ישראלי שגר בפאטיה, שכל עבודתו היא להפיל ישראלים ולסחוט אותם לאחר מכן.
הבן אדם נוכל ברמה גבוה מאוד,וזו היא דרכו, הוא קונה את אמונכם, מספר על עצמו כמושיע וכאחד שעוזר לישראלים, מציג את עצמו כבעל קשרים עם צמרת המשטרה, דולה ממכם מידע לגבי ההרגלים שלכם, החולשות שלכם, במקרה שלי זה היה התמונות שהעלתי בפורום שהיו לי בטלפון הנייד.
במקרים אחרים של ישראלים אחרים שנפלו אצלו, הוא שולח נערות פיתוי זונות מפאטיה ששוכבות כביכול מרצונם עם הישראלים, אחכ הוא שולח את החברים שלו מהמשטרה, והבנות אומרות שהם נאנסו ושזה לא היה בהסכמה, באותו רגע, הישראלי מתקשר לנוכל, וזה בא לשחרר אותו תמורת תשלום שוחד, כמובן שהנוכל לוקח תכסף לעצמו, ומתחלק עם זה עם השוטרים.....
במקרה שלי, הוא היחיד שראה את התמונות בטלפון שלי, שלח עלי את החברים השוטרים שלו, כמובן שבטלפון היו תמונות מפלילות, וכמובן שהוא זה שבא לחלץ אותי, הוא עקץ אותי בהרבה מאוד כסף, ואחרי שהוא עקץ אותי, הוא פשוט המשיך לחפש אותי על מנת לסחוט ממני עוד, הקטע ההזוי, אין נגדי שום מעקב, ושום תיק או חקירה רשמית בתאילנד, אבל ברגע שהחברה שלו תופסים אותכם, הם בונים לכם תיק במקום, והדרך היחידה לצאת היא לשלם..... אין יום שאני לא מקלל אותו, מצפונית אין לו שום בעיה אם תכנסו לכלא ל30 שנה במידה ואין לכם תכסף, הבנאדם הפיל כל כך הרבה ישראלים בתאילנד, אתם לא מתארים לכם כמה....
שתבינו הלכתי להגירה ולמשטרת התיירים לבדוק אם יש נגדי חקירה, ואין נגדי כלום!!!!! אבל עדיין הוא משכנע את עצמו שיש נגדי תיק ומחפש אותי ... לשאלה למה לא התלוננתי במשטרה? כי הכל מושחת, ובכל איזור בבנקוק, מפקד או סגן מפקד התחנת המשטרה מקבל ממנו שוחד. הקלות שבא הוא מפיל אותכם, בין אם זה תמונות בטלפון, נערות פיתוי, ילדות קטינות שהוא שולח להתחיל עם ישראלים, נערות שמתלוננות על יחסי מין לא בהסכמה, כל אחד מהדברים הללו פשוט מביא אותכם לעונש מטורף של מעל 10 שנים בתאילנד!!!!!! עצתי לכם, אין חברים בתאילנד!!!!!!!!
להתרחק מישראלים בפאטיה....
בקיצור, עם כל הכאב נאלצתי לעזוב את תאילנד, אני לא בנאדם שקל לעבוד עליו, אבל קחו בחשבון שהנוכל ישב עלי במשך שנה שלמה...
אומנם חזרתי עם חור של 50000 שח בכיס, ובריא באופן כללי, אבל החור האמיתי הוא בלב, כי אני ממש אבל ממש מתגעגע לתאילנד:(
הקטע ההזוי והמפחיד הוא שהוא בונה אתר ופותח חברה שמטרתה היא לתת ויזה ולעזור לישראלים בעת צרה
וככה הוא יגבה עמלה כפולה, מצד אחד יארגן לכם תויזה ומצד שני יפיל אתכם ו"יעזור " לכם.....