כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 117 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1168
[QUOTE=פררו רושה]
[QUOTE=אוהב סבתות]
סוף שבוע טוב לשרוני מכולנו Hug

[/QUOTE]
יאמי יאמי איזה קליפ מוחא כפייה
ללקק את השפתיים אצבע למעלה

[/QUOTE]
לאיזה שפתיים התכוונת ?Tongue
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1169
[QUOTE=אמריקאי] טוב, התחלפנו, ואת ההמשך אפשר רק לדמיין, זיקוקים, אורות מהבהבים, ברקים וכד'[/QUOTE]

שרון,

הרי שנינו יודעים, כפי שהכסף שאנחנו משאירים אצלך לא גודל על העצים, כך השירות שאת מעניקה לא מתקרב למה שינקי דודל המציא.

איך בעצמך את נותנת יד לדבר הזה? לשקר הזה?

מה, שום דבר לא מעניין אותך מלבד שטרות?

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1170
[QUOTE=פררו רושה]
אמריקאי,
יפה מאוד, דיווח מעולה מוחא כפייה

אצבע למעלה

[/QUOTE]

שוב סופר פקושה, היחצן המסור מצטט "דיווח" של משתמש חדש (בפורום, ממש לא בפוסט של שרון), שחס וחלילה לא נפספס אותו.

(בתור משתמש חדש, הודעותיו של אמריקאי אינן מקפיצות את הפוסט ותפקידו של סופר פקושה, הוא לוודא שזה לא יקרה).

סופר פקושה - קבל, כמו שאוהב סבתות אומר: "הגיע היום במייל":

==============================================

-- הודעה פרטית קודמת --
נשלח על ידי : xxxxxxx
נשלח : 29/-03-/2012 בשעה 13:31

שלום קיש מה נשמע אני משתמש חדש בפורום אבל אני מזמן צופה בפורום אני רוצה לחזק את עמדתך מול שרון הזבלנית לפני חודשיים ביקרתי אצלה הייתה ממש נפילה גדולה וחבל מאד על הכסף בזמנו לא ראיתי את הודעות שלך וש אחים שלו גברים בקשר אליה היא ממש זבל מכאנית יותר מדי בצורה מוגזמת אפילו מורידה את חשק ומתקתקת ואני בדרך כלל לא תוקתקתי ממש אבל כזו נפילה עדייןלא היה לי נשארתי עצבני שבוע אחרי בגלל הזונה הזו תודה קיש נעים מאד

==============================================

אחינו xxxxxxx - לצערי ההרגשה מוכרת, הפוסט הזה מלא יחצנים שבגללם אנשים חוו, חווים ויחוו את אותה חוויה שאתה חווית.

כשאנחנו מנסים להזהיר אנשים ולנסות למנוע מהם לחוות את אותה חוויה שאנחנו ואתה חווית,

אנחנו מותקפים ע"י אותם יחצנים שמנסים להעביר אתנו מסע של דה - לגיטימציה.

לך תסביר לאנשים שלא מדובר בעוד נפילה, אלא כפי שציינת: "נשארתי עצבני שבוע" (יצאת בזול).

אני מבין את מניעייך להביע את דעתך בה"פ (אין לך כח להתעסק עם עדר יחצניה/לבלריה).

אבל הסר דאגה מלבך, אנחנו איתך, אל תתייחס אליהם, הם לא שווים התייחסות. אצבע למטה

דווח על אותה חוויה מכנית ומיותרת שחווית, גם אם הצלחת להציל אפילו מישהו אחד מלחוות את אותה חוויה, עשית את שלך.

שלך, בידידות - קיש.

שרון - היחצן "הגאון" שלך, הוא האשם הבלעדי לפרסום הודעה זאת.

(את יכולה להאשים רק אותו בהודעה הזאת שלי, היא באה ללמדו שעל כל פעולה, יש תגובה נגדית).

כמו שכבר כתבתי לך בעבר: את רק צריכה לחשוב מי יעשה "עבודה" יותר טובה, אני, או היחצן "הגאון". קריצה

סופר פקושה - שרון בחיים לא תודה בזה בפנייך, אבל האמן לי, גם היא יודעת, שאתה לא העפרון החד בקלמר... קריצה

קישקשתא2012-03-30 00:42:25
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”