כ פראג,צכיה - סקס אדיר

פראג,צכיה

1
שלום לכולם.
זה הדיווח הראשון שלי אז תהיו נחמדים....קריצה
לפני חודש התקלקל הלפטופ שלי אז לקחתי את של אחי הצעיר. הוא לא הספיק למחוק הסטורית אתרים וכך "נחשפתי" לפורום הנפלא הזה.
הגעתי לפראג לפגישת עבודה. בחור מקומי שאירח אותי הציע לי להצטרף אליו לערב בלתי נשכח.
במהלך הערב יצאנו לפאבים (הבירות הצ'כיות מעולות), והפאבים פשוט מלאים בנות מהממות. היופי שלהן פשוט מהפנט.
החבר החליט שלא נשארים יותר מחצי שעה בכל פאב אלא עושים סיבוב מהיר בין כמה שיותר פאבים כדי שנדע לאן לחזור בימים הבאים.
הוא מסביר על הבירות, אני מסתכל על הבנות.
בסוף הערב בדרך למלון הוא הסתכל עלי ומיד הבין מה הערב הזה עשה לי....
מיד שלף טלפון והתקשר לחבר שלו שעובד במשרד ליווי. דיבר איתו כמה דקות ואז אמר לי אני דואג לך לבחורה מדהימה, "כוכבת פורנו" שתהייה איתך בשני הלילות הבאים. לא התווכחתי.
סיפר לי שיש מחיר מיוחד לחברים ולא לדאוג הכל יהיה בסדר. אם לא יתאים לי אז לשלוח אותה חזרה.
מקלחת טובה, ואז ציפיה של כ-40 דקות, עד שנשמעה נקישה בדלת.
כשפתחתי את הדלת עמדה שם בחורה מדהימה. צעירה עם שיער חום ארוך וגולש, עיניים ירוקות, בת 24 לדבריה (הגיוני) בערך 1.70 מ'. שזופה. הציגה את עצמה בשם סילביה.
הסבירה לי שהבוס שלה שלח אותה לשני לילות אבל במהלך היום היא לא תהייה איתי. היא לא הייתה מתוכננת לעבוד, אבל הסכימה.
ביקשה כ-2000 ש"ח ללילה (בערך 8 שעות). אני יודע סכום רציני אבל הרוב "נפל" על חשבון ההוצאות כך שזה היה סביר.
הסבירה שזה מחיר מיוחד......כ-400 יורו.
אספה את השטרות, הלכה להתקלח וחזרה ריחנית ולבושה בתחתונים וחזייה סקסיים.
חיכיתי על הספה מול הטלויזיה. התקרבה אליי לתיאום "ציפיות"..
היא התיישבה עלי ודפקה לי נשיקה צרפתית מדהימה. תוך כדי נשיקות וליטופים מצאתי את עצמי פתאום בלי בגדים. הייתי כל-כך מהופנט שלא שמתי לב למה שקורה.
בנתיים היא קמה והחלה בסטרפטיז מגרה. הסתובבה אלי וחשפה זוג שדיים מדהימים.
ירדה על הברכיים והחלה במציצה מדהימה, תוך כדי רפרוף אצבעות מהאשכים ועד הטוסיק ומדי פעם עשתה את אותו המסלול עם הלשון. מדהים.
הורידה את התחתונים, שמה לי קונדום והתישבה.
בכל הזמן הזה אני נשאר לשבת, לא עושה כלום והיא מטפלת בי.
הקצב עולה וכך גם האנחות של שנינו (בעיקר שלי) הלכו והתגברו.
כשהרגשתי שאני לא יכול יותר אמרתי לה והיא קמה מהר, הורידה את הקונדום, והתחילה למצוץ עד שהשפרצתי לה מנה מכובדת לפה. היא מצצה עד שלא נשאר לי מה לתת לה, קמה והלכה לשטוף את הפה ולהתקלח. שאלתי אותה אם אפשר להצטרף, היא חייכה והזמינה אותי פנימה. תוך כדי המקלחת היא שאלה אותי אם אני מזהה אותה? החוורתי לרגע כי חשבתי שאולי היא מכירה אותי מאיפשהו, היא קלטה ונקרעה מצחוק. הסבירה לי שהיא משחקת בסרטים למבוגרים. יצאנו מהמקלחת והיא הראתה לי את עצמה במחשב. מסתבר שהשם המקצועי שלה הוא SILVIE DELUX והיא יודעת תרגיל או שניים.
פעם ראשונה שלי עם כוכבת. שמחה רבה.
הייתי גמור וידעתי שמחכה לי לילה נוסף איתה, אז החלטנו להירגע.
העברנו את שארית הערב בשתייה ודיבורים.
בבוקר היא העירה אותי במציצה מדהימה עד הסוף. מקלחת. ונפרדנו לדרכינו תוך כדי שהיא נותנת לי נשיקה גדולה ומבטיחה שנדבר כדי לקבוע לערב.
החבר קלט את החיוך ומייד הבין שעשה "מעשה טוב".

המשך בסופ"ש.

פראג,צכיה

4
חלק שני:

יום העבודה עבר מדהים. חיובי ביותר. הכל הצליח. אבל אני לא הצלחתי להפסיק לחשוב לרגע על הגברת ולראות סרטים שלה באינטרנט.
בסביבות 17:00 הגיע הטלפון המיוחל ממנה וקבענו לארוחת ערב.
מיד לאחר הארוחה הגענו למלון וכבר בדרך לחדר התחלנו להתנשק ולגעת אחד בשניה.
נכנסנו לחדר, בגדים עפו, ושוב מציצה חלומית שנמשכה כ-20 דקות וכללה גם רימינג משובח.
קונדום הולבש והחדירה שלה כל כך חיכיתי הגיעה. הבחורה צרה מאוד ומרגישים אותה מצויין.
ביקשתי ממנה להסתובב עם הגב אליי, הסתובבה מיד עם חיוך גדול. המראה של הטוסיק שלה חייב אותי לעצור אותה לרגע ולבקש ממנה שתסתובב לדוגי. שוב בכיף ועם חיוך גדול.
החזקתי מעמד עוד כדקה ואז כשהרגישה שאני עומד לגמור הסתובבה אלי, הורידה את הקונדום וליטפה אותי עד שגמרתי לה על הפנים
מקלחת משותפת מלאה בנשיקות,ליטופים ונגיעות. GFE מושלם.
לאחר המקלחת התישבנו בסלון ודיברנו על עבודתה ב"סרטים" ועל ביצועיה תוך כדי התבוננות במחשב.
היא שאלה אותי אם יש משהו שראיתי ובא לי לנסות. אנאלי!! הייתי חייב אחרי משחק בלתי פוסק בעכוז המדהים שלה.
חיוך גדול ולעבודה.
מציצה כדי להיכנס "לקצב" ואז הסתובבה אלי כאשר אני עומד מאחוריה והיא על קצה המיטה.
השתמשה בג'ל בכדי להקל על החדירה, צרה מאוד, והרגשתי שהיה לה קצת קשה בהתחלה אבל אחרי כמה שניות השתחררה.
הטוסיק שלה פשוט מדהים ויחד עם החיכוך ה"נורא" גמרתי תוך 3 דקות ופשוט נשכבתי לה על הגב.
היא התחילה לנשק אותי וללטף אותי תוך שהיא שואלת איך היה... לא הצלחתי לענות כי פשוט חייכתי חיוך ענק!!
הבחורה פשוט מדהימה.
שתינו ודיברנו עד שהייתי מוכן לסיבוב נוסף וכשניגמר נרדמנו מחובקים.
בבוקר שוב התעוררתי ממציצה חזקה ומושקעת, רק שהפעם היה לי יותר זמן והמשכנו לזיון בוקר אינטנסיבי.
מקלחת. נשיקה וחיבוק. ואז נפרדנו כל אחד לדרכו.
מאוחר יותר דיברה איתי וקבענו לדבר אם אגיע שוב לפראג.
לסיכום:
בחורה מדהימה, צעירה ויפה שבקלות אפשר להתאהב בה. עושה הכל, בכיף ונותנת שירות מדהים. הדבר הקרוב ביותר לחברה שאי פעם חוויתי.
בטח שלא זול אבל בהחלט חוויה של פעם בחיים.

היא ציינה שיש אופציה (בתוספת תשלום כמובן) לעבור ביחד איתה בדיקה לגילוי מחלות ואז אפשר גם לוותר על הקונדום.

פראג,צכיה

5
oran, כמו שציינתי זול זה לא היה, אבל חוויה מיוחדת ומדהימה בהחלט כן.
בסך הכל היה יותר "ממספר" אחד, ואני בטוח שיש כאן חברים שהיו מנצלים סכום זה למפגש עם 15-20 בחורות בקלות.
אני נמצא הרבה בחו"ל במסגרת עבודתי ויצא לי לשלם סכומים נמוכים בהרבה וגם לפגוש בנות בפאבים ולסיים איתן את הערב...
אבל!!!! חוויה כזו לא עברתי מעולם.
כמו שציינתי קודם חלק גדול מהסכום היה מחשבון ההוצאות שנלווה לנסיעה, לכן, בסופו של דבר הסכום ששילמתי מכיסי היה נמוך בהרבה, ושים לב שבסך הכל "בילינו" יחד כ-20 שעות, דבר שהוביל למגש אינטימי בהרבה מלפגוש גברת באופן חד פעמי וגם "מפגישות שבועיות".
כמו שציינתי חוויה מיוחדת שכנראה לא תחזור.
אני לא מרבה "לבלות" בצורה כזאת,(אולי עכשיו אחרי שפגשתי את הפורום הזה זה ישתנה), ולא מוציא סכומים גדולים על סקס כמו שקראתי כאן שחברים אחרים נוהגים להוציא, עפ"י דיווחיהם, ולא נראה לי שנכון לעשות לחברים כאן חשבון.
אבל שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
שבת שלום וסופ"ש רגוע.

פראג,צכיה

6
oran - לא הכל זה כסףף....

יש חוויות ששוות כל סכום. לא ניקח את הכסף איתנו לקבר.

bob100 - אחלה דיווח, מחכה כבר לפרק ההמשך!!

אין, אין על הצ'כיות... מתוקות ומפנקות, בלונדיניות כמו שאני אוהב!!!

פראג,צכיה

9
ביקור נוסף בפראג.
לפני כחודשיים קיבלתי שתי המלצות לגבי משרד בפראג. המלצה ראשונה מחבר בפורום. המלצה שניה מחבר שגר בפראג ונזכר בשיחה שהיתה לנו על פולניות... הוא סיפר שהזמין ממשרד בשם "czechcompanion" בחורה ממוצא פולני בשם whitney, בילה איתה לילה שלם (12 שעות) ונהנה מאוד. מיד נכנסתי לאתר שלהם לראות במי מדובר וחיוך של הנאה התפשט לו.
דיברתי עם המנהל של המשרד, פטר, איש נחמד מאוד שיענה על כל שאלה וכל בקשה שיש. באתר שלהם אין "תפריט" אבל פטר יתן את כל הפרטים ומהנסיון שלי, כל מילה אמת, לא מנסים לשקר ןלעבוד על הלקוח. הכוונה היא שהלקוח יחזור.
אגב האתר מציג תמונות אמיתיות לחלוטין.אולי מעט פוטושופ. פטר סיפר שהוא מעסיק "דוגמניות" ושחקניות פורנו.

תיאמתי פגישה בערך שבועיים לפני שהגעתי לפראג, דבר שהתברר כנכון, וגם פטר העדיף את זה ככה.
הפגישה נקבעה לסופ"ש שלם שבו הייתי פנוי מעבודה ופגישות.
כשהייתי בפראג, התקשרתי רק כדי לוודא שהתוכנית בסדר. פטר הרגיע אותי ואמר לא לדאוג.... לא דאגתי.
הגיע יום שישי וככל שעברו השעות גברה הציפייה. העבודה נגמרה בערב והלכתי עם חברים לפאב לשתות קצת ולאכול ארוחת ערב.
טלפון מפטר הגיע. עדכן שהיא תגיע למלון בשעה הקרובה. תירוץ גרוע, ועזבתי את החברים ויצאתי למלון.
מקלחת ואז התחילה הציפייה. אין סבלנות!! שתגיע כבר!!!!

נקישה בדלת. ניגשתי לפתוח. חיוך גדול. החבר צדק. נכנסת בחורה חייכנית, ממש יפה וצעירה 19-21 (תלוי את מי שואלים). והעיניים איזה עיניים.
חיבוק ונשיקה, כמה מילים להכרות. אנגלית סבירה בהחלט. נהוג להשאיר את הכסף במעטפה פתוחה ולתת אותו בתחילת המפגש.
לבקשתה הלכתי להביא בירה והיא דיברה עם המשרד לאשר שהכל בסדר.
שתינו דיברנו קצת ואז היא ביקשה ללכת להתקלח (סופסןף).. ס.מ.ס מפטר לוודא שהכל בסדר ואז טלפון מהבוס בארץ. באסה.
כמה שאלות, כמה שטויות!! מה אתה לא מבין שיש בחורה עירומה במקלחת....
ניתק ואז היא קראה לי נהמקלחת. נכנסתי. שוב חיוך ענק. הבחורה פשוט כוסית. רזה אבל לא יותר מדי ככה שיש מה לתפוס. חזה בינוני + ועומד. הכל מתוח. בחורה צעירה ויפה.
נכנסתי איתה למקלחת. gfe במיטבו, חיבוקים ונשיקות כאילו היא באמת חברה שלי ובאמת אכפת לה...
התישבה על הדופן של האמבטיה והתחילה במציצה רטובה ועמוקה. שאיבה חזקה. ליקוק ביצים וחזרה למציצה עד הסוף. לא הפסיקה עד שהיתה בטוחה שאין יותר מה לקבל. חלק טיפטף על הסנטר והפה ומשם על החזה וחלק היא בלעה עם חיוך.
יצאתי לסלון והיא נשארה להתנקות. יצאה לבושה חלוק והתישבה לידי. התחלנו לדבר, מסתבר שהיא גרה בעיירה ליד הגבול בין צכיה לפולין. אבא צכי ואמא פולניה. שילוב מנצח במקרה שלה...
התחלתי לשלוח ידיים מה שמיד הוביל להורדת החלוק שלה ואז גם את שלי. ירדה על הברכיים וחזרה שוב על המציצה המופלאה שלה.
דחפה לי את הרגליים קצת למעלה והתחילה ברימינג מושקע שנמשך כמה דקות ואז חזרה למצוץ. הפעם רציתי יותר ממציצה אז הרמתי אותה והיא הביאה קונדום, הלבישה אותו והתיישבה עלי. הפתעה אדירה. הכוס שלה כל כך צר שמרגישים כל תנועה שהיא עושה. ביקשתי ממנה שתסתובב כך שהיא יושבת עלי עם הגב עלי ומתכופפת קדימה כך שאני יכול לראות את הטוסיק שלה עולה ויורד. שוב, מדהים אבל הפעם אני יכול להבין את מה שאני מרגיש הבחורה צרה מאוד, מה שכמובן מוביל לגמירה די מהירה.
קונדום ירד, ניקיון ואז היא התישבה לידי והציעה שנצא לשתות משהו בפאב קרוב. למה לא? יצאנו. Beer
חזרנו אחרי כמה שעות, כמעט 4 בבוקר. נכנסנו למקלחת מהירה וכשיצאנו התקרבה אלי, ביד אחת קונדום, בשניה k.y. רמז ברור.
הסתובבה אלי והחלה לשמן את הטוסיק עם הג'ל. שמתי עלי את הקונדום ואותה בדוגי. חדירה איטית וקשובה בכדי לא להכאיב יותר מידי. קולות של הנאה וכאב לסרוגין. מפתיע אבל מרגיש קצת פחות צר מהכוס אבל עדיין צר מספיק...
גמירה. ניקיון ולישון מחובק עם כוסית צעירה וחיוך ענק.

התעוררתי לפניה, מחשבה ראשונה, איזה חלום מדהים, יד ימין נשלחת הצידה ופוגעת בטוסיק עירום. טוב כנראה מציאות.
קמתי להכין קפה ואז היא התעוררה ובאה אלי לחיבוק ונשיקה של בוקר.
קפה וחזרה למיטה. מציצה בדיוק כמו שאני אוהב וממש במקום.
קונדום והיא עלתה עלי והתחילה לקפוץ למעלה ולמטה בקצב מטורף. החיכוך מאתמול חזר. איזה כיף. גילגלתי אותה למטה והמשכתי "לעבוד" עד הגמירה המיוחלת.
מקלחת וארוחת בוקר בבית קפה ברחוב. הבחורה חמודה בטירוף וממש מצחיקה.
טיול קצר בעיר וחזרה למלון לשנ"צ ותוספות.
מקלחת כדי לשטוף את העיר ממני, היא מצטרפת ומתחילה ללטף ולנשק. יורדת למטה תוך כדי נשיקות קטנות ומטריפות עד שהגיעה ליעדה והתחילה למצוץ. אחרי מספר דקות אמרה לי להסתובב והתחילה לבצע רימינג מטורף במקלחת. מדהים. יש פעם ראשונה להכל!
הרמתי אותה, שמתי קונדום, וחדרתי עליה כשהיא עומדת אבל כפופה מעט קדימה. שוב צרה בטירוף. כמה דקות ונגמר.
סיימנו להתקלח ויצאנו. התישבנו בסלון עם בירה וסרט. היא יושדת לידי ערומה ועם רגליים מפוסקות כך שאני יכול לשחק קצת.
עד היום אני לא יודע איזה סרט ראיתי.
הלכנו לישון מחובקים "כפיות". התעוררתי בערב כשהיא מוצצת לי. רטוב,חזק, כיף!! גמירה. התלבשנו והלכנו לארוחת ערב.
לקראת סוף הארוחה התקשרה אליה חברה. אז היא שאלה אותי עם אני רוצה שחברה שלה תצטרף אלינו לכמה שעות. למה לא בעצם? שתבוא בכיף. חיוך ואז היא אומרת לי, חברה מהמשרד. אז זה בתשלום אבל רק קצת. טוב נו, זה לא דבר שיוצא לי לעשות אז שתבוא. הסבירה שביטלה משהו והיא באזור אז תצטרף אלינו למלון.
חזרנו למלון והלכתי להתקלח. לבד הפעם. כשיצאתי מהמקלחת היו שתי בחורות בסלון. לחברה קוראים bella, מסתבר שהיא שחקנית פורנו אבל לא אחת שאני מכיר. הראתה לי במחשב כמה מהעבודות שלה. מרשים מאוד.
ושוב מקלחת רק הפעם בשלישיה. קצת צפוף אבל מסתדרים. לא יודע איפה לשים את הידיים, יש הרבה מה לתפוס....
יצאנו למיטה מחובקים וצוחקים. גם בלה בחורה מדליקה לגמרי. וויטני התחילה למצוץ ובלה נתנה רימינג. אחרי כמה דקות התחלפו עד שגמרתי לבלה בפה.
נשארתי עם וויטני בזמן שבלה הלכה לשטוף את הפה. כשחזרה הצטרפה לחיבוק קבוצתי. שיחה ואחרי כ-20 דקות הייתי מוכן.
בלה ישר ירדה לי וויטני נשארה באזור הפעם נישקה וליטפה אותי. העברתי את שתי הבנות לדוגי ושיחקתי איתן קצת.
קונדום והתחלתי עם בלה. יודעת איך לזוז כמו ששחקנית פורנו צריכה לדעת. קצת פחות צרה מוויטני אבל אין תלונות. אחרי כמה דקות היא שואלת אותי מה לא בא לך גם אנאלי. טוב נו. שלא תתאכזב. שם היא כבר נתנה הופעה ממש, תנוחות, אנחות ובעיקר שליטה בקצב. היא התיישבה עלי עדיין בדוגי אבל בפיסוק כך שיכלתי לראות מה ואיך קורה. הסתובבה עם הגב עלי ושוב נותנת זוויות טובות כך שאפשר גם לראות. במקרה שלה לא רציתי לעשות כלום, היא תיכף הולכת אז שתעבוד קצת יותר קשה! גמרתי תוך כדי שוויטני מלטפת אותי ומנשקת אותי.
בלה קמה להתקלח והצטרפתי אליה. גם בלי מבצעת gfe מושלם, נשיקות, חיבוקים וליטופים.
בלה הלכה ונשארתי עם וויטני לבד. מיד החלה לחקור איך היה ואם נהניתי. מה, לא ברור שהיה גדול? לא ברור שנהניתי?
כנראה שפולניות באמת שואלות כל הזמן ורוצות לדעת שהיה טעים ונהנתי.... צחוק
הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא שיש לי עוד יום כמעט מלא איתה. איזה כיף.
הרגשתי כמעט מרוקן אבל וויטני החליטה שצריך עוד סיבוב ושלא לדאוג היא תעשה הכל.
לא דאגתי. היא עשתה הכל. מציצה מדהימה עמוקה ומושקעת כולל ליקוק ביצים אגרסיבי אבל לא יותר מידי, מפעם לפעם רימינג וחזרה למצוץ. הפעם היא הכניסה את הזין עד הסוף והוציאה את הלשון כדי ללקק את הביצים. מדהים!!!
קמה שמה קונדום ושוב הלחץ הנהדר של הכוס הצר שלה השתלט עלי. שמה עלי ועליה קצת k.y ושוב אנאלי עד שהצלחתי לגמור. היא מסתובבת אלי עם חיוך מדהים ואומרת לי :"פירקת אותי לגמרי". איזה כיף.
לילה טוב.
היא התעוררה לפני ושוב העירה אותי עם מציצה מעולה כמו שביקשתי. ביקשתי שתשכב על הגב ועליתי עליה ככה שהזין שלי משתפשף לה בחזה. כמה דקות וגמרתי שוב.
כשחזרנו מארוחת הבוקר הזכירה לי שהערב היא צריכה ללכת. באסה, אבל אין ברירה.
הושיבה אותי על הספה, נעמדה מולי והתחילה בסטרפטיז חושני. מאוד מגרה. לא עבר זמן רב והייתי מוכן שוב...
הורידה ממני את הבגדים, וכשאני עומד ירדה על הברכיים ומצצה. עדיין מדהים. לא שכחה את הביצים ולא לסובב אותי לרימינג...
עלתה על הספה כשהיא הפוכה והטוסיק שלה מתנדנד מחוץ לגבולות הספה. קונדום ולעבודה. כמה שהיא צרה, פשוט מדהים.
הבאתי ג'ל, מרחתי ושוב אנאלי. התחיל לכאוב לה אז יצאתי, החלפתי קונדום, התישבתי והיא עלי כך שהחזה שלי קופץ מולי והיא מגישה אותו מפעם לפעם לטעימה. אכן טעים מאוד.
כשהרגשתי שאני עומד לגמור, הורדתי אותה על הברכיים והשפרצתי את כל מה שנשאר לי על הפנים שלה. היא פשוט התחילה לצחוק.
כנראה שזה הפתיעה אותה קצת אבל לא הפריע לה יותר מידי. הכניסה את הזין שלי לפה וליקקה אותו עד שהיה נקי מספיק לדעתה.
הלכנו להתקלח ושנ"צ קצר.
לא נשאר לי הרבה זמן אז הערתי אותה. הפעם תורי להעיר אותה בירידה. לא וויתרתי לה ואחרי כ-20 דקות היא גמרה.
עכשיו תורה. ירידה מעולה. כרגיל. הביאה קונדום והתיישבה עלי תוך כדי שהיא מנשקת אותי. gfe מושלם כבר כתבתי.
אחרי כמה דקות הפכתי אותה ככה שאני למעלה. הפעם אני מנשק ואני קובע את הקצב. בגלל שכל כך צרה צריך לשלוט בכדי לא לגמור מהר. בסוף זה קורה... אין מה לעשות. נשארנו חבוקים ומתנשקים עוד זמן רב.
קמנו התארגנו. נתנה לי נשיקה גדולה וחיבוק חזק כאילו היא מכירה אותי שנים. אמרה שהיה לה ממש כיף אפילו שעבדה "קצת" קשה.
ביקשה שנייה בקשר אם אגיע שוב לאזור ונתנה לי את מספר הטלפון הפרטי שלה.
היא יצאה לדרכה ואני נפלתי על הספה עם חיוך ענק מרוח על הפנים ובלי טיפת כח לזוז.

לסיכום: פשוט מטורף והרבה יותר מוצלח ממה שחשבתי שיהיה. מדהים לגמרי.
bella הגיעה לשעתיים וחצי שעלו לי 300 אירו כולל טיפ.
whitney היתה איתי מיום שישי ב-22:00 עד יום ראשון ב-21:00. כמעט יומיים מלאים.
קיבלתי המחת לקוח חדש ונחמד... הסתכם ב-1600 אירו.
היה שווה כל רגע!!!Embarrassed אני חושב שאני מאוהב... פשוט מדהימה.

פראג,צכיה

10
סמי, ברור שאפשר למצוא בפראג "זיון" ב-180 ש"ח. אפילו בפחות. זה לא העניין. נכון שלא זיהיתי את silvie בהתחלה אבל תאמין לי ש"בילוי" ארוך שווה הרבה יותר מחצי שעה או פחות. התוצאה אותה תוצאה, אבל הדרך והחוויה שווים את הכסף.

פיאדרו, זה סרט שהיא הראתה לי וצחקנו על זה לא מעט... יש לה יותר מאחד כזה.
תאמין או לא אבל יש לא מעט אנשים ש"שיח טוב" עושה להם את זה..
לא מתווכח אבל כשאני הייתי איתה לא היתה שערה מיותרת על הגוף שלה. חוץ משיער על הראש היתה חלקה לגמרי.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”