כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 98 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

971
[QUOTE=סקסי]האינטרס היחידי שיש לי ממך כלקוח הוא שתהיה מרוצה כדי שתחזור כי אני זקוקה למשהו ממך, וסמוך עליי, זה לא הזין שלך,

מעניין ! כשהייתי אצלך אמרת שאת רוצה עוד פעם את הזין שלי !!
אבל אם להיות באמת כנה - הגבר שלי לא צריך לעזוב את הבית אף פעם. בטח שלא כל כמה שעות! מבולבל
אמרת שהחבר שלך חוזר תמיד שעתיים אחרי תחילת מפגש..)
כל המוברזים והמסוננים עדיין לא נתנו לך רמז שאני בקושי עובדת?!
אם את לא רוצה לעבוד אז למה את מפרסמת בסקס אדיר?
התשובה היא- כי את נהנית להתעלל בגברים, את רוצה שיתקשרו אלייך, יגיעו ליד הבית שלך ואז מלמעלה תצחקי לך. האהאהאהא הברזתי לעוד גבר מהפורום.
צוחק מי שצוחק אחרוןקריצה
[/QUOTE]

סקסי, הבהרת נקודה שלך כבר באופן די ברור וחד עלי לציין. ממליץ שתרוץ אחר העונג הבא במקום לנסות ולפענח אניגמות מבחינתך.קריצה

973
ליה, בן כמה הגבר שלך שאת כל כך אוהבת לרדת על זקנים?
יש לנו הרגשה שהוא לא הכי צעיר שבעולם, פשוט קשה לנו להאמין שגבר צעיר יכנס לצרה כזו.
והייתכן שהוא נשאר בדירה כשאת מקבלת לקוחות? כי זה משתמע מדברייך.
עוברת עלייך עכשיו תקופה לא קלה שווה לך לשקול מילים כי את שורפת הרבה גשרים גם אם את לא חושבת כך.

974
ליה, הקבועים רובם מתייצבים על תדירות ביקור של פעם בחודשיים, בודדים נשארים על פעם בשבוע. המסקנה של כל נערה עובדת בפורום הזה הייתה תמיד שהחדשים חשובים לא פחות מהקבועים. הקבועים מתמעטים או שתדירות ביקוריהם יורדת והחדשים הם דור העתיד. כל הברזה וכל התרסה ילדותית בפוסט מגרשת ודוחה גברים-לקוחות חדשים שלך בפוטנציה.

975
ליה - הפוסט שלך מדרדר בדיוק כמוך.
היתה לך הזדמנות "משמיים" לברוח ובחרת להשאר.

חובות מכסים כל החיים, לא רק שבוע או חודש.

בעוד שלושים שנים, כשתמשיכי לעסוק בתחום הזה שבחרת, אולי תיזכרי בכמה "זקנים" שאמרו לך את זה.

אולי אז תביני שההיבריס שלך (כמו גם קוצר הרואי), הכה אותך שוק על ירך.

את יורדת על mommik על ה"נקודה החרושה, הלעוסה והלא מעניינת".

אולי לא הבנת - כי את עסוקה בהגדרת כל המבוגרים האחראיים כאן כמתנשאים - אבל ה"נקודה הלעוסה" הזו היא החיים ובעיקר העתיד שלך.

I fart in your general direction

976
גאנר, אחים, מומיק , אדון דון ויסלחו לי עוד כמה ששכחתי, אינני חולק על הדברים שהעלתם. למען הסר ויכוח, אתם צודקים בחלק גדול מדבריכם. אני מניח שהזקנה במקרה זה אינה פיזית כמו ניסיון חיים מצתבר שלבטח מלווה גם בכמה מעשי איוולת שכל אחד מכם בצע, אצלי לפחות זה כך. גם כיום ממרום זקנתי המתקדמת, מקל , כסא גלגלים, וכל שאר האביזרים, לפעמים עולה לי החלאסטרה כאני מדבר עם אבא שלי ולא בגלל תוכן הדברים, האיש משכיל ובעל ניסיון חיים, כמו בגלל האינטונציה, התיזמון, והמקום בו הם נאמרים. אם אתם באמת רוצים שדבריכם יועילו לעלמה נראה לי שהערוץ הפרטי הרבה יותר מתאים לכך.
רימינג מעשי2012-05-14 09:27:03

977
לשמחתי לא יצא לי להיות אצלה כי כדברי גדול ההוגים היהודיים דורון ג'מצ'י "היא לא הקאפ אופ טי שלי".... אבל אני שמח שהאמת יצאה לאור, מהשרשור אפשר ללמוד שאכן הבחורה אמנם לא טפשה אבל היא ממש לא מבושלת, אולי זה מה שחלק ממי שהיה איתה אהב - את הטיפשות הנערית, אולי היא באמת זיון מדהים, אין לי מושג, אבל אין ספק שטוב שכולנו נחזור למציאות, מדובר פה בשוק בשר ציני, אף אחת (ולא משנה כמה הן ירשמו ויגידו את זה) לא עושה את זה פה מאהבה ומתשוקה, אלה עבור האתנן. (וזה בסדר - רק צריך לזכור את זה)

980
[QUOTE=peach]חלק מהאנשים כאן איבדו פרופורציות לגמרי.
אז כן, ליה היא זונה אבל אחת כזאת שמהיום שהבליחה לפורום זה (שבואו נודה באמת היה די שומם לפניה) הביאה איתה רוח נעורים וסגנון שלרובכם פשוט אין מושג עד היום איך לאכול את זה. אתם רגילים לשלם כסף ולקבל סוג של אשליה וכשליה נותנת אותה היא נותנת אותה בגדול, אבל כשהיא לא אין לה שום בעיה לזרוק לכם את האמת בפרצוף, להבריז אם צץ לה משהו חשוב יותר או לא בא לה עליכם והיא באמת לא שמה קצוץ על כל אלה שב״בגרותם״ הרבה מנסים לפגוע בה חלקם באמתלה האבסורדית שהם רק מנסים לעזור לה.

צר לי לומר לכם אבל כמות ההתנשאות, הצביעות והרוע שיוצא מחלק מהאנשים כאן פשוט מעורר חלחלה. אם באמת אתם רוצים לעזור לה אז רדו מהפסיכולוגיה בגרוש ופשוט תשאלו אותה מה היא צריכה... אבל אתם לא, כי המטרה האמיתית שלכם לא באה ממקומות טובים.

[/QUOTE]

קשקשן כבר לא תהיה...
I fart in your general direction

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”