כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 59 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

582
שחר סגל, הפורום לא נועד להוכיח לקוראים בו את היותך "רב - שגל", אני לא מבין מדוע אתה נכנס למצב התגוננות ומנסה להוכיח שאין לך אחות..... מי שנמצא כאן מעוניין לקרוא וללמוד מניסיון של אחרים ולא הטפות מוסר. קח יוזמה וקיים פגישה עם מי שירצה לבוא ולשמוע..... לא מחייבים אף אחד להגיע!!!!! שמעתי מחבר שהיה במומבסה שאפשר שם לזיין גם את המנקה של החדר במלון.... ואת המלצרית בחדר האוכל, אני לא יודע אם זה נכון?! נשמע ממך בחודש מאי..... מה לגבי מה שביקשתי ממך בפרטי ??. מחכים לך , אל תאכזב....
BRONSON FOR ALL

586
היי שחר,

אני נהנה תמיד לקרוא את הפוסטים שלך, אני חושב שכל הביקורת פה ממש מיותרת במיוחד לאור העובדה שמדובר בפורום שבינינו קצת מפוקפק.. ולא כל האנשים כאן נאמנים/רווקים וכו' אז כולנו קצת חוטאים - אז חבר'ה, להוריד גז..

לגבי אפריקה, למרות שHIV אפשר לקבל בכל מקום, אפריקה זה לא בדיוק תאילנד, גם בHIV אבל בעיקר באלימות, אם אתה מחפש שחורות, יש לא מעט בברזיל ובקריביים.. הייתי מנסה שם...

תמשיך לכתוב ולהיות פעיל, זה בהחלט נותנים לחלק מאיתנו בידור והשראה :) בהצלחה ותמשיך לחגוג!

588

שלום שחר,

אומנם אני לא מרבה לכתוב. אבל קורא בעיון את מעלילך.כאדם שעושה די הרבה עסקים באפריקה ,יודע ומכיר את תרבות המקום.
כך טיפ שישמור לך את חייך. אל תסע לאפריקה לחפש זיונים.

לא משנה כמה קונדומים תשים , יש פה כל כך הרבה מחלות שאם לא נדבקת בHIV אתה תדבק במחלה אחרת.

כשאני הולך ברחוב אני רואה זונות בכל מקום רובן בנות 14 עד 19 , יפייפיות סוף הדרך. אבל -

אתה תראה גם אנשים בלי רגליים, בלי ידיים. גידולים על הראש, עם מומים כאלה ואחרים. מלוכלך ומטונף ביוב זורם ברחוב.

אתה תחזיק את השטרות המקומיים בידיים שלך - אתה מרגיש את הסרחון העצום העולה מהם.

בשביל 5 - 10 דולר לזיון ושישארו אצלך כל הלילה , זה לא שווה את הכסף!

פשוט זוועות.אולי תשאל למה לא רואים זונות בנות 25 ? רובן כבר מתות מHIV.

אם עדיין לא שכנעתי אותך, איפה שיש זנות יש גם עולם פשע.. במיוחד בדרום אפריקה , השילוב של השניים - מסוכן ביותר.

מה שאתה רואה בספארי זה לא אפריקה האמיתית. זה הצגה! שמור על החיים שלך!

תרבות תאילנד/אודסה - לא תמצא פה.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”