כפי שכתבתי בפוסט הראשי היה לי ערב פורה ומהנה שכלל דוגמאות מרוב סצינות הסקס בתשלום באיזור המרכז.
מאחר ומראש תכננתי להגיע לטופז ונשאר לי עדיין טיפה כוח (וזרע) מהמסע המרוכז החלטתי לא לתת להצלחת האירועים הקודמים לשנות לי את התכניות.

מכיוון שההודעה הקודמת נמחקה והחלפתי אותה באחת קצרה חשבתי שזו הזדמנות נאותה לתת דיווח הולם:
מקום - 6
מהאצל שלחו אותי להכשרת הישוב. היו שם שתיים או שלוש בחורות נוספות אבל זה לא ממש עניין אותי ידעתי בדיוק מה אני רוצה.
המקום בינוני והחדרים לא גדולים ולא יפים במיוחד. כשחיכיתי שטופז תתפנה שלחו אותי לעשן באיזה חדר מחסן עם וילון שישבו בו כבר שלושה בני דודים שדיברו בקולי קולות ויצרו אוירה לא נעימה. מאורח יותר האחראי במקום גם סילק אותם אבל ניסיתי לתאר את האוירה ורמת הדיסקרטיות.
הבעיה הכי גדולה במקום היתה שלא היו מים חמים. מזל שלא היה יום קר במיוחד אבל זה בהחלט ליקוי 
גישה ופרטים - 7.5
טופז כנראה יודעת מה היא שווה. מצד אחד מאוד נחמדה, מנומסת עדינה ומרוחקת מצד שני מרוחקת וקרירה מדי, היא לא עושה שום מאמץ לתפוס אותך או לשכנע ואפילו לא לפלרטט או להקסים. לי זה היה קצת חסר מאחר והגעתי מרוקן חלקית הייתי שמח לקצת טיזינג בפרטים.
דוגמאות לקרירות: אין מים חמים אתה יכול ללכת ואולי שתחזור יהיו מים, או שאתה יכול גם ללכת למישהי אחרת אתה רוצה שאקרא לה?
מראה - 9
הכל ענין של טעם וכבר תיארו אותה
אינני חובב שחורות / אתיופיות אבל לטעמי המראה שלה מדהים - קטנה יחסית עם גוף חטוב ומעוצב. שדיים מסולקנים אבל נראים מצוין ומרגישים לא רע. ישבן עגול בולט ומתוח - מדהים. פנים לא יפות (אני כאמור לא מחסידי המראה השחור) והתווים קצת חדים ואפילו נוקשים אבל המראה הכללי משווה לה דמות של נסיכה אפריקנית.
השירות - 9.5
מסאג' - לא רע. עשו לי טוב יותר. עדינה ומלטפת, עושה הרבה נעים. מי שמחפש שיחרור שרירים מקצועי כנראה שזו לא הכתובת.
היתרון היא לא מפרידה בין המסאג' לבודי והבודי הוא חלק בלתי נפרד מהעיסוי עצמו - תענוג
בודי - מדהים. כפי שתיארתי בהודעה הקודמת פשוט מושלם. מתגרה מגרה, סבלני ותוך שימוש מיטבי בזמן. משתמשת בכל הגוף ועושה משחק של כמעט, ממש הולכת על הקצה. הזין קרוב לפה שלה וגם לכוס לפעמים, היא מתקרבת עם השפתיים לנשיקה חושנית אבל רק מתקרבת. שימוש מעולה בחזה ובכל אברי גופה. ניכר שזו הצגה מושקעת ומתוכננת היטב כמו ריקוד שהיא מכירה את כל צעדיו. ממש מכינה ובונה אותך כרצונה לפינאלה
גמירה - למרות שתי הגמירות הקודמות ובסיוע ישבנה המדהים אקורד הסיום הוציא ממני את כל מה שנשאר.
למה רק 9.5 ? כי מה שהיא נותנת מדהים אבל בשיעור הראשון בכלכלה לומדים שיותר עדיף על פחות. אם היא היתה מכניסה אותו לפה מן הסתם זה היה יותר...
לסיכום - סייום נפלא של ערב נהדר.
ברור שאחזור