כ אנג'לינה - חוויה של פעם בחיים - דף 4 - סקס אדיר

אנג'לינה - חוויה של פעם בחיים

31

לשאלתכם, היא מקציבה 30 דקות לבילוי פרטי בחדר.

מבחינתי זה היה מעט עבור הסכום אותו דורשת אבל לא התווכחתי, גם כי קיבלתי את הסכמתה ואישרורה לכך שבקשותיי

ייענו וגם כי היה לי את הבטחון שאצליח להאריך את זמן הפגישה ללא בעייה. לראייה היינו יחד שעה וחצי ברוטו מהרגע שעלתה לרכב,

הזמן נטו שהיינו יחד ערומים בפעילות מינית בהחלט הספיק לי מעל ומעבר, כל השאר היה בונוס ואקסטרה מבחינתי.

לגבי המיקום- הוא קבוע. אין לה ימים קבועים אבל כשמגיעה אז באה בשעות מאוד מאוחרות. אחד החברים כאן סיפר שראה אותה גם ביום שישי. ידידי, אתה מוזמן לעדכן כאן את מה שסיפרת לי. אני לא עושה outing קריצה אז אם תרצה לספר, אתה יותר ממוזמן.

תודה על הפירגון חיוך, אני שמח שיש תגובות וגם מילים טובות אבל עדיין, מאז פרסום הפוסט אתמול, כ-500! אנשים צפו בו.

אני שואל, איפה אותם אנשים, למה לא מגיבים?

אני לא מבקש את זה בשביל האגו שלי, אמנם נחמד לקבל פירגון ויחס אבל יותר חשוב מכך זה להעיף את הפורום, ליצור תנועה.

אם כל אחד ידווח/יגיב, זה ידחוף גם אנשים אחרים לעשות כן. אחרת מהר מאוד נחזור לתקופה שהיה פה דיווח לאקוני פעם ב-20 יום ואף גרוע מכך. לא שהמצב מדהים עכשיו, אבל כולי תקווה שמכאן אפשר יהיה רק לעלות.

34
עם כל הכבוד לראסטי נייל ויש כזה, תחום זנות הרחוב נתון בקאנטים ולא תמיד יש מה לעדכן (האמת היא שלרב אין).
לראיה, גם ראסטי לא בדיוק מוציא פה דיווחים על ימין ועל שמאל.

אנשי רחוב אדוקים שיוצאים לטיולי לילה ברכבם, לרב לא יספרו לכם על השעות הארוכות והריקות מתוכן שהם מעבירים - אבל מה לעשות שזה המצב?

קחו אותי לדוגמא:
יוצא, מגיע לשד הר ציון, שורף שעתיים בסיבובים, מדרים לחולון.
שורף בחולון שעה, חוזר להר ציון, שורף שעה נוספת ומצפין לאיזור הבורסה.
שורף חצי שעה נוספת ומצפין הפעם לתל ברוך. לא מוצא כלום, חוזר הביתה עם הזין ביד.

וזהו השקלול חברים -

ברכב: 5 שעות

בכיס: 80- ש"ח סולר, 30- ש"ח אוכל ושתיה

בראש: יאוש טוטלי

בקופסת הסיגריות: 15- חתיכות

בפורום: ללא דיווח

35
[QUOTE=מוסלי]עם כל הכבוד לראסטי נייל ויש כזה, תחום זנות הרחוב נתון בקאנטים ולא תמיד יש מה לעדכן (האמת היא שלרב אין).

לראיה, גם ראסטי לא בדיוק מוציא פה דיווחים על ימין ועל שמאל.

אנשי רחוב אדוקים שיוצאים לטיולי לילה ברכבם, לרב לא יספרו לכם על השעות הארוכות והריקות מתוכן שהם מעבירים - אבל מה לעשות שזה המצב?

קחו אותי לדוגמא:

יוצא, מגיע לשד הר ציון, שורף שעתיים בסיבובים, מדרים לחולון.

שורף בחולון שעה, חוזר להר ציון, שורף שעה נוספת ומצפין לאיזור הבורסה.

שורף חצי שעה נוספת ומצפין הפעם לתל ברוך. לא מוצא כלום, חוזר הביתה עם הזין ביד.

וזהו השקלול חברים -

ברכב: 5 שעות

בכיס: 80- ש"ח סולר, 30- ש"ח אוכל ושתיה

בראש: יאוש טוטלי

בקופסת הסיגריות: 15- חתיכות

בפורום: ללא דיווח

5 שעות WTF??
Wacko

[/QUOTE]
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

37
[QUOTE=מוסלי]עכשיו אתה מבין למה צחקתי עליך כשאמרת שהשקעת 40 דקות מזמנך? [/QUOTE]

הבהרה,קודם כל זה היה בשעות הלילה המאוחרות אבל בדר"כ אני עושה חולון לפחות שעה וחצי איזור תעשייה משולש
אח"כ הר ציון,בורסה
או תל-ברוך אז יוצא לי משהו כמו 3 שעות לפחות,רק כאשר אני עושה הר ציון לפעמים זה יכול להתארך עד שעה וחצי,קשה לי להאמין שאתה עושה את זה כל לילה..

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”