כ סיקור מועדון ה שאנדו - דף 2 - סקס אדיר

סיקור מועדון ה שאנדו

11
איך אתה מקבל מהם הודעות,צריך להירשם כמו באתר הבייביי דולס,כדי לקבל ניוזלטור?
ד"א מישהו היה לאחרונה בפתיחה של המועדון איפה שהיה הקולסיאום?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

סיקור מועדון ה שאנדו

13
אני מאשר רת מסקנותיו של eliaho
מקום קטן יחסית, , יש כ10 בנות רובן יפות
יש את מלינה רזה איברים ארוכים גוף נערי מהסוג שravnadal היה מוכן לשים אלפיה עליו ובעלת פוזה מתנשאת בהתאם.

יש ניקול בלונדינית רוסיה עם הליכה של סוור בנמל אבל גוף מוצק ושווה.

דניאל עם גוף של ילדה

קריסטל גוף נשי שתנסה לגרור אותך לריקוד פרטי

אליס גוף נשי יפה וגישה חיובית.

גם הלפדאנסים של כולן היו די מושקעים יחסית למקומות אחרים שהייתי.

בסך הכל חוויה חיובית וגם דיסקרטי יחסית למקומות הללו.

סיקור מועדון ה שאנדו

16
יחסית מקום קומפקטי ונחמד, עלות הכניסה 100 מרשרשים(+משקה).
הבנות, רובן ככולן רוסיות(למעט אולי דניאל), יש בינהן יפות וסקסיות.
מזכיר לי קצת את הליבדו ז"ל בר"ג(המעדון שהיה מעודף עלי).
שווה ביקור.

סיקור מועדון ה שאנדו

17
אני מבקר שם יחסית די הרבה הייתי אומר,אין יותר מדי מה להגיד אני הכי התלהבתי שם(ובכללי בכל המועדוני חשפנות) ממארי,הבחורה פשוט כוכבת שאי אפשר לתאר במילים,מי שהיה ומכיר יסכים איתי שהיא פשוט כמה רמות מעל שאר הבנות בשידור שלה בריקוד+הגוף שלה+השירות והתקשורתיות ,הבחורה משדרת סקס ברמות של כוכבת פורנו ,אנשים פשוט לוקחים אותה ל 3 לאפ דאנסים ברצף מרוב שהיא טובה. יש לה לוק עם שיער שחור,תחת פשוט סוף הדרך,חזה יחסית קטן אבל מגרה ורגליים מטריפות,ויחד עם הישבן המושלם שלה והפנים עם העדשות הירוקות פשוט אין דברים כאלה סוף הדרך,הריקוד שלה מחרמן ברמות והיא גם עושה אותו בדרכים לא סטנדרטיות-גמישה ברמות וגם יודעת לטפס עליך כמו ספיידרמן.
אחת הפעמים ניסתה לפתות אותי לחדר אבל לא נפלתי(היא בקלות יכלה אם הייתי שיכור),אמרתי -"הייתי לוקח אותך הביתה" Tongue נתנה לי כמה נשיקות והלכה לדרכה.
יש גם את דניאל כמו שהבחור אמר גם מאוד חמודה שולחת ידיים לחזה ונותנת מבטים מקרוב,בחורה קטנה שגם די אהבתי,שיער בלונד עם פנים חמודות מאוד, אבל שוב מארי מס' 1 ולא רק בשאנדו אלא בכלל ואני לא מדבר רק על הלוק.

UMA2012-11-14 11:22:49
Rachel Starr probably the best fuck

סיקור מועדון ה שאנדו

19
לפנ מס ימים קפצתי לשם עם חברים.. יש הרבה בנות חדשות,דניאל נעלמה..
הייתה כמובן מארי המטורפת שהמלצתי , ריקוד מושקע חוץ ממנה קיבלתי גם מאנג'ל שעשתה טיזינג עם מבט ישיר לעיניים וכמובן ריקוד משגע,רזונת ממש צעירה עם חזה בינוני ,שפתיים שבא לקרוע באמצע המבטים עם שפתון אדום חושני.. הזכירה לי את האקסית במעט.
חוץ ממנה שכבר נמצאת שם כחודשיים יש עוד כמה חדשות.. לא מושקע כמו הפוסיקט אבל מקום נחמד להעביר זמן ולקבל חרמנות יתרה..

סיקור מועדון ה שאנדו

20
המחיר בחדר פרטי 300 אין מה להכנס לתקתוק בן 10 דקות אין שום דבר מיוחד ממה שהבנתי.. תהנו פשוט עם ריקוד רצוף עם מישהי תהנו הרבה יותר כי הבחורה מורחת את הזמן טוב יותר ככה וגם מתרגלת אליכם :)

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”