אחרי קריירה מוצלחת כדוגמנית בינלאומית מפורסמת סילביה סיינט

הרגישה שהיא מיצתה את זה והחליטה להיות שחקנית פורנו

הסוכן שלה אירגן לה פגישה עם צלם מקצועי של חברת הסרטים הכחולים VIVID ושחקן הפורנו המפורסם רוקו סיפרדי (אני)
על מנת שחברת VIVID תחליט האם סילביה סיינט מתאימה להיות כוכבת פורנו, היא ורוקו סיפרדי היו אמורים להצטלם לסרטון קטן.
ישבתי על הספה באתר הצילומים וחיכיתי לסילביה סיינט שהופיעה זמן קצר אחרי השעה שנקבעה. סילביה הייתה מאוד נרגשת ובמהרה התחבקנו ונישקנו זה את זו על הלחי.
סילביה הייתה קצת מופתעת לראות רק אותי באתר הצילומים ותהתה איפה הצלם?
הסברתי לה שהצלם מקורר ולא מרגיש טוב. בנוסף עידכנתי את סילביה שמנהל חברת VIVID הודיע לי שאין אפשרות לקבוע מועד חדש לצילומים כי לוח הזמנים מאוד צפוף... ואם סילביה מתאימה הם חייבים להתחיל לצלם כבר מחר כדי לעמוד בזמנים.
"אני אהיה גם הזיין וגם הצלם"

אמרתי לסילביה בנימה ממזרית וליטפתי את ישבנה.
"אוווההה ממש הפתעת אותי עכשיו... ו... אתה תצליח לתפקד ככה?" שאלה סילביה וצחקקה קלות.
"אין לך מה לדאוג יקירתי! אני מבטיח לך שהסרטון יצא בן זונה ואחריו יחתימו אותך בחברה תוך שניה!"

אמרתי לסילביה ותפסתי את המצלמה ביד, לחצתי על הקלטה והתחלתי לצלם את סילביה שהייתה עדיין טיפה מבולבלת... פאק מי! חשבתי לעצמי היא ממש צריכה זין כדי להשתחרר

אמרתי לסילביה להתפשט ולהכנס למקלחת. סילביה הורידה בחשש קל את הגופיה שלה וחשפה ציצים יפיפיים עם פטמות ורודות זקורות להפליא

החמאתי לסילביה על הפטמות הזקורות והיא הסתירה את הציצים שלה עם ידה בביישנות

"מה קרה לך? את מתביישת? בתור שחקנית פורנו את תזדייני נון סטופ מול המצלמה... קדימה תתחילי להתרגל למצלמה!" אמרתי לסילביה והתענגתי על גופה המדהים

סילביה הורידה את חצאית המיני הורודה שלה וחשפה את ישבנה המדהים שאותו חצה תחתון חוטיני שחור. אחרי שסילביה הורידה גם את התחתונים והייתה ערומה לגמרי זרמנו למקלחת... סילביה הלכה לפניי ונענעה את ישבנה הדורש... מחרפנת אותי בטירוף!

אמרתי לסילביה להתקלח בצורה סקסית. סילביה נכנסה למקלחת והתחילה לשטוף את עצמה... סיבנה לעצמה את הציצים, את הכוס ואת הטוסיק... פאק היא כזאת כוסית!

מיד קלטתי שהיא מגולחת בכוס והתחלתי לפלרטט איתה ולזרוק לה כל מיני דברים...

"את אוהבת לגלח הא? פששששש איזו סקסית את! אם הייתי נשוי הייתי עוזב את אישתי בגללך... מנהלי VIVID יעזבו את הנשים שלהם אחרי שיראו את הסרטון... פאק איזה כוס! איזה תחת! אחחח הפטמות האלה... גררררררר פשוט לאכול אותך!"

סילביה נהייתה ממש נבוכה וסגרה את הדלת במקלחון כדי להסתתר ממני

כמובן שמיד פתחתי את הדלת והחמאתי לה שוב על הכוס המשגע שלה

, סילביה הסתירה בביישנות את הכוס וצחקקה

"אחחח אחחח איזה כוס! סילביה את תהיי כוכבת! קדימה בואי לסלון, נמשיך שם"

אמרתי לה באסרטיביות וטפחתי על ישבנה הרטוב...
אחרי שסילביה סיימה להתנגב חזרנו לסלון. שמתי את המצלמה על המיטה והתחלנו להתמזמז... ליטפתי את הטוסיק ואת הכוס של סילביה והיא ליטפה לי ת'זין דרך המכנסיים...
"מה את מרגישה שם?" שאלתי אותה ונישקתי את צווארה...
"הוווווו יש שם משהו קשיח!"

אמרה סילביה בחרמנות...
"את מוזמנת לשלוף אותו משם... קדימה אל תתביישי..."

אמרתי לסילביה תוך כדי שאני ממשיך ללטף בין רגליה... מרגיש את הרטיבות שלה עם אצבעותיי

סילביה פתחה את החגורה ואת הכפתורים במכנסיים שלי והוציאה משם ת'זין הקשיח שלי...
"ואיי ואיי ואיי מה יש לבחור פה!" אמרתי לסילביה שצחקקה ובמהרה לקחה את הזין לפיה החם...
"תזהרי לא להחנק!"

אמרתי לסילביה שמצצה לי בשקיקה את הזין

"הוא קצת גדול... לא חשבתי שיש לך כזה גדול..." אמרה סילביה
"אל תדאגי את תסתדרי... הוא לא נושך"

עניתי לסילביה והתחלתי לזיין את פיה כאשר היא בפוזת הדוגי על המיטה ואני בעמידה עם המצלמה בידי

אחרי כמה דקות של מציצה כבר באתי לומר לסילביה שהגיע הזמן לצלם את הזיון, אבל היא הסתובבה מולי עם ישבנה המדהים והבליטה אותו לכבודי... הזמינה אותי להכנס פנימה ולחגוג שם עם לשוני

לא היססת לשניה ואחרי שהנחתי את המצלמה בצד פיסקתי את פלחי ישבנה והתחלתי ללקק את הטוסיק שלה בתאווה וברעב גדול!

סילביה השובבה החליטה להיות רעה וסגרה את הפנים שלי עם פלחי ישבנה

אחרי כמה ביסים שנתתי לה בתחת היא נרגעה ויכולתי להמשיך בחגיגה

אחרי עוד כמה דקות בהן התענגתי על שני חוריה היפים והטעימים סילביה נשכבה על הגב וביקשה ירידה... המממממ חשבתי לעצמי... ירידה? אומנם זה לא היה בתוכניות אבל החלטתי לפנק ת'חרמנית השובבה הזאת

לפני שירדתי לסילביה המתוקה נשכבתי מעליה והתענגתי על פטמותיה הורודות עם פי ולשוני... לא שמתי לב שסילביה טומנת לי מלכודת ובמהרה מצאתי את עצמי על הגב וסילביה זיינה לי ת'פנים עם הכוס והטוסיק שלה

אחרי שסילביה סיימה להשתעשע היא נשכבה על הגב והתחלתי לרדת לה בשקיקה... ליקקתי לה ת'כוס הדורש שלה במרץ ולאחר זמן קצר סילביה התחילה לרעוד בכל הגוף וגמרה באנחה קלה. פניה זרחו מאושר והיא הייתה פשוט בעננים

אמרתי לה שהזמן קצר וצריך להתחיל לצלם את הזיון, אבל לסילביה היו תוכניות אחרות ובמהרה היא התיישבה על ארבע והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ורטובה

בזמן שסילביה מצצה לי לקחתי את התחתונים השחורים שלה שהיו מונחים על המיטה והתחלתי לשחק איתם ולהסניף אותם בחרמנות. נראה היה שזה מאוד שיעשע את סילביה והיא התחילה לצחוק

תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה במרץ אבל סילביה לא הפסיקה והמשיכה להתפקע מצחוק עם הזין בפה

המציצה של סילביה פשוט מדהימה, לכן החלטתי להנות עוד קצת מהמציצה שלה... נשכבתי על המיטה והיא באה מעליי והתחילה למצוץ לי בשקיקה בזמן שאני אוחז בראשה ומלביש אותה על הזין שלי

סילביה גם העניקה טיפול יסודי לביצים שלי ושליקלקה אותן בפיה החם

אחרי זמן מה סילביה התחילה לפתע לנשוך אותי בצדדים (מותניים, טיפה בטן וגב) וגרמה לי לצעוק כמו ילדה קטנה

(שרון מצאה את הנקודות הרגישות שלי ועכשיו בכל פגישה היא לא עוזבת אותי עד שאני צורח כמו משוגע

) אחרי כמה סיבובים של נשיכות ומציצות באמת שהגיע הזמן שנעבור לצלם את הזיון

"בואי שימי לי קונדום אני אפנק אותך גם" אמרתי לה בגאווה...
"בוא אני רק אמצוץ לך, אתה תוך 5 דקות גומר אני אלופה!" אמרה סילביה בתקווה שתתחמק מהזין הגדול שלי

"את יכולה למצוץ לי שנה ואני לא אגמור, אני גומר רק מזיון..." הבהרתי לה וגיחכתי קלות...
"יש לך גדול מידי, אני לא יכולה עם כזה גדול..." אמרה סילביה בחשש...
"קדימה תעלי עליי יהיה בסיידר"

הרגעתי את סילביה וסימנתי לה עם האצבע לעלות עליי...
סילביה עלתה עליי והתחילה לרכוב עליי בזהירות... מה היא חושבת לעצמה? שאלתי את עצמי... לא מתאימים לי המשחקים האלה! אחזתי בישבנה והתחלתי לדפוק אותה במרץ מלמטה

"האאאאאאא האאאאאאאאא מאמאאאאאא איזה גדוווווווווול!!!"

צעקה לפתע סילביה כמו משוגעת

"מה יש לך? מה זה כל הצעקות האלה?" שאלתי את סילביה בפליאה...
"יש לך גדול מידי!!! מאמאאאאאאאאא הצילו! מאמאאאאאאאאאאא!"

המשיכה סילביה בשלה...
"מאמא לא פה עכשיו! תזדייני ותשתקי!!!"

אמרתי לסילביה באסרטיביות והמשכתי לדפוק אותה כהוגן בכוס.
(חחח שרון צרחה כמו מטורפת! פחדתי שהשכנים שלה יזמינו משטרה

)
סילביה שעדיין לא נרגעה נעצה את שיניה בצווארי ונשכה אותי כהוגן בצוואר, לא משאירה שום חלק בצוואר שלא הרגיש את שיניה החדות

ואז היא עברה לאוזניים שלי... היא נשכה את האוזניים שלי ואז צחקקה ונשפה לתוכן אחרי שלקחה כל אחת מהן לפיה החם

הטירוף הזה נמשך כמה דקות ונראה היה שסילביה התחילה ממש להנות מהזיון

בהמשך סילביה רכבה עליי כמה דקות ברכיבה הפוכה ואז עברנו לזיון בעמידה... בתחילה סילביה נשענה על השולחן, בהמשך על הספה ובסוף על השידה. הזיון ליד השידה היה קטלני במיוחד וכבר פחדנו שהשידה תשבר מרוב שהיא נדפקה בקיר

"ווואוווו רוקו אתה ממש חיית סקס! כן תמשיך !"

צעקה סילביה והביאה קונטרות חזקות עם ישבנה הדורש שעליו סטרתי מידי פעם להנאתי הרבה

אחרי הזיון בעמידה המשכנו להזדיין בדוגי כשסילביה בקצה המיטה, אחחח איזו הרגשה נפלאה זאת לפרק לה ככה ת'כוס

עברנו בהמשך לזיון בדוגי על המיטה ואחרי זיון נמרץ במשך כמה דקות גמרתי בחוזקה בכוס החם של סילביה

סילביה הייתה ברקיע השביעי מהזיון והייתה מאוד להוטה לגלות מה תחליט הנהלת VIVID לגביה... אמרתי לה שיהיה טוב ואני כבר שולח את החומר המצולם לחברה.
נפרדנו בחום ועזבנו את אתר הצילומים. מעניין מה התשובה שסילביה תקבל מחר

למחרת בבוקר כשעדיין ישנתי על מיטתי החמימה מישהי העירה אותי עם ישבנה החצוף כשרק חוטיני סקסי חוצה אותו גררררררר

הייתה זאת לא אחרת מאשר סילביה סיינט בכבודה ובעצמה שקפצה לביתי לביקור בוקר מפתיע כדי לבשר לי שחברת VIVID החתימה אותה על החוזה
סילביה עומדת להיות כוכבת פורנו

בנוסף לבשורה המשמחת הזאת סילביה סיפרה לי שאני הוא זה שהולך להשתתף איתה בסרט הראשון בכיכובה והצילומים יתחילו עוד הערב!

לא האמנתי למשמע אוזניי! חיבקתי את ישבנה של סילביה והתחלתי לנשק אותו בתאווה

הזזתי את החוטיני שלה הצידה וליקקתי את ישבנה ואת הכוס שלה בשקיקה! סילביה התחילה להשתולל ונשכה אותי בצדדים מה שהקפיץ אותי בטירוף וגרם לי להוציא כמה קולות שונים ומשונים

(חחח הרגת אותי שרון!

)
אחרי כמה דקות סילביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה וביקשה זיון טרפולינה שאותו הענקתי לה בשמחה רבה והקפצתי אותה על הזין שלי במרץ להנאתה הרבה

סילביה שרצתה להיות מוכנה כמה שיותר לסצנה שלנו אמרה שהיא עוד לא ניסתה איתי מציצה עד הסוף

הבנתי את הראש שלה ואחרי זמן קצר התיישבתי מולה כשהיא בדוגי. תפסתי את ראשה ואת ישבנה וזיינתי לה את הפה במשך כמה דקות עד שגמרתי בפיה המתוק בעוצמה גדולה

כשהזרע עדיין בפיה היא אמרה: "רוקו ספרדי" וחייכה לעברי בחיוך מתוק במיוחד

היא פתחה את פיה והראתה לי את כמות הזרע שהייתה לה שם

פששששש היא ממש מקצוענית אמרתי לעצמי ולא האמנתי שאני הולך להופיע עם הפצצה הזאת בסרט

דרך אגב הסרט לא לבעלי לב חלש... אל תגידו שלא הזהרתי אותכם

סוף
גרררררררררר

Lavelle