כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 71 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

702
אני רוצה לומר לכם, שמרגע שהתחלתי לעבוד הכרתי לא מעט אנשים מ-ד-ה-י-מ-י-ם, ועכשיו כל ההשקעה הזאת חוזרת אליי...Embarrassed

קיבלתי עשרות פניות למייל ובפורום מאנשים שרוצים לעזור וזה ממש מרגש אותי.
אנשים שהמון זמן לא דיברנו ועכשיו רוצים להוריד ממני את הבן זונה.

Hugתודה רבה לכולכם. אתם הכי מדהימים בעולםHug

הבוקר קיבלתי מהמעריץ הסודי שלי טלפון ושוב ניתוק בפנים.
והמרדף ממשיך...קריצה
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

703
בהמשך להודעה ששלחתי לך בפרטי, לפי הסיפור שלך בהחלט נראה שנדבקת בסוג כלשהו של בוט/סוס טרוייני. יותר מזה, ברור שהתוקף ישראלי (מן הסתם), וכן יש שתי אפשרויות, אפשר והוא לקוח שלך (או אובססבי כלפיך או לא מרוצה) ואז מדובר בהתקפה ממוקדת או שמדובר במישהו שפרץ לך לחשבון/מחשב וגילה את עיסוקך והחליט שאת מטרה נוחה.
המקרה הראשון מדאיג אותי הרבה יותר כי הוא בהחלט אלול להביא גם לפגיעה פיזית.

בנוסף, ברור למדי שמי שזה לא יהיה הוא גם חבר בפורום הזה.

706
ליה אם זה משהו מהפורום... מאוד פשוט
קודם כל תתחברי לשרות הנ"ל
דבר נוסף אם ההטרדות ממשיכות תפני למשטרה
אני בטוח שאם הוא/היא קוראים שורות אלא הם יפסיקו Ouch
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

707
חברים יקרים, הבוקר חבר שלי בא אליי לאחר שהיה בבית אימו וסיפר לי שאמא שלו קיבלה טלפון משתי נשים מבוגרות שסיפרו לה שהבן שלה ניפגש עם בחורה מגבעתיים שהיא כנראה זונה, וניפגשת עם הרבה גברים בתדירות גבוהה.
הם יודעים איפה אני גרה. נאמר לה גם שכל גבעתיים יודעת.
(ראו את ההודעה שהוא שלח לי בעמ' 14)

אתמול בלילה אחרי שחזרתי מהליכה, הלכתי להתקלח ואז נכנסתי לחדר שלי, שם חיכה לי החבר על המיטה ומסביב הרבה נרות ושקט מלטף.
הסתכלתי מסביב וחשבתי לעצמי... אמנם המחשב פרוץ, מישהו תמיד עוקב אחריי בכל המקומות הווירטואליים, אבל פה - פה החיים האמיתיים. הוא לעולם לא יצליח לחדור גם אליהם.
הוא חדר.

אני לא יודעת אם זה עמית, אחד משמונה, סתם איזה פריק מחוצ'קן, מישהו מהמשפחה שלי... כל מה שאני יודעת זה שכל מה שאני רציתי זה לעזור למשפחה שלי ולחיות בשקט.
לא הצלחתי לא לעזור להם ועכשיו מסתבר שגם לחיות בשקט אני לא בדיוק מצליחה.
אני לא יודעת מה המניע של אותו 'פריק', אבל אני יכולה להניח שזה
א. או לטובתי - מישהו שכנרא מכיר אותי רוצה להעיף אותי מהעיסוק הזה. סביר להניח המשפחה.
ב. מישהו שחושב שאני לוקחת את כל העבודה למישהי שהוא מייחצן ועליתי לו על העצבים.
ג. חולה נפש חסר חיים וחלאת אדם שהחליט לקחת בחורה צעירה - ולהרוס לה את החיים.

מה שזה לא יהיה, זה עבר כל גבול. אני לא אחכה לצעד הבא של אותו בן זונה.
מבטיחה לך שאני אמצא אותך איפה שלא תהיה.
מבטיחה לך שאם הייתי יכולה פשוט למחוק את כל הפוסטים הפרסומיים שלי עכשיו - הייתי עושה את זה.

אתה כנראה לא מבין את מה שגאנר אמר וצדק, ורק הבנות שעובדות באמת יודעות שהוא צודק, שמי שעובדת היא נמצאת בבעיה כזו או אחרת. גם אם אין לה בעיות ויש לה מלא כסף, היא מפצה על משהו בצורה כזו או אחרת.
אני התחלתי כדי לעזור לאמא שלי. הייתי יכולה להמשיך לעשות ליווי כמו פעם. הייתי עושה את זה פעם בחודש... חודשיים... לא הייתי צריכה לקחת דירה ולהתחיל לעבוד באופן יומיומי.
עברתי תהליך ארוך ומשמעותי בחיי באמצעות העיסוק הזה. אני יכולה לומר שאני לא מתחרטת על שניה אחת אפילו.
אבל אני לא יכולה לפרוש כרגע.
כל אחד והצרות שלו.
בבקשה ממך, פריק דפוק, בבקשה דיי.
מבטיחה לך שאם היו לך ביצים והיית מזדהה - לא היית חי עכשיו.

כל מה שאני רוצה זה לעזור למשפחה שלי, לחיות בשקט ולמצוא את דרכי החדשה.

אם הכל ילך לפי התוכנית, עד הראשון ביוני אני כבר לא אהיה פה.
אני לא יודעת מי אתה, אבל אני דיי בטוחה שגם אם אתה מהמשפחה שלי, אתה לא מכיר אותי.
אני אמצא אותך.

ליה מורנו2012-04-05 14:24:57
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

708
לפחדן מוג הלב, חסר חוט השדרה ונטול הביצים שמטריד את ליה. לא רק שאתה עלוב נפש וחלאת אדם ברמות שמצדיקות טיפול תרופתי דחוף אתה גם טיפש גדול ואין לך עוד קצה קצהו של מושג לאן נכנסת. בחרת בקורבן הלא נכון, עשית את טעות חייך והמחיר שתשלם הולך להיות בהתאם.

The light that burns twice as bright burns half as long

709
[QUOTE=ליה מורנו]

חברים יקרים, הבוקר חבר שלי בא אליי לאחר שהיה בבית אימו וסיפר לי שאמא שלו קיבלה טלפון משתי נשים מבוגרות שסיפרו לה שהבן שלה ניפגש עם בחורה מגבעתיים שהיא כנראה זונה, וניפגשת עם הרבה גברים בתדירות גבוהה.
הם יודעים איפה אני גרה. נאמר לה גם שכל גבעתיים יודעת.
(ראו את ההודעה שהוא שלח לי בעמ' 14)

אתמול בלילה אחרי שחזרתי מהליכה, הלכתי להתקלח ואז נכנסתי לחדר שלי, שם חיכה לי החבר על המיטה ומסביב הרבה נרות ושקט מלטף.
הסתכלתי מסביב וחשבתי לעצמי... אמנם המחשב פרוץ, מישהו תמיד עוקב אחריי בכל המקומות הווירטואליים, אבל פה - פה החיים האמיתיים. הוא לעולם לא יצליח לחדור גם אליהם.
הוא חדר.

אני לא יודעת אם זה עמית, אחד משמונה, סתם איזה פריק מחוצ'קן, מישהו מהמשפחה שלי... כל מה שאני יודעת זה שכל מה שאני רציתי זה לעזור למשפחה שלי ולחיות בשקט.
לא הצלחתי לא לעזור להם ועכשיו מסתבר שגם לחיות בשקט אני לא בדיוק מצליחה.
אני לא יודעת מה המניע של אותו 'פריק', אבל אני יכולה להניח שזה
א. או לטובתי - מישהו שכנרא מכיר אותי רוצה להעיף אותי מהעיסוק הזה. סביר להניח המשפחה.
ב. מישהו שחושב שאני לוקחת את כל העבודה למישהי שהוא מייחצן ועליתי לו על העצבים.
ג. חולה נפש חסר חיים וחלאת אדם שהחליט לקחת בחורה צעירה - ולהרוס לה את החיים.

מה שזה לא יהיה, זה עבר כל גבול. אני לא אחכה לצעד הבא של אותו בן זונה.
מבטיחה לך שאני אמצא אותך איפה שלא תהיה.
מבטיחה לך שאם הייתי יכולה פשוט למחוק את כל הפוסטים הפרסומיים שלי עכשיו - הייתי עושה את זה.

אתה כנראה לא מבין את מה שגאנר אמר וצדק, ורק הבנות שעובדות באמת יודעות שהוא צודק, שמי שעובדת היא נמצאת בבעיה כזו או אחרת. גם אם אין לה בעיות ויש לה מלא כסף, היא מפצה על משהו בצורה כזו או אחרת.
אני התחלתי כדי לעזור לאמא שלי. הייתי יכולה להמשיך לעשות ליווי כמו פעם. הייתי עושה את זה פעם בחודש... חודשיים... לא הייתי צריכה לקחת דירה ולהתחיל לעבוד באופן יומיומי.
עברתי תהליך ארוך ומשמעותי בחיי באמצעות העיסוק הזה. אני יכולה לומר שאני לא מתחרטת על שניה אחת אפילו.
אבל אני לא יכולה לפרוש כרגע.
כל אחד והצרות שלו.
בבקשה ממך, פריק דפוק, בבקשה דיי.
מבטיחה לך שאם היו לך ביצים והיית מזדהה - לא היית חי עכשיו.

כל מה שאני רוצה זה לעזור למשפחה שלי, לחיות בשקט ולמצוא את דרכי החדשה.

אם הכל ילך לפי התוכנית, עד הראשון ביוני אני כבר לא אהיה פה.
אני לא יודעת מי אתה, אבל אני דיי בטוחה שגם אם אתה מהמשפחה שלי, אתה לא מכיר אותי.
אני אמצא אותך.

[/QUOTE]

מה הבעיה ללכת למשטרה ולהתלונן על ההטרדה הטלפונית? הם יאתרו אותו בקלות רבה ובזה זה יסתיים.
אלא אם כן כל העניין הזה זה תעלול פרסומי מורכב בשביל לקבל תשומי ועדיפות בפורום.

710

זה באמת הרחיק לכת .....ליה באמת שכואב לי עליך ....את ממש אצילה
אם הוא לא יפסיק תנסי את מה שהצעתי לך .
חוץ מזה את צעירה וכל החיים לפניך ....וזכרי שהכל זמני בחיים קריצה

Shaguar2012-04-06 17:15:06
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”