כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 127 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1262
טוב אחרי יומייים התאוששות אחרי שרון ומכבי אני יכול לתת דיווח:)

אחרי כמה ימים שאני כבר די מרוגז ממה שהולך נגד שרון בפורום החלטתי יום חמישי להגיע אליה כבר ביום רביעי שיגרתי אל שרון פניה דרך הודעה פרטית. והיא חזרה אלי דיברנו דיברנו וקבענו ליום חמישי:).

הפתעה הייתה שפעם ראשונה חשבתי על אנאלי:) אח הישבן של שרון פשוט דרש את זה:). הגעתי אליה קצת מוקדם בבוקר אז איך שהוא העברתי את הזמן למטה:).

עליתי למעלה, השגרה הרגילה קיבלה אותי יפה הציעה לי משהו לשתות אני סירבתי בנימוס. והלכתי להתקלח:). (אגב שמתי לב שכל הבנות שהייתי איתן לא נותנות סבון לגברים וזה מתחיל מה זה לעצבן אותי אבל לא נורא:).

אחרי שיצאתי, יש כזה מיני מסדרון והיה קר אז הזין שלי התכווץ עוד יותר:(. אבל שרון בדיוק עברה ואז הוא נזכר שיש שרון מתחילים הדברים הכי טובים שיש:). היא התחילה במציצה די טובה ואחרי כמה דקות אמרתי לה יאללה הגיע הזמן לבדוק את מצבך.

היא הלבישה את הכובע כמובן Tongue, היא אמרה שקודם כל נעשה קצת בכוס ואחר כל נעשה בתחת. הכוס שלה היה רותחחיוך גדול נראה לי שהיא הייתה חרמנית לפני או משהו כזה כי הרגשתי חום לא מוסבר שם כמעט כוויה קיבלתי שם כמה דקות מזדיינים ואז מעבירה בתחת ועכשיו היא מתחילה להכניס ואני מתחיל להרגיש את התחת שלה מבפנים ואז בום אני בפנים כמעט ולא מרגיש שום דבר ושם מתחיל טיפה לזוז פוחד להכאיב לה. אבל היא לא אומרת כלום כאילו אתה מזיין בובה ואני מתחיל לשים לב שאני בכלל לא אוהב את זה ודי מתחרט על זה אבל ממשיך:) אולי אני אגמור מיד יודע מנסים עוד הפעם כוס ותחת. (ככה זה שאתה לא בא כנראה חרמן ורק רוצה לכתוב דיווח אמין). עוד כמה פעמים עוברים משנים תנוחה אני כמעט גומר לה בכוס ואז עובר לתחת אבל התחת שלה אבל כמעט לא מרגיש כלום הזין נתחיל להתכווץ ואז אני אומר לעצמי לא נורא אבל לפחות אתה יכול להגיד שעשית אנאלי :). גמרתי בסוף בכוס שלה:)

היא עשתה לי מסג' דיברנו היה הייתה במצב רוח נהדר:) אחרי שלא גמרתי לא היה אכפת לה וזה אני אומר לזכותה שהיא לא זרזה אותי לגמור:) כל הכבוד לה:). יש לה חוש הומור טוב מאוד והיה די אחלה:)

שרונוש סליחה על התחת שלך:)
אני עוד אחזור לפחות עוד פעם אחת לבדוק את כסא הטרמפולינה:)

סוף:).

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1263
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=yellow-horny]טוב אחרי יומייים התאוששות אחרי שרון ומכבי אני יכול לתת דיווח:)

אחרי כמה ימים שאני כבר די מרוגז ממה שהולך נגד שרון בפורום החלטתי יום חמישי להגיע אליה כבר ביום רביעי שיגרתי אל שרון פניה דרך הודעה פרטית. והיא חזרה אלי דיברנו דיברנו וקבענו ליום חמישי:).

הפתעה הייתה שפעם ראשונה חשבתי על אנאלי:) אח הישבן של שרון פשוט דרש את זה:). הגעתי אליה קצת מוקדם בבוקר אז איך שהוא העברתי את הזמן למטה:).

עליתי למעלה, השגרה הרגילה קיבלה אותי יפה הציעה לי משהו לשתות אני סירבתי בנימוס. והלכתי להתקלח:). (אגב שמתי לב שכל הבנות שהייתי איתן לא נותנות סבון לגברים וזה מתחיל מה זה לעצבן אותי אבל לא נורא:).

אחרי שיצאתי, יש כזה מיני מסדרון והיה קר אז הזין שלי התכווץ עוד יותר:(. אבל שרון בדיוק עברה ואז הוא נזכר שיש שרון מתחילים הדברים הכי טובים שיש:). היא התחילה במציצה די טובה ואחרי כמה דקות אמרתי לה יאללה הגיע הזמן לבדוק את מצבך.

היא הלבישה את הכובע כמובן Tongue, היא אמרה שקודם כל נעשה קצת בכוס ואחר כל נעשה בתחת. הכוס שלה היה רותחחיוך גדול נראה לי שהיא הייתה חרמנית לפני או משהו כזה כי הרגשתי חום לא מוסבר שם כמעט כוויה קיבלתי שם כמה דקות מזדיינים ואז מעבירה בתחת ועכשיו היא מתחילה להכניס ואני מתחיל להרגיש את התחת שלה מבפנים ואז בום אני בפנים כמעט ולא מרגיש שום דבר ושם מתחיל טיפה לזוז פוחד להכאיב לה. אבל היא לא אומרת כלום כאילו אתה מזיין בובה ואני מתחיל לשים לב שאני בכלל לא אוהב את זה ודי מתחרט על זה אבל ממשיך:) אולי אני אגמור מיד יודע מנסים עוד הפעם כוס ותחת. (ככה זה שאתה לא בא כנראה חרמן ורק רוצה לכתוב דיווח אמין). עוד כמה פעמים עוברים משנים תנוחה אני כמעט גומר לה בכוס ואז עובר לתחת אבל התחת שלה אבל כמעט לא מרגיש כלום הזין נתחיל להתכווץ ואז אני אומר לעצמי לא נורא אבל לפחות אתה יכול להגיד שעשית אנאלי :). גמרתי בסוף בכוס שלה:)

היא עשתה לי מסג' דיברנו היה הייתה במצב רוח נהדר:) אחרי שלא גמרתי לא היה אכפת לה וזה אני אומר לזכותה שהיא לא זרזה אותי לגמור:) כל הכבוד לה:). יש לה חוש הומור טוב מאוד והיה די אחלה:)

שרונוש סליחה על התחת שלך:)
אני עוד אחזור לפחות עוד פעם אחת לבדוק את כסא הטרמפולינה:)

סוף:).
[/QUOTE]

אהלן שובב , חיוך גדול

אחלה דיווח !! תודה רבה חיוך גדול

אל תרגיש רע ... חלק מתחברים לאנאלי וחלק לא .

בקשר למשפט הזה שכתבת:

(אגב שמתי לב שכל הבנות שהייתי איתן לא נותנות סבון לגברים וזה מתחיל מה זה לעצבן אותי אבל לא נורא:).

אז ואלה לא יודעת איך לא שמת לב , אבל אצלי במקלחת תמיד יש שני סבונים נוזליים ... אחד אדום של בנות כזה (שכל הזמן גומרים לי אותו ... חחח חבר'הההה צחוק ) והשני סבון לגבר .

[/QUOTE]
לא נורא:) לומדים לאט לאט:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1266
[QUOTE=פררו רושה]
פררו רושה מדווח על פגישותיו עם שרון מארחת בתל אביב

[/QUOTE]

Two can play that game:

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1267
נו, זה כבר הופך להרגל בחודשים האחרונים...צחוק

כבר ציינתי בכמה הזדמנויות שאינני נמנה ולמעשה לא נמניתי מעולם עם מעריצי שרון, ובכל זאת היא מצליחה להוציא ממני שוב ושוב פירגונים על היוזמות החמודות שלהמוחא כפייה. וזאת דווקא בגלל החובבנות שבהן. לדעתי יוזמות אלו הרבה יותר מושכות ומגרות מהתמונות היותר 'מקצועיות' שפירסמה בזמנו לפני כשנה וחצי.

לשרון - שוב שאפו על הסירטון החמוד ואפילו הקצת מגרה לטעמימוחא כפייה. עושה רושם שהישבן הוא באמת החלק החזק אצלך, ואת משתמשת בו לא רע בכללחיוך.

למה קשורה לך מטפחת על העיניים? עשיתם סקס בעיניים קשורות?

נ.ב - בלי קשר, אני מאוד ממליץ על סקס בעיניים קשורות למי שעדיין לא התנסה. עשיתי זאת כמה פעמים בעבר וזה מחרמן בטירוף!Tongue פשוט ברגע שמוציאים את חוש הראייה מהמשוואה שאר החושים מתחדדים מאוד(במיוחד חוש המישושקריצה) וזה מעצים מאוד את החוויה. מומלץ בחום!

שבוע טוב לכולם.
zooz

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”