כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 34 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

334
[QUOTE=superman1979]
[QUOTE=XRM1963] ביקשתי לעבור לדוגי אבל היא לא הסכימה.

[/QUOTE]

לא הבנתי מה הקטע שלהן לסרב לדוגי,הרבה עושות את זה..כאילו זה מרגיש שהן עושות דווקא
מבולבל
[/QUOTE]

סופרמן , ממש סימלי לראות אותך שואל כמה שעות לפני ליל הסדר.

"כְּנֶגֶד אַרְבָּעָה בָנִים דִּבְּרָה תוֹרָה:

אֶחָד חָכָם, וְאֶחָד רָשָׁע, וְאֶחָד תָּם, וְאֶחָד שֶׁאֵינוֹ יוֹדֵעַ לִשְׁאוֹל"

אני מקווה בשבליך שבזמן שהיית מסובין וקראת את ההגדה השנה לקחת עצמך לקרא את תפקידו של האחרון ברשימה.

337
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=superman1979]
[QUOTE=XRM1963] ביקשתי לעבור לדוגי אבל היא לא הסכימה.

[/QUOTE]

לא הבנתי מה הקטע שלהן לסרב לדוגי,הרבה עושות את זה..כאילו זה מרגיש שהן עושות דווקא
מבולבל
[/QUOTE]

סופרמן , ממש סימלי לראות אותך שואל כמה שעות לפני ליל הסדר.

"כְּנֶגֶד אַרְבָּעָה בָנִים דִּבְּרָה תוֹרָה:

אֶחָד חָכָם, וְאֶחָד רָשָׁע, וְאֶחָד תָּם, וְאֶחָד שֶׁאֵינוֹ יוֹדֵעַ לִשְׁאוֹל"

אני מקווה בשבליך שבזמן שהיית מסובין וקראת את ההגדה השנה לקחת עצמך לקרא את תפקידו של האחרון ברשימה.
[/QUOTE]

ועכשיו צריך לענות לו כמו שהיו עונים לאחרון ברשימה.

דווקא , יש זונות שכן מסכימות לדוגי. למעשה ,הרוב שהכרתי מעדיפות דוגי. אז סופי יקרנו, שברת כל שיא כשדברת באופן כוללני על אחת שהיא היוצאת מהכלל, וזה מה שהופך אותך לכל כך מיוחד.צחוק

רימינג מעשי2012-04-08 20:29:09

338
הערב, בעקבות מקרה נדיר בו החוקית נמצאת בסופ"ש עם כמה חברות ואני נשארתי לבד ועם הרכב, החטתי ללכת לחגוג.
כן...אני הולך לקרוע את העיר... לזיין את כל הזונות בחולון, בבורסה ובתל-ברוך...את כולן, אחת-אחת...ככה חשבתי לעצמי...

חחח.....כמה התבדתי.....

הגעתי בסביבות 22:00 לחולון, עשיתי סיבוב, ועוד אחד...שממה. בחורה אחת ויחידה, שלא עשתה לי את זה...
בסביבות 23:00 עשיתי סיבוב בהר-ציון. לא כל כך מכיר שם את השטח אז לא ממש ידעתי מה לחפש ואיפה, ובסופו של דבר המשכתי הלאה.
בבורסה לא הייתה אפילו אחת לרפואה, במנדרין היו מלא אנשים "תמימים" ואף בחורה עובדת.
מופתע (הזונות שומרות שבת????) ומבואס חזרתי לחולון לסיבוב ייאוש,שם פגשתי את ריקה (ראו כמה פוסטים למעלה...).

100ש"ח, חזה שטוח (אבל לי זה לא כל כך חשוב), כוס עם פלומה רכה וריח ניחוח.
מציצה עם גומי, תוך כדי שאני מחדיר אצבעות ומרגיש את הכוס צר והדוק וגם קצת רטוב...
זיון במיסיונרית (הפעם לא ביקשתי דוגי), עד לגמירה המיוחלת.

שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

340
[QUOTE=XRM1963]הערב, בעקבות מקרה נדיר בו החוקית נמצאת בסופ"ש עם כמה חברות ואני נשארתי לבד ועם הרכב, החטתי ללכת לחגוג.
כן...אני הולך לקרוע את העיר... לזיין את כל הזונות בחולון, בבורסה ובתל-ברוך...את כולן, אחת-אחת...ככה חשבתי לעצמי...

חחח.....כמה התבדתי.....

הגעתי בסביבות 22:00 לחולון, עשיתי סיבוב, ועוד אחד...שממה. בחורה אחת ויחידה, שלא עשתה לי את זה...
בסביבות 23:00 עשיתי סיבוב בהר-ציון. לא כל כך מכיר שם את השטח אז לא ממש ידעתי מה לחפש ואיפה, ובסופו של דבר המשכתי הלאה.
בבורסה לא הייתה אפילו אחת לרפואה, במנדרין היו מלא אנשים "תמימים" ואף בחורה עובדת.
מופתע (הזונות שומרות שבת????) ומבואס חזרתי לחולון לסיבוב ייאוש,שם פגשתי את ריקה (ראו כמה פוסטים למעלה...).

100ש"ח, חזה שטוח (אבל לי זה לא כל כך חשוב), כוס עם פלומה רכה וריח ניחוח.
מציצה עם גומי, תוך כדי שאני מחדיר אצבעות ומרגיש את הכוס צר והדוק וגם קצת רטוב...
זיון במיסיונרית (הפעם לא ביקשתי דוגי), עד לגמירה המיוחלת.

[/QUOTE]
?
תוכל בבקשה לומר היכן פגשת אותה רח' המרכבה מכיוון הסופרסל לכיוון הצומת ? היכן שהכיכר (ליטיה)?
באיזה ימים היא עובדת והשעות ומה לגבי מוצ"ש
,תודה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”