כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 63 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

623
היי חברים אני בדרום אפריקה, נתחיל בדברים הפחות טובים, יש פה HIV בטירוףףףףףףףףףףף
הם שמים הורמונים בחלב כדי לעכב את ההתפשטות של המחלה, ומדברים פה על HIV כדבר נורמלי שבשיגרה, תבינו כמה שזה לא נורמלי.... היגיינה זה לא משהו שמובן מאליו, עד לרמה של הנייר טואלט בשירותיים שגם הוא מזוהם.אם אתם אנשים נאורים, אז בטח לא תאהבו לראות את הבחורות הלבנות שהולכות עם המשרתת השחורה לקניון, יש פה גזענות מטורפת עם כל מה שקשור ללבנים ושחורים, היחס של השחורים משתנה לטובה ברגע שהם שומעים שאתם תיירים, ומשום מה כל פעם שציינתי שאני תייר לשחורה היא בדרךמסויימת השאירה לי מס טלפון. כמובן שהחל מהשעה 18:00 אנשים פוחדים להסתובב לבד ברחובות. הלבנות האפריקאיות פשוט סוסות ולא יפות סוג של מראה של בחורות גדולות גרמניות גדולות, וגם במועדוני חשפנות לצערי לא ראיתי לבנה אפריקאית יפה, אלה בנות מרומניה ומזרח אירופה.... הבנות השחורות שעד עכשיו נתקלתי בהם פשוט לא יפות ולא סקסיות:( כמו שחשבתי שיהיו. משום מה החשק המיני ירד פלאים חחח מאז שהגעתי לפה.
אני אדווח בהמשך על הדברים החיובים פה, בתקווה שאני אמצא כמה:)
אם משהו יכול לתת לי טיפים על מקומות מומלצים ביוהנסבורג זה יתקבל בברכה.

624
שחר תהנה אחי ....... יש כאן דיווח על יוהנסבורג ,תזהר לא לעשות סקס ללא קנדום !
אני מציע לך גם אם התחלת מסע חדש לפתוח פוסט חדש שהכותרת היא :
שחר סגל מדווח בלייב מדרום אפריקה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

625
האמת לא נראה לי שאני אדווח יותר מידי משם
בכל אופן יצאתי לכיוון סטריפ קלאב מקומי, עצרתי כדי לשאול בחורה מקומית איך להגיע לשם, מסתבר שכל הבנות שהיו בחוץ בשעה 22:00 היו זונות חחח אני אספר בקצרה , לקחתי ללילה בחורה עם שדיים גדולים עלה 75 שח, לשני מספרים כולל שינה ביחד, מה שאומר מספר בלילה ומספר בבוקר, אוקיי בלשון המעטה אציין שכוס שחור לא הכי לטמי, אז פשוט העדפתי שמצוץ לי פעמיים במקום הזיונים, תמונה מצורפת לאוהב סבתות שרצה בחורות עם חזה גדול :)

יש מקום עם סיניות שאני הולך לחפש היום

626
[QUOTE=שחר סגל]האמת לא נראה לי שאני אדווח יותר מידי משם
בכל אופן יצאתי לכיוון סטריפ קלאב מקומי, עצרתי כדי לשאול בחורה מקומית איך להגיע לשם, מסתבר שכל הבנות שהיו בחוץ בשעה 22:00 היו זונות חחח אני אספר בקצרה , לקחתי ללילה בחורה עם שדיים גדולים עלה 75 שח, לשני מספרים כולל שינה ביחד, מה שאומר מספר בלילה ומספר בבוקר, אוקיי בלשון המעטה אציין שכוס שחור לא הכי לטמי, אז פשוט העדפתי שמצוץ לי פעמיים במקום הזיונים, תמונה מצורפת לאוהב סבתות שרצה בחורות עם חזה גדול :)

יש מקום עם סיניות שאני הולך לחפש היום

[/QUOTE]
אחלה תמונה:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

628
תאמינו או לא, אבל אחרי כשבוע הדרום אפריקאיות הלבנות והשחורות פתאום מתחילות להראות לי טוב חחח
בגדול אנשים מאוד נחמדים, חייכנים :) דעתי השתנתה מקצה לקצה על המקום....
א אני פשוט יוצא לבתי קפה ולומד להכיר אותם שם, האמת הולך יפה
הכרתי לבנה חמודה, וגם שחורה גבוהה
דרך אגב מי שמעוניין יש נהג מונית מקומי שיכול לארגן לכם כל סוגי הבנות ומכל הגילאים 0727530164 PIT
אני אעדכן כשיהיה לי תמונות

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”