כ שיר - אקדמאית סקסית חדשה - דף 3 - סקס אדיר

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

21
[QUOTE=טוחן הכל][QUOTE=רימינג מעשי] [QUOTE=טוחן הכל][QUOTE=צעיר לנצח] אני באמת לא מבין את האנשים כאן ומה גורם להם לזרוק את הכסף שלהם..
מה עוד צריך בשביל להתרחק משרות גבוה במחיר מופרז???

אנשים מטומטמים או שמדובר ביחצנים?

[/QUOTE]
אנשים מטומטמים לא, יחצנים דווקא נראה בהחלט כן.
[/QUOTE]

למה ישר לנבוח יחצן רק בגלל שנתנו דיווחים בנימה חיובית? מהיכן הביטחון לפסוק העומדים מאחריהם הם כאילו? אם היית טורח לקרוא עוד כמה הודעות שהשניים כתבו היית מבין שהם לא חייבים להיות כאילו.

ועוד דבר: לא לעניין להיכנס לכיס של אחרים? לא מתאים לכם, קחו פס.

דרך אגב גם לי לא מתאים, אבל זה לא קשור כלל.

[/QUOTE]
אז למה באות תגובות טובות על אחת שלא שווה את זה, והיא עוד

חדשה, אני חושב שזה אכן יחצון והמטרה כאן ברורה מאוד.
[/QUOTE]
תאמר לי, מי בדיוק מינה אותך להחליט מי טובה בשביל כל אחד? אתה חושב שהטעם האישי שלך קובע בעבור כל אחד? לא נראה לי.
בשביל לחשוד אם אדם יחצן או לא צריך להצליב מידע ולקרא בין שורות. אופי הדיווח של השניים אינו יחצני בעליל.

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

25
[QUOTE=בנצי8]נו ואיך היה השירות של הזונה הגדולה מכולן בעיר: מחלקת הפיקוח על החניה של עירית תל אביב ?
כמה זמן היית במשרדי מח' החניה ? ניסו לחפף אותך מהר או שהיית שם שעה שלמה ? איך השירות? הפשיטו אותך מהכסף עד הסוף ?

דפקו אותך מכל הכיוונים או שהשירות היה פושר ? איזה ציון אתה נותן לפקידה שטיפלה בך ? ליקקת לה את התחת ?

[/QUOTE]
אכן זונה אבל למזלי הפעם מדובר בתקתוקיה אתה משלם ותוך חמש דקות אתה בחוץ ולא צריך לסבול יותר מזה.Ouch

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

26
A visit with Shir…
In general I generally don't go for the covered BJ…thats usually a deal breaker for me, at the same time i'm a sucker for english and beautiful girls. After talking to Shir, who speaks very good english, and seeing the picts on her website, i decided to visit with her.

She opened the door wearing a short skirt, stockings, and a big smile, and she's tall (very tall)….so far so good. The room she lead me to was a bit dark, but having already seen her in the light, i knew she was pretty. After a quick shower and some small talk, where one quickly gets the impression that she is very intelligent, she started….

her body is simply "smooth"..there is not a gram of additional body fat on her. Whereas there is no kissing and the BJ is covered she makes up for it with more of a sensual kind of experience.

It was enjoyable, for me it was a different kind of experience, but one i can recommend

i was with her for just over an hour....

vestal2012-08-23 11:15:04

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

27
המודעה הנל צדה גם את עייני אבל החושים המחודדים שלי (חוש השמיעה)
אותת לי כי מדובר בקוקסינל .(ואני אומר את זה כחובב קוקסינלים)
אתם בטח שואלים איך הגעתי למסקנה :אז ככה לפי הקול ועיניין הדירה החשוכה רק מגביר אצלי את החשש
כי מדובר בקוקס מנותח.

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

30
התפרסמו כאן מספר דיווחים על שיר - של וסטל הוא המדוייק ביותר. החוויה ששיר מספקת היא יותר איטית ואירוטית מהרגיל, אבל נגיע לזה.

קודם כל מבחינת מראה - התמונות אמיתיות, מה שדי נדיר במחוזותינו. כפי שניתן לראות, רזה, גבוהה, שיער ארוך ועם חזה יפה. מבחינת גיל הייתי מנחש 29-30, אבל אם יותר אז היא נראית מצויין לגילה.

עוד יתרון - מקפידה מאוד על דיסקרטיות ותמיד בודקת בזהירות לפני שמוציאה ומכניסה לדירה. גם הדירה עצמה לא מעוררת חשד מיוחד.

עכשיו לחוויה. כאמור, שיר שמה דגש על מה שמסביב. פעם אחת קיבלה אותי (בלי שביקשתי) בחצאית קצרצרה ובמחוך סקסי - תלבושת מגניבה. פעם אחרת כשהחמאתי לה, התחילה לרקוד מולי ריקוד סקסי... וכך הלאה.

יש גם חסרונות. כפי שתואר, הדירה חשוכה מאוד ובאמת בדקות הראשונות קשה לראות אותה. אחר כך הראייה מתרגלת. היא די מתעקשת על העניין כך שאין טעם להתווכח.

ודבר שני - בהמהלך הפגישה משמיעה קולות הנאה מוגזמים. אני מניח שמבחינתה זה חלק מהארוטיקה אבל עלי האפקט הפוך.

בסה"כ לדעתי מומלצת, או לפחות שווה ניסיון.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”