקודם אמרה ש-100 שקל מציצה וזיון
לקחתי אותה
היא בערך בת 45, בלונדינית, חזה נוטה לקטן וקצת נפול, כוס מגולח טיפה קוצני
נתנה אחלה מציצה עם גומי ואז זיינתי אותה בכוס, הכוס לא צר ולא רחב, סביר כזה
לא ראיתי אותה לפני זה, אם אראה אותה שוב אקח אותה, לגמרי שווה את ה100 שקל

144
neverminder, אני שמח לראות את הדיווח שלך כאן, תמשיך ככה מוחא כפייה.
יפה שאתה לא מציין רק את מי דגמת אלא גם את החוויה מסביב, את מי פגשת על הדרך, זה מאוד מוסיף.

אגב, כשתדגום בחורות בסגנון של אלונה (המקורית) תקבל פרופורציה חדשה למונח "שווה 100 ש"ח" קריצה

145
הייתי שם שוב בשבוע שעבר
אזור התחנה שומם, עמדה שם רק אתיופית רזה עם אפרו תלתלים בלונדנים
התחלתי לעשות סיבובים בהר ציון - עמדה השמנה הבלונדינית במקום הקבוע שלה (בין רח' הקונגרס לדרך שלמה), בצד השני, בתחנת האוטובוס קוקסינלית יושבת.
המשכתי ובאזור הכספומטים יש מישהי לבושה בשחור, עיניים כחולות נראה לי עם שיער שחור..
בכל אופן, עצרתי ליד זאת עם המשקפיים העבות, מעיל לבן ותיק לבן - אליסיה שמה
אמרה 50 מציצה וזיון ומכיוון שבקושי היו בנות אז החלטתי לנסות אותה
הייתי אומר שהיא בערך בגיל 48 כזה..
היא דווקא מוצצת לא רע בכלל, משקיעה ולא מוציאה מילה..
בזמן שהיא מוצצת דחפתי לה אצבעות לכוס, שוב לא אומרת מילה ונותנת לזיין אותה עם האצבעות בכוס בכיף..
גם הזיון היה סבבה, זיינתי אותה די חזק במסיונרית במושב האחורי, נכון שהיא כבר טיפה מבוגרת וזה מורגש אבל לדעתי שווה את ה50 שקל

147

לאחר תקופה ארוכה החלטתי לעלות מהדרום לאזור מהרכז הגעתי לאזור בשעות הערב באזור הכספומטים בהר ציון מספר נרקומניות חלקן מבוגרות האמת לא נראות משהו בכניסה לחניון אחרי הכספומטים עמדו שלוש כוסיות רק שממבט קרוב היתבררו כקוקסנליות במתחם התחנה הישנה ליד החדרים להשכרה עמדו מספר לא קטן של קוקסנליות בניהם ביצבצה מישהי רזה קטנטונת לא ניראת יותר מגיל 20 עוצר לידה שואל פרטים לפני שיוצא מהרכב שואלת אותי לגבי גודל האיבר אומרת שיש לה כוס מאוד צר עולים לחדר משך כול האקט יללה מכאב כוס כזה צר לא רואים כול יום אומרת שלא נמצאת שם בקביעות

לסיכום ילדה חסרת נסיון מציצה רק עם קונדום נשיקות מחוץ לתחום שטוחת חזה כוס מאוד אבל מאוד צר לפי היתנהגות שלה חדשה בתחום

150
אכן נעדרת זמן ממושך מהסצינה, כל פעם שאני עובר בצד שלה שהר ציון אני נותן מבט בתקווה לראות אותה אולי צועדת במסלול...

אני עוד זוכר את הפעם האחרונה איתה בה דיברנו על אהבה ויחסים, סיפרה לי בדמעות על פיספוס חייה, לקוח מאוד עשיר שהתאהב בה ורצה שתגור איתו, רצה להוציא אותה מהרחוב אבל היא סירבה. מקווה בשבילה שאותו בחור אכו יכול לספק לה חיים טובים יותר ונקיים.

אני רק מתפלא עליך, ידידי, שלא עשית טיזינג כלשהו, לא עברת לידה כדי שתזהה אותך או אפילו "היי" קטן... קריצה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”