כ ...... גל (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 7 - סקס אדיר

...... גל (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

61

היא באמת מבריזנית !
לי הבריזה 3 פעמים ! ! אני יודע , תשאלו למה קבעתי פעמיים אחרי
שהבריזה לי ? אין לי תשובה הגיונית...

מי ששם לב - בכל ה- 18 דפי פוסט בגלגול הקודם ( בשם ליה ) כמעט ולא היו דיווחים אלא בעיקר טענות על ההברזות והתנצחויות איתה , וזה לא פלא , הרי הסיכוי להפגש איתה אפסי גם אם קובעים איתה ומדברים איתה חצי שעה לפני המפגש שנקבע ! ! ראו הוזהרתם ! !

ליה - סליחה גל ( שם זמני עד הגילגול הבא... ) למה את לא מגיבה לטענות בפוסט החדש ? ? ? ?

62
רבותי,הנערה בת ה19החליטה שזה עיסוקה וזו זכותה.זכותינו לקנות את שירותיה או שלא.
הברזותיה, אם ימשכו, יציפו גם את הדפים החדשים שלה ואפילו קוראים מזדמנים יוכלו להבין זאת
או לנסות לקבוע אתה למרות הכל.
ואדון דון ברור שאנחנו "סוטים"מנורמת הצביעות,סתם בדיחה כושלת של הגב' ,נראה לי מצחיק להעלב ,אלא אם התבדחת...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

63
רימינג היקר - אתה לא צריך למחול על כבודי, אבל אנא קרא שוב.
המטאפורה של הזנות "כשקית ההקאה של האנושות" איננה שלי. כתב אותה פעם סופר דגול שאיני מצליח לזכור מי מהם היה זה (האם צ'רלס בוקובסקי או מילן קונדרה או שמא היה זה בכלל George Fart ואולי בכלל זה הופיע בשיר של John Lemon).

זה לא משנה.

מה שחשוב הוא שתבין שלא התכוונתי לכך שהמיניות היא שקית ההקאה של האנושות, אלא הזנות.

אם תחשוב על העניין בפרספקטיבה רחבה מאוד, תראה שיש משהו ברעיון הזה. משהו מאוד מוצק ונכון.

היא תמיד תהיה שם, הזנות, ותמיד תשמש את האנושות Just in case... גם אם לא ישתמשו בה, תמיד ירצו לדעת שיש אופציה שמסוגלת להכיל כמו שקית ההקאה את היצרים ואת הצורך במפלט ובפריקה.
I fart in your general direction

66
אז בהמשך לפוסט הגנוז של ליה הנה עיקרי הדברים (כפי שאני חושב) שעל הקורא בפוסט לדעת על גל:

1. מודבר בבחורה שמנה (ולפי דיווחי עבר לא אטרקטיבית בעליל!!)

2. חושפת פרטים אישיים על לקוחות הן ממפגשים והן מהתכתבויות פרטיות מעל דפי הפורום

3. ישנם דיווחים רבים על הברזות חוזרות ונשנות מצדה לאחר שלקוחות כבר הגיעו לביתה והיא פשוט "נעלמה"

4. נוהגת לשקר, ולסלף עובדות ככל שהדבר משרת את האינטרס האישי שלה

5.בעלת יכולות כתיבה וכושר התבטאות שעשוי ליצור אשליה של בחורה שאשכרה שווה 600 ש"ח - לתשומת ליבכם...

אסכם בכך שאין לי דבר וחצי דבר כנגדה אך אני חושב כי זכותם של הצופים בפוסט לדעת עובדות שהתעוררו בפוסט הגנוז הקודם

69
[QUOTE=הלך רוח] רבותי,הנערה בת ה19החליטה שזה עיסוקה וזו זכותה.זכותינו לקנות את שירותיה או שלא.
הברזותיה, אם ימשכו, יציפו גם את הדפים החדשים שלה ואפילו קוראים מזדמנים יוכלו להבין זאת
או לנסות לקבוע אתה למרות הכל.
ואדון דון ברור שאנחנו "סוטים"מנורמת הצביעות,סתם בדיחה כושלת של הגב' ,נראה לי מצחיק להעלב ,אלא אם התבדחת...
[/QUOTE]

כנראה אתה מאלו שפיספסו את התגובה הזאת.
כי בדיחה, זאת בטח לא הייתה הכוונה שלה!!!!

70
[QUOTE=gunner]רימינג היקר - אתה לא צריך למחול על כבודי, אבל אנא קרא שוב.
המטאפורה של הזנות "כשקית ההקאה של האנושות" איננה שלי. כתב אותה פעם סופר דגול שאיני מצליח לזכור מי מהם היה זה (האם צ'רלס בוקובסקי או מילן קונדרה או שמא היה זה בכלל George Fart ואולי בכלל זה הופיע בשיר של John Lemon).

זה לא משנה.

מה שחשוב הוא שתבין שלא התכוונתי לכך שהמיניות היא שקית ההקאה של האנושות, אלא הזנות.

אם תחשוב על העניין בפרספקטיבה רחבה מאוד, תראה שיש משהו ברעיון הזה. משהו מאוד מוצק ונכון.

היא תמיד תהיה שם, הזנות, ותמיד תשמש את האנושות Just in case... גם אם לא ישתמשו בה, תמיד ירצו לדעת שיש אופציה שמסוגלת להכיל כמו שקית ההקאה את היצרים ואת הצורך במפלט ובפריקה.
[/QUOTE]

גאנר,
האמת, כנראה, מסתתרת מאחורי מה שכל אחד מאיתנו בוחר לעשות מתחת לשמיכה.
אם כבר העלינו את נושא שקיות הקאה, הייתי דואג להתרחץ היטב ולמרח עצמי היטב בחומר חיטוי הערב. נדבקה עליך הכינה נחמה.קריצה
[QUOTE=superman1979] גאנר,איך אתה מצליח בכל פעם לנסח את מה שאתה רוצה להגיד בצורה ,אבסטרקטית
מעוררת השתאות
תענוג
מוחא כפייה
[/QUOTE]

רימינג מעשי2012-05-25 08:47:51

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”