כ נפילה = אתיופית בתחנה מרכזית הישנה בתא - סקס אדיר

נפילה = אתיופית בתחנה מרכזית הישנה בתא

1
אתמול סמוך ל 11 בלילה הסתובבתי בתחנה המרכזית הישנה בת"א, לאחר שיטוט באזור שדרות הר ציון עברתי לרחוב השרון (מול קפה תל אביב הידוע והחביב....... אפשר לתפוס שם .......) פגשתי אתיופית לבושה בלבוש מלא חולצה ומכנסיים ארוכים ... ממש הדליק אותי כמו השכנה ממול... מה שהכי הדליק אותי זה החזה הענק שאי אפשר היה שלא להבחין בו גם ללא מחשוף. שאלתי על המחיר וקיבלתי תשובה עם ציחקוק .. 100 מציצה וזיון.. שאלתי במפורש (מניסיון קודם..) את מתפשטת ?? אמרה בוודאי, העליתי אותה ורצתה שאסע רק לחניון אחד סמוך לבסטות של מוכרי רדיו דיסק , מי שמכיר. וזו היתה הטעות שלי!!!!!! החניתי בקצה החניון ושילמתי 100 ש"ח..... מאותו רגע השתנתה ללא הכר, מנחמדה ומדברת בנימוס התחילה... יאלה אין לי את כל הלילה, שיחקה קצת עם היד כדי להעמיד קצת ע"מ לקנדם אבל השינוי הדרסטי בטון הדיבור שלה עשו את שלהם, לא רצה לעבוד..... התחילה להתעצבן, לא רצתה להוריד חולצה הסכימה שאגע מעל וגם לכמה שניות בלבד, אמרה שהפיטמות כואבות לה, באיזשהוא שלב ביקשתי את הכסף חזרה ואז פתחה את הדלת וצעקה לאיזה בחור "הוא רוצה לבטל......" ניגש הבחור לרכב שלי ואמר בטון של ביריון "מה הבעיה בחור...." הסברתי שהיא לא רוצה להתפשט, לא מוצצת ובכלל ממהרת. לא אספר את כל חילופי הדברים אבל לבסוף סיכמנו שהיא תעשה ביד ותרים את החולצה ואגע מעל לחזיה. אין ספק שיצאתי פרייאר, ראו הוזהרתם. התמימוות מסוכנת!!!!!!
BRONSON FOR ALL
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”