שלום לחברים בפורום אני גאה לתת דיווח ראשון !
אתחיל בכך שאני צופה כמה חודשים בפורום וכאשר הרישום נפתח - ישר נירשמתי
אני הולך לבנות פרטיות לא הרבה אבל אם כן אז לטובות שיש (שחר).
הבעיה שלי בללכת לבנות פרטיות שזה לא כל כך מתחבר לי לפרטי שלי.
אבל הדיוח הוא על ליה שאיתה ממש התחברתי.
מה אגיד לכם... להשיג אותה זה ממש קשה ,אבל לאחר שכן תפסתי אותה הבנתי למה כן היה שווה לחכות.
המון זמן עבר עד שהצלחנו לקבוע מועד שיתאים לשנינו.
לאחר שהצלחתי להשיג אותה במייל שלה ותיאמנו עמדות למה שבא לי ולה לעשות ביחד
אני ביקשתי שתהיה לבושה כמו תלמידת תיכון שברחה מהבית ספר תיכון עם חולצה לבנה מכופתרת וליה הסכימה.
ואיזה מפגש היה לנו... אם גן עדן נמצא אז זה אצל ליה:
קבענו לשעה 17-00 לפי הכיון שלה למרכז גבעתיים.
ליה קבלה אותי כמו שקבענו עם "האטץ' שלה" לדבריה:חולצת בית ספר אמיתית מימי בית הספר שלה שהיא שמרה עם טיץ שחור וראו שהחזה שלה באמת גדל מאז כי היא היתה ממש צמודה. מעניין מי יושב שם במשרד החינוך וחושב על כך...

אייך שהגעתי ראיתי את הפנים המתוקות שלה ואת השפתיים שלה שהם הטעימות שטעמתי
ליה דפקה לי צרפתית רטובה ורכה ,נכנסנו לתוך החדר שלה והמשכנו לדבר ולהצית סיגרייה יחד (מישהו אמר שהפסיקה לעשן?) שוחחנו קצת ואז הלכתי להתרחץ.
הבית של ליה מאוד מרווח ונעים עם בישום עדין , המגבת הייתה נקייה וריחנית ובמקלחת שלה ספרתי לא אחד ולא שניים אלא שלושה סבונים לגברים!
כאשר חזרתי לחדר היא חיכתה לי על המיטה שלה עם חיוך ערמומי,כאשר נשכבתי היא שלחה יד מתחת למיטה והוציאה קצפת
שמה על החזה והתיישבה עליי עם החזה שלה- חזה צעיר ועומד רך וטעים במיוחד עם הקצפת עליו...
המציצה שלה ליה מדהימה עם גרון עמוק , אגרסיבית כמו שאני אוהב ובמשך 30 דקות זה מה שהיא עשתה.
עד היום אף אחת לא הצליחה להכניס את שמוליק שלי עד הסוף בגלל העובי והאורך שלו,ליה לא רק שעשתה זאת אף הצליחה ללקק את הביצים שלי תוך כדי שהזין שלי תקוע עמוק בתוך הגרון שלה

כאשר הרגשתי שאני הולך לגמור אמרתי לה שאני צריך חליפה לצלילה העמוקה
ליה עוד התעללה בי קצת ואז הלבישה עלי תחליפה
אחת החדירות המדהימות שהיו לי עם בנות עובדות: ליה יודעת לזוז עם הישבן המדהים שלה רבה עליי כאילו זה הזיון האחרון שהולך להיות לה ולאחר זמן מה גמרתי בתוכה.
ההיתי גמור וליה לקחה מגבון וניקתה את שמוליק כמו גיישה קטנה.
התחלנו לאחר כמה דקות לדבר קצת היא סיפרה על עצמה וניפתחנו. ליה בחורה מדהימה וחזקה עם סיפור חיים מרגש.
ואז המשכנו לסיבוב השני שהתחיל בירידה לליה. מה אגיד מגולח אבל קצת חובבני לטעמי. ממש רטובה למטה אבל טעימה ורק הגניחות שלה ושיתוף הפעולה מצידה הדליק לי את שמוליק מחדש.המשכנו לאקט השני שהיה מדהים מקודמו שלקח הרבה יותר זמן
אבל ליה לא הלחיצה וזרמה איתו בכייף
ליה אני רוצה להודות לך על מפגש מהנה ואינטימי. היה לי ממש כייף איתך ואני בטוח עוד אחזור שוב !