כ # מסאג מטופז המלכה בעיסוי אירוטי למתקדמים# - דף 9 - סקס אדיר

# מסאג מטופז המלכה בעיסוי אירוטי למתקדמים#

81
וואו

כתבתי דיווח ארוך ומושקע - במחי back הוא נמחקבכי
אין לי כוח לשחזר

אז בקיצור -

מ ד ה י םמוחא כפייה
לא חוויתי כזה אף פעם. הרבה יותר טוב מכל זיון בתיקתוקיה
היא מדהימה - מראה מיוחד גוף קטן וחטוב, טוסיק מושלם חזה משופץ ברמה גבוהה (יפה ונעים) תווי פנים חדים ומודגשים - נסיכה אפריקאית
שירות מדהים טיזרי סקסי והורס (המקום קצת פחות)
בודי מושלם כמו שהוא צריך להיותאצבע למעלה
השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית

לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש

82

כפי שכתבתי בפוסט הראשי היה לי ערב פורה ומהנה שכלל דוגמאות מרוב סצינות הסקס בתשלום באיזור המרכז.
מאחר ומראש תכננתי להגיע לטופז ונשאר לי עדיין טיפה כוח (וזרע) מהמסע המרוכז החלטתי לא לתת להצלחת האירועים הקודמים לשנות לי את התכניות.Tongue
מכיוון שההודעה הקודמת נמחקה והחלפתי אותה באחת קצרה חשבתי שזו הזדמנות נאותה לתת דיווח הולם:
מקום - 6
מהאצל שלחו אותי להכשרת הישוב. היו שם שתיים או שלוש בחורות נוספות אבל זה לא ממש עניין אותי ידעתי בדיוק מה אני רוצה.
המקום בינוני והחדרים לא גדולים ולא יפים במיוחד. כשחיכיתי שטופז תתפנה שלחו אותי לעשן באיזה חדר מחסן עם וילון שישבו בו כבר שלושה בני דודים שדיברו בקולי קולות ויצרו אוירה לא נעימה. מאורח יותר האחראי במקום גם סילק אותם אבל ניסיתי לתאר את האוירה ורמת הדיסקרטיות.
הבעיה הכי גדולה במקום היתה שלא היו מים חמים. מזל שלא היה יום קר במיוחד אבל זה בהחלט ליקוי Ouch
גישה ופרטים - 7.5
טופז כנראה יודעת מה היא שווה. מצד אחד מאוד נחמדה, מנומסת עדינה ומרוחקת מצד שני מרוחקת וקרירה מדי, היא לא עושה שום מאמץ לתפוס אותך או לשכנע ואפילו לא לפלרטט או להקסים. לי זה היה קצת חסר מאחר והגעתי מרוקן חלקית הייתי שמח לקצת טיזינג בפרטים.
דוגמאות לקרירות: אין מים חמים אתה יכול ללכת ואולי שתחזור יהיו מים, או שאתה יכול גם ללכת למישהי אחרת אתה רוצה שאקרא לה?
מראה - 9
הכל ענין של טעם וכבר תיארו אותה
אינני חובב שחורות / אתיופיות אבל לטעמי המראה שלה מדהים - קטנה יחסית עם גוף חטוב ומעוצב. שדיים מסולקנים אבל נראים מצוין ומרגישים לא רע. ישבן עגול בולט ומתוח - מדהים. פנים לא יפות (אני כאמור לא מחסידי המראה השחור) והתווים קצת חדים ואפילו נוקשים אבל המראה הכללי משווה לה דמות של נסיכה אפריקנית.
השירות - 9.5
מסאג' - לא רע. עשו לי טוב יותר. עדינה ומלטפת, עושה הרבה נעים. מי שמחפש שיחרור שרירים מקצועי כנראה שזו לא הכתובת.
היתרון היא לא מפרידה בין המסאג' לבודי והבודי הוא חלק בלתי נפרד מהעיסוי עצמו - תענוג
בודי - מדהים. כפי שתיארתי בהודעה הקודמת פשוט מושלם. מתגרה מגרה, סבלני ותוך שימוש מיטבי בזמן. משתמשת בכל הגוף ועושה משחק של כמעט, ממש הולכת על הקצה. הזין קרוב לפה שלה וגם לכוס לפעמים, היא מתקרבת עם השפתיים לנשיקה חושנית אבל רק מתקרבת. שימוש מעולה בחזה ובכל אברי גופה. ניכר שזו הצגה מושקעת ומתוכננת היטב כמו ריקוד שהיא מכירה את כל צעדיו. ממש מכינה ובונה אותך כרצונה לפינאלה
גמירה - למרות שתי הגמירות הקודמות ובסיוע ישבנה המדהים אקורד הסיום הוציא ממני את כל מה שנשאר.
למה רק 9.5 ? כי מה שהיא נותנת מדהים אבל בשיעור הראשון בכלכלה לומדים שיותר עדיף על פחות. אם היא היתה מכניסה אותו לפה מן הסתם זה היה יותר...
לסיכום - סייום נפלא של ערב נהדר.אצבע למעלה
ברור שאחזור
השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית

לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש

83

טיפול כפול מוחא כפייהעם המלכה.

הבחורה הזאת לא נגמרת לי,אני מנסה להוריד את הרגל מהגז.חיוך גדול

אבל שמדובר בטופז ,הפטיש עושה את שלו.Embarrassed

אני לא נכנס לכפולים ,פה הסיפור משתנה ,הבחורה אש ואני רואה זיקוקים.

היו לי כשעתיים של כיף כיף ובכיף ואפילו הכינו לי קפה ועוגיות.

אני נהנה כלכך StarStarStar,שלא בא לי לבדוק עוד אחרות נכון לרגע זה.

נמאס לי לקרוא על הנפילות שלכם.

יש כמה בחורות חמש כוכבים ואתם מתגלחים על קוצים.

עלו והצליחו

המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

85
היי חברים.
הדיווחים על טופז פשוט נשמעים מדהימים אבל יש בי חשש. כל הסיפורים האלה על הבודי שהיא עושה,ושהיא ממש מתקרבת עם הכוס ומשתפשפת על הזין- זה לא מסוכן מבחינת מחלות מין ו HIV?
אני ממש נקרע כאן כי אני מת ללכת אליה,זה נשמע כמו חלום הביקור אצלה,השאלה אם אני יכול ללכת בראש שקט ?

87

HIV מעיסוי ? ,אין סיכוי.

בלי קשר חשוב שהבחורה תיהיה נקייה ,במקום שמקפיד על ניקיון,למנוע אפשריות אחרות.

אני יכול לומר שאת טופז אני מכיר הרבה זמן והיא מהמחמירות בנושא זה ,וטוב שכך.

מיקלחת לפני ואחרי מגבות חדשות ונקיות ,לא זורקים על הריצפה מגבות ,שמן אכותי.

זה חשוב ,אני פדנט בנושאים הללו,אצל טופז אני מרגיש בטוח ,כי היא גם פדנטית.

עלו והצליחו
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

89
בעקבות כל הביקורות, החלטתי לבקר את טופז.
אני יכול לסכם את המפגש במילה אחת: "מדהים!!!!!!!"
אני חייב לציין שכל מה נכתב עליה (הדברים הטובים חיוך) הוא נכון.
המראה, השפתיים המדהימות שנמצאות במרחק נגיעה (אך לצערי מחוץ לתחום), הטיזינג, הבודי, השירות וניהול הזמן, פשוט מושלמים.
היא עולה בסדר גודל על כל העיסויים שהייתי עד היום, ועכשיו אחרי שנגעתי בשלמות אני לא יודע איך לחזור לאדמה (או במקרה שלי לחלטורות מב"ש).
אני לא הייתי אצל בנות אחרות באותו המקום אבל אני הייתי ממליץ לבעל המקום לשלוח את הבנות ללמוד אצלה את אומנות המקצוע.

לסיכום: תודה רבה לחברים (ולזונגלר) על ההמלצות.
StarStarStarStarStar בסולם זהוזה.

90
בעקבות המלצתו של ז'ונגלר ביקרתי אמש בהכשרת היישוב 7, למען האמת לא התלהבתי מטופז, היא ממש ממש שחורה, והפנים שלה ממש לא יפות לטעמי כמובן, דקיקה מדי. חזה אמנם גדול ויפה אבל קשה כמו שני כדורים.
בקיצור לא אהבתי.
אבל מה אני מבין בטעם?

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”