כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 60 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

591
הרבה זמן לא כתבתי אבל הפוסט הזה מחייב תגובה:

גם אני התחלתי לקרוא את הפוסט עוד בימיו הראשונים, עד שגם אני ארזתי מזוודה לחודש וחצי בתאילנד.
יש המון עניינים שנראים לא מדוייקים אך יש חלק שבאופן ודאי ניתן להעריך ששחר סגל אכן ביקר בתאילנד.

הימור שלי- שחר סגל היה בתאילנד כחודש-חודשיים וחלק מהחוויות המתוארות בפוסט הן אמיתיות, אך יש המון חוויות שהן לא מדויקות וכבר בתאילנד שמעתי חלק מהן כמו: "הגברת הנורמטיבית לחלוטין שגרה בקומה מעלי וזיינתי לה את הצורה ואז בעלה הגיע והיא הזמינה אותי לחדר ועשיתי לו סצנה מצ'ארלי וחצי....."

כבר שמעתי את זה פעם אחת רק שאז היא הייתה אחות בקופ"ח.......

593
עזבו את שחר ,למה לא להאמין ...

מי שרוצה יאמין ,מי שלא רוצה לא חייב לצפות בנושא שלו.

אני אישית מאמין גם התכתבתי איתו שהייתי בפטאייה ,כל הטיפים שנתן לי אז כמעט שנתיים היו נכונים אחד לאחדמוחא כפייה.

יותר מזה ביקשתי שיאתר לי בחורה מבנקוק והוא גם ניסהEmbarrassed.

תמיד יש מצב לעגל פינה על מנת לא להחשף ,זה עדיין לא מוריד מהאמינות והמקוריות של שחר.

לי היו מקרים יותרOuch ביזארים מהדיווחים של שחר,לא נראה לי שיהיו לי הבצים לפרט אותם בדיוק כמו שהיו .

שחר הרבה כבוד לדיווחים ולהשקעה שלך,הרבה פה מקנאיים בך.

המשך לדווח ועלה והצלח.אצבע למעלה

jongler2012-04-15 15:06:04
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

595
בכיף, הטיסה ב11.5 לדרום אפריקה:) ככה שאני משתדל להעביר תזמן בארץ בכיף.
המעבר מתאילנד לישראל קשה, למזלי אני לא נשאר פה להרבה זמן.
אז במקום לאסוף על אופנוע כמו בתאילנד, אני מנסה את מזלי עם רכב ישן חחח
אתמול אמרתי אני הולך לצוד, בעודי נוסע עם העגלה אני קולט שתי פיליפניות( ככה הן נראו לי באותו הרגע), אחת מהן היא מטפלת של השכנה שלי, ישר אני מצפצף ו מציע כמו אזרח טוב לקחת אותם למעוז חפצם ת"א... האחת מסרבת בנימוס לעלות, השנייה עולה בכיף , מסתבר שהיא נפאלית, היא יושבת עם טייץ שחור, אני מפעיל נוהל שכן , הרמזור אדום אני מבקש ממנה נשיקה בלחי, היא באה לתת, אני ישר מסובב תראש ואנחנו מתנשקים צרפתית, אני קולט שיש זרימה, תוך נסיעה יד על ההגה יד שניה על הירך שלה, אני מתחיל לעשות לה תירך , אין תגובה, שולח תיד לכיוון המשולש הקדוש שלה ומתחיל לעשות, נראה לי שזה קצת הדליק אותה, הגענו לתחנה המרכזית בתא, אני מוריד אותה היא דופקת לי צרפתית כולה שמחה , קבענו להיום שאני אחזיר אותה הבייתה, התיכנון הוא להחזיר אותה ולעצור על הדרך בחוף בתא, בתקווה לסוף שמח תרתי משמע.....
מה שמצחיק/אירוני הוא שבמחיר שאני משלם על הדלק( 100 שח) יכלתי כבר לקבל שני מסאג'ם בסויי 26 מילדה בת 18 כולל מסאג מציצה מקלחת משוטפת וזיון, וטיפ 10 שח על כל מסאג'....

598
אחח תאילנד איזה ימים יפים נטולי דאגות ושופעי זיונים
שחר חבל שאתה לא בתאילנד עכשיו הייתי נוסע רק בשביל כמה טיפים ממך
הייתי חודש בתאילנד אבל לא ... הספיק דפקו אותי כי הייתי תייר
נראה שהיית בקיא איפה הכי טוב גם מבחינת מחיר וגם האיכות
אני מתגעגע לתאילנדיות .... לא נתקלתי באף בחורה עובדת שפינקה אותי כמוהן

שחר יה שד אני מאחל לך בהצלחה לכל מקום שתבחר לנסוע
שיחנקו הקנאים

סע סע כבר

599
האמת אני מתקשה להבין את הרוע שיש פה לאנשים !
הבהרתם את זה שאתם לא מאמינים (וזו זכותכם), עכשיו קדימה דלגו לפוסט הבא !!!
מה העניין של לתקוף פה בנאדם פעם אחר פעם ? זו הדרך שלכם להרגיש גדולים ?
מה הצורך הזה להרע לחינם ?
זה מה ששחר בוחר לדווח, לא מוצא חן בעינכם אתם לא חייבים לקרוא את הפוסט, אפילו אם הייתם רק נכנסים משאירים הודעה כגון "לא אמין" וזהו יוצאים, אבל אתם טורחים לצטט, להרחיב, להוסיף סמיילים......כל תגובה עבודת דוקטורט....
אם אחת הבחורות לא רוצה להעלות תמונות מייד יקומו האנשים (חלקם ממש אותם אנשים) שיגידו, ובצדק, רוצים לגשת אליה בלי תמונות בסדר, לא רוצים דלגו לפוסט הבא.... אבל כאן לשבת ולטחון את המוח לבנאדם שטורח וכותב כאן ... זה ? בכיף !
כאילו כל מי שמעלה כאן פוסט משל עצמו מצרף אישורי נוטריון...ייתכן ש-80% מהפוסטים כאן הם המצאות, אז מה ? אני לא רואה אתכם מאמתים כל אחד עם פרסומיו.

בקיצור, נראה כי מוטב לשמור את שנאת החינם למקומות אחרים שאינם הפורום הזה

אפרודיזאק2012-04-23 08:15:27
הכל מכל כל....

600
אפרודיזיאק - שלא כמו בחיים האמיתיים, לאנשים כאן מותר לחשוף את יצריהם האמיתיים. מי שאינו סקפטי, כמוך למשל, יכול להביע זאת. מי שסקפטי, יכול גם כן. זה יופיו של הפורום הזה.
בחיים האמיתיים אנחנו גלויי פנים, אך שמים מסיכות ובלמים שהופכים את רובנו למהוגנים ונורמטיביים.

צריכת המין בתשלום מהווה סוג של גשר בין העולמות, בעיקר אצל אלה מביננו שצורכים את המין בתשלום - בחשאי. סוג של איזור דמדומים.

כאן מאחורי הניק ובחדוות השחרור, הפנים אמנם מוסתרות, אך הרגשות גלויים וחשופים. בעיני, ואמרתי זאת לא פעם, מסתובבים אנשים שחופשיים להביע את האמת שלהם (לא כולל יחצנים שקרנים, כמובן).

האם יש בזה איזשהו רע?

חשוב איזה וסת לחצים חברתי מהווה הפורום הזה.

וכן, אם שחר סגל מעורר חוסר נוחות או חוסר אמינות בדיווחיו, זכותם של הקוראים שאינם חובבי האלימות והפנטסיה להביע את דעתם.

אילולא רצה שחר סגל לשמוע את דעתם, לא היה מפרסם את סיפוריו.

I fart in your general direction

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”