כ ...... גל (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 20 - סקס אדיר

...... גל (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

191
אדמין אמר את דברו?
מהו דברו בענין זונות שמאיימות על לקוחות בפורום?

מהו דברו בענין זונות שמפרסמות קטעי התכתבות אישית איתן?

אתה יודע לומר לנו, rd06?

כי אם דברו הוא נו נו נו רפה, אז אולי זה אות וסימן שמשהו לא תקין קורה?

I fart in your general direction

192
גאנר !
דעתי כדעתך בעניין לייה ! לאור ההתפתחויות !
ואתה מכיר את גישתי בעניין האיומים ועבירות נלוות על חוקי הפורום !
כל מה שאני אומר זה שצריך לסמוך על האדמין שפועל בעניין !
אני יכול להעיד שאוימתי יותר מידי פעמים פה - אדמין מכיר את דעותיי בעניין ! (קו אדום שאין לחצות) והתרשמתי
שהוא חושב כמוני . בוא ניתן לו את הכבוד לטפל בעניין !
אל תשכח שנעשות פעולות רבות מאחורי הקלעים -ולא תמיד אנו רואים את התמונה המלאה !
אני לא אומר שצריך להציג "תעודת יושר" ברישום לפורום...אך כדי לשמר את הפורום כמוביל !
צריך דיווחים אמינים ללא תלות וללא מורא !
ולכך אפשר להגיע רק על ידי שמירה על פרטיות ואנונימיות של המדווחים וניטרול אגרסיבי של כל ניסיון
לאיים או להטיל מורא על המדווחים !
ביום שמישהו מאיתנו ייפחד לכתוב את האמת - הפורום ייחדל מלהתקיים דה פקטור !
הבעיה שבעניין לייהגל - מדובר במקרה מיוחד במינו -שדורש טיפול מיוחד !
הרי אני אתה וכל מי שחבר פה יודע שמדובר באיומים "חסרי שיניים" ובבחורה מבולבלת שקצת איבדה שליטה ...

194
אני לא מקבל את זה שנעשה טיפול מאחורי הקלעים.
זה מתכון בדוק לטיוח.

הכל צריך להיות גלוי, צלול וברור כדי שמשתמשי הפורום ידעו להבא מה תהיה הסנקציה שתגזר עליהם במידה והם יעברו על הקוד של הפורום וחוקיו. כן, למען יראו וייראו.

195
גאנר, אתה כותב שוב ושוב על כללי הפורום.
זה תורה בכתב שבעל פה?
היכן כתובים אותם כללים?

[QUOTE=gunner]אני לא מקבל את זה שנעשה טיפול מאחורי הקלעים.
זה מתכון בדוק לטיוח.

הכל צריך להיות גלוי, צלול וברור כדי שמשתמשי הפורום ידעו להבא מה תהיה הסנקציה שתגזר עליהם במידה והם יעברו על הקוד של הפורום וחוקיו. כן, למען יראו וייראו.
[/QUOTE]

196
אחש"ג - זו שאלה מוזמנת של השייח' תמימי?
מה אתה מתעאווז עלי? צחוק

יש חוק במדינת ישראל. איום, גם ברמז, על מישהו נחשב עבירה, נכון?

הודעה פרטית - כשמה כן היא.

פרטית.

זה כמו להוציא מרשות הפרט לרשות הרבים משהו ללא אישור של שני הצדדים.

לא מסובך, נכון?

אז אמנם אנחנו עם קשה עורף והיו צריכים לכתוב לנו על אבן "לא תרצח" ו"לא תגנוב" וכו'.

אבל התקדמנו מאז, לא?
gunner2012-05-28 09:38:51

197
יש גם חוק שאוסר לפרסם שרותי זנות או לנסוע מעל המהירות המותרת אז אנחנו מנחשים שלא חוקי ישראל חלים על הפורום ושהאדמין לא אוכף את חוקי המדינה בפורום.

אני לא מתעווז עליך (שזה באיזה שפה? רמז זה לא בעיברית ולא בערבית) אלה פשוט מנסה להראות שהחוק היחיד בפורום הוא חוק המערב הפרוע ושיש כאן שריף ומוסקטרים שבכלל לא ברור איך הגיעו עד הלום.

לגבי פרסום של הודעות פרטיות, מיילים, טלפונים ואאוטינג זו אתיקה אינטרנטית בסיסית אבל היא מופרת על ימין ועל שמאל גם בפורומים בנושאי סריגה ולכן בהיעדר חוקים ברורים וגוף אוכף ההמלצה שלנו היא לא לחשוף פרטים אישיים בפני אף אחד ואף אחת.

לסיכום, בפורום אין חוקים אבל יש שריף ויש מליציה שפועלת בווקום שנוצר.

לסיכום מסכם - אחד למען כולם וכולם למען אחד!

[QUOTE=gunner]אחש"ג - זו שאלה מוזמנת של השייח' תמימי?
מה אתה מתעאווז עלי? צחוק

יש חוק במדינת ישראל. איום, גם ברמז, על מישהו נחשב עבירה, נכון?

הודעה פרטית - כשמה כן היא.

פרטית.

זה כמו להוציא מרשות הפרט לרשות הרבים משהו ללא אישור של שני הצדדים.

לא מסובך, נכון?

אז אמנם אנחנו עם קשה עורף והיו צריכים לכתוב לנו על אבן "לא תרצח" ו"לא תגנוב" וכו'.

אבל התקדמנו מאז, לא?
[/QUOTE]

198
תזכורת למי ששכח, בעת ההרשמה לפורום אתה מתחייב כדלקמן -

בעת ההרשמה תדרש לספק כמות קטנה של מידע, שהרבה ממנו איננו חובה, יש לקחת בחשבון כי כל מידע שתספק יחשב למידע ציבורי.

הנך מסכים/ה שלא להשתמש בפורום על מנת לפרסם חומרים גסים, משמיצים, בלתי מדויקים, מטרידים, מלאי שנאה, מאיימים, הפולשים לפרטיות האחר, בעלי תוכן מיני או שמפרים חוקים כלשהם. הנך מסכים/ה שלא תפרסם/י כל תוכן המוגן בזכויות יוצרים שאיננו שייך לך או לבעלי הפורומים הללו.

את/ה היחידים שתשאו באחריות לתוכן ההודעות שלך והנך מסכים/ה להבטיח את שמירת הפורום ובעליו מפני פגיעה ולכבד כל טענה המבוססת על כל פרסום מטעמך. אנו שומרים גם את הזכות לגלות כל מידע שיש לנו לגביך במקרה שתצוץ תלונה או הליך משפטי בעקבות כל הודעה שפורסמה על ידך.

אף על פי שההודעות המפורסמות אינן באחריות הפורום ואנו איננו אחראים לתכנים או לדיוק של כל אחת מהודעות אלו, אנו שומרים לעצמנו את הזכות למחוק כל הודעה מכל סיבה אפשרית.במידה ואתם מוצאים שפוסטים מסויימים מעוררי התנגדות אנא צרו קשר עם הפורום דרך דוא"ל.

ועדת הסחר הפדרלית של צעד הגנת זכויות הפרטיות של ילדים (COPPA) דורשת כי אתרי אינטרנט צריכים לקבל את רשות ההורים לפני איסוף, שימוש, או חשיפת מידע אישי מילדים מתחת לגיל 18. אם אתה מתחת לגיל 18 אז אינך יכול להשתמש בפורום זה. אל תרשם אם אתה מתחת לגיל 18.

על ידי הרשמה לשימוש בפורום ההזה עליכם להצהיר כי הנכם נענים לכל הקריטריונים שלמעלה ומסכימים לציית לכל הכללים המדיניויות שהוזכ

בגמילה

199
גאנר, תפסיק להיתמם, מה שנוח לך לפרש כאיום בא אחרי שאתה איימת מפורשות יותר מפעם אחת:

[QUOTE=gunner]
...
בקיצור, אל תתחילי איתי, כי אני הרבה יותר nasty ממך ואני בן בליעל לא קטן ופגיעתי רעה ולא נעימה.
ראי הוזהרת!
...
[/QUOTE]

[QUOTE=gunner]
...אמרתי לך שאני הרבה יותר nasty ממה שאת חושבת.

אני יודע עלייך הרבה יותר ממה שאת משערת.

לא כדאי שאחשוף פרטים, שאת לא מעוניינת בחשיפתם כאן, נכון?

אל תנסי אותי.

קחי צעד אחורה ותשקלי שוב את הקו שנקטת בו.

אם לא תעשי כן, את עלולה להצטער.

[/QUOTE]

בקשר לפרסום תוכן של הודעה פרטית, הודעה פרטית הינה כשיחה בארבע עיניים בחיים האמיתיים, כמו שבחיים האמיתיים ניתן לומר ״אבל פלוני אמר לי כך״ כך גם כאן. מאחר ולטענתך לא היית לקוח הפרסום של תוכן הדברים היה לגיטימי לאור העובדה שיצאת שקרן. לא היית אתה זה שאמר כאן שאמינות זה הדבר הכי חשוב שיש לבן אדם?

peach2012-05-28 10:21:49

The light that burns twice as bright burns half as long

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”