יש כאן גם טעות שלי, אני לא בורח מזה ואני אומר כאן במפורש " עשיתי טעות כאן בפוסט " וקישקשתא יודע על מה אני מדבר.
כל מה שרציתי זה לעזור לבחורה וזה יצא כאן מכל הקשר.
אבל יש כאן כמה הודעות שהייתי חייב להסתיר גם בגלל קללות ואיומים חוזרים שממש לא היו במקום.(והמבין יבין)
אני קצת מכיר את ליה והיו לנו שיחות... ונכון שהיא הבריזה, ונכון שזה לא בסדר.
אבל מדובר בבחורה צעירה (שלא ממש מכירה את הדרך הנכונה להתנהלות הפורום ואת זה כולם מבינים) שרואה שמתקיפים אותה על זה והדרך הנכונה (מבחינתה) זה לתקוף בחזרה ( שזה לדעתי טעות ) אבל זו ההתגוננות שלה.
אל תבינו אותי לא נכון, אני לא מצדיק את זה אבל אני יכול להבין אותה למה היא עשתה את זה.
רובנו כאן אנשים בהרבה יותר בוגרים, הרבה יותר מבינים, והרבה יותר מנוסים. (חוץ ממני
)

מה שנעשה כאן זה כבר נהיה כמעט כמו לינץ בגלל בחורה שלא יודעת לענות ואני לוקח את זה במיוחד בגלל גילה הצעיר וחוסר נסיונה.
לדעתי מי שנפגע ממנה או לא מרוצה מצורת הדיבור שלה שפשוט לא יבוא אליה.
היא עשתה כאן נזק לעצמה, היא מודעת לזה אני בטוח, היא בטוח רוצה לתקן את זה ואני מקווה שגם אולי לנסות להתפייס עם החברים שהיא פגעה בהם.
אני מההכרות שלי איתה יודע שהיא בחורה טובה אבל עם דם חם, אין לה לב רע, היא לא רוצה לפגוע בכוונה היא פשוט לא חשבה לפני שכתבה מה שכתבה בגלל הסיבות שרשמתי למעלה.
אני רק רוצה שתבינו, אני כותב את זה מרצוני ולא בגלל שליה ביקשה ממני (אני לא אכתוב דברים בגלל בקשות)
אני חושב שמיצינו על ליה ודרך התנהגותה לחברים כאן ועכשיו הכדור אצל ליה ומה שהיא תעשה עם זה יקבע את המשך התנהלות חייה.
ליה : תעשי חושבים, את יודעת שאני רק מנסה לעזור, אין לי שום דבר נגדך ולהפך הוא הנכון.
תחשבי נכון ולא בזמן קריזה ורק מתי שתהיה רגועה תקראי שוב את מה שכתבתי ותחשבי על זה טוב.
מנסיוני הקטן כאן בפורום למדתי שזה לא בושה להתנצל והרבה חברים עשו כאן טעיות והתנצלו וקבלו הזדמנות נוספת.
לשיקולך
אדמין