כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 132 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1311
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

הנה משהו יותר עדכני

אולי זה ישכנע את אש"ג ...

[/QUOTE]

על זה בדיוק אני מדבר, הדיווח של הבחור:

[QUOTE=asslover] חיוך

דיווח !!

טוב לפני הכול אני כבר רואה שאני יקבל תגובות על זה שאין לי מספיק הודעות בפורום ויש מצב שאני יחצ"ן או כל מיני כאלה!

אז רק לידיעת כולם אני לא יחצ"ן ואני לא שקרן, אני באמת מאמין באמינות מסיבה פשוטה , כי כל הודעה שקרית תגרום לאנשים סתם לציפה מסוימת, להתאכזב ולבזבז את כספם שאספו הרבה זמן בעבודה קשה.

ועכשיו לדיווח:

ראיתי את הפוסט הזה של שרון ואת מה שהיא מציעה, ובאמת לא ידעתי מה לעשות כי ראיתי דיווחים טובים וגם לא טובים, בכל מקרה החלטתי לנסות כי מאוד סיקרן אותי

שלחתי לשרון הודעה דרך הפורום וקבענו בשעה מסוימת שנשמרה עבורי, אמרה לי את הכתובת וביקשה שאגיע אתקשר אליה מלמטה, וכך עשיתי , התקשרתי ועל הצלצול הראשון היא ענתה ואמרה לי את המספר דירה שלה, עליתי דפקתי בדלת, שרון פתחה וראיתי בחורה צעירה, הייתי אומר עד גיל 25 צעירה ומאווד יפה בקיצר מושכת ביותר!! רגליים חלקות ויפות טוסיק סקסי בטירוף אני חולה טוסיקים, והטוסיק שלה פשוט אחד היפים, פנים מאוד יפות, בחורה כוסית!

שאלה אותי אם אני יודע כמה עולה מה, אמרתי לה שכן והנחתי את הכסף על השולחן,

שרון ביקשה שאלך להתקלח שלדעתי מראה על רמת ניקיון גובה וזה מצוין (למרות שאני תמיד מגיע מקולח ומבושם), הביאה לי מגבת נקיה ואפילו שאלה אם היו מים חמים, שלדעתי מראה אכפתיות מסוימת!

התיישבתי על המיטה ושרון שמה מוסיקה נעימה ברקע, כמובן שאחרי המציצה המגרה והרטובה של שרון , הזדקר לי בשניות, כי היא פשוט סקסית ולראות אותה יורדת לך, הרגשה שאתה עומד להתפוצץ עם היא לא מפסיקה כי האיבר התקשה ונהיה עבה, הרגשה כפית עם הרטיבות של שרון,

ביקשתי דוגי סטייל , ושרון על ארבע עם טוסיק שבא למוות מותניים כאלה סקסיות , כיוונה אותו לטוסיק שלה והוא חדר, אין הרגשה יותר כפית מלראות את שרון בדוגי כאשר אני חודר אליה מאחורה , והטוסיק ההדוק שלה לוחץ לי על הזין וכל כך כיף, שאני לא רוצה שיגמר!!!!!

הרגשה פשוט נעימה , שרון מאוד נקייה ויש לה ריח ממש טובה, והכל נקי והסטטי שהיה בא לי לאכול אותה היא חלקה ונעימה כל כך פשוט לאכול ולא להשאיר כלום!!!!

כמובן שלא עבר הרבה זמן וחבריקו החליט שהוא לא יכול יותר עם הטוסיק השווה הזה החליט לגמור! אך היה כל כך כיף!

הלכתי להתקלח שרון הביא לי מגבת , לאחר מיכן נשכבתי שוב על המיטה למסאז , מה אני יגיד לכם המסאז היה כל כך מושקע וארוך שכמעט ונרדמתי, וניסיתי להישאר ער ולא להירדם כי עדין פדיחה לא נעים .

לאחר מיכן, שרון כבר הייתה מוכנה לסיבוב השני שהיה אמור להיות אקט ווגנאלי, אבל פשוט לא היה לי כוח, הרגשתי תשוש כי בזבזתי הרבה אנרגיה חחחחח! התקלחתי פעם נוספת והלכתי הביתה עם חיוך על הפנים ומרוצה !!

לסיכום:

שרון את באמת מקסימה, סובלנית, ויפה בטירוף!

היה שווה לבוא אליך כי את באמת יודעת לפנק מכל הלב! את מאוד מקצועית ורואים את זה! תודה לך! אני עוד אחזור!

[/QUOTE]

בלי כל הפנטזיות והשקרים האלה:

[QUOTE=פררו רושה]

שרון האחות החרמנית נשכבה על המיטה, רגליה מפוסקות והכוס המגולח שלה מולי.....שרון

החרמנית רצתה את הירידה שלה ואת הגמירה המיוחלת שלה. רציתי מאוד לפנק אותה גם כן...

לקחתי את אחת הכריות והנחתי מתחת לישבנה החטוב מרים אותו כלפי מעלה....

החדרתי את לשוני פנימה לתוך הכוס של שרון מזיז את ראשי קלות ימינה ושמאלה בקצב איטי....

לאחר כמה דקות של ירידה מענגת שרון התחילה לנוע בחוסר שקט מתנשפת קלות. כאשר

הרגשתי שהיא לפני הגמירה הגברתי את קצב הירידה שלי מעט. שרון גמרה לה ברעידות

קלות....שניות לאחר מכן נישקתי את רגליה המקופלות מנסה להעביר ליקוק אחרון על הכוס

הרגיש שלה אבל שרון לא נתנה לי לעשות זאת, עקב הרגישות הרבה.

[/QUOTE]

כולם יודעים טוב מאד: לא חרמנית ולא בטיח, לא "מתנשפת קלות" (לא מתנשפת בכלל).

אצלך יכול להנות מי שרוצה מציצה, זיון וזהו.

אין שום הרגשה שהצד השני נהנה (או אפילו מנסה לעשות הצגה של נהנה).

אין חיוכים, אין תקשורת מינימלית בין שני אנשים בוגרים.

הכל מתוכנן ורובוטי לפרטי פרטים.

בטח שלא כמו שסופר פקושה מנסה לתאר את זה (שיהיה ברור, הוא פשוט ממציא).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1313
ככלל אני נמנע מהשתתפות בויכוחי פורום, ומתקשה להבין את המתנצחים המתמידים, שרובם ודאי אנשים נבונים ויודעי דבר (חלקם מוכרים לי ככאלו באופן אישי, ואחרים מה"פ, וכולם מדיווחיהם הרגילים). לי חסר לחלוטין הדחף להוכיח את צדקתי (?).
כיוון ששמי הוזכר על ידי שרון, אוסיף כי איני מצליח להבין את גרעין ההתנצחות.
שרון אמיתית, ועם לקוחות מסויימים היא מפתחת תקשורת, קשר אישי ואנושי, חיוכים וצחוקים. זוהי הסיבה העיקרית שאני, ממש לא לקסר, מבקר אותה. אציין שכל הגבלות הגישה המקובלות אצלה, חלות גם עלי.
הבנתי שישנם לקוחות אחרים החווים חוויה של קור ומכניות אצל שרון, ואין לי סיבה לפקפק בדיווחיהם.
ישנם עוד לקוחות , בעלי התמדה ומרץ, המדווחים דיווחים ציוריים - אני מניח שמדובר בתסריט רצוי, שמימושו בפועל חלקי. אינני מאמין שהם יחצנים במובן הכספי - זהו פשוט שרות יקר מדי. לקוח בוגר וודאי לא מצפה לבוא לשרון ולהשתתף באופרה בארבע מערכות, ולכן הדיווחים האלו הם אולי לטורח על הציבור (ולכן הוגלו) אך לא אמורים להטעות את ציבור הלקוחות.
על מה בעצם הויכוח ? ישנה טענה למעשי הונאה שיווקיים בחסות הניהול הקודם. מהי חשיבותם של מעשי הונאה אלו, כאשר בקרוב נחגוג שנה להחלפת הניהול ? נראה שקוראי הפורום לא יוטעו להאמין כי שרון היא אלופת הפורום, במובן של מספקת השרות הטוב ביותר לכולם.
נקווה שחג הפסח הקרב ועמו האביב יובילו אותנו לתקופה של פריחה ולבלוב, של טיפוח שיחים ופרחים במקום מלחמות בעשבים שוטים ומזיקים.
בברכת חג פסח שמח, לומברוזו

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1314
טוב אז כמו שהתחייבתי (אמנם לא בתאריך שהתחייבתי- אילוצים אתם יודעים...) הלכתי לבקר את שרון ולבדוק מה כל הבלאגן שמתחולל סביב הבחורה הזאת.
אז ככה:
קבענו לשעה 14:30, הגעתי למקום (בדיוק מופלא דרך אגב) , התקשרתי ושרון כבר ממתינה,
נכנסתי, מה שראו עיניי, זו בחורה "רגילה לחלוטין" , רזה, עיניים חומות חייכנית מאוד (לא הרגשתי תחושת "מכאניות" כמו שצויין כאן לעיתים)אמרתי לעצמי אוקיי, כנראה שבאמת התמונות אמיתיות, נשלחתי להתקלח....
שרון התחילה במציצה, ובאמת חברים ממרום גילי וניסיוני בתחום הזה (שהוא רב מאוד) לא הרגשתי כזאת מציצה איכותית, אני לא יודע מה היא עושה שם אבל זה מדהים!!!!!
פעם ראשונה, התקלחתי שוב, מסאג'- המסאג' חלש מדי לטעמי, ולא מוצלח במיוחד, אבל היא לא שמה כמויות היסטריות של שמן כמו שנאמר כאן, המסאג' נתן לנו הזדמנות לדבר קצת ולצחוק, היא בחורה חמודה מאוד!!!
לאחר מכן עברנו למספר השני עם פינוקים שיישארו בינינו.
הון שלטון- שעה 600 ש"ח + 50 סתם בשביל הכיף.
תחת מדהים!
רגליים מדהימות!
חזה בבגודל בינוני, וחמוד מאוד.
הדבר המרכזי כאן זו באמת הטבעיות שבא היא עושה את הדברים...
אני אחזור שוב בוודאות.
אל תפסול,נסה הכל,

סקס ורוקנרול

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”