טוב בגלל שביקשו ממני קודם לפרסם ולתת מידע לפני שאני מבקש
שזה די לגיטימי לדעתי..אולי כבר הוזכר על המקום הזה אבל אני חדש אז אין לי מושג..
זה נמצא בפינת מוהליבר בראשון לציון כל יום נמצאת מישי אחרת זה מה שהבנתי ממי שהייתי אצלה..
בכל מקרה הייתי יום חמישי הגעתי לשם ואז הייתי צריך לחכות כי מישו בדיוק דיבר איתה שהוא כבר שם
אז היא הכניסה אותו..בסופו של דבר נכנסתי מקום לא דיסקרטי דיי על רחוב ראשי..
בלי שלום בלי כלום אמרה: ״ מה אתה רוצה מסאג׳ בודי או סקס?״.. 200 שח עברו אליה החלטתי לקחת בודי..
המקלחת די מגעילה המסאג׳ די חובבני היא עצמה לא נראית הכי בעולם אבל חייב לומר שיש לה חזה ממש יפה וגדול..
אחרי כ7 דקות שהיא מעבירה את הידיים שלה עליי היא אומרת לי להסתובב..היא טוענת שהיא עושה בודי אבל היא רק טיפה נוגעת עם החזה שלה בבחור ולא יותר מיזה מה גם שהיא לא מורידה תחתונים..רק למי שלוקח סקס ( שזה אותו מחיר ד״א)..עבודת היד שלה ממש לא מקצועית ועוד העזה להתעצבן עליי שזה לא משפריץ ופשוט הפסיקה..אחרי דיבורים למיניהם החליטה להמשיך עד לקבלת התוצאה המיוחלת..
יצאתי משם אחרי חצי שעה כשבטלפון אומרים 40 דקות..בקיצור לא מומלץ בכלל לפחות לא אליה אני לא יודע אם זה ימים קבועים אני בכל מקרה הייתי בחמישי..המזכירה שלה מכווינה בהתחלה להרצל 45 ..וכשמגיעים מסבירה איך להגיע..
מקווה שתרמתי למישו..
הרצל 45 ראשון לציון לא מומלץ להגיע
2בוקר טוב, מכיר את המקום וביקרתי שם מספר פעמים..הבנות שם מתחלפות נכון כל יום מישהי אחרת, אבל בחורות בדרך כלל ברמה! אני מגיע לשם פעם בשבועיים לפחות ולא התאכזבתי רק מזה שצריך לחכות לפעמים הרבה זמן בחוץ בגלל שהבחורה עובדת לבד ואין איפה לחכות במקום. ממליץ בחום! יום טוב...
מאיר444
3[QUOTE=מאיר444]בוקר טוב, מכיר את המקום וביקרתי שם מספר פעמים..הבנות שם מתחלפות נכון כל יום מישהי אחרת, אבל בחורות בדרך כלל ברמה! אני מגיע לשם פעם בשבועיים לפחות ולא התאכזבתי רק מזה שצריך לחכות לפעמים הרבה זמן בחוץ בגלל שהבחורה עובדת לבד ואין איפה לחכות במקום. ממליץ בחום! יום טוב...[/QUOTE]
קישקשתא 2012-04-16 22:19:05
אני מבין שאתה מאד מרוצה מהמקום!

[QUOTE=מאיר444]0507795258 הדירה ברחוב מוהליבר בראשון מפנים אותך בפלאפון לרחוב הרצל 45 ביקרתי פעמיים והייתי מרוצה! יש בכל יום מישהי אחרת תלוי על מי אתה נופל באותו יום בדרכ בנות ברמה שיודעות את העבודה, המקום היחידי בראשון שמצאתי שבחורה באמת לבד בדירה כפי שמספרת בפלאפון. ממליץ...יום מקסיםםם לכולם.[/QUOTE]
אגב, בהודעתך בפוסט הזה כתבת: "בקרתי שם מספר פעמים" והוספת "אני מגיע לשם פעם בשבועיים לפחות".
ובפוסט השני רשמת: "בקרתי פעמיים והייתי מרוצה".
(שתי ההודעות נרשמו היום, בהפרש של 6 דקות, אחת מהשניה).
פניה לכל מעסיקי היחצנים: אנא מכם, העסיקו יחצנים קצת יותר מתוחכמים, יחצנים לא מתוחכמים, זה לא טוב לעסקים! 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
4לא טעיתי במה שכתבתי, נראה לי שאתה קצת חסר הבנה ולא מרוכז ואני מציע לך ממש בנימוס לקרוא שוב מה שכתבתי הבוקר כי ממה שזה נראה לא הבנת חחח אני לקוח קבוע של המקום וחשוב לי לציין שמה שכתבת רחוק מאוד מהמציאות! אבל יש גם כמוך לא נורא יעבור לך חבר, ערב קסום..אין צורך להתעצבן חחח
מאיר444
6מה שתגיד מאיר...

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
9על טעם וריח אין מה להתווכח, מכיר את המקום דנה בחורה מלאה עם חזה גדול מומלצת.