כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 69 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

688
סימן קריאהחברים יקריםסימן קריאה
לפני כשבוע בערך עידכנתי את הפוסט הפרסומי שלי בפורום בננה, והעתקתי את הפוסט שלי מכאן לשם לצורך פירסום.
משתמש בפורום בננה בשם 'הדוקטור' מצא טעות הקלדה בבדיקה הבאה:

הבדיקה התבצעה בתאריך 5/12/11
התשובה ניתנה בתאריך 8/12/11
הבדיקה תקפה עד לתאריך 17/10/11
הטיפש כנראה אינו מבין שבדיקות שכאלה מתבצעות עבור מהיום שנולדתי ועד כשלושה חודשים לפני אותו היום בו נבדקתי.
לנגיף לוקח זמן לדגור. ולכן הוא החליט שזוהי בדיקה מזוייפת.
(ולפני שאיזה אדיוט יחליט שהיא באמת מזוייפת - ניתן לפנות אל האדמין אשר קיבל ממני את הבדיקה הזאת במייל עם השם שלי והכלכועס)

אתמול קיבלתי כמה טלפונים בהולים מלקוחות שלי ששאלו אותי מזה המייל הזה ששלחתי להם הבוקר על איזושהי בדיקה, ואני לא הבנתי על מה הם מדברים. אחרי השיחה החמישית בערך ירד לי האסימון שהמייל שלי נפרץ.

אתמול בלילה קראתי לחבר טוב שיבוא לבדוק לי את המחשב אם הוא פרוץ, הוא טען שהמחשב תקין ושהוא לא רואה שום דבר חשוד ולכן המשכתי להתנהל איתו כרגיל וכמובן החלפתי את הססמה של המייל.

אתמול בלילה בזמן שחבר שלי היה אצלי, כנראה שאותו פריק התקשר אליי ממספר חסום שוב ושוב ושוב ושוב ושוב כשלוש שעות בערך. הוא אפילו לא נתן לי להתבטא - התקשר וברגע שעניתי, ניתק.

לקוח התקשר אליי היום מספר פעמים כשהייתי במקלחת, וכשעניתי לו הוא שאל אותי אם אני עובדת עליו שאלתי מה זאת אומרת והוא אמר שבתא הקולי שלי יש הודעה ששומעים שם מישהו אומר 'המספר החדש שלי הוא 054-9027574'
עשיתי גוגל על המספר הזה - זה המספר של שרון (מארחת בת'א).

יש לי חשבון בgmail אישי שלי משם אני שולחת אסמסים לאנשים הקרובים אליי כשאין לי שיחות בטלפון ועכשיו קיבלתי שיחה משחר (השיפחה שחר) שהיא קיבלה ממני אמסמס אתמול בבוקר 'מצטערת לבאס אותך אבל תלך מהר להבדק עשיתי בדיקה ואני בלחץ מטורף יצא לי חיובי'.

המספר שלי עם התא הקולי הזה הוא 0543483564 אתם יכולים להתקשר, להקשיב ולנסות להבין בעצמיכם.

משום מה לאף אחד מתחילת הדרך שלי אין ליכלוך להפיץ עליי ואיכשהו זה תמיד אותו הסיפור - הHIV הזה שלהם.

אז ככה:

דבר ראשון, שום דבר מכל זה לא נכון. אני בסדר גמור ובשביל לסתום לפריק הזה את הפה אני אבדק שוב בשבוע הבא (אם יהיה פתוח) ואעלה לכאן את התוצאות.

מבקשת לא לשלוח לי למייל יותר שום דבר! היות וזה לא מגיע רק אליי... אלה פרטים אישיים של אנשים ולכן זה בכלל מרגיז אותי שהוא מעז לעשות דבר כזה.

בנוסף לכך - אם למישהו יש מושג איך מתמודדים בקקי הקטן הזה, אני יותר מאשמח לשמוע.

חג שמח לכולם, ליה.
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

690
זו ההודעה שהוא שלח לי בפורום בננה:

נשלחה: 27 מרץ 2012 בשעה 6:45

מה אתה רוצה? אתה חולה נפש?

-- ההודעה הפרטית הקודמת --
נשלחה על ידי : דוקטור
נשלחה : היום בשעה 6:35

.... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ....
מפרסמת את עצמה וללא כל בושה.
מדביקה ביודעין בHIV
כנסו לפרסום שלה בפורום בננה סקס. וקראו את הבדיקה. היא מופיעה בפרסום
שלה במדור דירות אירוח פרטיות.

שלום גברת כנראה שגם

לזייף מסמך של בדיקה את לא

יודעת
תאריך הבדיקה הוא 5/12/2011 התשובה ניתנה בתאריך 8/12/2011
ואת לא שמת לב שהתוקף היה עד 17/10/2011
גברתי את פשוט מטומטמת ברמות אבל אני לא.
וגם מאד מסוכן לגעת בך אם מקל.

וכנראה שאת בסטטוס של פג תוקף.
כל גבעתיים יודעת פורסם על לוחות המודעות.
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”