כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 63 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

622

הי האמת שהפגישה שלי עם לייה היתה כבר לפני חודשים יום שישי ה13 והכל אתם כבר בטח רועדים מפחד , האמת שהתכונתי לכתוב את הדיווח הזה יום אחרי אבל אז ראיתי מישהו שהקדים אותי ותיאר די במדויק את תחילת החוויה שלי והחלטתי לחכות ולתת לו את הבמה

טוב אז כפי שאמרתי יום שישי ה13 אני ובקבוק ין אדום מתיציבים אצל לייה רק מזה שהפגישה לא בוטלה כבר היתי מאושר

הילדה עצמה מלאה חמודה מאוד מאוד נהינתי דווקא לשבת ולדבר איתה ולהבין את הלך מחשבתה היחודית היא אולי צעירת אבל לא טיפשה וזה היה מענין בעבורי.

הלכתי להתקלח ויאללה לעבודה לא אעריך בדיבורים על כך הבחורה מתנשקת מתחכת בך ללא סוף ופשוט משדרת " אני רוצה להזדין" ואלא מכם שיודעים מה לעשות עם זה פשוט חיבים לבקר אותה האיבר שלי בהחלט קיבל תשומת לב מלאה.

שתי בעיות קטנות ביום קר המרחק של המקלחת מחדר השנה המחוממם ואאאאאאאאאאאאי רק הזיכרון של זה גורם לי לרעד

בנוסף היה משהו שליהיה הציעה לי מיוזמתה במהלך התיאום פגישה שלנו ואז שכחה את זה וזה היווה אכזבה קלה עבורי.

זהוא פורים שמח לכולם

623
[QUOTE=GOODGOD]

הי האמת שהפגישה שלי עם לייה היתה כבר לפני חודשים יום שישי ה13 והכל אתם כבר בטח רועדים מפחד , האמת שהתכונתי לכתוב את הדיווח הזה יום אחרי אבל אז ראיתי מישהו שהקדים אותי ותיאר די במדויק את תחילת החוויה שלי והחלטתי לחכות ולתת לו את הבמה

טוב אז כפי שאמרתי יום שישי ה13 אני ובקבוק ין אדום מתיציבים אצל לייה רק מזה שהפגישה לא בוטלה כבר היתי מאושר

הילדה עצמה מלאה חמודה מאוד מאוד נהינתי דווקא לשבת ולדבר איתה ולהבין את הלך מחשבתה היחודית היא אולי צעירת אבל לא טיפשה וזה היה מענין בעבורי.

הלכתי להתקלח ויאללה לעבודה לא אעריך בדיבורים על כך הבחורה מתנשקת מתחכת בך ללא סוף ופשוט משדרת " אני רוצה להזדין" ואלא מכם שיודעים מה לעשות עם זה פשוט חיבים לבקר אותה האיבר שלי בהחלט קיבל תשומת לב מלאה.

שתי בעיות קטנות ביום קר המרחק של המקלחת מחדר השנה המחוממם ואאאאאאאאאאאאי רק הזיכרון של זה גורם לי לרעד

בנוסף היה משהו שליהיה הציעה לי מיוזמתה במהלך התיאום פגישה שלנו ואז שכחה את זה וזה היווה אכזבה קלה עבורי.

זהוא פורים שמח לכולם
[/QUOTE]

גוד גאד יקר שלי... תודה רבה לך מתוק היה לי ממש כיף איתךEmbarrassed מוזמן תמיד!Hug

ליה מורנו2012-03-09 12:42:14
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

625
[QUOTE=מישל]Heartאיזה קליפ מהמם ומחרמן בטירוף קריצה תודה אוהב סבתות ממממוווואאאאההה נשיקות
ושיהיה שבוע טוב לכולם
ליה אני מתה עלייך יפיופית שלי Heart
[/QUOTE]

ואני עלייך כןסית על אחת!HugHeart

629

אתם בטח זוכרים שכתבתי ששעה היא זמן קצר מדי מכדי להכיר את הלקוח ולהספיק להנות, ואני מעריכה מאוד זמן איכות.

כמו כן, זכור לכם שלאחרונה יש לי יותר זמן פנוי ושעקב כך אני מתכננת להתחיל ללמוד בקרוב כדי למלא את הזמן הפנוי הזה.

אך עד שאתחיל ללמוד, אני רוצה לנצל את העובדה שיש לי זמן פנוי כדי להפוך את
הפגישות איתי לאיכותיות יותר וחפוזות פחות (למרות שהנחפזים עדיין יתקבלו
בברכה!).

ולכן החל מעכשיו, ולמשך פרק זמן מוגבל (כנראה עד שאתחיל ללמוד), 600 השקלים
שהספיקו עד עתה לשעה, יספיקו החל מהיום לעד שעה וחצי, או במילים אחרות -
אתם מקבלים 50% יותר על אותו המחיר.

המחיר לשעתיים: 800 ש"ח.

אני פתוחה גם לבקשות מיוחדות, אך לשם כך נא לפנות אליי בפרטי.

בברכה,
Heart ליה Heart

630
[QUOTE=ליה מורנו]

אתם בטח זוכרים שכתבתי ששעה היא זמן קצר מדי מכדי להכיר את הלקוח ולהספיק להנות, ואני מעריכה מאוד זמן איכות.

כמו כן, זכור לכם שלאחרונה יש לי יותר זמן פנוי ושעקב כך אני מתכננת להתחיל ללמוד בקרוב כדי למלא את הזמן הפנוי הזה.

אך עד שאתחיל ללמוד, אני רוצה לנצל את העובדה שיש לי זמן פנוי כדי להפוך את
הפגישות איתי לאיכותיות יותר וחפוזות פחות (למרות שהנחפזים עדיין יתקבלו
בברכה!).

ולכן החל מעכשיו, ולמשך פרק זמן מוגבל (כנראה עד שאתחיל ללמוד), 600 השקלים
שהספיקו עד עתה לשעה, יספיקו החל מהיום לעד שעה וחצי, או במילים אחרות -
אתם מקבלים 50% יותר על אותו המחיר.

המחיר לשעתיים: 800 ש"ח.

אני פתוחה גם לבקשות מיוחדות, אך לשם כך נא לפנות אליי בפרטי.

בברכה,
Heart ליה Heart

[/QUOTE]
אחלה מבצע קריצה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”