כ קארינה הדקיקה הירקון תל אביב - דף 4 - סקס אדיר

קארינה הדקיקה הירקון תל אביב

33
ביקרתי את קרינה היום, ולהלן התרשמותי:
מיקום: כמו שמישהו ציין, הירקון, מול משרדי מכבי ת"א כדורסל.

תיאום: עם פקידה, וכאן היה מקרה מוזר: שאלתי איך קוראים לך, ענתה "סשה" שאלתי מה עם קרינה? "סיימה להיום".

החלטתי בכל זאת להגיע ולראות במי מדובר, והבחורה אומרת "אני קרינה". זכרתי בתיאורה בפורום שזה הגיוני.

קרינה כ1.60, רזה מאוד, חלקה לגמרי בכל הגוף, בהירה, הגיעה לישראל מברה"מ. חזה באמת כמעט ואין, מזל שיש פטמות שיתנו מקום משוער למיקומו של החזה.

הדירה נעימה מאוד ונקייה, מאובזרת בטוב טעם. מקלחת זריזה, והחלנו בגיפופים הדדיים,נשיקות, מאוד נעימה למגע מבחינת העור והיותה נטולת שיער גוף, החלה בשליקה חשופה, מענגת ביותר, ולאחר מס' דקות החלפנו ל69. טעים וריחני, וכשהרגשתי שההשפרצה קרבה ובאה, ביקשתי כובעון. עכשיו הסתכלתי עליה, והיא פאקינג נראית ילדה... אם לא השקיות בעיניים, היא אכן נראית לא חוקית בעליל.

מפה לשם החלנו במסיונרית, והחלפתי לדוגי, ואכן כמו המדוחים הקודמים, טוסיק מהיותר מעוצבים ועומדים שיש לבחורות עובדות,

חוויה מרטיטת חושים, ולאחר דוגי עצבני גמירה מעולה לחליפה, מקלחת, ולרוץ לדווח לחבר'ה.

מישהו ציין שהיא מתנהגת מעט מוזר, ברגע מסוים חשתי שהיא לוקחת משהו לפני הפגישה/ שותה/ משהו בסגנון, שכן היו לה תגובות מוזרות של אנשים שלא ב100% פיכחים.

סה"כ חוויה סבירה, 200 ש"ח מהון לשלטון, וקדימה למארחת הבאה!

דון קיחוט
הון ואון יחד לשלטון

קארינה הדקיקה הירקון תל אביב

36
[QUOTE=איצטגנין]
קישקשתא הגשש, איך פספסת את קיומו של השרשור שלה ?....מבולבל

זו קארינה הדקיקה, שיש עליה שרשור:

פטיש חשמלי ו- gg1 שיבחו את התחת הסקסי שלה.

תכננתי לבדוק. כעת - ניצלתי בזכותך.
[/QUOTE]
'ניצלת בזכותי'? מבולבל למה?

למה שתבחר להאמין לי ולא לפטישחשמלי?

לא קראת את הדיווח שלו שפותח את השרשור?

לא קראת שמדובר בחיית סקס שמעניקה חווית gfe לא מהעולם הזה?

לא קראת איך הכוס שלה נטף נוזלים? לא קראת איזה רטובה היא נהיית?

למה שתבחר להאמין לי - הקקטוס שאתה כל כך לא סובל, על פני משתמש כה חביב עליך? מבולבל
[QUOTE=איצטגנין] פטיש - תרומתך לפורום נעמה לי, והיתה משמעותית ביותר !

ליבי נחמץ על עזיבתך, מה גם שאתה עושה זאת עקב כניסה למנהרה שכולם רוצים לצאת ממנה...

אבל אם בחרת - בחרת! מאחל לך כל טוב מכל הלב.

(כולנו נקבל אותך בזרועות פתוחות בחזרה....קריצה )

[/QUOTE]
הייתכן - הייתכן איצטגנין שגם אתה (כמוני) הבנת במשך השנים שהדיווחים של פטישחשמלי הם חרטא אחת גדולה

ושמדובר בשקרן פתולוגי? הייתכן... ? קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”