בכמה הייתם מעריכים את המידת חזה שלה?
אמה שמנה מסלמה
12ביקרתי את הגברת.
הבחורה קווקזית או בוכרית. בגיל לכיוון 50+, יותר מלאה משמנה אך עם כרס די גדולה.
מנשקת, מוצצת וכו'.
חזה אכן גדול אך לא ענק.
הלכתי ישר על סקס ללא מסג'. מבחינתה אין לחץ ומציע לשתות קר או חם.
קצת הפריע לי שיש לה מהפה ריח קל של סיגריות.
משתפת פעולה, משחקת שנהנית ונותנת סקס לא רע.
נקיה, מתקלחת אחרי ומאפשרת להתקלח לפני ואחרי.
סה"כ חוויה נעימה שמעודדת גם לחזור.
שלכם החובב.
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.
אמה שמנה מסלמה
14ראיתי את הדיווח והחלטתי ללכת לדגימה.המחיר 200 שקל.הגעתי לדרום תל אביב (או "סודן הקטנה" אפשר לומר).רק בדרך לתל אביב (לא מהמרכז) הבנתי שרחוב סלמה ודרך שלמה זה אותו רחוב ואותו שם.הגעתי למספר שנאמר לי.הגברת פתחה את הדלת,הפנים לא משהו נראית 50 פלוס אבל חוץ מזה היה חבל על הזמן.אמרה לי שאני יכול להוריד בגדים ונכנסה למקלחת אז הלכתי אליה והצטרפתי בעודי מלטף אותה וממשש את שדיה הגדולים (משם כבר נעמד לי דום) ונחשף לגופה עם הכרס החמודה והישבן הגדול שאני אישית מטורף על זה (יש לציין שכדאי ועדיף ללכת רק מי שאוהב מלאות שמנות ומבוגרות ).אחר כך עברנו למיטה וממה שהתרשמתי היא בחורה נקיה אז ירדתי לה לכוס הרחב והורוד המופלא ומוצץ את הפיטמות כמו תינוק.את האמת הייתי ממש חרמן לכוס ולאישה בכללי כי המצב בדרום די יבש ויקר מאוד ככה שעברתי אחרי הירידה וחקר הכוס שלה עם הדגדגן הגדול ישר לתיקתוק.סה"כ 4 תנוחות-רכיבה עליי בצורה כל כך כיפית ומהנה,מיסיונרית,כפיות ששם הראתי את כישורי כספורטאי חחח וכל כך נהנתי כי מרוב שהכוס רחב מגיע עד לפני הישבן אז הייתי צריך ממש לעלות עליה בכפיות,ובסוף עשינו דוגי שהיה מספר אחד בגלל שהתחת הגדול והיפה הזה ממש מול עניי.לא הסכימה לגמירה על הפנים (וזה בסדר,כי במחיר הזה אפשר להבין ובכלל רוב הזונות מבקשות על זה תוספת) אז הורדתי לה על הישבן. אחר כך הלכתי למקלחת ממש אחריה.המקום מאוד דיסקרטי ומעולה לדעתי מהבחינה הזו והכי חשוב הגברת לא מתקתקת זמן,הרגשה ממש נוחה נותנת והכל באיזי.הביאה לי לשתות מים אחר כך וגם לפני הציעה,נראה לי יכלתי לשבת שם עוד קצת אבל מיהרתי אז לא התאפשר.נפרדנו בנשיקה והמשכתי ביעדי כדי לצאת מסודן הקטנה. שורה תחתונה כדאי מאוד לאוהבי מבוגרות שהם מלאות שמנות לדעתי,נותנת הרגשה חופשית לגמרי ויחס נחמד מאוד גם בטלפון (וכבר קיבלתי נזיפות מרוסיות בגלל חוסר הבנה חחחח). אני נהנתי מאוד.יש לציין שזה דיווח ראשון שלי כי אני עדיין טירון יחסית אז מצטער מראש על טעויות כאלה ואחרות.ותודה בלי קשר לכל המשתמשים האמינים שמדווחים באשר הם.
אמה שמנה מסלמה
15היייתי אצל אמה ונהניתי. ליברלית חופשיה לא מלחיצה ץמוצצת בלי מלקקת ביצים נותנת לאכול את הכוס שלה שמריח טוב.מאפשרת שני סיבובים. היא אומרת מראש שהיא בת 48 אולי האמת קצת יותר חזה גדול כמו שאני אוהב. בקיצור לחובבי הזאנר-שווה בהחלט
gili1960
אמה שמנה מסלמה
16שלום חברים ושנה טובה, זו פעם ראשונה שלי שאני מדווח , ביקרתי את הגברת ומבט ראשון נבהלתי כשראיתי אותה אך מהר מאוד דעתי עליה השתנתה הסקס איתה היה חויה רצינית היא נותת לך הרגשה של מאהבת ומפנקת אותך כמו חברה. כל התיאורים שהיו לפניי קולעים כולל המראה המבעיט שלה . לסיכום שווה.
אמה שמנה מסלמה
17עברו רק כמה שעות מאז שהייתי עם ולריה מבת ים ועלה לי החשק,עשיתי סיבוב טלפונים והיחידה שענתה זאת אמה.
הפרופסור 2013-02-24 02:20:14
אז מי שמעוניין לדעת אז אמה זמינה גם ב- 23.00 בלילה.
התקשרתי אליה והיא אמרה לי להגיע לסלמה 90,בסלמה 90 היא הפנתה אותי לראשית חכמה לביניין של המכון הידוע,
נבהלתי וחשבתי שיש פה עקיצה והיא מזמינה אותי למכון של 120 שקל לזיון ב-200 למזלי בכניסה לביניין היא הפנתה אותי לדירה
2... המכון נמצא בדירה 1.
נכנסתי לדירה הסתכלתי עליה ועשיתי חישוב מהיר,שנינו ביחד בני 100 שנה,ושנינו ביחד במשקל 260 קילו,שזה נותן את המספר 360.
בגימטריה 360 זה לעשות סיבוב ולחזור לנקודת ההתחלה שזה אומר שאני נישאר... 

שילמתי התפשטתי וניכנסתי למקלחת,היא כבר חיכתה לי בפנים,אמה קילחה אותי כאילו הייתי הבן שלה שטפה וסיבנה אותי בכול הגוף,
אני מצידי נשארתי חסר אונים כי כל מה שראיתי זה בטן בטן בטן ועוד בטן.
אחרי המקלחת נכנסו למיטה והתחלנו במיזמוזים ונשיקות איזה נשיקות היא דפקה לי כאילו אני חבר שלה מהגן ושכל החיים היא חיכתה
לרגע הזה.
אחרי כמה דקות של מיזמוזים ונשיקות אמרתי לה לשכב על הגב והתחלתי לרדת לה,איזה מאושרת היא נהייתה הרגשתי איך כל הגוף
מתפתל לכיווני וניזכרתי בשורה של שיר פורים "שושנת יעקוב-צהלה ושמחה".
אחרי כמה דקות שאני יורד לה במרץ על הדגדגן החלטתי לצרף גם את אצבע ימין למסיבה והתחלתי ללוש לה את נקודת הג'י
או שאמה כבר גמרה היום או שקשה לה לגמור.
היא מצידה שינתה פוזה והרימה גבוהה את הרגלים ואז ראיתי שני כנפים של פרפר יוצאים לה מהחור של התחת.
בחיים לה ראיתי טחורים כאלה גדולים,הרגשתי כמו הפרופסור מאינדינה ג'ונס שמגלה מימצאים חדשים,אמה קלטה שהפסקתי
וציוותה עלי להמשיך במרץ,לא הייתה ברירה אלא לעזוב את המוצג האריכאולוגי ולהמשיך במלאכת הקודש.
לאחר מספר דקות אמה גנחה וצעקה בפראות וכל הגוף שלה רעד מאורגזמה ארוכה וחזקה.
חיש מהר הלבשתי כובעון והתחלתי לתת לה בכוס,עשינו בישיבה עברנו למיסיונרית ואחר כך לדוגי סטייל.
שכחתי לציין שהכוס שלה נקי מריח טוב וצר.
אני תופס לה בחוזקה את הישבנים ויש לה וואחד ישבנים,אני מרגיש כאילו אני תופס לשור בקרנים ונותן לו בראש.
כנראה שהמיטה שלה רעועה כי כל דפיקה שלי אחת הרגלים במיטה נותנת לריצפה דפיקה כמו של פטיש על הקיר.
אני ממשיך בדפיקות אמה ממשיכה בגניחות,עדיין הדגדגן שלה רגיש מהגמירה הקודמת וכל כניסה שלי מלווה בגניחה חזקה.
והמיטה דופקת דופקת דופקת ואז מישהי מהקיר המשותף צועקת לאמה,וכשזה לא עוזר הבחורה מהדירה הסמוכה דופקת על הקיר.
אני מפסיק את הזיון,אמה מסובבת את הראש ומצווה עלי להמשיך... אני מה איכפת לי,אני דופק במרץ את הכוס אמה חצי גונחת
חצי שואגת והשכנה ליד דופקת,אני נתלה עם כל המשקל על הישבן של אמה שמקבלת הכול באהבה ואז אני שומע קחחחחחח....
הסדין מתחת לברך שלה ניקרע,פה כבר לה יכולתי להחזיק ומילאתי את הקונדום במטען זרע עצבני.
וזהו,משם למקלחת התלבשתי ויצאתי... שולח SMS לאישה-"בובי אני בדרך הבייתה המסיבה נגמרה".שזה חצי שקר מבחינתי
להיום המסיבה באמת ניגמרה.
לסיכום-
רוסיה בת 50+++ מקבלת בדירה פרטית.
מחיר 200 שווה בהחלט.
דירה-לא הכי נקייה סביר מאוד לדרום תל אביב
אמה-נקיה מריחה טוב למטה אבר מין צר.
מראה-שמן מאוד אבל ניסבל
האם אחזור-לא... למרות שנהנתי מאוד,אני גמרתי היא גמרה-המיטה דפקה והשכנה צעקה,לא נראה לי שיש עוד שיאים לשבור איתה
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
אמה שמנה מסלמה
19פרופסור יקר
סחתיין על הדיווח הענייני מחד, משעשע מאידך.
לי יצא לחזור לאמה וגם לי הפריע נושא העישון אך בגדול מספקת שירות ותמורה מלאה.
המשך במלאכתך הברוכה.
החובב
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.
אמה שמנה מסלמה
20פרופסור,
אחלה דיווח...
הרגת אותי עם: "וניזכרתי בשורה של שיר פורים "שושנת יעקוב-צהלה ושמחה".
אין כמו תחת עסיסי!!!