כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 28 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

273
יש מקרים בהם אתה מעדיף להתחיל עם בחורה על הבר ולשרוף על שתיה+מלון טוב 1500 ש"ח במקום ללכת ללא נודע ולבזבז 600 שח על הלא נודע.
כל בר דעת יודע שזאת סוג של מסחרה של תן וקח....וכל צד נותן משהו מעצמו ...הלקוח כסף והבחורה שירות, חלק מהשירות זאת ה"ההמחשה" לפני בתמונה אמיתית.
ואת לא מקיימת את הדבר הבסיסי למה שנאמין שיש בשר איכותי מאחורי כל ההצעה?
אני אומר את זה מסיבות טובות, אם את באמת כזו מדהימה יפה ומפנקת וכיף איתך אז תתני לנו בשר כלשהו, אם כל הכבוד אני מוסיף 100-200 ובוחר משהו אמיתי ומדהים עם קבלות או משאיר עודף חצי ונהנה לא פחות טוב עם מישהיא קצת יותר "חרושה"...
בשורה התחתונה את מפסידה לקוחות טובים שמוכנים לשרוף כסף אבל לא מקבלים תמורה בסיסית אז פראיירים אנחנו לא!

276
וואוו יש לך דימיון מפותח,
התמונה לדעתי ממש לא משקפת, מישל הרבה יותר עבה, לא שמנה או מלאה חלילה, אלא פשוט עבה יותר ז"א שהרבה שומן אין אבל מבנה הגוף פשוט הרבה יותר גדול.
ליה צירפה תמונה של דוגמנית דקיקה, אני לא מוצא את הדמיון.
סליחה מישל אבל גם את היית רוצה שתאמר כאן כל האמת, ציפיות מוגזמות מביאות לאכזבה גדולה.......
הייתי עם מישל לפני מספר חודשים והיה מצויין אבל התמונה לא ממש משקפת.

חג עצמוןת שמייח.

277
[QUOTE=מר שגל]

יש מקרים בהם אתה מעדיף להתחיל עם בחורה על הבר ולשרוף על שתיה+מלון טוב 1500 ש"ח במקום ללכת ללא נודע ולבזבז 600 שח על הלא נודע.

כל בר דעת יודע שזאת סוג של מסחרה של תן וקח....וכל צד נותן משהו מעצמו ...הלקוח כסף והבחורה שירות, חלק מהשירות זאת ה"ההמחשה" לפני בתמונה אמיתית.
אני אומר את זה מסיבות טובות, אם את באמת כזו מדהימה יפה ומפנקת וכיף איתך אז תתני לנו בשר כלשהו, אם כל הכבוד אני מוסיף 100-200 ובוחר משהו אמיתי ומדהים עם קבלות או משאיר עודף חצי ונהנה לא פחות טוב עם מישהיא קצת יותר "חרושה"...
בשורה התחתונה את מפסידה לקוחות טובים שמוכנים לשרוף כסף אבל לא מקבלים תמורה בסיסית אז פראיירים אנחנו לא!
[/QUOTE]

ידידי אתה מתרחק עם נושא התמונות קצת יותר מידי!!!
תאר לך שכל נערה עובדת הייתה מבקשת ממך כתנאי לקיום מפגש שתשלך תמונה להמחשה !?
לכמה נערות עובדות היית שולח??? לכולן ???
זאת הבחירה שלה אז תכבד ואל תגיע אליה פשוט!
אני מאמין שכמוני ועוד כמה כאן לא מרגישים פראיירים בכלל!
הבהרה קטנה- לא פגשתי את מישל (עדיין). ולא בגלל שאין תמונה, אלה מסיבות אישיות.משפחתיות,וכלכליות בתקופה זאת.

היא בחרה לא לפרסם, את תבחר אם להגיע או לא. מאוד פשוט....
תהנו כולכם וחג שמח!!!

278
[QUOTE=אדון דון] [QUOTE=מר שגל]

[/QUOTE]

ידידי אתה מתרחק עם נושא התמונות קצת יותר מידי!!!

תאר לך שכל נערה עובדת הייתה מבקשת ממך כתנאי לקיום מפגש שתשלך תמונה להמחשה !?

לכמה נערות עובדות היית שולח??? לכולן ???

זאת הבחירה שלה אז תכבד ואל תגיע אליה פשוט!

אני מאמין שכמוני ועוד כמה כאן לא מרגישים פראיירים בכלל!

הבהרה קטנה- לא פגשתי את מישל (עדיין). ולא בגלל שאין תמונה, אלה מסיבות אישיות.משפחתיות,וכלכליות בתקופה זאת.

היא בחרה לא לפרסם, את תבחר אם להגיע או לא. מאוד פשוט....

תהנו כולכם וחג שמח!!![/QUOTE]
שכחתי שאני עובד אצל הבנות העובדות...איזה שטויות אתה פולט...
הקיצר יש פה חבורה של יחצנים של מישל שלא ברור מה האינטרס שלהם טוברע בכל אופן הוא לא מועיל כי במקום להיטיב עם הגולשים בפורום וללחוץ עליה שתחתוך תמונת גוף ותפרסם בפורום מעודדים הגעה על בליינד....אחלה אנשים יש פה.
אני את שלי הבהרתי...מי שמבין מבין מי שלא זה החשבון בנק שלו לא שלי.
חג שמח לכולם.חיוך גדול

279
[QUOTE=מר שגל]
שכחתי שאני עובד אצל הבנות העובדות...איזה שטויות אתה פולט...
הקיצר יש פה חבורה של יחצנים של מישל שלא ברור מה האינטרס שלהם טוברע בכל אופן הוא לא מועיל כי במקום להיטיב עם הגולשים בפורום וללחוץ עליה שתחתוך תמונת גוף ותפרסם בפורום מעודדים הגעה על בליינד....אחלה אנשים יש פה.
אני את שלי הבהרתי...מי שמבין מבין מי שלא זה החשבון בנק שלו לא שלי.
חג שמח לכולם.חיוך גדול
[/QUOTE]

אין פה שום יחצנים למישל.
מישל לא רוצה (כנראה) לפרסם תמונות.
גם אני הייתי רוצה לראות אותה.
אבל זה מה יש.
ואף אחד לא צריך ללחוץ עליה.
טוב לך תגיע ותחליט.
לא טוב אל תגיע.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”