יש לי ממש קושי בלפרסם תמונות שלי בהאינטרנט
ולכן מי שרוצה לראות מי זאת מישל מוזמן לבוא אליי ולהכיר

אני מבינה את הפחד שלך להגיע לבחורה לפני שאתה רואה תמונה, אבל יש עליי הרבה דיווחים על איך שאני ניראת
ואני יכולה להבטיח לך שעד עכשיו רוב מי שהגיע אליי היה מרוצה 
[/QUOTE]

קראתי הפוסטים שלך ועל התגובות הטובות של חלק מהמדווחים האמינים אבל עם כל הכבוד את שורפת את עצמך....שימו לב חברי הפורום לפני שאתם פונים לבחורה הזו:
א. אף אחד לא תיאר כאן את המראה שלה בדיוק...כולם רשמו נראת טוב נראת טוב, אז בשביל מי שרשם את זה כנראה לא מעניין אותו לשרוף 600 שח על פארש בשביל להגיד זיינתי. חלק גדול כאן מחפשים פנטזיה שרואים בתמונות.....מי אמר שמי שיגיע אלייך ימשך אלייך? וגם אם קצת זה לא אומר שמלכתחילה זה שווה את הסכום ובטח ובטח יכנס איתך בלית ברירה כי מי לא היה רוצה לזיין כוסית כשבדרך כלל באותו הרגע אתה שוכח כמה אתה משלם על זה...
ב. רשמת שאת מקבלת רק אנשים שמפנקים אותך בחזרה....אולי נעשה דבר כזה תשלמי לנו 600 אפילו לשעתיים נפנק אותך ואז תפנקי אותנו בחזרה, ואם נהנה יותר נשלם לך 1000 איך אני איתך??
ג. מן הראוי שתפרסם תמונות לפחות של הגוף כדי שתהיה הוגנת איתנו ושנדע על מה מדובר, אני אישית לא יודע אם מדובר בבחורה רזהמלאה עם רגליים שמנותמלאותבינוניות....לכל אחד יש את הנראה "מצויין" שלו ולדעתי אין לקחת סיכון בלי לקבל אילוסטרציה לפני
יום טוב