כ מוקדש לבינו 4-מירב מרחוב ההגנה - סקס אדיר

מוקדש לבינו 4-מירב מרחוב ההגנה

1
גיליתי אותה ליפני חודשים ביד 2 שמה הוא מירב
בעיקרון לא פירסמתי עליה מיד די שמרתי אותה לעצמי ויש פאנץ' הסברים בהמשך...
מסאג' רפואי ב-200 שקל זה מה שהבטיחה לי מירב בטלפון,לא שאלתי הרבה ופשוט הגעתי למקום... אני אוהב הפתעות ולא אוהב להקשות בשאלות.
מירב גרה בדירה שכורה ברחוב ההגנה תל אביב יד אליהו פינת הגליל או הגולן לא זוכר.
הדירה ישנה ולא הכי נקייה בכול זאת שכירות,מירב היא נמוכה מאוד די עגלגלה וניכר בה שבעבר הייתה שמנה הרבה יותר היא עשתה דיאטה,יש לה פנים נאות ומריחה טוב.לגבי הגיל לא שאלתי היא ניראת בת 30 + וישראלית לחלוטין.
כסף החליף ידיים והיא התחילה במסאג' המסאג' שלה די מיקצועי-רואים שהיא עשתה קורס במסאג'ים ויודעת את רזי המקצוע.
לאחר טיפול של 45 דקות היא שאלה בלחישה באוזן-"אתה רוצה עוד משהו???"
"כן,כן..." עשיתי לה עם הראש בטירוף קדימה ואחורה... וכאן באה ההפתעה,או שזה אני או שזה היא או שזה שנינו...
היה ממש הכול...
ופה באה הדילמה של הפוסט,הפורום הזה לא סגור וכל אחד יכול לקרוא פה ואני לא רוצה להרוס או להזיק.
אני יודע ומאמין שכולם היו רוצים יותר תיאורים אבל מצפונית אני לא יכול וגם לא רוצה... מקווה שאתם מבינים.
לסיכום-
מסאג' ב-200 דיי שווה.ציון 8
יחס אישי-מעל ומעבר ציון 12 מיתוך 10.
סדר וניקיון-טעון שיפור-5
כימיה-מעולה מעולה.
אם אחזור-מה זה לחזור הייתי רוצה להתנחל שם.
שב"ש

הפרופסור2012-03-31 13:26:28
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

3
טוב,
אצלי לא היו זיקוקים ומופע יום העצמאות כמו אצל הפרופסור, טוב הפרופסורה כנראה מותירה את הנשים שדודות לרגליו.
הערות והארות:
האמבטיה בה מקלחים זוועה- האמבטיה במצב סביר אבל הוילון פשוט נורא - אני חושב שיש מעבדות שהיו משלמות כסף על מנת לקבל הוילון לשם בדיקות וגילוי זנים חדשים של חיידקים. והטלפון של הטוש ראה ימים טובים יותר וכנראה שאני והוא מאותו שנתון, אלא שאני שומר על עצמי.
המסאג' מעולה - היא יודעת לגעת יודעת ללחוץ ויודעת לגרום עונג.
בכלל היא מאד חביבה ומשרה אוירה נעימה. בלי לחץ הכל בחיוך.
אצלי לא הורידה חלק תחתון בסך הכל היה נחמד למעט חווית הוילון והמקלחת.
בשביל המסאג' כשלעצמו היה שווה.
הערה- שיטת ה- "זה 180 אבל אין עודף מ- 200 לא לעניין- בקשי 200 ותקבלי 200 הגון יותר.

הא, נדכרתי היא שאלה על בינו אמרה שלא מכירה מישהו עם כל כך הרבה חברים. -סתם(:

boun2012-03-25 20:16:57

6
[QUOTE=redone]היה עליה דיון פעם. גם אם הפרופסור רציני, זה לגמרי כימיה שלו איתה ולא משהו שכדאי לאחרים לצפות אליו... [/QUOTE]
איפה היה דיון עליה???
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

7
[QUOTE=הפרופסור]
ופה באה הדילמה של הפוסט,הפורום הזה לא סגור וכל אחד יכול לקרוא פה ואני לא רוצה להרוס או להזיק.
[/QUOTE]
אתה צודק פרופסור, הפורום אכן לא סגור וכל אחד (וגם אחת), יכולים לקרוא פה (כולל מירב) קריצה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

9
אני לא מצאתי את הדיון קודם המדובר. יואיל כבודו ויקשר אותנו?
בכל מקרה אני ביקרתי בשבוע שעבר:

בקשר לתיאור החיצוני, מה שנאמר פה הא די מדויק.
הדירה עצמה ממש לא משהו. המקלחת אכן מזעזעת אם כי הוילון המדובר הוסר כליל, גם השטיח בחדר של המסאג' ידע ימים טובים יותר.

עד כאן דברים טכניים משעממים (בעיניי). מירב מקסימה! נחמדה מאוד, שירותית, מדברת בכיף, סה"כ חוויה מאוד נעימה. זה ללא ספק האלמנט הטוב ביותר של הביקור (ובשבילי זה הרבה).

לאחר מקלחת קצרה נשכבתי על המיטה. בגלל שמלכתחילה חיפשתי מסאג' מקצועי, ורק בטעות נחתתי אצלה, לא 'תיאמתי ציפיות'. רק זרקתי בשלב מסוים שבחיפוש של המספר באינטרנט לאחר שכבר קבענו נתקלתי בפוסט הזה (מה שנכון במקרה הזה).
זה ממש הצחיק אותה. היא אמרה שכבר שבוע מגיעים אליה 'חברים של בינו'. אבל הדגישה שמה שהיה לה עם הפרופסור זה לא שגרתי והכל בהתאם לכימיה. היא אמרה שהיא לא מתחייבת לכלום ובטח שלא בפגישה הראשונה.

25 דקות ראשונות של מסאג' מקצועי מעולה. מבחינתי יכלה להמשיך ככה וזהו. אבל לבחור שם רצונות משלו...
התהפכתי, סה"כ יודעת את העבודה. אני לא אפרט יותר מדי, נשארה עם חלק תחתון לאורך כל המסאג' ולא הסכימה להוריד. המגע שלה מאוד מאוד נעים. מאפשרת לגעת בה.
נגמר בכיף, מקלחת נוספת, הציעה קפה, לא היה ליזמן, נשיקה על הלחי ושלום.

סה"כ חוויה טובה, אני בטוח אחזור ולו בשביל המסאג' המקצועי...

מירב, תודה!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”