[QUOTE=yossiegr]
תודה על הברכות,
את כותבת שאת בת 48 כאשר ראיתי הודעות שלך בפורום משנת 2008 ואז היית בת 47.... אבל אני לא קטנוני....מצד שני אני בן 62 ז"א מעבר לגבול הגיל שאת מבקשת- אז נראה אם "הגיל זה רק מספר" עובד לשני הצדדים?
אין ספק שהרפרטואר שאת מציע הוא עשיר אבל אני מתעניין דוקא בהצעה שמאד הצנעת אונה: היותך נשלטת
משחקי שליטה זה מה שמדליק אותי ....אנא השיבי לי מה מתוך הדברים הבאים את מוכנה לעשות:
הצלפות על הישבן עם חגורה ואו שוט ןאו מקל
סתירות לחי על הפנים
צביטות , סיבוב ,לחיצה של הפטמות
קשירת שדיים
מכות בידיים על השדיים
הצלפות על השדיים
זיון ואגינלי עם מספר אצבעות עד החדרת אגרוף שלם
כנ"ל לגבי אנאלי
אם את מוכנה לפחות לחלק מהנ"ל אני אהיה מעוניין להפוך מבקר קבוע אצלך
אני דומ מנוסה ויודע להכאיב בלי לגרום נזק או ולהשאיר סימנים שלא עוברים תוך יום-יומיים
אם התנסית בעבר במשחקים אלה את בודאי יודעת שזה לא כל כך כואב כאשר את במצב מגורה וחרמנית, זה יכול אפילו לגרום להנאה
ולהרגשת "היי"
כנראה שיש דברים שאני עוד צריך ללמוד- מה זה מציצה תאילנדית?
[/QUOTE]
כנראה שאתה גם צריך ללמוד לא לקרוא בצורה סלקטיבית, או שסתם יש לך בעיות בהבנת הנקרא.
דבר ראשון, בדיוק בשביל הודעות מהסוג הזה קיים הערוץ הפרטי. אבל אם כבר טרחת לפרוש את משנתך כאן ולהיות כל כך קטנוני, אני אענה לך.
הפוסט שלי קיים משנת 2009, מה שאומר שנכון להיום אני בת 49. יצאתי מתוך נקודת הנחה שאנשים הם מספיק אינטליגנטיים כדי לחשב לבד אבל לא לקחתי בחשבון מישהו כמוך.
בנוגע לשאלות שלך, אני בפירוש רשמתי שאני נשלטת והוספתי "רק בלי שום דבר פסיכי מדי", ושוב: חשבתי שזה יהיה מספיק ברור.
התשובות לשאלותיך הן כדלקמן:
לא, כן, לא, לא, כן, לא, כן, כן, כן, לא, כן, לא, לא.
מציצה תאילנדית זו מציצה עם מים חמים או קרים בפה.
וכדי לחסוך לך שאלה - בפה של המוצצת, לא בפה של הנמצץ.
המשך יום נפלא