כ פניה להנהלת סקסאדיר. - דף 4 - סקס אדיר

פניה להנהלת סקסאדיר.

31
מקובל לחלוטין, אכיפה זה כבר תלוי באדמין ולא בנו.
הפורום צריך להיהפך לפורום של צרכנים שבו מתארחות מוכרות שרות ולא לפורום של יחצנים.

[QUOTE=rd06]

אני לא מוצא טעם לתת יותר מ-3 דיווחים על אותה בחורה ! אך זה גם קצת בעייתי לאכוף את זה...

[/QUOTE]

פניה להנהלת סקסאדיר.

32
[QUOTE=Korb]אני אמנם לא כותב הרבה בפורום, אך ברצוני להודות לקישקשתא ושות׳ על זה שהצלחתם להעיף את פררו מהפורום. היחצן היה בלתי נסבל בעליל, כקורא אדוק אני יכול להעיד שהפורום נהיה מקום הרבה יותר נעים. [/QUOTE]

אולי עכשיו תרגיש יותר בנוח לכתוב קצת יותר בפורום
(מבין אותך לגמרי, הפורום באמת הפך למקום יותר נעים).

קישקשתא2012-05-06 09:14:05
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פניה להנהלת סקסאדיר.

33
[QUOTE=סופר לה טיב]
אני למשל דווחתי יותר משלושה דווחים על טלי מרמת גן - וממש איני יחצן שלה, וגם הדווחים שלי אינם שיר הלל בלתי נגמר.
כתבתי:
וגם די ברור מאליו שבהרבה מקרים (לא בכולם) קיים אינטרס כלשהו אצל אותו מדווח.

לא נכון להגביל לפי מספר דווחים, ולו מפני האפשרות שתיחסם היכולת לדווח על שינויים, לטוב ולרע, שיש לחברי הפורום עניין בהם....
התייחסתי גם לזה: כמובן שבמקרים שלדעת אותו מדווח חל שינוי לרעה או לטובה אצל נותנת השרות
זה כבר משהו אחר וליגיטימי שידווח על כך.

[/QUOTE]

קישקשתא2012-05-06 11:04:42
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פניה להנהלת סקסאדיר.

34
דעתי שונה.
נראה לי שלא צריך למנוע מחבר לדווח על מפגש שלו עם בחורה כלשהי, גם אם הוא נפגש איתה כמה פעמים או בתדירות "גבוהה".

הדגש שלי הוא על כך שיש להקפיד שמדווחים על מפגש. זאת, להבדיל מחזרות על שמה ועל היותה מומלצת וכו' בכל מיני דיונים, שזה סוג של יחצון.

אני יודע שלפעמים קשה לדעת אם דיווח על מפגש הוא אכן על מפגש שהתרחש במציאות או רק בדמיון ובהתאם לאינטרס, אבל נראה לי שהאדמין או בעצם כל אחד כמעט יכול להבחין בכך כמעט בכל המקרים.

אם בכל זאת רוצים להגביל בדרך כלשהי, אז נראה לי שהרעיון של גאנר, כלומר הגבלה לפי מספר פעמים בשנה יותר מתאים. לדעתי גם שלושה ארבעה בשנה ממדווח אחד, לפחות לגבי הבנות שמפרסמות במדור הפרסומי בפורום, זה סביר בהחלט.

פניה להנהלת סקסאדיר.

35
[QUOTE=avud]

אם בכל זאת רוצים להגביל בדרך כלשהי, אז נראה לי שהרעיון של גאנר, כלומר הגבלה לפי מספר פעמים בשנה יותר מתאים. לדעתי גם שלושה ארבעה בשנה ממדווח אחד, לפחות לגבי הבנות שמפרסמות במדור הפרסומי בפורום, זה סביר בהחלט.

[/QUOTE]

נשמע טוב (וצודק שזה צריך להיות בעיקר לגבי הבנות שמפרסמות במדור הפרסומי).

קישקשתא2012-05-06 10:55:28

פניה להנהלת סקסאדיר.

36
האם יש הבדל בין דיווח על בחורה, לבין דיווח על ביקור שלך אצלך הבחורה?
למה שמישהו ידווח על כל זיון שלו? במה זה תורם?

פניה להנהלת סקסאדיר.

37
אני אנסה להסביר את המחשבה שלי בעניין הזה.
כמובן שכל אחד יעשה מה בא לו. ידווח על זיון או לא ידווח.

במה זה תורם?

אין ספק שכאשר בפוסט של בחורה יש "טפטופים" "זרזיפים" של דיווחים, או למשל שבוע ואף יותר שאין אף דיווח,

נוצר רושם, כמובן אינו משקף כלל, שאף אחד לא הולך אליה. זה יוצר, גם אם לא רוצים, תחושה מסויימת כאילו השירותים שלה

לא מבוקשים ולפיכך לא "טובים".

מה לעשות שאנו בנויים ככה שכאשר אנו רואים ושומעים שאנשים מרוצים ממשהו" ומשתמשים" בו, אנו בטוחים יותר בהעדפה שלנו שהיא כמו שלו. משהו כזה, למרות שקצת הסתבכתי בהסבר.

חוץ מזה, כאשר הדיווח כתוב טוב, וכמובן שהמדווח הוא מאלה שאתה מעריך, הבטחון שלך עולה.

לכן, לי זה תורם. אולי גם לעוד חברים כאן. ואולי לא, אבל מה זה נורא אם זה לא תורם וגם לא מזיק?

פניה להנהלת סקסאדיר.

38
rd06 הבעיה היא בבחורה שנויה במחלוקת, כאשר רצף דיווחים יגרמו לאשליה שיש על השרות הטוב שלה קונצנזוס כי הרי אפילו אם ההתפלגות תהיה 50% לכאן ו50% לשם הרי ברגע שיהיו דיווחים חוזרים היחס ישתנה.
דיווח שכתוב טוב אינו ערובה לשרות טוב אלה ליכולת ספרותית של מחבר הדיווח ראה את מקרה יוניקורן או פרפר ונוס.
מי שרוצה לדווח על עצמו כדי לתת בוסט לאגו שלו יוכל לעשות זאת בשרשור בפורום סיפורי מין.
אחים שלו גברים2012-05-06 22:21:46

פניה להנהלת סקסאדיר.

39
בחזון אחרית הימים הייתי ממליץ ״לדרג״ משתמשים לפי כמות הדיווחים שלהם.
כלומר אם משתמש x נמצא כבר 4 שנים איתנו, אבל ממוצע הדיווחים שלו הוא אחד בשנה- זה יופיע בצורה בולטת.
וכך במקום כמות הודעות- יהיה רשום כמות דיווחים.

מה זה יתן?
יראה לנו בדיוק מי מדווח כאן הרבה ומי סתם מקשקש (שזה גם בסדר).
ואז נשבור את הקביעה ש״מי שוותיק אז הוא גם יותר אמין, חכם ומועיל״ ומשתמשים חדשים יוכלו לעלות ולהצליח.

אולי חלק מהוותיקים לא יסכימו איתי. אבל זה לא ממש משנה כי אין ממש מי שיאכוף את זה (לכן רשמתי חזון אחרית הימים).

אגב- הודעת יחצנות ״תעלה״ בקנס של 20 דיווחים.
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”