כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 55 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

541
ידידי התותחן,
תרשה לי להניח ש"נעתרה לו כתוצאה ממצוקה" כאשר מדובר בבחורה שנמצאת במטוס....מממממ לא מי יודע מה לוקח.....
לא עושה רושם שהיא נעתרה לביצוע הפעולה מתוך חשש/מצוקה (מבהיר כמובן שאם כך המצב, מה שאני רחוק מלהאמין, אני לא רק מגנה אלא גם מקווה שרשויות החוק קוראות את הפוסטים פה מדי פעם) אלא ככל הנראה שנתה דעתה, אחרים יגידו נדלקה מהרעיון/התחרמנה....
גם נראה לי שיותר סביר להניח שיש הגזמה בהגדרה "שש שעות" מאשר שאכן הנערה נעתרה עקב מצוקתה.

בקיצור אין פה עניין על כך שתרבותית כפיה היא עניין פסול,
העניין הוא פשוט עד כמה אנחנו רוצים להתקנן עם החברים פה
הכל מכל כל....

543
[QUOTE=gunner][QUOTE=שחר סגל]ממש לא:) בסך הכל שיתפתי בחוויה בטיסה...
זה לא אומר שהיא בהכרח זונה,היא דווקא בחורה טובה, שפעם ראשונה מגיעה לישראל, ובסך הכל רוצה ביטחון נוסף של גבר שגר בישראל, זה שאני מניאק וניצלתי אותה לסיפוק המיני שלי, לא מעיד כלל על אופיה, אני לא גאה במעשים שלי, כי זה אני ואני לא יכול להשתנות, לטוב ולרע.אל תבין מדברי שזה היה קל, לקח לי כ6 שעות לשכנע אותה, והיא הפצירה בי שהיא באה להתחתן לא מעט...

לרוע מזלה אני נפלתי עליה.
[/QUOTE]

אפרודיזיאק - קרא שוב את ציטוט דבריו של "שחר סגל".

הוא מעיד על עצמו.

אני אומר שמי שמציק כך למישהי שמגיעה בפעם הראשונה לארץ, להכנס בברית זוגיות עם אדם שמחכה לה בנמל התעופה, הוא לא פחות מכלב.

I fart in your general direction

546

תודה למחזקים וגם לאנשים הקטנים בסך הכל מכניסים קצת פלפל לפוסט.

gunner ברשותך אני בוחר להתעלם ממך

אתה נכנס לקטגוריה של האנשים הקטנים.

meniblack יקירי

כאחד שמאוד מוערך אתה אסביר את הדברים בפירוט, שכן נושא הטיסה מעסיק חברים רבים.... הבחורה הנל היינה זונה מפאטיה שבחור מישראל הביא אותה לארץ לדבריה להכיר תארץ ואולי אחכ להתחתן.

כמובן שזיהיתי אותה כזונה הן לפי הקעקועים, התמונות בטלפון מפאטיה ולפי הזרימה איתה עוד לפני שידעתי שהיא באה לארץ לחבר.

99% מהבנות בפאטיה יש להם חבר מחוץ לתאילנד.

אני בטוח שלאף אחד מאיתנו. לא הפריע לשכב עם זונה בפאטיה גם בידיעה שיש לה חבר פלאנג מאנגליה גרמניה או כל מקום אחר.

נכנסנו למטוס יד ביד, היא בקשה לשבת לידי, ורוב הזמן במהלך ה6 שעות בכלל ישנו מחובקים... אז בואו נחשוב מה הסיכוי שזונה מפאטיה תטוס איתי באותה טיסה, ובמקביל יהיה לי מקום פנוי לידי? סיכוי אפסי. לאחר שגמרתי היא כל כך התלהבה ורצתה לעשות זאת שוב, חששתי לקחת סיכון שוב.

במידה והייתי משלם לה 500 באט. אז המצפון של חלק מהחברים פה היה שקט?

נב אם הייתם רואים את הצעקות שהיא חטפה בשדה מהחבר על זה שהיא התעכבה בשדה

...

ולא יודע כמה מכם היו נוהגים אחרת אם

הייתה להם אפשרות לשבת בטיסה עם זונה מפאטיה?

אני אמור לקבל תשובה מחר לגבי אפריקה, כרגע זה נראה לי היעד הבא, מעולם לא חוויתי חור שחור, ובכלל יש שאומרים

when u go black u can't go back...

אופציה נוספת שקפצה היום היא הונגריה

עידכון מחר

שחר סגל2012-03-25 20:46:31

548
[QUOTE=קישקשתא]איך אתה מוסיף כל הזמן "פרטים" חדשים שיוציאו אותך טוב... מוחא כפייה[/QUOTE]

הוא בקארמה טובה.

זורם.

אהבתי את זה שהוא כותב שהוא מתעלם מאיש "קטן" כמוני ואת כל התגובה הוא כותב ישירות אלי. חחח... צחוק
I fart in your general direction

549
עושה רושם שהוא יותר "צדיק מהאפיפיור"
היא בקשה לשבת לידי היא זאת שכמעט "אנסה אותי",מרוב שהייתה חרמנית עלייך
ועוד שלל הגיגים
עוד מעט יתפלק לו שהוא הציל בחורה מאונס "ע"כ שהתאפק"
צחוק
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

550
שקרן, שקרן, שקרן!!! אצבע למטה

[QUOTE=שחר סגל] בסך הכל שיתפתי בחוויה בטיסה...
זה לא אומר שהיא בהכרח זונה,היא דווקא בחורה טובה, שפעם ראשונה מגיעה לישראל, ובסך הכל רוצה ביטחון נוסף של גבר שגר בישראל, זה שאני מניאק וניצלתי אותה לסיפוק המיני שלי, לא מעיד כלל על אופיה, אני לא גאה במעשים שלי, כי זה אני ואני לא יכול להשתנות, לטוב ולרע.אל תבין מדברי שזה היה קל, לקח לי כ6 שעות לשכנע אותה, והיא הפצירה בי שהיא באה להתחתן לא מעט...
לרוע מזלה אני נפלתי עליה.[/QUOTE]

ולאחר הביקורת על מעשיו - פתאום היא כן זונה:

[QUOTE=שחר סגל] הבחורה הנל היינה זונה מפאטיה
כמובן שזיהיתי אותה כזונה הן לפי הקעקועים, התמונות בטלפון מפאטיה ולפי הזרימה איתה עוד לפני שידעתי שהיא באה לארץ לחבר.
99% מהבנות בפאטיה יש להם חבר מחוץ לתאילנד. [/QUOTE]

שימו לב: בהודעתו השניה, כדי להפחית מחומרת מעשיו, היא כבר לא באה להתחתן, היא באה "לחבר".

קישקשתא2012-03-26 10:17:08
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”