כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 25 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

241

רוקו סיפרדי האגדי מצלם את
סילביה סיינט - כוכבת פורנו מתחילה
לסרטון אודישן
Evil Smile

אחרי קריירה מוצלחת כדוגמנית בינלאומית מפורסמת סילביה סיינט

הרגישה שהיא מיצתה את זה והחליטה להיות שחקנית פורנו Evil Smile

הסוכן שלה אירגן לה פגישה עם צלם מקצועי של חברת הסרטים הכחולים VIVID ושחקן הפורנו המפורסם רוקו סיפרדי (אני)

על מנת שחברת VIVID תחליט האם סילביה סיינט מתאימה להיות כוכבת פורנו, היא ורוקו סיפרדי היו אמורים להצטלם לסרטון קטן.

ישבתי על הספה באתר הצילומים וחיכיתי לסילביה סיינט שהופיעה זמן קצר אחרי השעה שנקבעה. סילביה הייתה מאוד נרגשת ובמהרה התחבקנו ונישקנו זה את זו על הלחי.

סילביה הייתה קצת מופתעת לראות רק אותי באתר הצילומים ותהתה איפה הצלם?

הסברתי לה שהצלם מקורר ולא מרגיש טוב. בנוסף עידכנתי את סילביה שמנהל חברת VIVID הודיע לי שאין אפשרות לקבוע מועד חדש לצילומים כי לוח הזמנים מאוד צפוף... ואם סילביה מתאימה הם חייבים להתחיל לצלם כבר מחר כדי לעמוד בזמנים.

"אני אהיה גם הזיין וגם הצלם" Evil Smile אמרתי לסילביה בנימה ממזרית וליטפתי את ישבנה.

"אוווההה ממש הפתעת אותי עכשיו... ו... אתה תצליח לתפקד ככה?" שאלה סילביה וצחקקה קלות.

"אין לך מה לדאוג יקירתי! אני מבטיח לך שהסרטון יצא בן זונה ואחריו יחתימו אותך בחברה תוך שניה!" Approve אמרתי לסילביה ותפסתי את המצלמה ביד, לחצתי על הקלטה והתחלתי לצלם את סילביה שהייתה עדיין טיפה מבולבלת... פאק מי! חשבתי לעצמי היא ממש צריכה זין כדי להשתחרר Evil Smile צחוק

אמרתי לסילביה להתפשט ולהכנס למקלחת. סילביה הורידה בחשש קל את הגופיה שלה וחשפה ציצים יפיפיים עם פטמות ורודות זקורות להפליא Tongue החמאתי לסילביה על הפטמות הזקורות והיא הסתירה את הציצים שלה עם ידה בביישנות צחוק

"מה קרה לך? את מתביישת? בתור שחקנית פורנו את תזדייני נון סטופ מול המצלמה... קדימה תתחילי להתרגל למצלמה!" אמרתי לסילביה והתענגתי על גופה המדהים חיוך גדול

סילביה הורידה את חצאית המיני הורודה שלה וחשפה את ישבנה המדהים שאותו חצה תחתון חוטיני שחור. אחרי שסילביה הורידה גם את התחתונים והייתה ערומה לגמרי זרמנו למקלחת... סילביה הלכה לפניי ונענעה את ישבנה הדורש... מחרפנת אותי בטירוף! Tongue

אמרתי לסילביה להתקלח בצורה סקסית. סילביה נכנסה למקלחת והתחילה לשטוף את עצמה... סיבנה לעצמה את הציצים, את הכוס ואת הטוסיק... פאק היא כזאת כוסית! Tongue

מיד קלטתי שהיא מגולחת בכוס והתחלתי לפלרטט איתה ולזרוק לה כל מיני דברים... קריצה

"את אוהבת לגלח הא? פששששש איזו סקסית את! אם הייתי נשוי הייתי עוזב את אישתי בגללך... מנהלי VIVID יעזבו את הנשים שלהם אחרי שיראו את הסרטון... פאק איזה כוס! איזה תחת! אחחח הפטמות האלה... גררררררר פשוט לאכול אותך!" Tongue

סילביה נהייתה ממש נבוכה וסגרה את הדלת במקלחון כדי להסתתר ממני צחוק כמובן שמיד פתחתי את הדלת והחמאתי לה שוב על הכוס המשגע שלה Tongue, סילביה הסתירה בביישנות את הכוס וצחקקה צחוק

"אחחח אחחח איזה כוס! סילביה את תהיי כוכבת! קדימה בואי לסלון, נמשיך שם" קריצה אמרתי לה באסרטיביות וטפחתי על ישבנה הרטוב...

אחרי שסילביה סיימה להתנגב חזרנו לסלון. שמתי את המצלמה על המיטה והתחלנו להתמזמז... ליטפתי את הטוסיק ואת הכוס של סילביה והיא ליטפה לי ת'זין דרך המכנסיים...

"מה את מרגישה שם?" שאלתי אותה ונישקתי את צווארה...

"הוווווו יש שם משהו קשיח!" Tongue אמרה סילביה בחרמנות...

"את מוזמנת לשלוף אותו משם... קדימה אל תתביישי..." קריצה אמרתי לסילביה תוך כדי שאני ממשיך ללטף בין רגליה... מרגיש את הרטיבות שלה עם אצבעותיי Cool

סילביה פתחה את החגורה ואת הכפתורים במכנסיים שלי והוציאה משם ת'זין הקשיח שלי...

"ואיי ואיי ואיי מה יש לבחור פה!" אמרתי לסילביה שצחקקה ובמהרה לקחה את הזין לפיה החם...

"תזהרי לא להחנק!" קריצה אמרתי לסילביה שמצצה לי בשקיקה את הזין Cool

"הוא קצת גדול... לא חשבתי שיש לך כזה גדול..." אמרה סילביה

"אל תדאגי את תסתדרי... הוא לא נושך" קריצה צחוק עניתי לסילביה והתחלתי לזיין את פיה כאשר היא בפוזת הדוגי על המיטה ואני בעמידה עם המצלמה בידי קריצה

אחרי כמה דקות של מציצה כבר באתי לומר לסילביה שהגיע הזמן לצלם את הזיון, אבל היא הסתובבה מולי עם ישבנה המדהים והבליטה אותו לכבודי... הזמינה אותי להכנס פנימה ולחגוג שם עם לשוני חיוך גדול

לא היססת לשניה ואחרי שהנחתי את המצלמה בצד פיסקתי את פלחי ישבנה והתחלתי ללקק את הטוסיק שלה בתאווה וברעב גדול! חיוך גדול סילביה השובבה החליטה להיות רעה וסגרה את הפנים שלי עם פלחי ישבנה צחוק אחרי כמה ביסים שנתתי לה בתחת היא נרגעה ויכולתי להמשיך בחגיגה צחוק

פיסקתי את הכוס המגולח והיפייפה שלה כשהיא בפוזת הדוגי והדבקתי את לשוני אליו... הטעם מדהיםםםםםםםםם והמראה פשוט מחרפן! הכוס שלה כזה ורוד ומתוק גררררררררר Tongue Tongue Tongue

אחרי עוד כמה דקות בהן התענגתי על שני חוריה היפים והטעימים סילביה נשכבה על הגב וביקשה ירידה... המממממ חשבתי לעצמי... ירידה? אומנם זה לא היה בתוכניות אבל החלטתי לפנק ת'חרמנית השובבה הזאת חיוך גדול

לפני שירדתי לסילביה המתוקה נשכבתי מעליה והתענגתי על פטמותיה הורודות עם פי ולשוני... לא שמתי לב שסילביה טומנת לי מלכודת ובמהרה מצאתי את עצמי על הגב וסילביה זיינה לי ת'פנים עם הכוס והטוסיק שלה צחוק Tongue

פאק מה נסגר פה? תפסה אומץ זאתי... רק לפני כמה דקות היא כיסתה ת'כוס שלה כמו בתולה ועכשיו היא מזיינת לרוקו סיפרדי ת'פנים!!! צחוק צחוק צחוק

אחרי שסילביה סיימה להשתעשע היא נשכבה על הגב והתחלתי לרדת לה בשקיקה... ליקקתי לה ת'כוס הדורש שלה במרץ ולאחר זמן קצר סילביה התחילה לרעוד בכל הגוף וגמרה באנחה קלה. פניה זרחו מאושר והיא הייתה פשוט בעננים Approve חיוך גדול

אמרתי לה שהזמן קצר וצריך להתחיל לצלם את הזיון, אבל לסילביה היו תוכניות אחרות ובמהרה היא התיישבה על ארבע והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ורטובה חיוך גדול

בזמן שסילביה מצצה לי לקחתי את התחתונים השחורים שלה שהיו מונחים על המיטה והתחלתי לשחק איתם ולהסניף אותם בחרמנות. נראה היה שזה מאוד שיעשע את סילביה והיא התחילה לצחוק צחוק

תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה במרץ אבל סילביה לא הפסיקה והמשיכה להתפקע מצחוק עם הזין בפה צחוק

המציצה של סילביה פשוט מדהימה, לכן החלטתי להנות עוד קצת מהמציצה שלה... נשכבתי על המיטה והיא באה מעליי והתחילה למצוץ לי בשקיקה בזמן שאני אוחז בראשה ומלביש אותה על הזין שלי Evil Smile סילביה גם העניקה טיפול יסודי לביצים שלי ושליקלקה אותן בפיה החם חיוך גדול

אחרי זמן מה סילביה התחילה לפתע לנשוך אותי בצדדים (מותניים, טיפה בטן וגב) וגרמה לי לצעוק כמו ילדה קטנה צחוק (שרון מצאה את הנקודות הרגישות שלי ועכשיו בכל פגישה היא לא עוזבת אותי עד שאני צורח כמו משוגע צחוק קריצה) אחרי כמה סיבובים של נשיכות ומציצות באמת שהגיע הזמן שנעבור לצלם את הזיון Evil Smile

"בואי שימי לי קונדום אני אפנק אותך גם" אמרתי לה בגאווה...

"בוא אני רק אמצוץ לך, אתה תוך 5 דקות גומר אני אלופה!" אמרה סילביה בתקווה שתתחמק מהזין הגדול שלי צחוק

"את יכולה למצוץ לי שנה ואני לא אגמור, אני גומר רק מזיון..." הבהרתי לה וגיחכתי קלות...

"יש לך גדול מידי, אני לא יכולה עם כזה גדול..." אמרה סילביה בחשש...

"קדימה תעלי עליי יהיה בסיידר" חיוך גדול הרגעתי את סילביה וסימנתי לה עם האצבע לעלות עליי...

סילביה עלתה עליי והתחילה לרכוב עליי בזהירות... מה היא חושבת לעצמה? שאלתי את עצמי... לא מתאימים לי המשחקים האלה! אחזתי בישבנה והתחלתי לדפוק אותה במרץ מלמטה Evil Smile

"האאאאאאא האאאאאאאאא מאמאאאאאא איזה גדוווווווווול!!!" צחוק צעקה לפתע סילביה כמו משוגעת Wacko

"מה יש לך? מה זה כל הצעקות האלה?" שאלתי את סילביה בפליאה...

"יש לך גדול מידי!!! מאמאאאאאאאאא הצילו! מאמאאאאאאאאאאא!" צחוק המשיכה סילביה בשלה...

"מאמא לא פה עכשיו! תזדייני ותשתקי!!!" Evil Smile אמרתי לסילביה באסרטיביות והמשכתי לדפוק אותה כהוגן בכוס.

(חחח שרון צרחה כמו מטורפת! פחדתי שהשכנים שלה יזמינו משטרה צחוק)

סילביה שעדיין לא נרגעה נעצה את שיניה בצווארי ונשכה אותי כהוגן בצוואר, לא משאירה שום חלק בצוואר שלא הרגיש את שיניה החדות צחוק

ואז היא עברה לאוזניים שלי... היא נשכה את האוזניים שלי ואז צחקקה ונשפה לתוכן אחרי שלקחה כל אחת מהן לפיה החם צחוק

הטירוף הזה נמשך כמה דקות ונראה היה שסילביה התחילה ממש להנות מהזיון Tongue

בהמשך סילביה רכבה עליי כמה דקות ברכיבה הפוכה ואז עברנו לזיון בעמידה... בתחילה סילביה נשענה על השולחן, בהמשך על הספה ובסוף על השידה. הזיון ליד השידה היה קטלני במיוחד וכבר פחדנו שהשידה תשבר מרוב שהיא נדפקה בקיר צחוק

"ווואוווו רוקו אתה ממש חיית סקס! כן תמשיך !" Tongue צעקה סילביה והביאה קונטרות חזקות עם ישבנה הדורש שעליו סטרתי מידי פעם להנאתי הרבה חיוך גדול

אחרי הזיון בעמידה המשכנו להזדיין בדוגי כשסילביה בקצה המיטה, אחחח איזו הרגשה נפלאה זאת לפרק לה ככה ת'כוס Evil Smile Tongue

עברנו בהמשך לזיון בדוגי על המיטה ואחרי זיון נמרץ במשך כמה דקות גמרתי בחוזקה בכוס החם של סילביה חיוך גדול

סילביה הייתה ברקיע השביעי מהזיון והייתה מאוד להוטה לגלות מה תחליט הנהלת VIVID לגביה... אמרתי לה שיהיה טוב ואני כבר שולח את החומר המצולם לחברה.

נפרדנו בחום ועזבנו את אתר הצילומים. מעניין מה התשובה שסילביה תקבל מחר קריצה

למחרת בבוקר כשעדיין ישנתי על מיטתי החמימה מישהי העירה אותי עם ישבנה החצוף כשרק חוטיני סקסי חוצה אותו גררררררר Tongue

הייתה זאת לא אחרת מאשר סילביה סיינט בכבודה ובעצמה שקפצה לביתי לביקור בוקר מפתיע כדי לבשר לי שחברת VIVID החתימה אותה על החוזה Tongue
סילביה עומדת להיות כוכבת פורנו קריצה

בנוסף לבשורה המשמחת הזאת סילביה סיפרה לי שאני הוא זה שהולך להשתתף איתה בסרט הראשון בכיכובה והצילומים יתחילו עוד הערב! Tongue

לא האמנתי למשמע אוזניי! חיבקתי את ישבנה של סילביה והתחלתי לנשק אותו בתאווה צחוק

הזזתי את החוטיני שלה הצידה וליקקתי את ישבנה ואת הכוס שלה בשקיקה! סילביה התחילה להשתולל ונשכה אותי בצדדים מה שהקפיץ אותי בטירוף וגרם לי להוציא כמה קולות שונים ומשונים Censored (חחח הרגת אותי שרון! צחוק)

אחרי שסילביה נרגעה קצת עם הנשיכות היא התחילה למצוץ לי ת'זין בשקיקה וללקק אותו כמו חתולה רעבה כאשר השיא היה בסיומי מציצת הפוליש המחרפנים שלה Tongue Tongue Tongue

אחרי כמה דקות סילביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה וביקשה זיון טרפולינה שאותו הענקתי לה בשמחה רבה והקפצתי אותה על הזין שלי במרץ להנאתה הרבה חיוך גדול

סילביה שרצתה להיות מוכנה כמה שיותר לסצנה שלנו אמרה שהיא עוד לא ניסתה איתי מציצה עד הסוף קריצה הבנתי את הראש שלה ואחרי זמן קצר התיישבתי מולה כשהיא בדוגי. תפסתי את ראשה ואת ישבנה וזיינתי לה את הפה במשך כמה דקות עד שגמרתי בפיה המתוק בעוצמה גדולה Tongue

כשהזרע עדיין בפיה היא אמרה: "רוקו ספרדי" וחייכה לעברי בחיוך מתוק במיוחד חיוך גדול

היא פתחה את פיה והראתה לי את כמות הזרע שהייתה לה שם קריצה

פששששש היא ממש מקצוענית אמרתי לעצמי ולא האמנתי שאני הולך להופיע עם הפצצה הזאת בסרט Tongue

דרך אגב הסרט לא לבעלי לב חלש... אל תגידו שלא הזהרתי אותכם Evil Smile קריצה

סוף

שרונוש היה מדהיייייםםםם!!! Tongue Tongue Tongue

אחחחחח איזה צחוקים אין דברים כאלה! צחוק צחוק צחוק

חולה לך על הכוס הורדרד שלך! Tongue חיוך גדול Star

גרררררררררר Hug Heart

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

242

קוטיק הירדן של המדינה פוגש את קיסקה החרמנית קריצה

בשעת ערב מוקדמת קיסקה החרמנית

שכבה על המיטה שלה וצפתה בטלויזיה באופרת סבון. באמצע הפרק פתאום הופיעה פרסומת שבה גבר יורד לכוס של בחורה (באותו זמן אני ירדתי לשרון צחוק) כמו כן היבהב מספר טלפון ומשפט: קוטיק הירדן של המדינה! Tongue

Image of Funny muzzle of gray British cat in sunglasses closeup

קיסקה שעיניה נפתחו לרווחה תפסה את הטלפון שלה בהתלהבות וחייגה למספר שהופיע על המסך...

קוטיק: "הלו..."

קיסקה: "שלום... זה קוטיק הירדן של המדינה?"

קוטיק: "כמובן... במה אני יכול לעזור?"

קיסקה: אני רוצה ירידה טובה! מתי תוכל לבוא?" חיוך גדול

קוטיק: "בשמחה! עוד חצי שעה אני אצלך! את הולכת להתמוגג מקוטיק הירדן של המדינה!" Cool

קיסקה: "מצויין!!! אז אני מחכה לך במיטה... אני חרמנית בטירוף!" Tongue

(חחחח כל הזמן של השיחה ליקקתי לשרון את הכוס, התחרמנתי מזה בטירוף! לא רציתי להתנתק ממנה צחוק)

לאחר כחצי שעה כמו שהבטחתי לה בטלפון הגעתי לביתה של קיסקה חיוך גדול
היא פגשה אותי בחצאית מיני כחולה וסריג פרחוני. שיערה השחור היה פזור וגופה היה חטוב כשל דוגמנית צמרת.

התחבקנו ונישקנו זה את זו על הלחי ואז במהרה קיסקה נשכבה על המיטה, פיסקה את רגליה והורידה את החוטיני האדום שלה עד הברכיים...

"בוא תלקק לי את הכוס! תוכיח לי שאתה הירדן של המדינה!!!" צחוק צעקה קיסקה.

התנפלתי על הכוס שלה בתאווה גדולה והתחלתי ללקק לה במרץ... הכוס שלה כזה מזמין... ורוד, רטוב ומתוק חיוך גדול ירדתי לה דקות ארוכות אבל!! למרות שקיסקה הייתה חרמנית בטירוף היא פשוט לא גמרה מבולבל Shocked את כל הבנות אני מגמיר תוך דקות בודדות... מה קורה פה? מבולבל

"הזמן שלך נגמר! עאלק הירדן של המדינה!! עכשיו אני ממש עצבנית כי עדיין לא גמרתי ואני חרמנית בטירוף! עוף מפה!!!" כועס Wacko צעקה קיסקה כשהיא אחוזת טירוף צחוק

"את בטוחה שאת לא רוצה עוד כמה דקות של ירידה? אני אלוף בזה את עוד תראי!" Approve צחוק אמרתי לקיסקה וחייכתי לעברה במבוכה קלה...

"לא רוצה כלום! הזמן שלך נגמר! קדימה לך תתקלח, תתארגן ותתחפף מהדירה שלי!!" צחוק צעקה קיסקה וברחה למטבח...

עשיתי מקלחת מהירה וכבר באתי לצאת אבל לפתע ראיתי את קיסקה שוכבת על מגבת על הרצפה במטבח ומאוננת לעצמה... "עד שהוא מתרחץ אני לפחות אגמור כי אני כבר מתחרפנת!!!" מילמלה לעצמה קיסקה בזמן שעינגה לעצמה את הכוס הרטוב שלה עם אצבע חיוך גדול

לא היססתי לרגע... התיישבתי על הרצפה במקלחת והתחלתי לאונן מולה... הזין שלי עמד בטירוף והייתי גומר עוד דקה מהמחזה המדהים שנגלה מול עיניי, אבל לקיסקה היו תוכניות אחרות... בכי

"מה אתה מאונן שם? תתחפף מפה!" כועס צחוק צעקה קיסקה העצבנית... לא מאמין שאני יושב מולה ומאונן להנאתי הרבה אחרי שלא הצלחתי להגמיר אותה צחוק

"אני לא יכול להפסיק, את הורגת אותי!" צעקתי לעברה של קיסקה שעדיין ליטפה את הכוס שלה בהיסוס... צחוק

"עוף מפה מהר!" דרשה קיסקה צחוק

קמתי במהירות כדי לא לעצבן את קיסקה עוד יותר, אבל לפני שהלכתי התיישבתי מעליה וליקקתי את הכוס שלה עוד כמה שניות יקרות ואז התנתקתי מהכוס הדורש שלה ויצאתי לדרכי.

(חחחח לקח לנו איזה דקה להרגע מסצנת האוננות ההדדית שדפקנו במטבח ובמקלחת של שרון צחוק חחחח אויי כמה צחקנו מזה צחוק)

עוד באותו הערב צילצלתי לקיסקה והבטחתי לה שהפעם אני מגמר אותה ביג טיים! Tongue קיסקה חשבה טיפה והסכימה בסופו של דבר, הרי לא היה לה באמת מה להפסיד והיא הייתה עדיין חרמנית קריצה

תוך זמן קצר הייתי כבר אצל קיסקה והיא קיבלה אותי בזרועות פתוחות Hug

אמרתי לה שעכשיו אני קוטיק משודרג ושהיא הולכת לראות כוכבים!!! Star Star Star

הפעם לקחנו את הזמן והתחלנו ללטף ולמזמז זה את זו... ניצמדתי מאחוריה והסנפתי את שיערה הגולש, נישקתי את צווארה הריחני וליטפתי את הכוס שלה... קיסקה ליטפה אותי במפשעה והרגישה את קוטיק הקשיח שלי גודל... וגודל... וגודל... Evil Smile

לאט לאט התקרבנו למיטה וקיסקה התיישבה על 4... הרימה את ישבנה המחרפן והזמינה אותי פנימה... לרחרח ולטעום משני איבריה... גרררררררררר Tongue

התיישבתי על ברכיי והרמתי את החצאית שלה למעלה. הורדתי את החוטיני שלה עד לברכיה ופיסקתי את פלחי ישבנה הרכים... המחזה שנגלה לעיניי היה עוצר נשימה! Tongue מיד התנפלתי עם לשוני על החור האחורי המזמין שלה וליקקתי אותו בשקיקה ובחרמנות אדירה! לא הזנחתי כמובן גם את הכוס היפה שלה ואחרי שפיסקתי אותו קלות, ליקקתי בהנאה את המרקם הורוד והטעים שלו חיוך גדול

קיסקה ליטפה עם כף רגלה דרך המכנסיים את קוטיק הקשיח שלי ואמרה לי שאם אני אגרום לה לראות כוכבים בירידה אנחנו בוודאות נזרום לאיזה זיון טוב Tongue

קיסקה השובבה סגרה את פניי בתוך ישבנה עם פלחי הטוסיק שלה וצחקה בממזריות... חחח לקח לי הרבה זמן לחלץ את האף שלי משם צחוק

היא נשכבה על בטנה ואני נשכבתי מעליה והתחלתי לרחרח אותה ולנשק את גופה, תוך כדי שהוצאתי מפי נהמות של חתול פרא Evil Smile צחוק (זה היה משהו בסגנון של אריה מענג את הלביאה שלו צחוק קריצה)

קיסקה לא יכלה לחכות כבר, נשכבה על הגב והזמינה אותי להכנס פנימה, בין רגליה... וכך עשיתי אבל במהרה הבנתי שזאת מלכודת ומצאתי את עצמי על הגב כשהשובבה הזאת מקפצת על הפנים שלי עם הטוסיק והכוס שלה, שאותם חצה החוטיני האדום והריחני שלה Tongue

לבסוף אחרי כל הצחוקים וההשתוללות, קיסקה נשכבה על הגב והזמינה אותי אל מבצרה הורדרד שעוד מעט היה עולה על גדותיו מרוב שהיה חם ורטוב! Evil Smile

התחלתי ללקק את הכוס המתוק של קיסקה בשקיקה ובמהרה היא התחילה להתפתל, להתנשף ולרעוד בגוף... זהו זה קרה! קיסקה הגיעה לסיפוקה ולא הייתה מאושרת ממנה בממלכה צחוק

קיסקה שעיניה זרחו מאושר והיא ראתה כוכבים בכל מקום המשיכה לשכב על הגב ולהרגע... היא הודתה לי מכל הלב על הירידה המדהימה שהענקתי לה ואמרה שהיא מתה למצוץ לי חיוך גדול

נשכבתי מעליה, ליקקתי ומצצתי את פטמותיה ,והבטתי מידי פעם לתוך עיניה...

"בטח יקירתי... גם קוטיק הקשיח שלי מת להכנס לפיך החם והמתוק, אבל קודם אני אזקיר את פטמותייך הורודות והטעימות" חיוך גדול אמרתי לה...

בהמשך קיסקה נעמדה בפיסוק על המיטה, התכופפה לעבר הקוטיק הקשיח שלי ועטפה אותו בשפתיה החמות... הטוסיק והכוס שלה היו פתוחים מולי ומידי פעם ליקקתי את שני חוריה הטעימים בהנאה גדולה חיוך גדול

קיסקה נשכבה מעליי ב-69 והמשכנו לענג זה את זו במציצות וליקוקים חיוך גדול מציצת הפוליש שקיסקה עשתה לקוטיק הקשיח שלי הוציאה אותי מדעתי! ופאק איך שהיא מטפלת בביצים... גרררררררררררררר Tongue

אחרי כמה דקות קיסקה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לדהור על הקוטיק הקשיח שלי Tongue

קיסקה יללה ללא הפסקה כמו חתולה חרמנית ואני יללתי ביחד איתה צחוק הקפצתי אותה במרץ על הקוטיק הקשיח שלי והפלקתי על ישבנה הדורש חיוך גדול

"מייאאאאאאווווווו... מייאאאאאאווווווו... מייאאאאאאווווווו..." היו הקולות שנשמעו בחדר ללא הפסקה צחוק צחוק צחוק

כמובן שבמהלך הזיון ריחרחתי והסנפתי את התחתונים הריחניים של קיסקה Tongue

בהמשך נעמדנו והתחלתי לדפוק את קיסקה במרץ בכוס תוך כדי שהיא נשענת על השידה חיוך גדול אחחחחחח כל כך נעים וחמים להיות בתוך כוס של קיסקה! גררררררררררר Tongue

נפנפתי מול פניה עם התחתונים שלה עד שלפתע היא תפסה אותם בפיה ולא שיחררה... תפסתי את הקצה השני של התחתונים עם השיניים והתחלנו למשוך את התחתונים כל אחד לכיוון שלו צחוק (חחח היינו כמו כלבים רעבים שרבים על עצם צחוק)

לאחר כמה דקות קיסקה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הדורש שלהחיוך גדול אחחחחח הנוף פשוט משגע! Tongue

בהמשך נשכבתי על המיטה וקיסקה נשכבה מעליי... היא דהרה עליי במרץ ונשכה אותי בצוואר ובאוזניים. היא חשבה שאני יילל כמו חתלתול אבל מהר מאוד היא התבדתה קריצה

קיסקה לא ויתרה והיא ירדה מקוטיק הקשיח שלי רק כדי לנשוך אותי בצדדים כאילו הייתה חיית טרף צחוק כמובן שהנשיכות הוציאו ממני צעקות חזקות... צעקות שהיו בהחלט לשביעות רצונה של קיסקה השובבה צחוק קריצה וכאשר צעקתי חזק מידי היא דחפה לי את התחתונים שלה לפה שלי צחוק

אחרי שקיסקה רכבה עליי עוד קצת, המשכנו את הזיון בקצב מטורף בכפיות לוהטות! Tongue Evil Smile

אחחחחחחחח איזה כוס חם היה לקיסקה באותם רגעים פצצה

כמובן שקיסקה קיבלה את הקוטיק הקשיח שלי בכוס הרטוב שלה גם במיסיונרית לוהטת במיוחד... מיסיונרית שהתחילה לאט והתפתחה לזיון קטלני תוך כדי שקיסקה אוחזת בישבני בחוזקה וסוטרת עליו במרץ להנאתה הרבה צחוק קוטיק הקשיח שלי הרגיש מעולה באותם רגעים חיוך גדול קריצה

סיימנו את הזיון בדוגי מהיר ועצבני שנמשך כמה דקות מהנות מאוד חיוך גדול

עוצמת האורגזמה שחוויתי לא ניתנת לתיאור!!! ברור שראיתי כוכבים וזיקוקים ואפילו הגעתי לרקיע השביעי Tongue צחוק

אחרי שקוטיק הקשיח שלי סיים את דרכו האחרונה בתוך הכוס הרטוב של קיסקה שנינו שיחררנו "מייייייאאאאאאוווווו" חזק והתפוצצנו מצחוק צחוק

התחבקנו, התנשקנו והודנו זה לזו על החוויה המעלפת! Tongue Tongue Tongue

קיסקה אמרה לי שתזמין אותי עוד הרבה פעמים, כדי שאני אפנק את הכוס השובב שלה Tongue

אחרי כמה ימים בזמן שישנתי במיטתי קיסקה התגנבה לדירתי והתיישבה עם ישבנה על פניי.

היא העירה אותי משנתי הענוגה ומיד התנפלתי על ישבנה המפתה, שחוטיני אדום חצה אותו חיוך גדול

קיסקה קצת כעסה על זה שלא ביקרתי אותה כבר כמה ימים ויותר מידיי עסוק בלפנק בחורות אחרות בכי

הזזתי את החוטיני שלה הצידה וליקקתי בשקיקה את הטוסיק והכוס שלה בזמן שהיא טיפלה בקוטיק הקשיח שלי עם שפתיה ולשונה החמה חיוך גדול

בנוסף למציצה החמה והמחרפנת שלה היא גם נשכה אותי כמה פעמים בצדדים והקפיצה אותי בטירוף! צחוק (אחחח שרון הרגת אותי עם הנשיכות האלה צחוק)

הקוטיק הקשיח שלי כבר בער וגעש ובמהרה קיסקה עלתה עליו והתחלתי להקפיץ אותה במרץ בזיון טרמפולינה קצבי ביותר חיוך גדול

אחרי כמה דקות של זיון מהנה ביותר קיסקה החליטה לענג אותי במציצה כמו שאני עינגתי אותה בירידה חיוך גדול

היא התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי בשקיקה תוך כדי שאני מלטף את שיערה וישבנה.

אחרי מספר דקות גמרתי בפיה כמות גדולה של זרע ואחרי שהיא שאבה את קוטיק הקשיח שלי עד טיפת הזרע האחרונה היא אמרה די בקלות: "קוטיק" בפה מלא זרע וגרגרה קלות את הזרע בגרונה צחוק (אחחח שרון היה ממש קל עם "קוטיק" הא? צחוק קריצה)

אחחחח אין כמו קיסקה... קיסקה קיסקה קריצה

סוף

שרונוש הרבה זמן לא צחקנו ככה הא? צחוק קריצה

הייתה חוויה מרטיטה של שיכרון חושים! Tongue

גררררררררר גררררררררר קיסקה שלי! קריצה

מיייייאאאאאווווווו Tongue

Hug Heart

Lavelle

243
אתה צריך לכתוב את הספר כבר,כרגיל מצחיק סקסי וכיף לקרוא לאבל.(אני מקנאErmm).
אהבתי מאוד גם את אחת הפגישות הקודמות ששרון הייתה רופאת שיניים אם זכרוני אינו מטעה אותי.
ונזכרתי ברופאת השיניים שלי :רוסיה גבוהה בלונדינית שיער קצר עם שדיים ענקיים כמו מגדלים מפוארים.
היא בארץ משנות השבעים ,כך שהיא בדיוק בגיל האהוב עלי.
ותמיד כשהייתה עוקרת לי שן ,הייתה ביד אחת מצמידה אותי אל השדיים הגדולים שלה,וביד השנייה עוקרת.
ותמיד הייתי אומר לה ״אין ברירה ד״ר צריך לעקור...״Embarrassed.

אוהב סבתות2012-03-13 17:09:59

244
המיתולוגיה היוונית - פוסידון ומדוזה מזדיינים במקדש של אתנה

שלום לכולם, שמי הוא פוסידון אל הים

יום אחד טיילתי לי בכיף בחוף הים כאשר לפתע ראיתי בחורה יפייפיה צועדת לפניי. הבחורה הייתה לבושה בשמלה אדומה מדהימה כשעל ראשה זוג קרניים אדומות ובידה קלשון עם קצוות אדומים גם כן (הבאתי לשרון במתנה תלבושת של שדונית, תלבושת מדהימה בצבע אדום אשששששש!!! Tongue אחחח איך שהיא יושבת על שרון אין דברים כאלה! Tongue חיוך גדול)

ניגשתי אליה וליטפתי אותה בכתף. היא הסתובבה לעברי והביטה בעיניי... חיוך מקסים הופיע על פניה והיא הופתעה קלות מנוכחותי... קריצה

שמה של השדונית האדומה (ואווו איזה כיף לקרוא לך ככה שרון קריצה) היה מדוזה

מיד יכולתי להבחין שהיא עושה לי עיניים... קריצה
הצגתי את עצמי בפניה והיא הייתה ממש בהלם שפוסידון, אל הים בכבודו ובעצמו מתחיל איתה... קריצה

קשקשנו קצת והתלטפנו קלות ואחרי שנעמדתי מאחוריה סיפרתי לה על המקדש של אתנה. סיפרתי שבאותו מקדש מסתורי ויפה אפשר לעשות דברים מאוד שובבים... חיוך גדול

"אז מה את אומרת? שנזרום למקדש של אתנה? אל תדאגי אתנה לא תדע..." הרגעתי את מדוזה ונצמדתי לישבנה עם מפשעתי...

"המממ... כן נשמע מצויין! אני מאוד אשמח לבוא איתך למקדש של אתנה, אני אוהבת הפתעות וריגושים" Tongue ענתה לי מדוזה והבליטה את ישבנה בעודה מסובבת את ראשה וקורצת לי...

"הווווווו מצויין מדוזה שלי!" אמרתי למדוזה והרמתי את קצה השמלה שלה למעלה. לפניי נחשף ישבנה המטריף של מדוזה, ישבן תפוחי וחצוף שחוטיני שחור חצה את פלחיו הרכים. גלשתי עם ידיי על גופה הענוג והתכופפתי כך שפניי היו מול הטוסיק הבולט שלה. נישקתי את פלחי ישבנה בנשיקות עדינות ואז הזזתי את החוטיני שלה הצידה. פיסקתי את פלחי ישבנה והתחלתי ללקק את הטוסיק שלה בעדינות לקול צחוקה השובב של מדוזה.

זמן קצר לאחר מכן הלכנו למקדש של אתנה. התפעלנו מהיופי של המקדש (טיילנו בסלון של שרון) ובהמשך מצאנו לנו פינה שקטה שבה אף אחד לא יבחין בנו קריצה

מצאנו מיטה גדולה ומרווחת, ומדוזה מיד קפצה עליה. היא התיישבה על ארבע והבליטה את ישבנה המטריף! נשכבתי מאחוריה ואחרי שהרמתי את השמלה שלה למעלה התחלתי לטרוף את ישבנה Tongue.
הורדתי את החוטיני שלה עד לברכיה והתחלתי ללקק את הכוס והטוסיק שלה ברעב גדול! תוך כדי הליקוק גם פיסקתי את הכוס הורדרד שלה והחדרתי את לשוני פנימה... אחחחחח בפנים היה טעם גן עדן! Tongue כל כך מתוק וטעים גררררררררר Tongue חיוך גדול Star

אחרי שהתענגתי על הטוסיק והכוס של מדוזה התקרבתי אל שדיה והתחלתי למצוץ את פטמותיה הטעימות והזקורות. ואז....... לפני שהספקתי להבין מה קרה היא דחפה אותי בחוזקה Shocked,
נפלתי על הגב וניסיתי להבין איפה אני? כשהתאוששתי מדוזה כבר רכבה עם ישבנה על פניי, ממש זיינה אותי עם הטוסיק והכוס שלה וצחקקה להנאתה צחוק איזו שדונית אדומה שובבה קריצה !

אחרי זמן מה מדוזה רצתה ירידה. אחרי שהורדתי את תחתוניה (שאותם לבשתי על צווארי כדי להסניף אותם מתי שיתחשק לי קריצה), מדוזה נשכבה על הגב ופיסקה את הרגליים, צללתי בין רגליה והתחלתי ללקק לה במרץ את הכוס המתוק שלה. מדוזה ממש יצאה מגדרה... התנשפה, התפתלה ורעדה בכל חלקי גופה עד שגמרה בחוזקה חיוך גדול חיוך מקסים של סיפוק ואושר הופיע על פניה היפות... כשהקרניים האדומות שלה עדיין על ראשה כמובן קריצה

הטוסיק שלה שוב קרץ לי ועל כן במהרה הרמתי את רגליה למעלה והתחלתי לטרוף את ישבנה עם לשוני השובבה... נהנתי מכל רגע! חיוך גדול

אבל מדוזה לא עשתה לי חיים קלים והתחילה להשתולל. היא סגרה את רגליה ככה שהכוס שלה סתם לי את האף והיה לי ממש קשה לנשום צחוק עשיתי נסיונות אחרונים להחזיק מעמד אבל נשברתי ולקחתי נשימה עמוקה אחרי שהשתחררתי מהמצולות צחוק אחחחח כמה חבל שזה נגמר רציתי להשאר שם עוד קצת קריצה

מדוזה הקניטה אותי על זה שאני לא מצליח לצלול כמו שצריך... "איזה מין אל ים אתה? פעם הבאה תצלול עם שנורקל!" צחוק צחוק צחוק

מדוזה שוב העיפה אותי על הגב אחרי שהפליקה לי כמה פעמים על הטוסיק עם הקלשון שלה צחוק היא עשתה לי פייסיטינג וגם התחילה למצוץ לי את הזין שעמד כבר בטירוף! חיוך גדול

ליקקתי בהנאה גדולה את הכוס והטוסיק שלה (אחחח איזה מדהים זה להיות מתחת לטוסיק של שרון כשהיא עם השמלה הזאת Tongue) ומדוזה ליטפה לי את הביצים עם הקלשון שלה Tongue

במהרה היא גם לקחה את הביצים שלי לפיה החם, ולפני שהספקתי להבין מה קורה היא התחילה לנשוך אותי בגוף בדגש על הצדדים... הנשיכות שלה הוציאו אותי מדעתי וגרמו לי לשחרר כמה צעקות חזקות במיוחד צחוק (אחחח שרונוש את הורגת אותי! קריצה)

היינו כבר חרמנים בטירוף! מדוזה עלתה עליי כאשר ישבנה מופנה אליי והתחילה לקפץ על הזין שלי להנאתה הרבה... מהר מאוד לקחתי יוזמה והקפצתי אותה במרץ על הזין שלי בזיון טרמפולינה והפלקתי קלות על פלחיה המקפצים... אחחחח לראות את המחזה הזה מול עיניי במיוחד כשהיא עדיין בשמלה הזאת חירפן אותי לגמרי! Tongue

אחרי כמה דקות מדוזה התהפכה והתחילה לרכוב עליי כאשר הציצים שלה מקפצים מולי ואני מוצץ את פטמותיה ברעב גדול. מדוזה כנראה הייתה מאוד רעבה כי התחילה לנשוך אותי בצוואר ולאכול לי את האוזניים, לנשוף לי באוזניים ומה לא? צחוק השיא היה כאשר היא ירדה זמנית מהזין שלי והביאה לי כמה ביסים כ"כ מחרפנים בצדדים עד שעוד שניה הייתי מתעלף מעוצמת הצמרמורת שעברה בגופי צחוק מדוזה שהתלהבה מהקולות שהוצאתי מפי, חזרה לרכוב על הזין הקשיח שלי במרץ למשך עוד כמה דקות.

בהמשך עברנו לזיון בעמידה, מדוזה נשענה על השידה והתחלתי לדפוק אותה חזק בכוס הרטוב והחם שלה חיוך גדול הקצב היה מדהים וריח של סקס התפזר באוויר חיוך גדול.

המשכנו בזיון כאשר מדוזה יושבת בדוגי בקצה המיטה ואני מזיין אותה בעמידה... אחחח היה מדהים לראות מלמעלה איך הזין שלי שוחה בכוס הרטוב שלה ובו זמנית להנות מהנוף המדהים של הטוסיק שלה חיוך גדול . מדוזה הצליפה ללא הפסקה עם הקלשון על הטוסיק שלי, ממריצה אותי לדפוק אותה יותר ויותר חזק... אחחח איזו חיה רעה היא... או במקרה שלה שדונית רעה וחרמנית Evil Smile קריצה.

אחרי ההשתוללות בדוגי עברנו לזיון במיסיונרית... גם פה מדוזה הייתה אקטיבית במיוחד ובמהרה התחילה לסטור לי בחוזקה על הישבן והצמידה אותי אליה לחדירה עמוקה יותר ויותר (אחח איזו הרגשה מדהימה זאת לזיין ככה את שרון כשהיא משתוללת כמו חיה רעה. צריך ממש להתאמץ כדי לא לגמור בפוזה הזאת, כי החיכוך פשוט מטורף!!! Tongue)

עברנו לדוגי מהיר ועצבני... הפעם הקלשון היה בידי והיה תורי להצליף על ישבנה השובב והמקפץ של מדוזה Evil Smile אחרי כמה דקות של זיון חזק גמרתי בחוזקה בכוס שלה חיוך גדול

אחחחחח היה פשוט מדהים להזדיין במקדש של אתנה, אני מקווה רק שאתנה לא יודעת מה הלך במקדשה האהוב צחוק

נפרדתי ממדוזה בחיבוק ונשיקה וחזרתי לים... המממ מעניין אם אני אפגוש שוב את מדוזה הנימפומנית הזאת? Evil Smile קריצה

אחרי כמה דקות המקדש של אתנה... (אני משחק את אתנה)

השמועות על חילול המקדש שלי הגיע לאוזניי במהרה... וזה הרתיח אותי כהוגן! כועס

תפסתי את מדוזה כשהייתה עדיין על המיטה במקדש, ערומה כביום היוולדה... איך היא לא מתביישת? במקדש שלי? אני אראה לה מה זה!!!! כועס

"אז ככה מדוזה יקירתי... אני רואה שחגגת כהוגן במקדש שלי, ממש סדום ועמורה היה פה לפני כמה דקות הא? אני בטוחה שאת ופוסידון מאוד נהנתם אבל אני לא ארשה את החילול הזה! עכשיו קבלי את הקללה הזאת! שיערך יהפוך לנחשים וכל מי שיביט בך מעתה ואילך יהפוך לאבן!!! חה חה חה חה חה... Evil Smile " אמרתי למדוזה בקול מפחיד.

מדוזה ההמומה תפסה את הראש וצעקה לעזרה אבל היה כבר מאוחר מידי והקללה הוטלה עליה...

食人巨蟒 美杜莎 Medusa

האם גורלה של מדוזה נחרץ והיא תצטרך לחיות עם הקללה עד סוף ימיה? הממממ תקראו הלאה ותגלו את התשובה קריצה

(חחחח אני לא יודע איך הצלחתי לשחק את אתנה בדיוק אחרי הגמירה, כי הייתי מסטול
לגמרי צחוק
מה שכן, היה מצחיק בטירוף ואני ושרון לא הפסקנו לצחוק על הקטע הקורע הזה צחוק)

הסיפור ממשיך...

עברו כמה שנים ופרסאוס הגיבור נשלח ע"י המלך למשימה מסוכנת במיוחד... הוא היה צריך לכרות את ראשה של מדוזה בעזרת החרב שלו (החרב שלי הייתה הקלשון מתלבושת השדונית) ולהביא את הראש הכרות אל המלך.

מצאתי את מדוזה שוכבת על אבן ומתחממת בשמש... התקרבתי אליה בשקט. מדוזה הייתה לבושה בשמלה אדומה מדהימה ביופיה ומתחת לשמלה אפשר היה לראות את ישבנה היפה שאותו חצה חוטיני שחור... הרגשתי את הזין שלי מתקשח אבל המשכתי במשימתי.

כאשר הייתי כבר ממש קרוב למדוזה הנפתי את החרב שלי... וברגע שהתחלתי להוריד את החרב לעבר ראשה של מדוזה היא לפתע פקחה את עיניה ובלמה את ידי המונפת.

היא הייתה יותר חזקה ממה שחשבתי ואחרי שנלחמתי בה היא הכריעה אותי והתיישבה על פניי עם ישבנה Shocked צחוק ובדרך היא הצליפה כהוגן על התחת שלי עם הקלשון שלה Ouch צחוק (חחח קיבלתי כהוגן משרון, עוד קצת והתחת שלי היה נהיה אדום צחוק).

היא עשתה לי פייסיטינג עצבני על כך שניסיתי להרוג אותה, ממש מחצה את פניי עם ישבנה... בהתחלה עוד ניסיתי להלחם בה אבל מהר מאוד ויתרתי... מבולבל

מה שכן התחרמנתי בטירוף מכל הסיטואציה הזאת ואמרתי לה שאני רוצה לזיין אותה! Tongue

איך שמדוזה שמעה את זה היא התחילה למצוץ את הזין שלי בשקיקה! Tongue ואני מיד התחלתי ללקק את חור התחת המדהים שלה ואת הכוס הורדרד והמתוק שלה Tongue חיוך גדול

מה היא לא עשתה לי השובבה הזאתי? מציצה עמוקה ומושקעת, ליקוקי זין ומציצת ביצים... אבל השיא היה כאשר היא עשתה לי את מציצת הפוליש המדהימה שלה בשילוב עם נשיכות בצדדים (אין הייתי פשוט ברקיע השביעי! שרונוש את אלופה!!! חיוך גדול) הזין שלי היה קשיח כמו אבן!!! Tongue

חחחח אולי הוא הפך לכזה בגלל שהביט בה צחוק קריצה

מדוזה החרמנית התיישבה על הזין הקשיח שלי במהרה, והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי חיוך גדול קולות של זיון נשמעו בחדר Tongue

אחרי כמה דקות של רכיבה מדוזה ביקשה שאני אגמור לה בפה, כמובן שלא יכולתי לסרב לבקשה שכזאת קריצה

היא התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי בשקיקה את הזין בעודי מלטף את הטוסיק והכוס שלה... אחרי כמה דקות מילאתי את פיה בכמות גדולה של זרע.

מדוזה אמרה "פרסאוס" בפה מלא (שרונוש יצא לך ממש טוב! מוחא כפייה) וחייכה אליי בחיוכה המקסים חיוך גדול

לפתע שמתי לב ששיערה כבר לא נחשים! חיוך גדול וכשהבטתי בפניה לא הפכתי לאבן...
הקללה הוסרה! Tongue יצאנו מגידרנו והתחבקנו בחום! Hug

אם רק אתנה הייתה יודעת שזרע מוריד את הכישוף שלה... צחוק

סוף

אחחחחח שרונוש היה מדהיייייייייים !!! Tongue Tongue Tongue

תהני מתלבושת השדונית, את נראית בה מדהים! Tongue חיוך גדול Evil Smile

חיבוקים ונשיקות לך יפייפיה שלי Hug Heart

Lavelle
Lavelle2012-08-02 18:20:49

245

אוינק קשיח ואוינק רטוב בפגישה לילית

נפגשתי עם שרון לילה אחד, אחרי התכתבות משעשעת ומחרמנת שהייתה לנו בהודעות פרטיות.

ככה בלי לשים לב הזין שלי הפך ל-"אוינק קשיח" והכוס שלה הפך ל-"אוינק רטוב" צחוק

כמה דקות אחרי שנכנסתי לביתה כבר עמדתי מאחוריה, צמוד אליה... והפשטנו זה את זו...

שרון ליטפה את "אוינק הקשיח" שלי ואני ליטפתי את "אוינק הרטוב" שלה... נישקתי את כתפיה ואת צווארה, וליטפתי את שיערה הריחני. התיישבתי על הספה ושרון רכנה לעברי, מגישה לי את שדיה ופטמותיה הטעימות שאותן מצצתי בשקיקה Tongue

שרון התיישבה בפוזה סקסית על הספה, והתחילה למצוץ ת'זין הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה במיוחד... תוך כדי שהיא עינגה את "אוינק הקשיח" שלי אני ליטפתי עם אצבעותיי את "אוינק הרטוב" שלה ונישקתי את גופה הענוג... Approve

זרמנו למיטה, עינגתי את שרון ברימינג מטריף וליקקתי את הכוס הרטוב והורדרד שלה. לא עבר זמן רב ושרון התיישבה קלות עם הכוס והטוסיק שלה על פניי... נותנת לי לטעום מנוזליה הטעימים... Tongue

בהמשך פינקתי את שרון בירידה שהוציאה אותה מדעתה... אחחחחח כמה חזק היא גמרה היפייפיה הזאת! Star אחרי ששרון נרגעה טיפה עברנו ל-69 ועינגנו זה את זו במציצות וליקוקים. שרון לא בזבזה שניה ונשכה אותי בצדדים, מה שהוציא ממני צעקות חזקות של עונג! Embarrassed מוחא כפייה צחוק הפעם היא הגיעה וחקרה מקומות חדשים... וכל פעם שעלתה על מקום שהקפיץ אותי במיוחד היא צחקה בשובבות והתלהבה שהזין שלי מתקשח מזה בטירוף! אצבע למעלה קריצה

שרון עלתה על הזין שלי והתחילה לקפץ עליו בהתלהבות... הבטתי בישבנה המקפץ מולי, וב- "אוינק הקשיח" שלי רוקד בתוך "אוינק הרטוב" שלה... אחחחח היה זה מחזה מדהייייים!!! מוחא כפייה Cool

בהמשך יצאנו לטיול בסלון של שרון... דפקתי אותה מאחורה בכוס כשהיא נשענת: על השולחן, על הספה, על המיטה ועל השידה... אחחחח... גופה הסקסי שהיה פרוש לפניי פשוט טמטם אותי! Tongue

בהמשך שרון רכבה על הזין הקשיח שלי בחושניות ונשכה אותי בצוואר ובאוזניים... צמרמורת חזקה עברה בגופי, חיבקתי אותה, נישקתי והסנפתי את צווארה והייתי פשוט בעננים!!! Star Star Star

הזדיינו בדוגי מטריף במשך כמה דקות בקצב משתנה וראיתי את התחת המדהים שלה רועד לפי קצב הדפיקה Cool, לא יכולתי להתאפק יותר וגמרתי בעוצמה אדירה בכוס המשגע שלה... היית ברקיע השביעי!!! Tongue Tongue Tongue

אחרי מנוחה קלה המשכנו בפינוקים הדדיים ב-69, כאשר בין מציצה למציצה שרון הקפיצה אותי באוויר עם הנשיכות המחרפנות שלה! שהיא דפקה לי בצדדים... חיוך גדול

הזדיינו במשך כמה דקות כששרון רוכבת עליי ברכיבה הפוכה, ואז היא מצצה לי עד שגמרתי לה בפה. שרון חייכה אליי בשובבות ואמרה: "אוינק קשיח" בפה מלא... חחחחח נשפכנו מצחוק! צחוק צחוק צחוק

היה זה בילוי לילי מדהייייייים ובלתי נשכח! Tongue חיוך גדול מוחא כפייה

שרונוש יפייפיה שלי! מוווווווואאאאאההההה!!!

Heart Hug

Lavelle

246

לאחר כמעט שבועיים שלא נפגשתי עם שרון, הייתי ממש חם לה על התחת! איך שנכנסתי לדירתה והדלת נסגרה, הדבקתי לה שתי נשיקות על הלחי וחיבקתי אותה חזק. מזמזתי וליטפתי את גופה הענוג וסובבתי אותה עם גבה אליי. הרמתי את החצאית שלה למעלה וטרפתי את ישבנה! Evil Smile הזין שלי כבר השתולל במכנסיי ובמהרה שלפתי אותו החוצה... שרון התכופפה לעברו והעניקה לי מציצה חמה במיוחד! אחחחחח כמה שהתגעגעתי לפיה החם Tongue Approve בהמשך עשינו מקלחת משותפת וחמה במיוחד... קריצה ואז...

פאקינג ביאליק מזיין את המוזה שלו שרון בכוס ובתחת! Evil Smile

שלום חברים יקרים שמי הוא ביאליק.

אני רוצה לספר לכם על מקרה שקרה לי לא מזמן בעת שהייתי במשבר כתיבה חמור מבולבל.

ערב אחד, ישבתי ליד שולחן הכתיבה שלי כשמולי דף ריק ובידי עיפרון (החזקתי את הויברטור של שרון).

תפסתי את הראש והרגשתי חסר אונים... לא עלה לי שום רעיון בראש... המוזה שלי לכתיבה נעלמה, התפוגגה, עזבה אותי לבדי ברגעיי הקשים... בכי

אבל אז, הרגשתי יד מלטפת אותי בכתף... וקולה של מישהי קורא בשמי... סובבתי את ראשי הצידה וראיתי אותה עומדת מולי חיוך

נשימתי נעתקה בין רגע כשראיתי את הבחורה היפייפיה הזאת, מלטפת אותי ומחייכת לעברי...

"מי את?" שאלתי בתדהמה את הברונטית היפייפיה...

"היי, נעים מאוד! אני המוזה שלך שרון!" ענתה לי בהתלהבות הבחורה ונצמדה אליי...

"המוזה שלי? ואווווו איזו הפתעה! ומה את עושה פה?" שאלתי אותה בסקרנות...

"ראיתי שיש לך בעיות בכתיבה, אני כאן כדי לעזור לך. כל מה שאתה צריך לעשות זה לזיין אותי היטב ואז המוזה לכתיבה תחזור אלייך במהרה!" קריצה אמרה לי המוזה שרון בצחקוק שובב וליטפה את מפשעתי.

הסתכלתי עליה בהלם מוחלט והתחלתי לגמגם.

"אולי הבעיה היא בעיפרון שלי? וכל מה שצריך זה להחדיר בו קצת מוזה? מה דעתך שאני אשים אותו אצלך... ב... בכ... בכוס!" גמגמתי בהתלהבות וליטפתי את הכוס שלה דרך התחתונים חיוך גדול

המוזה שרון צחקקה ואמרה לי שאני מוזמן לעשות בה את זממי צחוק קריצה

הזזתי את תחתוני החוטיני השחורים שלה הצידה. לעיניי נגלה כוס מגולח למשעי, כזה קטן ויפה! חיוך גדול

החזקתי את העיפרון (ויברטור) ביד ודחפתי אותו לאט לאט לכוס הרטוב של המוזה... (בטעות הפעלתי את הרטט, שרון ממש נדלקה צחוק קריצה)

הוצאתי את העיפרון מהכוס של המוזה, לקחתי נשימה עמוקה והתחלתי לכתוב איתו על הדף... חוץ מהדף שנרטב קריצה לא הופיעה על הדף ולו מילה אחת... עצוב הבטתי במוזה בעצב אבל הזין שלי נדלק! Tongue

קפצתי מהכיסא ונצמדתי למוזה שרון מאחורה... מזמזתי אותה בכל חלקי גופה, הסנפתי ונישקתי את צווארה הריחני. הורדתי במהירות את הגופיה שלה וטרפתי את פטמותיה הורודות בזמן שליטפתי את הכוס שלה Tongue

החרמנות שלי לא ידעה גבולות! הורדתי את תחתוניי והנחתי את ידי על ראשה של המוזה. היא נשענה לכיוון הזין שלי והתחילה למצוץ אותו בשקיקה בזמן שישבנה מופנה לכיוון המראה. הרמתי את החצאית הירוקה שלה למעלה והורדתי את החוטיני שלה טיפה, ככה שהתחת שלה השתקף במלוא הדרו ותפארתו במראה... המראה של שני החורים שלה פשוט טימטם אותי! צחוק אחזתי בראשה וזיינתי את פיה קלות כשמידי פעם אני סוטר על ישבנה החצוף והדורש Evil Smile

כעבור זמן קצר המוזה שרון שאלה אותי האם אני רוצה לעבור לחדר השינה? בלי לבזבז שניה, הנפתי את המוזה באוויר ונשאתי אותה בידיי לעבר חדר השינה...

"שמי הוא פאקינג ביאליק ואני הולך לזיין לך ת'צורה!" Evil Smile צעקתי למוזה שהייתה מופתעת מהשינוי שחל בי צחוק

השכבתי אותה על המיטה, הורדתי ממנה את החוטיני השחור שלה, נישקתי את גופה מלמעלה עד למטה, מצצתי את פטמותיה... ואז הגעתי לאצבעות רגליה... המוזה ממש לא הייתה מוכנה לזה... והיא קפצה ושיחררה צעקה כאשר מצצתי את אצבעות רגליה ברעב גדול! Tongue

ליקקתי את ישבנה ואת הכוס המתוק שלה ושוב חזרתי לאצבעות רגליה העדינות עם הלק האדום חיוך גדול

המוזה תפסה אותי לא מוכן והפכה אותי על הגב בכך שכרכה את רגליה סביב גופי. היא זיינה לי ת'פנים עם הכוס והתחת שלה... ממש חנקה לי ת'צורה בזמן שהלשון שלי טיילה נון סטופ בין שני חוריה הטעימים אצבע למעלה

הפכתי אותה בחזרה על הגב, פתחתי את רגליה והתחלתי ללקק לה את הכוס בשקיקה. אני מלקק ומביט בפניה היפות... איך ההבעות בפניה משתנות, היא נושכת קלות את שפתיה ונשימותיה מתעצמות... ואז היא מתחילה לרעוד... בהתחלה רעידות קלות אבל בהמשך הרעידות נהיות ממש חזקות... היא סוחפת אותי ביחד איתה לאורגזמה שלה וצמרמורת חזקה עוברת בגופי שהיא גומרת בחוזקה ומחבקת אותי עם רגליה, ואני חש חלק ממנה ומרגיש את מה שעבר עליה Cool Tongue

(שרונוש אני עדיין מתאושש מהגמירה שלך קריצה)

אחרי שהיא נרגעה טיפה, המוזה שרון נשכבה עליי ב-69 והתחילה ללקק את הזין שלי כמו סוכריה על מקל, ולמצוץ אותו במציצה שהוציאה אותי מדעתי! ואז היא התחילה לנשוך אותי בצדדים, נשכה ונשכה וגרמה לי לצעוק מהתרגשות... התפתלתי וניסיתי להתחמק משיניה החדות, אבל היא השיגה אותי בכל הזדמנות וחירפנה לי ת'צורה! מידי פעם טועמת מהזין שלי וממשיכה לנשוך אותי ללא רחמים צחוק קריצה

התחת המחרפן שלה היה פרוס מולי במלוא תפארתו! ליקקתי את שני חוריה היפים והטעימים בשקיקה ואז החדרתי אצבע לישבנה... (לבשתי כפפה) ובהמשך החדרתי אצבע גם לכוס שלה... זיינתי אותה קלות עם אצבעותיי בשני חוריה החמים (בפנים חמים ונעים חיוך גדול) בזמן שהיא ממשיכה לנשוך אותי בגופי ולמצוץ את זייני Tongue

המוזה שרון דרשה שאני אזיין אותה בתחת... היא התיישבה עם ישבנה המחרפן מעל הזין שלי ועשתה לי טיזינג קטן ככה שהזין שלי מלטף את חור התחת שלה... כמעט יצאתי מדעתי! צחוק

אבל אז היא התיישבה על הזין שלי והוא חדר לתחת הקטן והצפוף שלה... התחלתי להקפיץ אותה על הזין הקשיח שלי כשהיא יושבת עליי עם גבה אליי... המחזה מרהיב! מידי פעם רק שכבתי והתענגתי על איך שהיא רוכבת על הזין שלי... באיטיות ובחושניות... הזין נעלם בישבנה כשהיא מתיישבת עליו עד הסוף ויוצא טיפה החוצה כשהיא מתרוממת... גררררררררר Tongue

המוזה הסתובבה והתיישבה על הזין שלי עם הכוס שלה... היא רכבה עליי ונשכה אותי בצוואר ובאוזניים... ליתר דיוק אכלה לי את האוזניים בעודה עושה קולות של חזיר בר צחוק והיא גם נשפה לי לתוך האוזניים וצחקקה מה שחירפן אותי לגמרי! חיבקתי אותה, הקפצתי אותה על הזין שלי במרץ ובמקביל דחפתי אצבע לחור התחת הצר והחמים שלה חיוך גדול

עברנו לזיון בעמידה כשהמוזה נשענת על השידה. זיינתי אותה בהתחלה בכוס החם והרטוב שלה ואז דקפתי אותה קצת בתחת הקטן והשובב שלה חיוך גדול

אחרי כמה דקות חזרנו למיטה והתחלנו להזדיין בכפיות... בהתחלה זיינתי אותה במרץ בכוס ואז עברתי לתחת המחרפן שלה! המוזה נתנה לי מכות בתחת עם כף רגלה והמריצה אותי לדפוק אותה בתחת יותר ויותר חזק! ואאאאוווו המראה וההרגשה פשוט חירפנו אותי! הייתי בעננים! Tongue

בהמשך עברנו לדוגי לוהט... כאשר אני מעביר כמה פעמים את הזין שלי בין הכוס לתחת שלה... ואז אחרי כמה דקות התפוצצתי באורגזמה אדירה בתחת שלה! הייתי בפאקינג הרקיע השביעי!!! Tongue Tongue Tongue

המוזה חזרה אליי והרגשתי שאני שוב מסוגל לכתוב שירים! Tongue

חשבתי שאחרי הזיון אני מיד אתיישב ליד שולחן הכתיבה שלי ואתחיל לכתוב שירים, אבל הרגשתי

לפתע עייף... פאק מי! המוזה הנימפומנית שלי הרגה אותי! הייתי חייב לתפוס תנומה קלה... צחוק

אבל למוזה שרון היו תוכניות אחרות... קריצה

היא העירה אותי משנתי הענוגה וכשפקחתי את עיניי ראיתי את ישבנה המחרפן של המוזה מול הפרצוף שלי, כאשר העיפרון שלי תקוע לה בכוס Shocked צחוק

"ביאליק! ביאליק! תתעורר... למה אתה לא כותב שירים? הבאתי לך את העיפרון שלך, קדימה תשלוף אותו מהכוס שלי ותתחיל לכתוב שירים!" צחוק אמרה המוזה בקולה המתוק...

אבל לי היו פאקינג תוכניות אחרות! Evil Smileהוצאתי את העיפרון מהכוס של המוזה, (לא לפני שעינגתי קצת את שרון עם הויברטור הרוטט קריצה) מצצתי אותו בחרמנות (אחחחח איזה טעם! אין דברים כאלה! Tongue) והחזרתי אותי לכוס שלה... זיינתי אותה עם העיפרון בזמן שהיא נשכה אותי בצדדים ומצצה לי ת'זין בשקיקה Tongue

אחרי שטעמתי שוב את העיפרון שהיה רטוב מנוזליה המתוקים של המוזה, הצמדתי את ישבנה אליי וטרפתי בחרמנות את שני חוריה... שיחררתי צעקה חזקה, ונהמה והמשכתי לחפור בכוס ובתחת שלה במרץ וברעב גדול Evil Smile Tongue

אחרי שהמוזה התעללה בי עוד קצת עם שיניה החדות (אחחח אין כמו נשיכות בצדדים ובביצים! Tongue) היא עלתה על הזין שלי והתחילה לרכב עליי ברכיבה הפוכה. הקפצתי אותה על זין שלי בזיון טרמפולינה ובהמשך זיינתי אותה כשהיא רוכבת עם פניה אליי. מצצתי בשקיקה את פטמותיה ודפקתי אותה בכוס הלוהט שלה מלמטה בזמן שאחזתי בישבנה המקפץ חיוך גדול

זה לא הספיק למוזה והיא רצתה זרע בפה! הושבתי אותה מולי בדוגי וזיינתי את פיה המתוק. ישבנה היה מורם גבוה למעלה והשתקף במראה הגדולה... המחזה מחרפן ברמות קשות! ליטפתי את שיערה הגולש ואת חוריה הרטובים... ואז אחרי כמה דקות שיגרתי פאקינג מטח של זרע לפיה החם! הייתי פשוט בשיכרון חושים מהגמירה Tongue

המוזה שרון הביטה בי במבט ממזרי ואמרה לי בחיוך שובב: "פאקינג ביאליק" צחוק (חחח שרונוש שיחקת אותה! מוחא כפייה פשששש ועוד עם פאקינג כמות שהייתה לך בפה... קריצה)

חיבקתי אותה בחוזקה והודתי לה על הכל! חיוך גדול

עכשיו סוף סוף אני יכול לשבת ולהתחיל לכתוב פאקינג שירים חיוך גדול

אחחח אחחח אין כמו התחת של המוזה שרון ... יש לה פאקינג תחת דורש! Evil Smile קריצה

סוף

שרונוש יפה שלי... איזה מפגש מחרפן!!!!! Tongue Tongue Tongue

יש לי עדיין צמרמורת כשאני נזכר בזיון שלנו ובמה שעוללנו ביחד חיוך גדול קריצה

היה פאקינג מדהיייייייייייייים!!! מוחא כפייה אצבע למעלה Tongue חיוך גדול StarBeer Evil Smile

גרררררררררר Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-02 18:18:08

250
[QUOTE=אוהב סבתות]שרון המוזה של כולנו כאן.
בלי הפוסט שלה היה משעמם אצבע למעלה
[/QUOTE]

וואלה? Shocked

אתה מתכוון לזה?

בזכות לבלרים חסרי מנוח ונטולי חיים, היא תופסת בפורום הזה מקום ביחס הפוך מזה המגיע לה.

היא אולי צינור החנקן של אחש"ג, מקסימום...

המוזה של כולנו כאן?

איזו הסחפות חסרת תקנה. איזה סופרלטיב מגוחך.

לא מבין מה ערך יש למשפט שכתבת. אתה הרי יודע שהוא לחלוטין לא נכון.
I fart in your general direction

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”