כ האם לשנות את דפוסי ההתנהגות כתוצאה מכמות הסודנים? - דף 2 - סקס אדיר

האם לשנות את דפוסי ההתנהגות כתוצאה מכמות הסודנים?

11
gunner - "שמת לב" "שבזמן האחרון" "יש אצלו" "שימוש מופרז" במרכאות
במקומות שבכלל "אין בהם צורך"? Ouch

[QUOTE=superman1979] צעיר לנצח-נכון המצב בכי רע,צריך מאוד להזהר בעיקר בדרום ת"א
ומה לגבי שאר המחלות אשר הביאו עמם,כמו "דבר",שחפת"
"צרעת" ועוד תחלואות..
מבולבל
[/QUOTE]

קישקשתא2012-05-27 14:11:36
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

13
[QUOTE=superman1979]redone-עיתון "הארץ"..
אתה לא רציני - מדובר בעיתון לאנשים חושבים. שכחתי לרגע עם מי אני מתעסק.
וחוץ מזה ,זו בכלל לא הנקודה,מדינת ישראל שייכת לעם היהודי - והמיעוטים שחיים בה מה איתם? דרוזים, צ'רקסים, ערבים, בדווים, המדינה לא שייכת אליהם?
וכל הסודנים ושאר הפליטים ממש לא שייכים לא"י( למה רק אנחנו פילטר של מדינות עולם 3?) נכון, אך באירופה , ארה'ב , אוסטריליה, ועוד מדינות מערב יש רווחה יחסית. גם בישראל. באפריקה יש רעב, מה הפלא שהם מנסים להגר למקום הקרוב ביותר המאפשר להם חיים? חוץ מזה, למדו אותך פעם בבית ספר , או האם קראת ספרים , על מהלכיה של שוויץ במלחמת העולם השניה? מצד אחד הם שמרו על "נייטרליות " כביכול. מצד שני או הסגירו חזרה לאס.אס. פליטים יהודיים שניסו לברוח מאימת הנאציזם. גם הם לא רצו לאבד את הייחוד הלאומי שלהם. אתה חושב שאפשר להאשים שוייצרים מחד , ולזרוק אפריקאים מאידך?
אט אט אנחנו מאבדים את הארץ שלנו
ובקצב הזה נהפוך להיות "מיעוט יהודי": הציעה התאחדות הרפתנים להעסיק את אותם מסתננים בהכשרה למשך שנה שלאחריה יוכלו לחזור לארצם ולהשתמש בשלמנו על מנת לנהל משק כלכלי. הריפתנים זקוקים לכח אדם. מדוע לא לנסות לאמץ פיתרון כזה?
יש לך פתרון,איך בדיוק מונעים שינוי עמוק ויסודי בתרבות האלימה כל כך שאנחנו חיים וחיות בה?
היית מעוניין לשמוע,
תודה על מנת להבין את שורשי האלימות בחברה הישראלית צריך ללכת הרבה מעבר לשעיר לעזאזל התורן.

[/QUOTE]

14
לפי דעתי ועוד רבים בעניין זה שצריך להעיף אותם למקום שמימנו באו גם ככה לא חסר לנו פה מקרי אלימות ופשיעה משלנו זה לא שאנחנו מחפשים שעיר לעזאזל לבעיותינו בטח יהיה קל פשוט להפנות אצבע מאשימה כלפיהם ולומר הם האשמים בהכל זה לא כך בכלל מה שכן שיש יותר מקרים של מה שכבר ידוע לכולנו אז למה לא להפחית את זה...
זה יהיה מעשה מצויין אך הממשלה היקרה שלנו לוקחת את זמן שלה כרגיל ובעוד שחיים של אזרחים תמימים נהרסים עד כדי כך שנישבר לנו ומתחילים לקחת את זה העיניינים לידיים שלנו כמו שרובכם כבר ראו ושמעו או אפילו לקחו חלק בעניין באופן שלא רק בכתיבה או אמירה.
וכן לפי דעתי יש סיכויי רב יותר להידבקות במחלות כאלו ואחרות מכך שהם מזיינים את אותן הבחורות שגם אנחנו פוקדים אז שכל אחד יעשה את החישוב שלו.
בקיצור שייזדיינו מפה...!!!!

viper012012-05-27 18:04:46

15
סליחה אבל עיתון "הארץ" הוא עיתון לאנשים חושבים??? (וסליחה שאני מנפץ את הבועה לכל
קוראי 'הארץ' פה או קורא, לא סגור עוד כמה נשארו להם)

העיתון הזה רק מספק רק כותרות מביכות.
הכתבים שלהם מזמן סוטים מהיושרה העיתונאית שלהם. (אם עדיין יש להם דבר כזה)
שימפנזים יכולים לכתוב עיתון יותר אובייקטיבי מהם...

הינה כמה כתבות שדליתי רק מהעת האחרונה מהאתר לאטמה...
מאתר וואלה. (שנשלטת ע"י קבוצת 'הארץ')

האתר וואלה כבר שפט את המח"ט והחליט שהוא אשם ("שהיה אחראי")
רק חבל שבתי משפט ימניים לא ישרו קו עם האתר... (חבל, הם כבר הכינו את החבל)

מהאתר "הארץ".

טוב, עכשיו אנחנו יודעים מה פשע המלחמה הבא שלנו. (למה גיליתם?, אוף לא כיף איתכםמבולבל)
עוד סקופ של מתוצרת "הארץ"...

אני בכל אופן הייתי ממליץ על National Geographic, העיתון היחיד שבאמת שווה את הכסף שלכם.
אל תפחד, רימינג, שם השימפנזים לא ימניים...
נושכים? אולי...

momi252012-05-30 01:10:52
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." אלברט איינשטיין

16
REDONE, חבל לא הברת את הקישורית שלך בכמה מילים . באופן מדויק לפי הבנת הקישורית שהעלת על פי ארגון הרופאים לזכויות האדם, שיעור ה HIV בקרב מבקשי מקלט מסודאן/אריתריאה בישראל נמוך מ- 2%. הכתבה גם מציינת מפורשות גם את הניגוד בין הנתונים הנ"ל לנתוני משרד הבריאות.
אתה מבין מומי, זה מה שצריכים לעשות אנשים חושבים, קודם כל לקרא עד הסוף ולהבין על מה מדובר . זה שסופרמן חמור קופץ בראש אני לא מופתע, אבל ממך ציפיתי שלפחות תתעמק בדברים עצמם ותתייחס אליהם נקודתית . חבל ששפכת אג'נדה שאין לה שום קשר לנושא הפליטים. יכולת לפתוח פינת זעם כדרכך בקודש ולמחזר את השטיק שלך שם.

הערה לסיום . הקשר היחיד בין וואללה לעיתון הארץ הוא ששניהם שייכים לאותו גוף עסקי. אך מדובר במערכות הפועלות בנפרד ובעלות סיגנון שונה בתכלית. בשפה שיווקית מכנים זאת פילוח.

רימינג מעשי2012-05-30 07:21:40

17
אם אתה קורא לביקורת על עיתון "הארץ", אג'נדה אז אני לא כ"כ מבין איך בנוי עולמך. (ואם אבקר עיתון ימני, גם אז אני אקדם אג'נדות או שאני יהפוך ליקיר הפורום)
היות והיה לי חבר שעבד (וברח משם) בעיתון "הארץ" (היום הוא כבר סלבריטי) אני יודע בדיוק מה הולך שם.
יש ועוד יש קשר בין עיתון "הארץ" לבין אתר וואלה.
מה לעשות שאני לא אוכל כל מה שדוחפים לו לפה. (אני בעיקר מאמין למצעים שמונחים על מיטתי)
תפסיק כבר להיות נאיבי ותתחיל להיות ריאלי. (תראה זאת כצלצול השכמה)
תתחיל בזה שבלתי אפשרי להתפיל מים ליבשת אפריקה. (אין ספק, אחד הצעות ההזויות ששמעתי)

עכשיו, ביקשת שאני אתייחס לכותרת אז אתייחס.
טוב בגדול, שלושתכם טועים. (אתה, redone ועיתון "הארץ" שהוא עיתון לאנשים חושבים, למי שחלילה שכח)
האמת הפשוטה היא שפשוט אי אפשר לאמוד את מספר החולים בקרב המסתננים.
הכל הם השערות, חלקן פרועות יותר וחלקן פחות. (נתחיל בזה שאנחנו בכלל עוד לא יודעים כמה מסתננים יש)
הבאתי מאמר (סליחה שהוא לא מ-"הארץ") שמדבר על התחלואה מאנשים שמבינים קצת ברפואה, רופאים.
היות ויש לי כבוד "לארגון הרופאים לזכויות האדם" מי שמכיר את הבעיה מקרוב היא רופאינו.

momi252012-06-01 02:06:23

18
[QUOTE=momi25]
אם אתה קורא לביקורת על עיתון "הארץ" אג'נדה אז אני לא כ"כ מבין איך בנוי עולמך. (ואם אבקר עיתון ימני, אני אהפוך פתאום לשמאלני?)
היות והיה לי חבר שעבד (וברח משם) בעיתון "הארץ" (היום הוא כבר סלבריטי) אני יודע בדיוק מה הולך שם.
יש ועוד יש קשר בין עיתון "הארץ" לבין אתר וואלה.
מה לעשות שאני לא אוכל כל מה שדוחפים לו לפה.
תפסיק כבר להיות נאיבי ותתחיל להיות ריאלי. (תראה זאת כצלצול השכמה)
תתחיל בזה שבלתי אפשרי להתפיל מים ליבשת אפריקה. (אחד הצעות ההזויות ששמעתי)

עכשיו, ביקשת שאני אתייחס לכותרת אז אתייחס.
טוב בגדול, שלושתכם טועים. (אתה, redone ועיתון "הארץ" שהוא לאנשים חושבים, מי ששכח)
האמת הפשוטה היא שפשוט אי אפשר לאמוד את מספר החולים בקרב המסתננים.
הכל הם השערות, חלקן פרועות יותר וחלקן פחות.
הבאתי מאמר (סליחה שהוא לא מ-"הארץ") שמדבר על התחלואה מאנשים שמבינים קצת ברפואה, רופאים.
היות ויש לי כבוד "לארגון הרופאים לזכויות האדם" מי שמכיר את הבעיה מקרוב היא רופאינו.

[/QUOTE]

מומי , באג'נדה התכוונתי לדבר מאוד ברור: דחפת את הISSUE שיש לך עם התקשורת לנושא מחלות בקרב המהגרים מאפריקה. גם דחפת דוגמאות של צהל, וכולי שאין להם שום קשר לסודאנים. גם אם היית מבקר עיתון ימני זה היה פסול באותה מידה.
מה לעשות שהכתבה בארץ העלתה 2 גירסאות זאת של משרד הבריאות וזאת של הרופאים לזכויות האדם, אז היכן בדיוק הטעות שלי פה? אפילו לא לקחתי צד, רק ציינתי עובדות. אכן הכתבה לא הייתה מאה אחוז אובייקטיבית בכך שקרצה וכוונה לכך שגירסת הרופאים לזכויות אדם היא הנכונה.

אני גם שמח שבתגובה הנוכחית חזרת לעצמך והתייחסת לנושא בכך שהעלית גרסה משלך.

רימינג מעשי2012-06-03 00:46:25

19
שוב רימינג, מזה נכונה?
אתה אפילו לא יודע כמה מסתננים יש לך פה...
אתה לא יכול להכריע בנושא שהוא לוט בערפל.
כל מספר שתזרוק פה יהיה חסר ביסוס עובדתי.
ושוב, כולם משערים.
האמת היחידה והעובדתית היא שגל המסתננים רק ממשיך...
מה גם שאף מאמר לא מדבר על העתיד. (הרי מן הסתם אוכלוסיית המסתננים רק תגדל)

momi252012-06-01 02:16:08

20
[QUOTE=momi25]
שוב רימינג, מזה נכונה?
אתה אפילו לא יודע כמה מסתננים יש לך פה...
אתה לא יכול להכריע בנושא שהוא לוט בערפל.
כל מספר שתזרוק פה יהיה חסר ביסוס עובדתי.
ושוב, כולם משערים.
האמת היחידה והעובדתית היא שגל המסתננים רק ממשיך...
מה גם שאף מאמר לא מדבר על העתיד. (הרי מן הסתם אוכלוסיית המסתננים רק תגדל)

[/QUOTE]

מומי מסכים איתך , תתפלא. הכתבה ציינה זאת , לא אני!
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”