כ פינת הזעם השבועית - ארץ ישראל הכבושה, האומנם? - דף 4 - סקס אדיר

פינת הזעם השבועית - ארץ ישראל הכבושה, האומנם?

31
מומי - למה ההתלהמות הזו בסיפא של דבריך?
למה זה תורם?

האם אתה מעלה את הפוסטים שלך כדי לעורר מחשבה ודיון או שמא אתה כאן כדי "להכנס" באנשים ולעלוב בהם?

ברגע שאתה מתאר את זהבה גלאון במילים שהשתמשת יישרת איתה קו והעמדת עצמך באותה שורה עם אדם שאתה סולד מדיעותיו (או ממנה?).

הכניסות שלך ברימינג מעשי מוכיחות בעליל שהוא מעצבן אותך. כשאתה עובר לפסים האלו שאתה נוקט בהם, זה מעורר חשד שאין באמתחת הידע והאידיאולוגיה שלך אמל"ח ממשי וראוי להתמודדות עם דעותיו ולכן אתה בוחר לעבור לפן האישי. לא טוב! ככה מפסידים בויכוח.

בענין הנושא שהעליתי - יום זכרון אינו בא להוכיח דבר. יום זכרון אמור להביא להאספות קולקטיבית של פרטים לענין או אירוע (מכונן) בהוויה שלהם כקבוצה בעלת מכנה משותף. אין לזה ולהוכחות ותיעוד הסטורי שום קשר. לכל מלחמות נפוליאון ישנו תיעוד ענף ושמור (של שני הצדדים או של כל הצדדים, כאשר היו מעורבים יותר משניים במלחמות). את השואה אפשר לנסות להכחיש באמצעים דמגוגיים ושטניים, אך אי אפשר למחוק את עצם הווייתה בשל התיעוד הענף והמסועף הקיים בכל מקום בעולם ובראש ובראשונה כאן בישראל, על שלל המוזיאונים והארכיונים שעליהם הם נסמכים ובעיקר הודאת המקרבן - הגרמנים - לא רק בדמות הודאה בע"פ, אלא בדמות ארכיונים הסטוריים וכמובן מוזיאונים שבהם ניתן לראות את כל המוצגים וכמובן אתרי הריכוז וההשמדה הפזורים בפולין, אוקראינה וכל השאר.

אין כיום מדינה מערבית שאין בה מוזיאון מכובד האוצר בקרבו הוכחות בלתי ניתנות לערעור על אימי השואה. גם בעוד 1000 או בעוד 2000 שנים, לא ניתן יהיה לערער על תקפות המאורעות.

לבוא ולהשוות זאת לקובץ סיפורי עם האסופים בכרך אחד עם תיעוד הסטורי חלקי ולא רציף של העם היהודי ולהפכם למקשה אחת?

לא נראה לך בעייתי?

מעבר לכך, אתה באמת מאמין בהשגחה הפרטית? אני מתכוון ל"אלוהית", לא לעצם הצורך שכל פרט ישגיח על עצמו וירצה בכל רגע נתון להיות אדם טוב יותר, מוסרי יותר.

gunner2012-04-25 07:08:44
I fart in your general direction

32
לא באתי בשום אופן לערער על צדקת ישיבתנו במדינת ישראל, נהפוך הוא, אני טוען
שאין לנו צורך בטיעונים של זכויות היסטוריות כדי להצדיק את ישיבתנו כאן משום
שכל צד מביא טיעונים מבלי להיות בהכרח מחוייב לאמת היסטורית כלשהי אלא למיתוסים
מכוננים. כל מדינה מגדירה שטח מסויים כשלה ומגינה עליו או מתקיפה כדי לכובשו.
מדינת ישראל היא שלנו כי אנחנו נמצאים כאן בדיוק כמו שצרפת היא של הצרפתים כי
הם נמצאים שם.
נכון, האו"ם הוא שקבע בתוכנית החלוקה שיש לנו זכות על הארץ הזו אבל אם אנחנו
מקבלים את זה אנו מחוייבים לקבל גם את החלק השני של ההחלטה, דהיינו שגם
לאוכלוסיה הערבית שהיתה בארץ יש זכות דומה.
בגמילה

33
אתה צודק גאנר. מה אני אעשה?
אני בן אדם שרגיל להטיח את האמת בפניהם של אנשים מסוימים והדבר לפעמים בא לי לרועץ.
אני באמת צריך ללמוד לשלוט על עצמי. (לפעמים אני קורא דברים שכתבתי יום למחרת וזה נראה לא טוב באמת...)
אתנצל בבפרטי.

בכל אופן, אני חושב שאתה ממעיט בעוצמת התחכום והאכזריות של הגרמנים.
אחרי מלחמת העולם הראשונה נאסר גרמניה לייצר צוללות.
ומה אתה חושב שקרה? היא יצרה בחשאי.
בסופו של דבר, לצוללות הגרמניות היו ניצחונות אסטרטגיים גדולים מול הצי הבריטי.
הבאתי את הדוגמא כדי להראות לך מה לפעמים עושה היד השנייה שלהם.
גם כיום מוצבים בסיסים צבאיים של ארה"ב בתוך שטחי גרמניה. (תחשוב לבד למה)
ארכיונים ההיסטוריים, המוזיאונים ומחנות השמדה שאתה מדבר עליהם ימחקו ויעלמו כליל ברגע שיעלה ההיטלר הבא
וכולנו יודעים כמה אירופה אוהבת לחבק היטלריסטים.
יש לי הרגשה שאתה קצת נאיבי כיוון שהאנטישמיות והכחשת השואה רק הולכת וגדלה עם השנים.
כנראה שאותם לא מרשימים ארכיונים ההיסטוריים והמוזיאונים שלך.
להזכירך, "ובכל דור ודור עומדים עלינו לכלותינו".
עשה לי טובה, רק אל תרדם לי בשמירה.
הדברים שציינת לא יצילו אותך מהשואה הבאה, תהיה בטוח.
במדינות ערב "השכילו" לעשות והתחילו לנפק תארים למכחישי שואה. (ראה אבו מאזן)
מתי לדעתך תופעה זאת תתרחב? (דגש על המתי)
בכל זאת, אירופה מתאסלמת כידוע לך...

אוסקר וויילד.
עם מה שאמרת כולם כבר מסכימים.
הרוב המוחץ של העם הכיר בזה שהוא יצטרך לחלק את הארץ הזאת.
לעומת זאת יש בעזה ארגון טרור שנתמך על ידי עמו שלא רק לא רוצה לחלק את הארץ
אלא רוצה להעיף אותך לאלף עזאזל. (עם עדיפות לים. אל תשכח לקחת מגבת וקרם שיזוף.)
הילדים ברצועה עוברים שטיפות מוח היטלריסטיות.
ככה לא מכינים את התושבים לקראת 'מדינה' אלא לקראת מלחמה.
הדבר היחיד שמעודד אותי היא זה שסוף סוף צה"ל יוכל להתמודד עם צבא ולא עם ארגוני גרילה שמתחבאים מאחורי נשים וילדים.
טוב בסדר, אני מקווה שהם לא יעשו את זה. (משלב את ידיי באמונה)

momi252012-04-25 22:04:05
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." אלברט איינשטיין

34
מומי - אתה חוטא בחטא ההכללה לגבי הגרמנים.
אני רחוק מלהיות חובב גרמנים, אך בוחן בעיניים מפוקחות מה חושבים ועושים שם הממשלה וגם האזרחים.

לא יודע האם היית בברלין, אם לאו. שווה!

אמרת בעצמך ונכון, שהנאצים כפו עצמם על הרוב.

המפלגות הימניות באירופה ירימו ראש מאוחר מדי מבחינתם כנגד תהליכי השתלטות והתרבות המוסלמים שם. אני מאלה שאומרים שצריך לרוץ לאירופה עכשיו ולנסות להנות ממה שהיא מציעה לפני שהיא תהפוך למקום שלא נעים לחיות בו.

אם אתבדה בתחזיותי, אז אירופה תהפוך למופת לאינטגרציה בין דתית.
gunner2012-04-25 19:42:49
I fart in your general direction

35
[QUOTE=momi25]

אחרי מלחמת העולם הראשונה נאסר גרמניה לצייר צוללות.
ומה אתה חושב שקרה? היא יצרה בחשאי.
בסופו של דבר, לצוללות הגרמניות היו ניצחונות אסטרטגיים גדולים מול הצי הבריטי.
הבאתי את הדוגמא כדי להראות לך מה לפעמים עושה היד השנייה שלהם.
גם כיום מוצבים בסיסים צבאיים של ארה"ב בתוך שטחי גרמניה. (תחשוב לבד למה)

[/QUOTE]

מעניין שהזכרת דווקא צוללות:

לידיעתך: אותן ששת הדולפינות החמודות האלה שמשייטות להן להנאתן בים, הן הגורם הכי מרתיע של מדינת ישראל.

כל מדינה גרעינית שתחפוץ בהשמדתה של ישראל, תמיד תחשוב על אותן ששת דולפינות (שאחראיות על מכת היום שאחרי).

אגב, מרקל היא אחת הידידות האמיצות של ישראל בעולם כולו (בטוח שהרבה יותר מאובמה).

מעבר לכך, עדיין לא הבנתי למה אסרו עליהם לצייר צוללות, מה הסכנה בכך? מבולבל קריצה

קישקשתא2012-04-25 19:52:03
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

37
[QUOTE=רימינג מעשי]ששששששששש8[QUOTE=momi25]

אוסקר ווילד...
קודם כל, לא מדובר פה שני עמים עם כל הכבוד. ?
מישהו כתב לי פה שלא צריך לטרוח לכתוב למה הם לא 'עם' אבל כנראה שבכל זה אני אצטרך לכתוב. ??
בכל אופן, העלאת נקודה מעניינת... (ונניח לרגע שהפלסטינים הם 'עם', רק לרגע)
אין ספק שמבחינה משפטית אתה מערער את כל מצבה המשפטי של כל מדינות העולם.
אם נכנס לכל העוולות המשפטיות (שנובעות מהזכויות המשפטיות) שקיימות (למה להסתכל רק על ישראל והפלסטינים) בעולם, לא
נצא מזה. מישהו אמר שרק בארץ ישראל קיימות עוולות ?
מי נותן למדינות המפרץ את הזכות המשפטית על הנפט? ריבונות רבאק, הם ריבונים על שטח מלא בנפט. באסה אני יודע.
מי נותן למקדונלדס את הזכות המשפטית לכריתת יערות הגשם? אתה צודק לשם שינוי, סוגיה משפטית שבין בעלות על הקרקע ובעלות על המחצבים.
מי נותן את הזכות המשפטית למדינות לנצל את משאביה של אפריקה ובכך להנציח את מעמדה כמדינה מתפתחת? קראו לזה קולוניאליזם וזה היה מעוות . היום תאגידים בעיקרם מנצלים מדינות אפריקאיות. גם זה מעוות.
כמו שמזמן רבים טוענים (ואהרון ברק גם חזר בו), לא הכל שפיט.
להכניס לכל הויכוח הזה זכות משפטית היא שווה לעירבוב בשר וחלב כיוון שאין קשר בין הדברים. (ואתה בעצמך ציינת את זה) חלב עם בשר זאת מטפורה מעניינת לסוגיה כי הפיתוח היהודי של הנוהג הזה הוא גם תהליך שאתה אוהב לקרוא לו אבולוציוני ושאוב ממקורות זרים דרך אגב. ( אתה ממש רוצה לדעת מאיזה נוהג כנעני פיתחו את המנהג הזה.קריצה). מדוע אתה מתפלא שמשפט נוגע לכל תחום בהתנהלות האנושית. הרי בני אדם חיים לפי חוקים.
אני חושב שבסה"כ התהליכים שבהם מדינות התבססו בקרקע הם תהליכים אבולוציוניים, זה הכל. (למעט חריגים, ישראל לדוגמא)

אני, בניגוד אליך חושב שכן יש לנו את הזכות על הארץ הזאת. ואני חושב שיש לנו זכויות בארץ הזאת, לא זכות לעשות ככל העולה על דעתינו. יחי ההבדל הקטן
(כמובן שלא זכות משפטית אבל אתה יכול לבחור בעצמך כל זכות אחרת)
כעם שעיצב, טיפל ושינה את פני הארץ הזאת לחלוטין.
כעם שהאדמה שמתחת רגליו שיגשגה ופרחה.
טביעות האצבע של העם היהודי נראות לכל עבר, בכל עמק ובכל גבעה.
מארק טוויין, שביקר בארץ ישראל בשנת 1867, מספר עליה דאז:
"ארץ-ישראל עטויה שק ואפר. רובצת עליה קללה שהובישה את שדותיה והצמיתה את הונה זוהי ארץ שיממון, חוסר תוחלת ושברון לב."

אם אתה מאוד אוהב את ההיבט המשפטי של הנושא תנסה להביט עליו בצורה אחרת. (ותפעיל קצת היגיון בריא)
תנסה לדמיין את ארץ ישראל כעל אותו רכב שדיברת עליו לעיל. (נניח כרכב חסר בעלות)
אם לא הגעת למסקנות משפטיות, תגיד לי ואשמח לפרט.

בוא ואגיד לך שהיו פה עמים על הארץ הזאת ואף אחד מהם לא ראה בה את מולדתו חוץ מהעם היהודי. ומסעות הצלב מה? וממלכת ירושלים? הם לא ניסו ליצור יש מאין על פי זיקה למקורות ( שלהם אומנם) . מולדת הוא מקום שנולדת בו ו או שאתה מזוהה עמו, ונולדו במקום הזה גם אחרים שאינם יהודים.
עם שעבר פה כיבושים אימפריאליסטים ודוכא ע"י חלקם, אחז בציפורניו ובשיניו באדמה הזאת.
כידוע לך, מדינה אפשר להקים בכל מקום, מולדת יש רק במקום אחד. במקורות שאתה כה אוהב להסתמך עליהם אפשר להפריך את מה שאמרת כרגע." ויאמר אלוהים אל אברם לך לך מארצך וממולדתך ומבית אביך אל הארץ אשר אראך " אני מניח שהפסוק מוכר לך. הרי לך אדם ששינה את מולדתו.

תשובה למוסלי. (שאני לא אשכח אותך כאיש שמצא את התמונת הפרופיל שליקריצה)
באמתחתי כמה וכמה תשובות אליך.
1) חלק מהשטרות הקניין אכן כתובות על נייר טואלט כי שם מקומם הראוי. (הרבה זיופים ופיברוקים, למה לא לנסות?)
2) ומי אמר לך שאלו שיש להם שטרות קניין אמיתיים לא מקבלים את האדמות הללו? (או לחלופין לא מפוצים)
רק לאחרונה החליטו לפנות את כל מגרון (שנבנה רק על שישית מהיישוב) ואת הבית בחברון שנקנה כדת וכדין, ולמוכר הפלסטיני
שלום! (פשוט שמעתי שהרשות הפלסטינית גזרה עליו גזר דין מוות).
אם מצאת כאלו, תפנה אותם ל"שלום עכשיו". (שמעתי שהעסק פורח שם)
3) את האמת, הם לא צריכים שטרי קניין.
הם משתלטים על אדמות מדינה בלי לספור אותך ואותי בכלל. (ראה את הסרטון על "מדינת תל-אביב"
בפוסט "מדינת תל-אביב - לא מה שחשבתם")
ואם עדיין לא השתכנעת, תזכיר לי לפתוח פוסט שיעסוק בנושא זה.
4) איזו מדינה ערבית תקבל את שטרי הקניין שיש לי על אדמתם? (רמז: אף אחד!)
אם אני אסע לתימן ואבקש בעלות על דירה בעיר צנעא, יזרקו אותי מכל המדרגות. (ורוב הסיכויים שלא אצא חי)
5) יש גם הרבה ערבים שיושבים על אדמות עם שטרות קניין של יהודים.
נראה אותך מפנה אותם. (אם תעז כמובן...)
6) יש בכלל תמימות דעים על איך הם קיבלו את השטרות האלו אך זה נושא אחר לגמרי ועליו אולי גם אפתח פוסט בנושא.

היה לי עוד כמה ושכחתי.... לא נורא.
הבנת את הנק' הכללית. כשפותחים קופות שרצים לא תמצא צדיקים ללא קשר לזהות לאומית או אטנית.

גאנר...
הם עובדות היסטוריות עכשיו, שהזכרון עוד טרי.
אני יכול להבטיח לך שדבר זה ישתנה בעתיד.
לא סתם אנחנו מציינים ימי זיכרון ולא בונים על אנשים שיזכרו עובדות היסטוריות.
עובדה היסטורית שכתובה על דף לא תעשה רושם על אף אחד בעוד נגיד 1000 שנה ויהיו ניסיונות להפריך אותה.
לעומת זאת, ימי זיכרון אי אפשר להפריך.
שישאלו יהודי,בעוד 1000 שנה, איך הוא יודע שהייתה שואה הוא לא יקריא מדף אלא יענה "כי כל שנה שאנחנו מציינים אותה.
למעשה מאז שהתגלו ממדי השואה ועד היום אנחנו מציינים יום זה."
גאנר, אל תסמוך על המין האנושי לזכור עובדות היסטוריות.
היום כבר כולם מעגנים את ההיסטוריה בימי זיכרון.
הצצה לדיון בעוד 1000 שנה: "ספרי היסטוריה? זה לגמרי שנות האלפיים" צחוק

לא סתם הגזע שלנו נקרא באנגלית "the human race".
החיים שלנו עוברים מהר ונדמים לעתים כמו מירוץ...
זה רק טבעי שלא נרצה (או הדורות הבאים) להביט לאחור.

נ.ב.

עיצבנתי אותך רימינג? טוב מאוד.
קודם כל, זה שאתה כל פעם משנה את דעותיך היא לא הבעיה שלי. אני לא משנה את דעותי, אתה מנסה לעשות לי דמוניזציה עם מה שאינך מסוגל להתמודד. זה בדיוק הפן הילדותי / דמגוגי שבך.
מאיפה שאבתי את היומרה לפרש את דבריך? או סלח לי almighty. אין סיכוי
יצור תבוני כמותך.
הרי ברור שהקדמת את זמנך.
היית צריך להופיע בצורתך הטבעית בעוד 10 מיליון שנה כחייזר בעל מוח אינטלקטואלי
אין סופי שעונה לשם ספוט 5000. (סליחה שהרסתי) מה לעשות , נפלתי על המאות 20 ו21.
אנו עבדים נרצעים לנוכח תבונתך, עפר ואפר נהיה לרגליך. במאה ה21 העבדות אסורה , לא הפנמת עדיין.
איך אדם מגזע נחות כמוני פונה אליך בכלל, בלתי נתפס. אתה לא מגזע נחות. אין גזעים נחותים , ואני לא אוהב ספינולוגים ודמגוגים.
אגב, הפסלים שמעטרים את פניך לטובת סגידה מוחלטת כבר נבנים בחוצות העיר. הרי לא תעשה לך פסל ומסכה.
תגיד, איך מדענים עדיין לא יודעים על קיומך? איך אתה יודע שלא? האם אתה יודע הכל?
פשוט חבל על החשמל שמוציאים על מחשבים היום.
דרך אגב, יש גם מצב שתמצא זמן לקפוץ אליי ולפתור את המטריצות שנתקעתי בהם בפיזיקה? לא!!תתאמץ לבד. גם כך אתה צריך לחדד את המחשבה שלך.

ראשי ממשלות שאני בחרתי? ניחא.
מעדיף את זה מאשר להעלות לשלטון אנשים כמו זהבה גלאון, יקירת מגזרתך. היא אינה יקירת המגזר , שוב הגזמת. היא רק הוכחה לכך שיכולים להיות אידיוטים גם בשמאל. מעטים מאוד יחסית לצד הימני של המפה, אבל ישנם. תראה כמה היית צריך להתאמץ בשביל לחשוב עליה.
כל פעם שהיא פותחת את פיה - צחנה, ג'ורה וסירחון עולים משם. you do not know the half of it
שבוע שעבר היא קראה ליהודי ברוקלין (שדודתי נמנית בתוכם) "יהודונים".
וזה לא נגמר בזה... אידיוטית כבר אמרנו.
שנשאלה על 'חוק היסוד' היא אמרה ואני מצטט:
"אנחנו נמצאים היום ערב יום השואה, כבר ראינו מה כוחו של רוב עריץ ודורסני."
(עזבו את זה שהיא בורה ועמת הארץ כיוון שהנאצים לא השתמשו ברוב כדי להגיע לשלטון אלא ע"י רמיסת הרוב. הנאצים לא
ביקשו לחזק את הרייסטאג אלא פשוט שרפו אותו.)
עכשיו אתם מבינים עם מה אנחנו מתעסקים? הבנתי שהיא אדיוטית כבר בפעם הראשונה . כמה דוגמאות אתה צריך. אתה חופר!!
ידידיי, זהו פרצופו האמיתי של השמאל המבחיל. לא , שוב אתה מעוות על דרך ההכללה, זו היא הבורות של הגברת גלאון.
תגיד רימינג, מתי תבין את זה כבר? העם מאס בכם!!! שוב הכללות!!! מה, דפקת בדלתם של כל אזרחי העם אחד לאחד ובדקת זאת שאתה כל כך בטוח במה שאתה אומר. כשכתבת את העבודות האקדמיות המהוללות שלך המנחה שלך לא העיר לך להיזהר מכשלים לוגיים. לגאנר יש שריטה בנושא שגיאות כתיב , נראה לי שצריך להסיף מילה גם לגבי רטוריקה, לפחות אם אתה רוצה לקחת עצמך ברצינות , מומי.

תחושת הקבס שאתם מעלים לו, פוקחת לו את העיניים. אני מבין שקשה לך ואתה סובל מומי, אך דבר קודם כל בשם עצמך. מי שיסכים איתך יוכל להצתרף.
הלו תתעורר , הימין בשלטון כבר 30 שנה בערך, לא באופוזיצה. הגיע הזמן שייקח אחריות לפחות על חלק מהרעות החולות הנוצרות פה שתי וערב.
כל יום שאנשי מגזרתך לא בשלטון הוא פשוט ברכה. לך אני מניח שכן.

לסיום, מכיוון שאתה חושב שאני מתנהג וחושב כמו ילד אענה לך ברוח דבריך...
אם אני ילד, אתה ילדה בלונדינית עם גשר בשיניים וקוקיות. (מרוצה?) לא , אני רוצה שטנית עם צמות. ותקרא שוב את הדברים שאמר לך גאנר. הוא קלע בהרבה מאוד נקודות לגביך.

[/QUOTE]
[/QUOTE]

רימינג מעשי2012-04-25 22:12:45

38
קודם כל אין לי שום דבר נגד הגרמנים.
הגרמנים הם הידידים המעטים שיש לישראל בעולם.
הפחד שלי היא ממה שהיא עלולה להיות...
בואו לא נשכח, אנטישמיות עדיין יש שמה.
לי בכל אופן אין כוונה לנסוע לשם. (הם לא יתמוטטו כלכליתצחוק)
אין יפה כמו ירושלים.
עשרה קבין של יופי ירדו לעולם, תשעה נטלה ירושלים ורק אחד על כל העולם.

קישקשתא אתה צודק אבל...
זה שיש לך צוללות זה לא אומר עוד כלום.
הצוללות הגרמניות אז לא היו משוכללות כמו של הבריטים.
הצוללות הגרמניות גם היו במיעוט רב מבחינה מספרית בניגוד לצי הצוללות הגדול של הבריטים.
מי שהעניק ניצחונות רבים לצי הגרמני לא היו הצוללות עצמם אלא מפקדם ששמו קרל דניץ.
בן אדם מבריק, חכם ואמיץ. תמהיל קטלני בזמן מלחמה.
בכלל, לנאצים היו מפקדים שבזכות יכולת התחכום והעורמה שלהם הצליחו לטשטש את חסרונות הצבא הגרמני.
ימח שמם.

שאלה טובה למה אסור להם לצייר צוללות.צחוק
הם בטח נוטים לצאת מהקווים.

momi252012-04-25 22:21:09
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." אלברט איינשטיין
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”