היי שחר, אני תמיד קורא את הפוסטים שלך ונזכר בחיים שלי.
כמוך, אני זוכר את ההרגשה של הצייד, להכיר בחורות דווקא לא בבר או במקומות שכסף יקנה את הבחורה.
אם זה במסעדה השכנונתית, בקונדו, באוטובוס או סתם ברחוב. הרי כל אחד יכול ללכת לשים כמה באטים ולקנות כמה שעות של סקס אבל זה משעמם...
אכן רוב הגברים התאילנדים מחזיקים מאהבת בידיעה של האישה, כמובן שלכל כל אישה מסכימה לזה, אבל זה דבר ידוע ושכיח בתאילנד ובכלל בהרבה מדינות אסיה.
שלא כמו בישראל או במדינות "נורמליות" בתאילנד פגישה עם בחורה מתחילה הפוך. קודם כל סקס סקס וסקס ואז רומנטיקה ואהבה וכו'...
מונח אהבה אצל בחורה תאילנדית הוא לא מונח רגיל כמו אצל כל בחורה.
איך ידעתי שמיציתי (הכוונה במיציתי זה הצייד) זה שכבר לא היה לי חשק לצוד, או לזיין או סתם להתאהב באיזה שרמוטה. אם פעם הייתי יושב באיזה מקום או הולך לאיזה מקום, לא הייתי רגוע עד שלא הייתי מכיר בחורה. אין מצב שיכולתי ללכת לישון לבד במיטה בידיעה שאני יכול לצאת החוצה ולהכיר מישהי.
שחר, קשה מאוד למצוא אהבה בתאילנד, אבל זה אפשרי ביותר. אני הכרתי בחורה לא מהעולם הזה וכל יום שאני איתה אני מודה לאלוהים שפגשתי אותה. מה שכן, צריך לעבור הרבה גופות עד שמכירים את האחת ובדרך כלל אלה הטובות נסתרות מהעין וקשה למצוא אותם "במסלולים" שלנו. כמו כן, מכיוון שגם ראינו איך הן משקרות על ימין ועל שמאל אז גם קשה לבטוח בהן.
התאילנדיות "הבעיתיות" הן שקרניות עם דיפלומה. אין לכם מושג איך הן משקרות והן יודעות לשקר חבל על הזמן.
יש לי סיפורים שיכולים להשאיר אותכם עם פה פתוח על בגידות ושקרים.
הדבר הכי נכון לדעתי זה להכיר בחורה איכותית ולשמור בצד עוד שתי יזיזות איכותיות קבועות לסקס טוב.
זה מה שאני עשיתי באופן אישי, יש לי בבנגקוק מספר בחורות איכותיות לסקס כמובן ללא תמורה. ובסך הכל מה הן רוצות? יחס טוב מצידי וזהו, פשוט זהו. יש לי בחורה מאוד "מבוקשת" באחד המסאגים בתאילנד, היא מפוצצת בכסף, יש לה הכל ולא צריכה אף גבר שיעשה לה פוצי מוצי, והיא יום יום בקשר איתי ושאני בתאילנד יש לנו סקס הכי מדהים ובלי באט אחד.
אז בעצם מה שרציתי להגיד שחר זה שהגעת למיצוי, ההרגשה שלך היא מה שנקרא "הסוף".