כ ...... גל (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 18 - סקס אדיר

...... גל (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

171
חברי פורום יקרים
יש כאן משהו שכבר יצא הרבה מחוץ מגבול המותר.
ואני מגיב רק עכשיו מסיבות השמורות עימי
(שימו לב לשעה, ועכשיו אני רק מתכוון ללכת לישון, מצטער מראש על השגיאות שיהיו לי חזרתי ממסיבהחיוך גדול)
יש כאן הרבה טעויות של ליה ואני לא חושב שהיא חשבה לעומק לפני שכתבה את זה (יודעים ומבינים כולם על מה אני מדבר)
יש כאן טעות של חבר כבוד שלדעתי לא היה צריך לענות באיום חוזר... במיוחד בגלל נסיונו כאן בפורום ובגלל שלדעתי הוא הרבה יותר בוגר בנסיונו ובגילו, ואני באמת למדתי להכיר אותו כמה שאפשר דרך דפי הפורום ואני באמת חושב עליו רק טובות.
יש כאן גם טעות שלי, אני לא בורח מזה ואני אומר כאן במפורש " עשיתי טעות כאן בפוסט " וקישקשתא יודע על מה אני מדבר.
כל מה שרציתי זה לעזור לבחורה וזה יצא כאן מכל הקשר.
אבל יש כאן כמה הודעות שהייתי חייב להסתיר גם בגלל קללות ואיומים חוזרים שממש לא היו במקום.(והמבין יבין)
אני קצת מכיר את ליה והיו לנו שיחות... ונכון שהיא הבריזה, ונכון שזה לא בסדר.
אבל מדובר בבחורה צעירה (שלא ממש מכירה את הדרך הנכונה להתנהלות הפורום ואת זה כולם מבינים) שרואה שמתקיפים אותה על זה והדרך הנכונה (מבחינתה) זה לתקוף בחזרה ( שזה לדעתי טעות ) אבל זו ההתגוננות שלה.
אל תבינו אותי לא נכון, אני לא מצדיק את זה אבל אני יכול להבין אותה למה היא עשתה את זה.
רובנו כאן אנשים בהרבה יותר בוגרים, הרבה יותר מבינים, והרבה יותר מנוסים. (חוץ ממנימבולבל)
מה שנעשה כאן זה כבר נהיה כמעט כמו לינץ בגלל בחורה שלא יודעת לענות ואני לוקח את זה במיוחד בגלל גילה הצעיר וחוסר נסיונה.
לדעתי מי שנפגע ממנה או לא מרוצה מצורת הדיבור שלה שפשוט לא יבוא אליה.
היא עשתה כאן נזק לעצמה, היא מודעת לזה אני בטוח, היא בטוח רוצה לתקן את זה ואני מקווה שגם אולי לנסות להתפייס עם החברים שהיא פגעה בהם.
אני מההכרות שלי איתה יודע שהיא בחורה טובה אבל עם דם חם, אין לה לב רע, היא לא רוצה לפגוע בכוונה היא פשוט לא חשבה לפני שכתבה מה שכתבה בגלל הסיבות שרשמתי למעלה.
אני רק רוצה שתבינו, אני כותב את זה מרצוני ולא בגלל שליה ביקשה ממני (אני לא אכתוב דברים בגלל בקשות)
אני חושב שמיצינו על ליה ודרך התנהגותה לחברים כאן ועכשיו הכדור אצל ליה ומה שהיא תעשה עם זה יקבע את המשך התנהלות חייה.
ליה : תעשי חושבים, את יודעת שאני רק מנסה לעזור, אין לי שום דבר נגדך ולהפך הוא הנכון.
תחשבי נכון ולא בזמן קריזה ורק מתי שתהיה רגועה תקראי שוב את מה שכתבתי ותחשבי על זה טוב.
מנסיוני הקטן כאן בפורום למדתי שזה לא בושה להתנצל והרבה חברים עשו כאן טעיות והתנצלו וקבלו הזדמנות נוספת.
לשיקולך
אדמין
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

173
[QUOTE=administrator]
(שימו לב לשעה, ועכשיו אני רק מתכוון ללכת לישון, מצטער מראש על השגיאות שיהיו לי חזרתי ממסיבהחיוך גדול)

[/QUOTE]

ידוע שהיית במסיבה. קשקש בלש עקב אחרייך ואפילו צילם!
שימו לב מה האדמין (החתיך?) עושה בלילות! Evil Smile

קישקשתא2012-05-27 10:14:03
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

174

אדמין - אני חייב לומר שאני מופתע ומאוכזב כאחד.

תגובתכם החוזרת ונשנית להפרות שבצעה כאן ליה הינה רפה ביותר.

לא מקובל עלי שאתה יוצר סימטריה בין ההתקפה הפרועה שלה כלפי והפרת הכללים למול תגובתי אליה.

הדברים שאני כותב עליה הינם ביקורת על התנהלותה הפוגענית וחסרת הכבוד כלפי האנשים המשתמשים בפורום.

אז נכון שאני ציני ולעיתים גם מכאיב, אך זה טיבה של ביקורת הגונה ואמיתית.

מעבר לסדר היום ולשגרה, וזה בעצם מה שאתה עושה כאן, אולי בלי משים, משדר מסר רע.

כולם קוראים, כולם מבינים שניתן לאיים ושניתן לפרסם חלקי התכתבות אישית ולצאת מכך באופן חלק.

ואני לא מדבר על הפרסומים המזלזלים של ליה כלפי כל אלו שהיא "הבריזה" להם - וישנם רבים כאלה.

מה שאתם עושים, משנה הלכה למעשה את חוקי הפורום.

אתם יוצרים תקדים.

לכשיקרה מקרה דומה, מחר או בעוד שלושה חודשים, תמיד יאמרו לכם שכהנהלה לא הייתם עקביים, מדיניותכם מעורפלת ושאתם נוקטים איפה ואיפה.

זה לא טוב.

I fart in your general direction

175
אומרים שאדם ניכר בכיסו, כוסו וכעסו...
דברים שנכתבים בשיא הקריזה והתסכול גרועים הרבה מאלה שרק נאמרים,
הם נחקקים ומתועדים.

אפשר להתנצל ולשים אותם מאחור אבל צריך לזכור שההתנצלות מחייבת והנפילה תהיה קשה יותר...

וצריך תמיד לזכור - לא יורקים לבאר ממנה שותים.
אחים שלו גברים2012-05-27 10:53:32

177
[QUOTE=קישקשתא] התנצלות על נושא ההברזות והבטחה שהדבר לא יקרה יותר, כבר ראינו.
זה שינה משהו?
[/QUOTE]

לא שינה דבר.

הבטחון העצמי שלה גבר בהפרזה וביחס הפוך למציאות המתבקשת.

שום ענווה, שום הצטנעות, שום בושה.

בראש זקוף באו התנצלויות מחד ומאידך גיסא הטחות של רפש, גידופים ונאצות.

אה, וגם נוסף אפרסק לכל הסיפור הזה...

I fart in your general direction

179
וכל זה (פרט לאפרסק) מעיד על?

[QUOTE=gunner][QUOTE=קישקשתא] התנצלות על נושא ההברזות והבטחה שהדבר לא יקרה יותר, כבר ראינו.
זה שינה משהו?
[/QUOTE]

לא שינה דבר.

הבטחון העצמי שלה גבר בהפרזה וביחס הפוך למציאות המתבקשת.

שום ענווה, שום הצטנעות, שום בושה.

בראש זקוף באו התנצלויות מחד ומאידך גיסא הטחות של רפש, גידופים ונאצות.

אה, וגם נוסף אפרסק לכל הסיפור הזה...

[/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”