קארין החתולה חזרה לתפקד
2בפוסט הקודם שלה עלו שמועות לגבי מצב בריאותה, הייתי ממליץ לאששן או להפריחן טרם שתגרום לחתולה לגרגר.....
הכל מכל כל....
קארין החתולה חזרה לתפקד
3אפרו עקב היכרותי הארוכה עם קארין מימי הירקון ובן יהודה אני יודע שהיא נבדקת באופן קבוע אך על מנת להיות בטוח שאלתי את הפקיד שלה והוא טוען שקארין נבדקת באופן קבוע ויש בידה את התוצאות שהיא בריאה באלף אחוז כמו עוד בנות שבחרו להעלות את העובדה שיש להן בדיקות נקיות.
קארין החתולה חזרה לתפקד
4גם אם היא תראה לך אישור מהשבוע שעבר שהיא בריאה והכל תקין - אין בכך כל בטחון שאכן היא נקיה.
מספיק שאתמול או שלשום נדבקה, היא נושאת המחלה, והיא תעביר אותה הלאה.
אז כדאי להפסיק לחשוב לא נכון.
לעשות סקס בטוח ככל האפשר. האחריות בידי הלקוח. כל אחד אחראי לעצמו.
המגביה עוף - ירחיק ראות
קארין החתולה חזרה לתפקד
5מסכים איתך באלף אחוז זה נוגע לכל הבנות בתחום וגם לנו הלקוחות שצריכים וחייבים לדרוש מין בטוח
קארין החתולה חזרה לתפקד
6טוב לאחר תיאום עם הפקיד ויציאה מוקדמת מהעבודה הוזמנה ״החתולה״ למלונית בתל אביב שמחה מאוד לראות אותי הייתי לקוח קבוע שלה בדירות בהן עבדה...הגיעה לבושה גינס וחולצה פשוטים נראית טוב מאוד וניתנו לה 500 שקלים ונכנסנו להתקלח יחד.קארין אוהבת סקס ומרגישים את זה מהרגע הראשון סיבנה את כל גופי בחושניות תוך כדי נשיקות בכל הגוך מאוד מחרמן אבל מאודד.עברנו למיטה שם החלה במציצה מעולה!!!!גרון עמוק מציצה מושקעת מאוד עם ליקוקים וקולות של הנאה מצידה עד הגמירה המיוחלת בפה שלה.הבחורה יודעת לפנק היטב החלה בעיסוי גב לא ממש מקצועי עם ליטופים בכל הגוף פינקתי אותה באוראלי משובח הבחורה מריחה היטב!!ליקקתי לה את החזה הסיליקוני והפטמות הבולטות שלה והיא החלה שוב במציצה רטובה ומחרמנת...הפכתי אותה על 4 והתחלתי לפמפם החתולה גונחת וקוראת לי חתול חרמן חחחח החלה לרכב עליי כאשר אני מלקק את חזה הסיליקון שלה ומרוב חרמנות גמרתי שוב...רציתי מקלחת משותפת בסוף אבל הנהג שלה צלצל שנגמר הזמן חבלללל.
סיכום:אחת מנותנות השירות הטובות ביותר שאני חוויתי מפנקת משקיעה ושווה כל שקל!!המחיר יקר יותר מהדירות בו היתה מארחת אך יחסית לליווי הוא בסדר תהנו!
סיכום:אחת מנותנות השירות הטובות ביותר שאני חוויתי מפנקת משקיעה ושווה כל שקל!!המחיר יקר יותר מהדירות בו היתה מארחת אך יחסית לליווי הוא בסדר תהנו!
קארין החתולה חזרה לתפקד
7לכמה זמן זה 500 שקל (או יותר נכון 600 כולל מלונית)?
גם לי נמאס מתיקתוקיות אבל זה לחיות או לא להיות 

קארין החתולה חזרה לתפקד
8חדשות טובות וחדשות רעות. התגעגעתי לקרין מאד ואני שמח שהיא חזרה לעניינים. אבל מה זה המחיר הזה? קפיצה רצינית מ- 300 ל- 600, ובנוסף הסירבול של מלונית לעומת מכון או דירה. התלבטות.
קארין החתולה חזרה לתפקד
10המודעה הוסרה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.