כ אווה סנדרה - דף 7 - סקס אדיר

אווה סנדרה

61
לאחרי שקראתי המלצות מוחא כפייה
צילצלתי וקיבלתי פרטים ,שמתי פעמי לבת ים חיוך
הגעתי ,יותר מחצי שעה שאני מצלצל מהאיזור שלה
ואין מענה בפלפון שלה .Ouch
אם יש לה פקידה אז מקרה כזה לא אמור לקרות
חזרתי לתל אביב פגוע ומאוכזב Ouchמבולבל
המסקנה .לא יוצא יותר מתל אביב בשביל אף אחת .Wacko
בזבזתי סתם שעתיים על אויר כועס
מחפש ג'ינג'יות ושעירות מלמטה

אווה סנדרה

62
היי סמי, חבל זזה קרה לך, אך ברור שזה באשמת פקידה שעונה עבור מספר בחורות בבת ים כי הן לא יודעות עברית בכלל. גם סנדרה לא יודעת מילה בעברית, כאשר הגעתי אליה ושאלתי מנשמע, החילה לדבר איתי בטורקית, אנגלית ורוסית, עברנו לרוסית. אמרתי לה שזה כבר מצחיק שפקיד עונה בשמה כי רוב האנשים ובמיוחד מהפורום יודעים על כך שזאת פקידה.
למה המלצתי על סנדרה, כי מדובר בבחורה
1. נקיה מאוד.
2. פרטיות מוחלטת.
3. זורמת לכל בקשות כגון : גמירה בפה, 69 ועוד חוץ מאנלי .
4. לא מלחיצה ולא מסתכלת על שעון.
5. גרמה לי לגמור פעמיים תוך שעה שזה לא קורה בדרך כלל. גמירה שניה באוראלי. שזו אומר שהמציצה שלה טובה.

אווה סנדרה

63
הייתי אצל סנדרה לפני כמה ימים והאמת שיצאתי מבואס.קצת הרגשה של תקתוק.

היא אמנם נראית מעולה: גוף כמו לדוגמנית, שזופה וחלקה מאוד, פנים סבירות. בחורה ברמה שהייתי מסתכל עליה ברחוב, לא משהו שבדרך כלל אתה פוגש בדירות דיסקרטיות.

מדברת רק אנגלית אבל בשבילי זאת לא היתה הבעייה. הבעייה שהיא בכלל לא רוצה לדבר. אני כנראה מחפש משהו אחר מעבר לסקס..אני גם צריך איזשהי תקשורת כדי להנות.

בטלפון מובטחים 2 אקטים ואני קיבלתי רק אחד כי טענה שנגמר הזמן לאחר שניסתה את השני ולקח לי זמן להתחמם. אז וויתרה אבל ראיתי שנשארו עוד 20 דקות. היתה ממש מגעילה בגישה שלה לקראת הסוף.
האקט הראשון אמנם היה ממש טוב..עם מציצה עמוקה כולל גרון עמוק וקולות חנק ושיעול שלה (שלא אני יזמתי) וסקס טוב וחזק עם נשיקות. בסוף ישבה עליי וקפצה עליי בעוצמות שלא הרגשתי עם נערה עובדת.זה היה כיף.

אחרי האקט הראשון, פתאום התהפכה.אי אפשר לשאול אותה כלום או לדבר איתה בכלל.לעגה לי שאני מדבר יותר מדי ואני בחור שקט וביישן!! די התבאסתי וכנראה בגלל זה לא הצלחתי את האקט השני, כי ירד לי ממנה.

לא שווה את ה-400 ש"ח לפי דעתי...ממש מרושעת Ouch

אווה סנדרה

66
הייתי אצלה לפני כמה שבועות,
ג'ינג'ית די מדליקה הייתי אומר,
איך שנכנסתי ישר נדלקתי,שאלה אם אני רוצה לשתות שתיתי ישבתי ודיברתי איתה בהתחלה אנגלית אמרתי שאני דובר רוסית אז ישר התגלגה השיחה די טוב.. סיפרה דווקא שהיא מסיינט פטרבורג והיא פה כל 3 חודשיםחיוך

אצלי היה גם GFE טוב כי דיברתי רוסית אז הייתה שיחה זורמת והייתה לנו כימיה הייתי אומר.
2 אקטים בלי לחץ,מזמוזים,נשיקות וגם החדרת אצבעות לי הספיקו 40 דקות .
זיון בשלל תנוחות הכוללות גם כשהיא אקטיבית -די מדליק אותי, אנאלי לא כלול אבל סה"כ חוויה חיובית.
מה שחשוב לדעתי זה התקשורת הטובה.

UMA2012-11-14 11:00:32
Rachel Starr probably the best fuck

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”