כ שיר - אקדמאית סקסית חדשה - דף 2 - סקס אדיר

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

11
היי שלום לכולם :)
ליפני שראיתי את התגובות האחרונות פה אלה רק את ראשית הפוסט של max loud ובעקבות חוסר מענה מהקבועה שלי החלטתי להרים את הכפפה ולדגום את הגברת למרות החששות
אוקיי שיר היא באמת בחורה גבוהה התמונות אמיתיות לגבי הגיל נראה לי ש35 זה קצת מוגזם בישבילה והיא יותר בכיוון 30-31 רזה אפילו טיפה יותר מידי למי שמפריע לי לא :)
באמת קבעתי איתה לשעה 10 בלילה ואכן ענתה לטלפון ולא הבריזה שזה מאוד חשוב
גרה בביניין קצת ישן אך הבית מבפנים נראה טוב ודיסקרטי לטענתה גרה אם שותף שלא נמצא בבית לרוב ולמי שטעה זה לא הבית שלה אלה רק מקום העבודה ודווקא לא היה חשוך ביפנים לגבי המיקלחת גם אני לא ראיתי וזה קצת מוזר חבל שלא שאלתי
כתבה שהיא סטודנטית וזה כנראה נכון טוענת שהיא לומדת עיצוב פנים ובקטע של זרימה בשיחה יש אם מי לדבר לא מדובר בבחורה סתומה שלי זה חשוב
אז כמו שאמרו פה כבר באמת יש לה ציצים בנוניים מזוייפים אבל באופן מוזר אהבתי אותם למרות שאני בדרך כלל לא אוהב הסקס עצמו היה דיי טוב בתנוחה המיסיונרית ואחרי זה ברכיבה עלי יש לציין הבחורה צרה שלי נכנס בכח ועדיין לא היתלוננה למרות שאני פוגש הרבה בנות שקשה להם איתי בגלל הגודל
נותנת קונטרות טובות בסקס גניחות מזוייפות/או שלא תלוי מתי ולגבי המציצה באמת מקונדמת אבל מושקעת ועמוקה וממש סבבה בסה"כ
גמרתי פעם אחת וזה לקח לי בערך חצי שעה כולל כל המיזמוזים בהתחלה אני אישית לא אוהב ליגמור פעמיים אחרי הסקס עשתה לי מסאז וישבנו ודיברנו קצת סה"כ הייתי אצלה בדירה 50 דקות בערך ולא הרגשתי שמלחיצים אותי דווקא להפך בחורה עדינה וכנראה זה תלוי בזרימה כי איתי היא כן התנשקה אבל בלי לשון
לרדת ללמטה אם הלשון לא ניסיתי אבל היד הייתה שם הרבה זמן ולא הפריע לה בכלל להפך היא שיתפה פעולה וניהייתה רטובה

בקיצור אני חושב שמדובר בבחורה שניראת טוב יחסית רזה יש כאלה שיפריע להם גבוהה וזה טוב כי גם אני זורמת בשיחה זורמת בסקס יכול להיות שמישהוא אחר יקבל יחס שונה כנראה תלוי בבנאדם או במצב רוח בסופו של דבר אני חושב שהייתי חוזר אלייה כי בסה"כ היה נחמד מאוד לשיקולכם:)
תהנו ושלא להנות:)
אז מה נמצא פה היום?

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

13
אוסיף לדיווח של HARDON :

התיאור נכון ומדויק

ההבדל העיקרי בנינו שאני מראש תכננתי לגמור פעם אחת .

למען הגילוי הנאות הגעתי די רגוע עקב פעילות ביום הקודם...

בהחלט ההגעתי לחדירה ,היא מאוד הדוקה ואך הצלחתי להחזיק מעמד היטב.

וטחנתי אותה נמרצות לפחות במשך 30 דקות ברציפות .

מי שאסרטיבי ובעל יכולת עמידה יקבל תמורה כרגיל .

מי שנותן לתקתק אותו -יתוקתק

ויצאתי לאחר יותר משעה .

חסר שם מקלחת לא הציעה לא לפני ולא אחריי

אין נשיקות ממש

יש לה יכולת להנות ממין

עניין של כימיה .

אשקול לחזור .
איכות בלבד

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

14
טוב חברים , הגענו לימים טובים בהם מי שגומר יחסית מהר "מואשם" בחוסר אסרטיביות, בפעם הבאה אשתמש בחומר מאלחש כדי שאוכל לטחון אותה שעה, נו באמת , חוץ מהמראה שגם לגביו יכולות לנוע הדעות לכאן או לכאן, היא לא יותר ממה שתקבל בכל תיקתוקיה ממוצעת תמורת 250 ש''ח.
תמורת 500 יש רבות , טובות, אינטיליגנטיות (למי שבא גם לקשקש) וטובות בהרבה בתחום הסקס.
חוץ מזה שכמו שאמרתי, אני מתלונן על דברים שדאגתי לשאול בפון, ומשלא קרו, הופכים את העלמה לשקרנית או במקרה הטוב מניפולטיבית.
אני לא מכריח אף אחת לעשות מה שהיא לא רוצה, גם אם זה אומר להיעקץ ב 500 ש''ח.
מי שמתאים לו לבריאות, אני לא אחזור ומקווה שהחברים היקרים בפורום יקראו זאת לפני שילכו שיוכלו להחליט בעצמם .

יום נפלא לכולם.

HardOn2012-06-04 11:27:37

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

15
אני באמת לא מבין את האנשים כאן ומה גורם להם לזרוק את הכסף שלהם..
מחיר מופרז לחלוטין
בית חשוך שלא רואים בו כלום
מציצה עם קונדום
מבטיחה דברים ולא מקיימת
לא זורמת
אין מקלחת!!!
מה עוד צריך בשביל להתרחק משרות גבוה במחיר מופרז???
אנשים מטומטמים או שמדובר ביחצנים?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

18
[QUOTE=טוחן הכל][QUOTE=צעיר לנצח] אני באמת לא מבין את האנשים כאן ומה גורם להם לזרוק את הכסף שלהם..
מה עוד צריך בשביל להתרחק משרות גבוה במחיר מופרז???

אנשים מטומטמים או שמדובר ביחצנים?

[/QUOTE]
אנשים מטומטמים לא, יחצנים דווקא נראה בהחלט כן.
[/QUOTE]

למה ישר לנבוח יחצן רק בגלל שנתנו דיווחים בנימה חיובית? מהיכן הביטחון לפסוק העומדים מאחריהם הם כאילו? אם היית טורח לקרוא עוד כמה הודעות שהשניים כתבו היית מבין שהם לא חייבים להיות כאילו.

ועוד דבר: לא לעניין להיכנס לכיס של אחרים? לא מתאים לכם, קחו פס.

דרך אגב גם לי לא מתאים, אבל זה לא קשור כלל.

רימינג מעשי2012-06-04 07:30:45
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”