כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 154 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1532
מוסלי שוב שכחתי לבקש רשות.
אחים,אם לא הבנת אני בז לך ומזלזל בך כמו 90% מחברי הפורום!
אם יחברו את כל האחים כמה יקבלו 10 ס"מ זין?
עדיין לא למדת עברית כמו שצריך.
את הכוכבים ואלפי ההודעות צברת מרוע לב ושפלות רוח.

רימינג מעשי ספרתי לך ארבע הערות מעליבות לגבי החודש!
בפרטי דיברת בנימוס...זאת חובת הזאב ללהקה אני מבין.
קישקשתא אני מכבד את הממלכתיות שלך מאז עלית בסולם הדרגות אך מבין שגם אתה תשתלח בי עכשיו.
אהה שכחתי,אחים!!
בולטוק אנס אותך כאן אצל שרון לפני חודש ללא וזלין ואני הייתי היחידי שריחם עליך כשכולם מיצמצו שפתותיהם בהנאה.
גאנר אבין אם תתקוף גםחיוך
שבת שלום לכם .

אוהב סבתות2012-04-20 17:34:18

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1534
דיווח קצר מפגישה מעניינת היום

בשבועות האחרונים נפגשתי עם שלוש מלכות בדסמ, ועל הפגישה האחרונה אפילו שחררתי דיווח בפורום.
תופעה משותפת שראיתי אצל שלושתן היא שילוב של מגע נעים ומנחם במסגרת הליך כואב ומפחיד, כך שהמטופל יוכל לעמוד באתגר.
בפגישה האחרונה השילוב לא עבד, למרות שנעשה ג"כ ניסיון שכזה.

את הידע הזה החלטתי לנצל בפגישה התקופתית עם שרון.
כאן אדגיש כי שרון אינה מלכת בדסמ כלל, היא כולה נחמדות ועדינות למתאימים לה, ובכל אופן אינה נהנית ממגע הכרוך בכאב או בהשפלה לאיזה צד .
ניתן לבקש ממנה ביצוע פרוצדורות בדסמיות, אך למי שראה מלכת בדסמ בפעולה ברור כי לא מדובר בדבר "האמיתי".

בחרתי לבקש משרון לבצע פרוצדורה בדסמית הנקראת "האכלה כפוייה". מאז ומעולם יש לי סריטה, ואיני מסוגל לטעום מאכל שגרתי ויום יומי מסויים (אקרא לו פאפאיה, אבל מדובר באוכל פשוט בהרבה). אני ושרון ערומים, ושרון אוזקת את ידי מאחור ומושיבה אותי על כיסא. היא מכינה את ה "פאפאיה", וכשהוא מוכן לאכילה היא מגישה אותו לפי באצבעותיה. מעת לעת היא מגישה לי ציץ לליקוק, כדי להרגיע אותי. חלק מסויים ב "פאפאיה" אני ממש מלקק מאצבעותיה. גמרתי את כל ה "פאפיה", ליקקתי את הצלחת והיה די טעים בסה"כ. פעם ראשונה בחיים.

חוץ מזה היו פרודצורות נוספות, זיון ומציצה , הרבה חיבוקים והסנפות שלי את שרון.

לא השתמשתי בטרמפולינה, לא התנשקנו , ועדיין זו אחת הפגישות עם הכי הרבה אינטימיות שחוויתי.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1535
וואו בדיחת זיין קטןOuch פגעת בציפור נפשנו.צחוק איזה מזל שאנחנו לא מבססים את עצמינו על 3 הסמ' הזקופים שלנוצחוק שימוש בעלבונות אישיים כשמטיחים לך את האמת בפנים? מאוד בוגר ומאוד אתהאצבע למטה

פסיה אובססיה היחידים שאוהבים אותך הם חברי התאגיד והבנות אותן אתה מיחצן בסרטונים שלא קשורים למציאות וללא אזהרה בכל פורום שעוסק בסקס בתשלום היו מטיסים אותך על טיל אבל כאן יש ניגוד אינטרסים "קטן".Dead

השאר פשוט מפחדים לבקר מישהו שכולו מתק שפתיים אבל כל כולו ריב ומדון ולא יודעים איך לאכול אותך, אבל המסווה הסכריני הוסר מעל פניך בשרשור ההדחה של גאנר אותו אתה יזמת וניסית לבצע, אתה תככן קטן ומסוכן רע לב ושפל רוח שעטוף במתק שפתיים מזוייף.

אנחנו מעדיפים פורום עם דודל שלפעמים משעשע אותנו על פורום עם אדם כמוך.

[QUOTE=אוהב סבתות]
מוסלי שוב שכחתי לבקש רשות.
אחים,אם לא הבנת אני בז לך ומזלזל בך כמו 90% מחברי הפורום!
אם יחברו את כל האחים כמה יקבלו 10 ס"מ זין?
עדיין לא למדת עברית כמו שצריך.
את הכוכבים ואלפי ההודעות צברת מרוע לב ושפלות רוח.

רימינג מעשי ספרתי לך ארבע הערות מעליבות לגבי החודש!
בפרטי דיברת בנימוס...זאת חובת הזאב ללהקה אני מבין.
קישקשתא אני מכבד את הממלכתיות שלך מאז עלית בסולם הדרגות אך מבין שגם אתה תשתלח בי עכשיו.
אהה שכחתי,אחים!!
בולטוק אנס אותך כאן אצל שרון לפני חודש ללא וזלין ואני הייתי היחידי שריחם עליך כשכולם מיצמצו שפתותיהם בהנאה.
גאנר אבין אם תתקוף גםחיוך
שבת שלום לכם .

[/QUOTE]

אחים שלו גברים2012-04-20 18:13:22

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1537
[QUOTE=מוסלי]סבתות היה או לא היה אצל שרון?[/QUOTE]

[QUOTE=אוהב סבתות] בשנות השישים של המאה הקודמת עשו ניסוי שהיום היה נתקל בהתנגדויות ומחאות.

הטילו צפרדע למים רותחים והיא ברחה וניצלה.

במקביל הכניסו צפרדע למים קרים וחיממו עד לרתיחה.
הצפרדע השנייה לא הרגישה ונצלתה למוות.

גם כאן בפורום כשנכנסתי לא מזמן כחדש וקיבלתי את הבום היישר לפנים ואת ההודעה היישר לפרטי,
הבנתי שמדובר בתעלול פרסום מבויים ומתוזמר היטב.

אני הצפרדע שהוטלה למים החמים.

הוותיקים כאן בושלו לאט לאט עד לרתיחה.

אז כמו שאמרו קודמי ,המלך הוא עירום.

אגב גם הסבתות Ouch התלוננו על שבוע חלש והסבירו שהאשמה במזג האוויר.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”