מעניין אותי שחר להמשיך לקרוא על מעלליך בקלומביה !!
ההתלבטות הקשה ביותר שלי כרגע היא לאן לטוס האם תאילנד-קמבודיה או קלומביה-קובה.
קולומביה קובה שם לא הייתי עדיין וחוסר הידיעה והדימיון הפורח מאתגרים אותי לעומת תאילנד ששם כבר הייתי (קמבודיה לא אגב)
(נאמר אחרי שקראתי את כל הדיווחים המצויינים בפורום הזה)
מבטיח לכולם כשאני אטוס אני אצטרף למאמץ וליוזמה ואדווח כדי שאחרים יוכלו להנות כמו שאני נהנה מהדיווחים שלהם !!!!
שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
422mastersn נשמח אם תעלה תמונה שלה, או של כל בחורה אחרת.
אתה נכנס לאתר http://postimage.org/
מעלה תמונה( בחר קובץ,העלאה)
מעתיק את מה שכתוב ב:
thambnail for forum 1
ועושה הדבק בתגובה בפורום, פשוט :)
meninbalck "הסוף" נשמע קצת מפחיד איך שתיארת את זה?
הצ'אנג מאית אצלי בחדר חזרה לפני שעתיים, נכנסה למיטה ונרדמה, הדבר הראשון שעשיתי לה הוא פשוט התחלתי לרדת לה כמו מטורף, אין לי מושג אבל יש לה טעם של דבש למטה, פשוט טעים, לא מרגיש נבוך מזה פשוט יורד בכיף ונהנה , אל תבינו לא נכון, לא יורד בדרך כלל לאף אחת..... משם נמשך כרגיל, נראה לי שיש לי משהו אליה, אבל עדיין לא הצלחתי לפענח מה היא רוצה, או למה היא איתי? הייתי בטוח שאני יותר לא רואה אותה, ואז פתאום היא דופקת לי על הדלת....
423הסוף הוא מפחיד מאוד. אתה פשוט מאבד עניין ולא רוצה כבר כלום.
אני זוכר שלקראת הסוף פשוט כבר לא היה לי חשק לצוד ולהסתבך עם בחורות.
בחורות תאילנדיות מאוד קנאיות ושתלטניות והיו אזורים ומקומות שפחדתי להסתובב עם בחורות כדי שבחורות אחרות לא יראו אותי.
הגעתי למסקנה פשוט להשאיר לי 2-3 יזיזות לסקס טוב, לא קנאיות ואיכותיות ואם אני רוצה שינוי עדיף ללכת לאיזה חנות, לתת בראש ולשכוח מהבחורה.
424[QUOTE=meninblack]
הגעתי למסקנה פשוט להשאיר לי 2-3 יזיזות לסקס טוב, לא קנאיות ואיכותיות ואם אני רוצה שינוי עדיף ללכת לאיזה חנות, לתת בראש ולשכוח מהבחורה.
[/QUOTE]
טקטיקה נכונה מאד גם בארץ . . 

המגביה עוף - ירחיק ראות
425meninblack
דבר נוסף שקרה לי פה זה שירד לי החשק מהרוסיות, משום מה פתאום המראה האסיאתי/יפני/ צאנג מאי , עושה לי את זה יותר
זה קרה גם לך?
פחות מתלהב מהאיסאניות כרגע, למרות שאיסאניות כוסיות עם יצר חייתי לסקס מטורף, באות מהטבע....
מזכיר לי פעם אחרונה שישנתי עם איסאנית, היא נרדמה תוך כדי שהיא מחזיקה לי אותו כל הלילה, כאילו זה חלק בלתי נפרד שהיא לא יכולה להרדם בלעדיו.
אבל הספיק לי איסאניות ...
תמונה של האיסאנית שהחזיקה לי אותו כל הלילה

משום מה כל הבחורות שאני מכיר עכשיו הן בחורות. שנמצאות כבר במערכת יחסים ומחפשות משהו מהצד, והאמת אני בכיף נכנס מהצד:)
427חברים אני יושב בבית קפה מקומי. אתם לא מבינים איזה כוסיות נכנסות . בחורה בת28 שמה ישבן עומדדדדד הכל מוצק אני לא ממיין יותר מידי אם היא כוסית . מתחיל עם כולם מה שבא ברוך הבא... מטורף מה שקורה פה.
תאמינו לי. רק לקום פה בבוקר לפקוח תעניים לראות את כמות הכוסיות בחוץ סוג של גן עדן .... והסטודנטיות עם החצאיות והגרביונים הלבנים שמסתובבות בקניון
כאילו זה איזה סרט כחול יפני.... יש משהו פראי בתאילנד שגורם לך להיות חרמן כל הזמן....
428אני בטוח שחר!!
שחר האם באמת אתה עוזב את תייאלנד בשביל דרום אמריקה?!!
429הכל תלוי
בינתיים אני תקוע עם חרא של מניה " מודיעין" שלא. מחזירנ לי תהשקעה....
המצב הכלכלי גרוע אבל אני אופטימי... מאמין שיקרה משהו טוב ברגע האחרון.
אתמול קפצה אלי הצ`אנג מאית אויי איזה כיףףףףף
היא הייתה חולה אז הרמתי אותה למקלחת והתחלנו לשכב כשאני מרים אותה באוויר והיא צמודה לקיר עם הרגליים על המותן שלי.... מדהים. הבחורה קלה ורזה כמו שאני אוהב.
פשוט כיף כל יום שאיתה חוויה מדהימה
430[QUOTE=yellow-horny]אני בטוח שחר!!
שחר האם באמת אתה עוזב את תייאלנד בשביל דרום אמריקה?!!
[/QUOTE]
למה לא?