כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 108 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1074
[QUOTE=קישקשתא]כן, אבל הוא ציין אנשים שלדעתו זאת גאווה שהם מכבדים אותו, כנראה שאתה לא אחד מהם... קריצה[/QUOTE]

ע"א (שנמצא כבר זמן די ארוך עם רגל וחצי בחוץ): אני לא מבין מה זה המושג הזה "לכבד" אנשים שמסתתרים מאחורי כינויים אינטרנטיים.

זה כמו לכבד מסכות ותחפושות.

ואם כבר לכבד אנשים בפורום, אז מדוע לבחור חמישה שמות של אנשים שמתוכם שניים כבר לא נמצאים כאן, ושני שמות לעוות ולמסמס (לומברוזן? הירלי?).

אם אתה חושב שהם מכבדים אותך, וזה נתון בספק גדול, כל עוד לא שמענו זאת מהם, אז מדוע לא לכבדם בחזרה ולכתוב את כינויים, כפי שהם בחרו אותו ולא בפרשנות חופשית? מבולבל
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1076
טוב, אז למרות כל עשרות העמודים ואלפי ההודעות שרובן אינן דיווחים, אלא חילופי דברים בכל נושא שאפשר להעלות על הדעת, ולאחר שלמעלה משנתיים לא ביקרתי אצל שרון, בחמישי האחרון החלטתי לחזור לבחורה העובדת הראשונה שאי פעם שביקרתי.

המיקום, לא השתנה. הלוק של שרון לא השתנה כמעט, השיער קצת התארך, ואולי קילו +התווסף. הגבעות החמודות באותו מקום שהיו, ועדיין מזכירים נשכחות לא כל כך רחוקות. התמונות שפרסמה לאחרונה מול המראה אכן מעודכנות.

הקול הרובוטי בטלפון לא השתנה, תיאמנו לשעה מסוימת ונכנסתי באיחור קליל לא ביוזמתי.

לבקשתי הייתה השליקה התאילנדית המפורסמת, ומאמנת הכושר בלבוש קיץ ואדום עשו את שלהם עם שליקה עד הסוף.

סיבוב שני לא הלך מפאת קוצר הזמן, אבל גם הערות בסגנון" יש לך עוד דקה שתיים" ואז צריך לסיים כי עוד יש מקלחת בטח לא תורמות.

יצאתי מהפגישה חלוק בדעתי, אי אפשר לקרוא לזה נפילה, וגם לא להמליץ כאילו היה וואו. חיצונית היא עדיין אחת היותר סקסיות לטעמי מבין אלה שביקרתי, ועדיין, משהו לא זורם, אפילו במגבלות החוסר gfe.

כל בחורה שחזרתי אליה מס' פעמים דברים השתנו לחיוב, אבל אצל שרון, מבחינה מעשית הפגישה ה1 וכנראה גם ה1001 יהיו בדיוק אותו דבר, לטוב ורע.

דון קיחוט

הון ואון יחד לשלטון

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1078
אחרי 20 שנה

האובססיה המטורפת של חברי הפורום המכובדים אחש"ג וקישקשתא יצאה מפרופורציה

יש סיפור ערבי קצר (מחפוז אם זכרוני אינו מטעני) שזכור לי מימי הבגרות בספרות על שרשארה ולהלובה שאחד מהם רצה לנקום בשני על שלקח את אהובתו וגרש אותו מהכפר. במשך 20 שנה הוא צובר כוח וכסף וכנופיה כדי לחזור לכפר ולנקום בשני.
כל חייו סובבים סביב האובססיה המטורפת הזאת של לנקום ביריבו.
בסוף כשהוא מגיע כגנגסטר עם כל הפמליה מתברר שהשני מת מזמן.

פוף, חיים שלמים התבזבזו על מרדף ונקמה ו... אין במי לנקום. חיים מבוזבזים ללא תכלית. פאתטי.

ידידי לא מתערב לכם מה לעשות בזמנך הפנוי אבל אני חיייב לומר לך שזקנתך מביישת
הערות וביקורת בעת שהטוחן ושות שלטו כאן היו מבורכים.

עכשיו הם כבר על גבול הפאתטיים
השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית

לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1080
את האמת כשראיתי את התמונה ואת ההשקעה אמרתי אני חייב לנסות את הבחורה הזאת, היא נראת לא רע ונראת משקיענית.
אחרי שהתעמקתי בתגובות אמרתי בו נדחה את הביקור.
בואו נשים את הדברים על השולחן, GUNNER ואחים שלו גברים, מה לא בסדר לשרון, אם אתם טוענים שהיא לא בסדר בואו ותספרו לאנשים פה מה לא בסדר איתה.
תנו בלייק!!!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”