כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 182 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1811
היום לפני הרכבת התחלתי להגיש מחורמן כי היסתכלתי בפורום ופתאום הגיע הודעה מישל במילל שלי.
שהיא העלתה תמונות שדי דומות לה.
אז יאללה אמרתי למה לו אם שרון תענה אני בשמחה!!!. 

צלצלתי לשרון היא ענתה אחרי כמה צלצולים שאלתי האם היא יכולה להיפגש איתי היום! אמרה/שאלה מתי אמרתי לקראת הערב. שרון אמרה טוב וסגרה. 

אחרי כמה דקות אני מקבל מייל שכתוב קצת באיחור. החזרתי לה הודעה פרטית סבבה. 

הגעתי אליה הבייתה הייתי חייב להשתין ברמות מטורפות!!!!. הלכתי להשתין אחר כך ההון עבר לשלטון ואחר כך מקלחת די קצרה ויאללה לעבודה. 

היא התחילה למצוץ לי את הזין שלאט לאט התחיל להתרוממם לו  הפסקתי אותה באמצע ניסיתי לרדת לה לא יכולתי. עדיין לא יכול לרדת (סורי שרון). עברנו לזיין הפעם היא רכבת עלי הופך נראה פשוט מדהים כאילו בסרט פורנו ממש ממש בחייה:). 
אחר כך טיפה דוגי מיסיונרי גמרתי טיפה דיבורים ויאללה הבייתה. 

נ.ב אני לא יחצן של שרון פשוט אוהב מידי פעם לבוא ולקבל משהו קל זיון קל לבוא לזיין ולצאת!.

נ.ע. ב= (נזכרתי בעוד משהו). 
קחו את החיים בקלות חברה חוץ מכדורגל ומכבי אסור לקחת דברים ללב גם ליחצנים!!!!yellow-horny2012-05-17 19:46:55

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1812
[QUOTE=yellow-horny]היום לפני הרכבת התחלתי להגיש מחורמן כי היסתכלתי בפורום ופתאום הגיע הודעה ממיזם שהיא העלתה תמונות שדי דומות לה. אז יאללה אמרתי למה לו אם שרון תענה אני בשמחה!!!.

צלצלתי לשרון היא ענתה אחרי כמה צלצולים שאלת. האם היא יכולה להיפגש איתי היום! אמרה/שאלה מתי אמרתי 19:30. שרון אמרה טוב וסגרה.

אחרי כמה דקות אני מקבל מייל שכתוב קצת באיחור 19:40. סבבה. שלחתי לה סבבה אין בעיות:).

נ.ע. ב= (נזכרתי בעוד משהו).

קחו את החיים בקלות חברה חוץ מכדורגל ומכבי אסור לקחת דברים ללב גם ליחצנים!!!![/QUOTE]
לא הבנתי משהו, אמרת שהמפגש היה היום ושגם היום פירסמת את ההודעה, אבל פירסמת את ההודעה ב19:42 כאשר נפגשת איתה ב19:40. אז הפגישה היתה 2 דקות?צחוק

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1813
ערב טוב לב

את הפנטזיה שלך על רובוט המין מהיום, נוכל להזמין ב- 75$ מדילאקסטרים עוד 10 שנים.

לדגמים הבאים כדאי להוסיף יכולת שינוי צבע השיער (כגון מעבר מברונטי לבלונד), שליטה במידת גילוח המפשעה, בגודל החזה ומידת השיזוף, שליטה בשימוש בפורומים וברשתות חברתיות.
ניתן להוסיף דגמי אקסטרים שמנשקים צרפתיות, מבצעים רימינג ומכינים קפה שחור.
חשוב להקפיד על אפשרות ניתוק הרובוט ממקור מתח, כך שיוכל לשבת בשקט וללא פעילות לכל משך זמן רצוי.

רק בתענוגות , מלומברוזו

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1816
[QUOTE=אחים שלו גברים]
חרמן צהוב גם הדיווחים על אוקטביה עכשיו מיכניים?Dead
היא מעבירה לך במציצה החשופה שלה ננו רובוטים שגורמים לך למיכניות.קריצה
ממש מלכת בורג אמתית:

[/QUOTE]
אתה כנראה שיכור היא תמיד הייתה מכנית! בכל הדיווחים שלי היא מכנית אני אוהב את זה.
שאני בא אל בחורה כזאת אני לא מצפה שהיא תנשק אותי או "שתאהב" "תעשי איתי אהבה" אני מחפש זיון נטו היא פרקפט בשבילי:)

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1817
[QUOTE=yellow-horny]
נ.ב אני לא יחצן של שרון פשוט אוהב מידי פעם לבוא ולקבל משהו קל זיון קל לבוא לזיין ולצאת!.

[/QUOTE]

וזה בדיוק למה אתה לא יחצן והדיווחים שלך כנים ואמיתיים: מוחא כפייה

[QUOTE=yellow-horny] הייתה מכנית! בכל הדיווחים שלי היא מכנית אני אוהב את זה.
שאני בא אל בחורה כזאת אני לא מצפה שהיא תנשק אותי או "שתאהב" "תעשי איתי אהבה" אני מחפש זיון נטו היא פרקפט בשבילי:)
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1820
Hug[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=אחים שלו גברים]מרשים לכם להתבדח על חשבון הבוסית בתאגיד?

תיזהר יש לה אמצעי ענישה קשים.

[QUOTE=אמריקאי] מה קרה לכם

היא לא מכאנית

היא מכונאית של סקודה
[/QUOTE] [/QUOTE]

חחח הרגתם אותי מצחוק שניכם צחוקצחוקצחוקצחוקאצבע למעלה

[/QUOTE]
אני לא מפחד ממנה!!!צחוקצחוקמוחא כפייהצחוק

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”