כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 44 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

431
חבר'ה אתר טוב שמצאתי, אפשר לראות את הבחורות:

ניתן לגשת ל WEBSITE ליד אותו מכון:

שחר ציין בפוסטים הקודמים את SOI 24 ואת SOI 33 בסוקומביט בבנגקוק, לפי האתר ב SOI 24 יש שם 3 מכונים, אני מאמין ששחר התכוון למכון הראשון ברשימה, אם לא הוא יתקן אותי:

EzMassageBangkok
Lek Massage
Thonglor Massage

ב SOI 33 יש את המכונים הבאים:

Patou Massage

Teen Massage

בנוסף ראיתי באחד הפוסטים מכון שנמצא ב SOI 26 שנקרא show white massage:

בהצלחה לכל באי תאילנד קריצה
LifeStyle2012-03-03 16:34:03
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

434
[QUOTE=LifeStyle]חבר'ה אתר טוב שמצאתי, אפשר לראות את הבחורות:

ניתן לגשת ל WEBSITE ליד אותו מכון:

שחר ציין בפוסטים הקודמים את SOI 24 ואת SOI 33 בסוקומביט בבנגקוק, לפי האתר ב SOI 24 יש שם 3 מכונים, אני מאמין ששחר התכוון למכון הראשון ברשימה, אם לא הוא יתקן אותי:

EzMassageBangkok
Lek Massage
Thonglor Massage

ב SOI 33 יש את המכונים הבאים:

Patou Massage

Teen Massage

בנוסף ראיתי באחד הפוסטים מכון שנמצא ב SOI 26 שנקרא show white massage:

בהצלחה לכל באי תאילנד קריצה
[/QUOTE]
חברים תעזבו אותכם מרשימות ומאתרים ומתמונות, אתם באים לתאילנד אל תהיו מקובעים, בכל חור יש מועדון, באר, מכון ומה שתרצו, זה לא דביר נדיר שצריך לכוון אליו.
זה כל הכיף בתאילנד, בכל רגע נתון תוכלו לזיין והמבחר הוא בלי סוף.

436

איזה תרבות יש פה חבלז

אני נכנס עכשיו לקופי שופ יושבים שם חבורה של שמונה מבוגרים נהנים מהחיים מזמינים אותי לשבת כולם שם מזמינים לי קפה, היו שם מה שאתם לא רוצים שני טום בוי .... בקיצור תרבות שמקבלת את כולם....

הצאנג מאית ישנה אצלי כבר ארבע ימים. הקטע הוא שהיא חולה וחלשה אז אני מטפל בה ודואג לה כל הלילה כשהיא חוזרת מהעבודה.

הקטע המצחיק שאני ממש דואג לה ישנים כל הליה מחובקים. והיום בבוקר היא מקבלת טלפון מהחבר לשעבר טאומרת לו שהיא בוכה מגעגועים.... כוס של אחותך אני איתך כל הליה דןאג לך שתחלימי ובבוקר את אומרת לגבר אחר שאת בוכה מגעגועים.....

אפרופו למי שבאה כביכול ממעמד בינוני או גבוה ההורים לא מרשים לצאת עם פלאנגים ככה שאבא שלה. יהרוג אותי אם היה יודע מה אני עושה איתה...... ככה היא אומרת בכל אופן... לגבי בחורות מאיסאן שמה זה כבוד לתפוס פלאנג כי שם הכל מדובר בכסף... בבנקוק זה יותר קטע של כבוד.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”