כ פינת הזעם השבועית- הכדורגל הישראלי. - דף 3 - סקס אדיר

פינת הזעם השבועית- הכדורגל הישראלי.

22
בקיצור הכדורגל הישראלי הוא בסה"כ עוד תחום שמשקף את פני המדינה כולה: לה לה לנד שכונתית תקועה בין שונאים מצד אחד ולא אוהבים מצד שני, בשילוב קומבינות תחמנויות ועיגולי פינות למכביר.

באתלטיקה למשל עשו ייבוא לכל רוסי שסבתא שלו אי פעם אמרה שלום ליהודי כלשהוא והכשירו אותו לייצג את המדינה. בכדורגל צריך כמה עשרות כאלה לפחות אם לא מאות, דבר פחות ריאלי.

מעבר לזה, אני מפרגן לקריית שמונה. בעונה "רגילה" שבה ה"גדולות" היו ביכולת טובה קריית שמונה הייתה מסיימת בשיפולי הצמרת. בעונה כזו מגיע להם בהחלט התואר הנכסף.

לנושא האלימות, הכדורגל הוא רק עוד תחום שבו היא מתבטאת בחריפות. אני בטוח שאותם אנשים שמתפרעים בכדורגל הם אותם אלה שמתנהגים כמו כולירות בכביש, בתורים, מתפרעים בים/בחופים עם אופנועים/ג'יפים וכו'.
הון ואון יחד לשלטון

פינת הזעם השבועית- הכדורגל הישראלי.

23
נשאלת השאלה האם אלימות (לא פיזית אלא מילולית) היא לגיטימית בצורה מסוימת? (משתדל להיות זהיר פה)
האנשים שבאים לראות כדורגל הם אנשים שמוציאים את כל החרא שהצטבר אצלם במהלך השבוע, הפורקן הזה
מתבטא ברגע שהם נכנסים בשערי האיצטדיון.
האם אין זה לגיטימי שאדם יוציא מתוך חדרי ליבו את מכאוביו ונאקות נפשו? (שכוללות גם קללות)

גם מבחינה היסטורית איצטדיונים נועדו לפורקן יצרים, ברומא העתיקה בנו את הקולוסיאום.
יש שיטענו שבנו אותם רק לשעשוע והנאה, אך פורקן יצרים היא לא הנאה במובן מסוים?

באופן אישי אני חושב שלא צריך להעמיד כל קבוצה על איזה פיפס קטן של כמה מקבץ אוהדים. (זה גם נותן כוח מסוים לאוהדים)
כל עוד בדבריהם אין הסתה ברורה לאלימות, אני בעד.
בכל מקרה כולם בסוף מתפזרים הביתה ועסוקים בצרות הפרטיות שלהם...
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." אלברט איינשטיין
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”