כ אווה סנדרה - דף 5 - סקס אדיר

אווה סנדרה

41
הייתי אצל הגברת ואכן שווה דיווח
בטלפון עונה פקידה קבעתי להגיע תוך חצי שעה כשהייתי בדרך התקשרה לברר אם אני אכן מגיע
בעניין הזה יש שיגידו חוצפה וחוסר דיסקרטיות אני אומר תודה לפחות יש פה התחשבות ותאום
הגעתי, מכווינה לדירה בבית מגורים רגיל הדירה מושופצת חדשה לגמרי חולקה כנראה, הדלת נפתחת ומאחורי הדלת מתגלה כוסית על לבושה במיני קצר שחור וחולצה חצי שקופה אני אתעכב פה לא יודע אם התמונות במודעה זה היא זה ממש לא משנה מדובר בכוסית הרמות הכי גבוהות מהסוג שיש אצל ידידנו אלכס
מתיישבים על הספה בסלון מציעה שתיה שיחה קצרה היא לא דוברת עברית אבל אנגלית שוטפת תורכיה מאנטליה (כך לפחות היא אומרת) נמצאת בארץ כמה שבועות
מקלחת קלה מגבות נקיות אני יוצא והיא מחכה לי עירומה על המיטה אני נשכב לידה והיא מתחילה בנשיקות עמוקות GFE נהדר אני נשכב על הגב ונותן לה לזרום היא מצידה מתחילה בנשיקות לכל הגוף מגיע לשמוליק ומתחילה ללקק אותו עדיין לא מוצצת משם להפתעתי (לאחר שקראתי את הדיווחים האחרים) היא יורדת דרומה לליקוקי ביצים ואז חוזרת למציצה טובה ודי מושקעת,
ואז היא מביאה את הקונדום מהשידה, פה כבר עצרתי אותה, למה למהר המשכנו במיזמוזים כשאני יורד לכוסית הזאת והיא משתפת פעולה ברצון די הרבה זמן כולל משחק אצבעות חזק ביותר, לפי התנודות והצרחות הנראה שגמרה או שהיא חשקנית מעולה ולא רק כוסית.
לבסוף מולבשת החליפה והיא עולה עלי ורוכבת בתנועות קצובות כשפניה אלי עד שהיא נשכבת עלי ודוחפת לי את הלשון עמוק בפה, פה כבר לא יכולתי והגמירה לא אחרה לבוא
לסיכום: תמורת 400 ש"ח לזיין כוסית כזאת לדעתי שווה
תהנו

אווה סנדרה

42
לקראת חג הפסח והצורך לנקות את החמץ מהגוף, הגעתי היום ל"אווה", ממוקמת אכן בטיילת בת ים הדרומית, לכיוון ראשל"צ.

תמונות אמיתיות, תיאום עם פקידה שמצהירה על שעה, 400 ש"ח מהון לשלטון, שני אקטים אפשרי. תיאום והגעה ללא בעיות, אם כי

בכניסה פגשתי מש' שכנים שכנראה כבר יודעים מה מתחולל בדירה לידם. לפי מראה הכניסה לדירה, כנראה הייתה דירה גדולה יחסית

שפוצלה ל-3 דירות קטנות יחסית- סלון קטן, חדר שינה, ומקלחת.

בכל מקרה, אווה נאה, גוף סקסי ביותר, חזה קטן עם פטמות עמודות גדולות, חלקה בכל הגוף, עור מאוד נעים למגע. דוברת אנגלית

סבירה ורוסית. לדבריה ממוצא מעורב טורקירוסי, וטוענת לגיל 26 אוטוטו 27, נראה לי אמיתי בהחלט.

לאחר שיחת היכרות קצרה, שכללה משחקים באייפד, עברנו לחדר העבודה. יש לציין שקיבלה אותי בבייבי דול שקוף, מראה סופר מלבב.

קצת גיפופים וליקוקים דרומית מהצוואר, והחלה בשליקה חשופה. תראו, היא יודעת את העבודה. אמנם לוקחת מקסימום חצי מהאורך,

אבל שואבת טוב בשילוב עבודת יד מיומנת. הבנתי שמציצה עד הסוף אפשרית, אם כי חירמנה אותי ברמות קשות, הלבישה חליפה, והחלה

לרכב הפוך, ולאור ישבנה היחסית מוצק ומעוצב, בהחלט תנוחה מומלצת. עברנו למסיונרית, נאנחה וליטפה לא בדרמטיות מיותרת

ומזויפת, ושפכתי בה את חמתי בכובעון. נחנו קצת, ודיסקסנו עליה ועליי, והיא ציינה בפניי את תובנותיה לגבי הישראלים: לכולם קוראים

דודמשהיוסי כך שאני הייתי בשבילה חידוש. חיוך גדול עוד קבלה בפניי על המנהג הידוע בארצנו לא לצאת פראיירים, ואומרת שכל השמות הקודמים רוצים בכל מקרהל נסות מספר שני, למרות שלחלקם בכלל איך היא אמרה?" very soft" ומנסים סתם סיבוב שני.

מפה לשם עברנו באמת לסיבוב שני, בגילי הלא מופלג זה עדיין אפשרי די בקלות,שוב החלה בשליקה טובה חשופה, זורמת עם פינגור בכיף, והלבישה שוב כובעון, ועברתי לדוגי. לטעמי אחד הישבנים הטובים לדוגי, מה גם שבתנוחה זו הרגשתי שהיא צרה כמעט כמו בתולה.

למרבה האירוניה, הסיבוב השני זרם מהר יותר מהראשון, ושוב הושפרצו מיליוני ילדים פוטנציאלים אל הכובעון.

מנוחה קלילה, מקלחת ושתייה ויצאתי לשמש המלטפת של צהרי היום.

בשורה התחתונה, חוויה נחמדה ביותר, בחורה נאה, זורמת יחסית, שני אקטים, לשעה מחיר בגבול הסביר. אני אחזור, אבל יש לי עוד

מטרות כנראה בדירות השכנות לאווה.

דון קיחוט
הון ואון יחד לשלטון

אווה סנדרה

43
[QUOTE=קישקשתא] הושיטה ידה על עבר הקונדום והלבישה לי אותו.

בחרה היא את התנוחה (ברכיבה הפוכה כשגבה מופנה אל עבר פניי).

[/QUOTE]

[QUOTE=איצטגנין]

מלבישה את העטיפה ומיד מתישבת לרכיבה הפוכה..

[/QUOTE]

[QUOTE=דון קיחוט]הלבישה חליפה, והחלה
לרכב הפוך
[/QUOTE]

כנראה שזאת התנוחה המועדפת על אווה...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

אווה סנדרה

46
שים לב להודעה הזאת של gg-1.

(מהפוסט הזה):

ויקי קבלה בחלק הצפוני של הטיילת והחליפה מיקום (יכול להיות שהחליפו בין שתיהן דירות).

(יש קשר בין כל המודעות החדשות בבת ים ואותן פקידות, עונות עבור כולן).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

אווה סנדרה

48
http://www.sexadir8.com/girl.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=6279

נתחיל בעובדה שהתמונות אמיתיות והיא בול נראת ככה רגליים שלא נגמרות טוסיק עסיסי ודורש חזה קטן ונעים למגע
פרצוף לא משהו אבל גוף סוף העולם
אפרופו למי שיש footfetish בהחלט לגברת יש כפות רגליים מעלפות
ישבנן בסלון היא עישנה סיגריה דיבורים ויאאלה למיטה בהחלט יודעת את העבודה ופתחה במציצה לא מקונדמת המשכנו לדוגי סטייל והתפוצצתי אחרי מקלחת דיבורים וקפה עשינו עוד מספר הבחורה לא מלחיצה לא מתקתקת
נותנת יחס של חברה משהו ליגה בקיצור
מחיר 400
שירות 9
דירה נקייה ומסודרת
מקום באמצע רחוב הומה אדם :3
בטוח שאחזור לבקר ...

אווה סנדרה

49
ערב טוב לכולם!!!
להלן דיווח טרי מהתנור...הפעם בת ים....
מרוב השמועות האחרונות שבת ים מתפתחת בתחום שירותי המין נאלצתי לבחון מקרוב את התופעה....ניסיתי להתקשר ללנה ולכל הבתימיות ללא שום מענה וראיתי את המודעה הנ"ל
התקשרתי לפרטים בטלפון עונה בחורה במבטא רוסי נותנן פרטים 400 ש"ח לשעה 2 אקטים מציצה בלי ועד הסוף והתמונות אכן אמיתיות ונמצאת באיזור המצבה בבת ים.
קבעתי לשעה 19:30 עם הבחורה (ברור שזאת פקידה) הכווינה אותו לכתובת X בבת ים השכבתי למנוחה את מכוניתי הנחמדה והוסבר לי איך להגיע לדירה.
מדובר בבניין ישן (כמו רוב איזור המצבה) מין מסדרון חשוך כזה תעלה פה קומה פה קומה שם דירה פה דירה שם.
מגיע לדירה דופק בדלת הכניסה נפתחת הדלת לבפנים נסגרת הדלת והפתעתי בחורה עם שיער אדמוני (לא ג'ינג'י) נאה מאוד בפנים עם תחרה שחורה ועקבים תואמים סקסית אש!! לציין כי אין שמץ של אור בדירה רק נרות.
הדירה נראת כמו דירה של רוסים טיפוסים הכל ישן אבל מסודר.
אז התיישבתי לי להנאתי בכורסא בסלון הציעה לי לשתות ברור שנענתי, התיישבנו והגברת לא מדברת עברית בכלל! תיקשרנו באנגלית שהיא דווקא ברמה גבוהה אצלה ולטענתה היא פולניה/טורקיה/רוסיה קיצר רוסיה שמשחקת אותה.
רושם ראשוני שלי שהיא בחורה פשוט לטעמי 1.70 בערך ללא עקבים.
שאלה אותה הגברת אם אני צריך מקלחת ישר צ'יק צ'ק נכנסתי לאמבטיה אפילו שם לא היה אור מסתבר שהיה קצר טרם הגעתי חחחח המקלחת היא בעצם אמבטיה בגודל של גיגית 1.50 מ"ר . לפחות ניקיתי את הבלש הקטן וישר לעניינים.
היא בינתיים שכבה לצד ללא בגדים בצורה סקסית שרק לטרוף אותה. ישר קפצתי אליה התחלנו בGFE מצויין ואז היא אומרת לי שהיא לא רגילה לזה מאחר והיא לא עושה עם כל אחד ותלוי בכימיה...(בטח)
התפלאתי מהגוף שלה כל כך נעים ומריח מצויין ונקייה מאוד! ישר לחזה נשיקות ליטופים חזה שלה בינוני -
משם עברנו ל-69 איזור השבלול חלק וטעים וטוב מתענגת בשקט בשקט!!!!!
מציצה שלה טובה משלבת עם יהיד שלה משהו דה בסט!!!
ליקוקי ביצים עדינים מאוד ורימינג אפילו לא התקרבה לאיזור....
ישר מייד אחרי מיזמוזים אוראלי הדדי של איזה רבע שעה עברנו למצב רכיבה אחרי שהלבישה חליפת חלל והתחילה לרכב ממש לאט מסתבר שהבחורה מאוד עדינה...ממש חורפנתי!!!!
אחרי איזה שלוש דקות אמרתי לה גברת I have to cum!!! קמה מעליי באלגנטיות הורידה חליפה ניקתה עם מגבון הכניסה לפייה וקיבלה מילארדיי ילדים בעדינות לגרונה אפילו לא שמתי לב אם בלעה או ירקה מרוב HIGH שהייתי בו.....כמו שהיא עדינה אני הייתי עדין :-)
לאחר מכן נכנסה לגיגית לפני התיישבנו על הא ודא ושתיתי מים קרים ואמרתי לה צ'או בייבי סי יו נקסט טיים!!!
לסיכום:
תמונות אמיתיות - בחורה צעירה טוענת שהיא בת 26 (אני הייתי נותן לה מקסימום 30)
בלי סימני לידה, חלקה בכל הגוף,נקיה,דוברת אנגלית ברמה גבוהה וגם רוסית פולנית טורקית אנא עראף.
מיקום דיסקרטי קצת מלחיץ בבניין מגורים המוני אבל בסופו של דבר בסדר.
GFE-7
מציצה-8
זיון-8 (בקושי הספקתי מרוב חרמנות)
מיקום-5
שווה לאוהבי העדינות בספק אם אחזור וטוענת שטסה לחול אוטוטו

אווה סנדרה

50
הי,
טוב אעדכן רק בדברים שהשתנו מעט.
מקבלת בחלק הצפוני של הטיילת (ליד הכיכר הגדולה בבת ים, אולמי סיסייטי למי שהוא מספיק עתיק שזה יגיד לו משהו...צחוק) ולא בחלקה הדרומי כפי שהיה ידוע עד כה.
מדובר בבחורה עם אב טורקי ואם רוסיה שחיה בגדול בטורקיה, אם כי עבודתה מעבירה אותה בעולם לכשלושה חודשים כל פעם במדינה אחרת.

התמונות ככל הנראה אמתיות, הגוף נראה מעולה למי שאוהב בחורות גדולות (לא שמנות ולא מלאות !!! אלא גדולות), חזה בינוני.
פנים לא משהו בכלל (שלא לומר קצת מכוערות....).
השירות סבבה וזורם (מלבד הדלת האחורית עליה היא מגנה די טוב).
אכן 400 ש"ח (אגב היא מחפשת בעל עשיר למי שמעוניין....)

תבלו

הכל מכל כל....

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”